Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kaymağı evde kaynattığımız sütten alıyoruz..eğer dışarıdan alınacaksa da üzerinde kullanım süresi en az olanı almaya çalışıyoruz.(içinde katkı maddesi olanların kullanım süreleri uzun oluyor düşüncesiyle)

evet yarın tartı günümüz..siz de bildirim yapabilirsiniz tabii ,öyle 2 hafta falan yok bizde..yeni gelenlere yazılırsınız muhtemelen

sanada günaydın canım

günaydın canım

öncelikle çok iyi gidiyorsun dünle bugün arasında bile ne kadar çok farketmiş

bende et türü seyler sevmem 9 aydır tavuk yemiyordum geçen hafta aldım ilk defa, senin gibi haftada bir zor yiyorum onuda kıyma,domates, soğan, biberle kavuruyorum o şekilde tüketiyorum yada yemeklere kıyma olarak ekliyorum...sekteye uğramaz canım vejeteryan larda yapıyor karatayı

izmir ot cenneti ne ararsan var hemde çok ucuz şanslısınız

Anaaaaaaaaaaaammmmmm İzmir mi???? Artık yanlız değilim hehehe Bugün yağmur var ama malesef

günaydın canım, iyi gidiyorsun

hevesin yok olmaması için
1....karatayı sağlıklı beslenme olarak uygulayacaksın ömürlük

2....buradan kopmayacaksın...kopanlar kg alıp dönüyorlar

kaymağı aldığım sütten yapıyorum ben,, dışardan alınırsada yapılış tarihi ile son kullanma tarihi 1 haftayı geçmeyecek kaymak alınmalı diğerleri doğal olmuyormuş

CUMA günü tartı günümüz 1 hafta menü bildirenler katılabiliyor sen pazartesi başladın galiba, bu cuma bildirim yaparsın ama yenilere ekleriz, haftayada kg verenlere ne kadar eminim haftayada kg vereceğine

Verdiğim 10 kilo sonrası vücudumda özellikle karın bölgesinin yan taraflarında çok çatlaklar oldu nedeni ve çözümü varmı acaba bilenler yardım edermii lütfen

günaydın canım

iyiyim ama her gece geç yatmaktan uykusuz uykusuz işe geliyorum, kızlar ve kardeşim yatmak bilmiyorlar 1 e kadar onlara takılıyorum sonrada uykumu alamadan kalkıyorum onlar öğlene kadar yatıyorlar gecede yatmak bilmiyorlar

okan beylerin menülerindede çok var,,,çok dediğim çorba kaselerinden biraz daha büyük kase ile yiyorum

philips mi acaba?philipste içli köfte aparatı dikkatimi çekti de..philips ing malı biliyrsun canım..benim arkadaşlarım arnicadan aldılar içli köfte aparatı ve kıyma makinası..arnica türk malı..
Valla canım haklısın Türk malını desteklemek lazım, ama keşke adam akıllı yapsalar da alsak. Ben de istemem dışa bağımlı olmayı ama maalesef bizim Türk mallarının elektronik eşya konusunda ömrü kısa oluyor, zaten yabancı ürünlerin de kopyası. Eşim elektrik elektronik mühendisi elektronik eşya üüreten Türk firmalarının da hepsini geziyor ve biliyor. O yüzden bizim eve elektronik eşya olarak Pi..ps ve B.sh harici ürün girmez. Ama tekstil, gıda, ev tekstili, tabak , tencere, mobilya, giyim gibi şeylerde tercihim Türk malıdır.

Herkese gunaydin
Evdeki islerden net girmeye vakit bulamiyorum bu durum misafirlerim gidinceye kadar devam edecek sanirim .Dun butun aksam icli kofteyle ugrastim hepsini buzluga attim. Gunduzde toplantimiz vardi.
Dunki menum sabah klasik kkk meyvesiz oglen bir kase yogurt aksam bir tabak kuru fasulye ve bol salata
Bir once ki gun jiian yaptim dun surekli dizim agridi herhalde ters bir hareket yaptim. O yuzden dun aksam jilian yapmadim. Bugun dizim daha iyi herhalde bu aksam yapabilirim.

Ben süt kaymağını tereyağ yapıyorum..Çocuklara yumurta kırmada 1-2 gün yetiyordu...
Bundan sonra kendimi de düşüneceğim )

Evet haklısın diğer şehirlere göre ucuz ve doğal..ÖZellikle köylü pazarcılar da çok uygun oluyor...

Anaaaaaaaaaaaammmmmm İzmir mi???? Artık yanlız değilim hehehe Bugün yağmur var ama malesef

Ben de çok sevindim...Diğer topiğimde de hiç İzmirli yok..Bir tek şişman ben varmışım gibi..

hava nasıl birden değişti Şemsiye de almadık yanımıza...

e bu güveni suistimal etmemek te bana düşüyor artık..

uykusuzluğu bana sorrr abla çok yıpratıyor insanı cidden, neyse ki yarın cuma hafta bitti senin için..bir de geçen haftaki tempodan yorgunsun hepsi bir araya geldi..kardeşin kısa süreliğine gelmemişti yanlış hatırlamıyorsam hafta içi arada kendini dinlendirsen keşke.

benim bahsetmeye çalıştığım koca bir borcam salata yapıyorum eşimle tüketiyoruz oğlum arada 1-2 çataldan fazla almaz..senin bahsettiğin miktar gayet makul geldi bana..bende şimdi senin kadar yemeye çalışıyorum

Verdiğim 10 kilo sonrası vücudumda özellikle karın bölgesinin yan taraflarında çok çatlaklar oldu nedeni ve çözümü varmı acaba bilenler yardım edermii lütfen

kg alınca vücut balon misali büyüdükçe büyüyor deri genişledikçede çatlamaya başlıyor, zayıflayıncada belirginleşiyor,benim kızlarımda bile çatlaklar var kg alıp vermeler den dolayı,,,benimde karın çevremde sağda ve solda çukurlar oluşmaya başladı yağlar kenarlardan eriyor ortası kalıyor

çözüm için kremler ve aktarlarda yağlar var ama etkisi ne kadar olur bilmiyorum

slm millet:)
bende bişey sorsam olurmu?
canan karatayın 3kitabı var galiba, bende sizin gibi zayıflamak istiyorum, karatayın usulünü öğrenmek çözmek istiyorum, ozaman sizce hangi kitabını alayım?? hatta hepsinimi alayım?
aslında 1tanesini almam yeterliyse diğerlerini almama gerek yoktur heralde.

size günaydın, bir içli köfte uzmanı daha maşallah elinize sağlık..benimde önümüzdeki ay günüm var bolca yapıp buzluğa atacağım inşallah..

jilliandan kaynaklanan ağrılar hepimizde var yanlış bir hareket yapmadan da ağrı yapabilme potansiyeline sahip bi spor..bu gün bende daha iyiyim.tam diz kapağımda ağrı yaptı bana..fmgenc'e üst bacakta

tereyağını ayrandan yapıp kaymağıda yiyebilirsin, birde ağzı geniş kaplarda sütü kaynatınca daha çok kaymak oluyormuş, ben 10 kg sütü 4 tencerede kaynatıyorum daha çok kaymak oluyor

Günaydın,

Dün
Sabah;1 yumurta,7-8 zeytin,az peynir ,kaymak ,çay
Öğlen;mercimek çorbası,salata,yoğurt
Kabak çekirdeği,bir incir ,bir kayısı ve iki erik
Akşam üstü 1 içli köfte,oğlumun dönerinden 1 gıdım aldım.
eve gidince az kuru fasülye ,azıcık salata yedim,1 kaşık da yoğurt
Otururken 7-8 yer fıstığı,bir iki dilim meyve ve çay içtim..

Çok çeşit yemişim ama az az dı hepsi..

Sabah sütçü gelmişti,2 tencerede kaynatmıştım..birini peynir yapıcaktım..altını kapattım sanıyorum..meğer kısık kalmış..tam giyiniyorum bir ses..manzara tahmin edersiniz..bir de ocak temizledim..eve gidince peynir yapıcam..yoğurt yapıcam..kaymağımız baya birikti,müsait bir zamanda oğlumla tereyağı yapıcaz,çok merak ediyor nasıl olduğunu :))) o çalkalıyacak

Günaydın gül hanım abla

bugün patron yok Rahat rahat yazışabiliyorum şükür
patron yok bize kaldın o zaman
günaydın canım, dün sdf82 de içili köfte yapmıştı seninki çatladımı, geçmiş olsun canım

kardeşim kasım-nisan arası hep bende , büyük kızda okul tatili dolayısıyla bende haftaya gidecek onlar oturunca küçükte oturuyor bende oturuyorum
bir kase çorba, bir kaseye yakın yemek, bir kase salata ve bir kase yoğurt olunca mide doluyor....

ekincim
benim dikkatimi çeken philips gibi yabancı menşeiili bir firmada içli köfte aparaatı olması.
yoksa ben de seninle ve eşinle aynısını düşünüyorum..
mesela derin dondurucu alacağım yabancı markalar daha çok tercihim.

içli köfte aparatı ile sucukta doldulur evlerde, ondandır belki:)
ananemler hep yaparlardı kendileri eskiden.

günaydın canım

canan hanımın 5. kitabı çıktı

bilimsel gerçeklerle kg vermenin ABC si ni almalısın yada internetten e-kitap olarak indirebilirsin, yemek kitabınıda mutlaka al,bence sarı, yeşil ve kırmızı mezrolu olanları almalısın son kitabını okumadım daha okuyan vrsa tavisye edermi etmezmi yorumu o yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…