Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

SDF ciğim yarın liste sırası sende listeyi görmedin galiba hiçç yorum yapmadın

günaydın hanımlar,

dün içli köfte yaptığımdan bahsetmiştim.20 tane yaptım..ancak içli köfteden bana bir hatıra kaldı..
haşlarken ketıldaki su tam göbeğime geldi ve göbeğim yandı...yani diyet yapmama gerek kalmadı..diri diri haşladı beni su...
iz kalır mı acaba kırmızı olmuş orası..
ayrıca dün ilk kez yüürüyüşe çıktım bu sefer de çamaşırım pişik yaptı sanırım o da çok acıyor..iikisi de kırmızı şimdi.inşallah kalıcı olmaz geçer..

günaydın canım

sütün taştığına üzüldüm, ben bütün tencereleri kısığa getiriyorum 1 saate kadar iyic kaynıyor unutsamda hiç taşmıyor,,,taşmasın diye süt taşı almıştım 2 ay önca kaynayınca ses çıkarıyor ama kaymak olmasınıda engellediği için artık kullanmıyorum

Günaydın,geçmiş olsun ..yanık çok kötü oluyor..

kapağını kapatmasaydım taşmayacaktı ,o zaman mutfağı kapatır giderim hiç farkına varmazdım..kapadım sanıyorum altını..herşeyde bir hayır var demişler..yoksa sonucu düşünemiyorum bile..süt taşımı varmış hiç duymadım..:))

ayran sürahim eskimişti,bende bakınıyorum nasıl bişey alsam diye..tereyağını ondan yapıcam..

günaydın:)
sitesinde 3kitabı olunca bende ondan galiba 3tane demiştim, tekrar bilgiler için çok teşekkürler.

geçmiş olsun....
ben bi yerim yanınca vicks sürüyorum, acısını hemen alıyo, sağlıklı bişeymi bu yaptığım bilmiyorum ama çok faydası oluyo acısına.

olabilir belki bir parçası vardır o işlevi gören ben ürünü hiç biliyorum
salça yapmak için ilerde böyle bişey almak isterim

her eve bence bir kıyma makinesi lazım, mutlaka kullanılıyor.

Valla baya baya içli köfte aparatı koymuşlar. Hani olduda. Ben doldururken elimle biraz daha incelttim. Hatta eşim de dalga geçti koskoca pili.s içli köfte aparatı mı düşünmüş yani dedi Diğerlerini incelemediğim için kalınlığı nasıl diğerlerine göre bilmiyorum ama köftelerin çapı dar oluyor biraz.

Geçmiş olsun. Bepanten iyi gelir ikisine de.

Yine şükür siz evden çıkmadan taşmış da farketmişsin kapatmadığını. Ya öyle bırakıp gitseydiniz. Ben bir kere çaydanlığı kısık ateşte bırakıp çıkmışım evden akşama kadar yanmı ama neyseki suyu çokmuş döndüğümde yeni yeni yanıyordu

bende bugün denemek istedim karbonatlı su olayını abarttımmı acaba 1.5 lt.ye 3 çay kaşığı koydum ve şu an içiyorum ama tadı çok garip geldi ilk yudumdan itibaren sanki başım döndü nasıl bir faydası var tamda bilmiyorum ama

geçmiş olsun canım

ne listesi abla biliyorsun ben teknolojiyle pek içli dışlı değilem

haftalık kg bildirim listesi canım....bunun teknolojiyle ilgisi yok bildirim yapan kişinin nickini yazıp karşısına yüzdesini yazacaksın 3 ten sonrada yüzdelik sıraya dizeceksin yayınlayacaksın

Evet evet bende öyle düşündüm..çok şükür..sende şanslıymışsın valla..
Her sabah bir telaşımız var,şu halimle yine toparlayıp çıkıyorum evden..

Düşünüyorum da,benim iznim bitince iki çocuk,ev allahım iş filan napıcam ben...

İçli köfte yi oğlum istemişti,bende dün alıverdim güvenilir bir yerden ..
Aslında bende yapmayı düşünüyorum..ama elimle yaparım sanırım..

Siz profosyonel olmuşsunuz ne güzel,aparatlar makinalar v.s.
Bizde kıyma makinası yapıyoruz ama en küçüğü 20-25 kg..artık emekliye filan ayrıldığımda köy ortamına geçtiğimde onlardan bir tane alırım koyarım..çok iyi olur..

ayran sürahisiylemi tereyağ yapacaksın:44:

süt taşı deniyor ama taş değil, 20 sene önce kare şeklindeydi ısıya dayanıklı camdan, şimdi midye şeklinde yapmışlar porselenden avuç içi kadarda büyüklüğü var

geçmiş olsun canım...

ayrandan nasıl tereyağı yapılıyor ki..ben hep kaymak biriktirilir ondan sonra yapılır diye biliyodum..

googleye kemal milar yazınca çıkar siteyi inceleyebilirsiniz

Eczanelerde: İngiliz Karbonatı, Solvey Karbonatı, Karbonat, Cep sodası, Garra Karbonat gibi isimlerle satılmaktadır. Eczanelerden almanızı tavsiye ederim. Markette satılanı alsak olmazmı ?Aktardan satın alsak olmazmı ? Bakkal'dan alsak olmaz mı gibilerinden bana soru sormayın. Ben size TEKRAR SÖYLÜYORUM ECZANEDEN ALACAĞINIZ KARBONAT EN GÜVENİLİR OLAN KARBONATTIR!!!.

Hasta olmamak için her gün 1 çay kaşığı karbonatlı su içebilirsiniz. Bunu yarım çay kaşığı sabah, yarım çay kaşığı akşam 1 bardak suya karıştırıp 3dk bekleyip iyice karışmasını bekleyin sonra tekrar karıştırıp için. Her beden ve her bedenin göstereceği tepki farklı olucak'tır. Çünkü herkesin farklı beslenme biçimi var. Bundan dolayı herkesin kendi bedenini dinleyip buna bağlı olarak karbonat miktarını ayarlaması gerekir.

Eğer grip, nezle gibi rahatsızlıklar olursa günde 3 çay kaşığı karbonatlı su içebilirsiniz. Fazla gelirse o zaman günde 3 kere yarım çay kaşığı içerek buna devam edebilirsiniz.

3 yaşından büyük çocuklarda hastalık olursa yarım çay kaşığı karbonatı 1 bardak suya karıştırıp içirebilirsiniz.

Eğer Karbonatlı suu içmekte zorlanıyorsanız, boş ilaç kapsülleri temin edip içlerine sodyum Bikarbonatla doldurup bol suyla hap olarak içebilirsiniz.

Eğer Tansiyonunuz yüksekse yada hipertansiyonunuz varsa, hazırladığınız karbonatlı suyu tek seferde içmeyin, gün içinde yudum yudum az az içip öyle bitirin yani güne yaarak ve bol alkali su tüketin.

ayrandan nasıl tereyağı yapılıyor ki..ben hep kaymak biriktirilir ondan sonra yapılır diye biliyodum..

ben sağlıklı yaşıyoruzdaki yorumlardan okumuştum yapan bayanlar varmış ama ben denemedim evde ki klasörümde not almıştım akşam yazarım

O makineleri alırsan kasap dükkanı açıp sucuk köfte yapman lazım

canım ben öyle içimedim tadından dolayı.. sabah kalkarkalkmaz ben bi tatlı kaşığı atıyorum ağzıma üstüne bi koca bardak ılık su içiyorum başkada içmiyorum.tansiyonunda birazcık sıkıntı olanlar otrup içsinler daha sonrada biraz uzansınlar diyordu yanlış hatırlamıyorsam kemal milar.. kedicik daha iyi biliyodur mutlaka cevap yazar görünce tansiyonla ilgili... benim biraz egzemalarım azaldı gibi oldu ilaç kullanmıyorum bence karbonatın etkisi olmuştur..
bugün bi karar aldım sabah akşam yemekten önce bi tatlı kaşığını bisu bardağı suya atıp içicem.. bakalım etkisi daha çok olacak mı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…