kediciiiim sen ne paylaştığının farkında mısın? 55 dakika bunu hangi insan evladı yapabilirben kesin yapamam bunu..yavaş gitsin yağlar ama bunu almayım canım
abla ben sıramı kediye veriyorumSDF ciğim yarın liste sırası sende listeyi görmedin galiba hiçç yorum yapmadın
çok teşekkür ederim prenscimGünaydın,geçmiş olsun ..yanık çok kötü oluyor.
kapağını kapatmasaydım taşmayacaktı ,o zaman mutfağı kapatır giderim hiç farkına varmazdım..kapadım sanıyorum altını..herşeyde bir hayır var demişler..yoksa sonucu düşünemiyorum bile..süt taşımı varmış hiç duymadım..:))
ayran sürahim eskimişti,bende bakınıyorum nasıl bişey alsam diye..tereyağını ondan yapıcam..
evet canım onu da salça için düşünüyorum..yazın tayin isteyince yollukla halldicem inşallah hepsini..günaydın:)
sitesinde 3kitabı olunca bende ondan galiba 3tane demiştim, tekrar bilgiler için çok teşekkürler.
geçmiş olsun....
ben bi yerim yanınca vicks sürüyorum, acısını hemen alıyo, sağlıklı bişeymi bu yaptığım bilmiyorum ama çok faydası oluyo acısına.
her eve bence bir kıyma makinesi lazım, mutlaka kullanılıyor.
bepanten de sürdüm kızımın pişik kremini de sürdüm inşallah iyi gelirGeçmiş olsun. Bepanten iyi gelir ikisine de.
tamam abla kedi yada gönüllü biri varsa benim yerime yapar mı bende iş yok bu konuda.geçmiş olsun canım
haftalık kg bildirim listesi canım....bunun teknolojiyle ilgisi yokbildirim yapan kişinin nickini yazıp karşısına yüzdesini yazacaksın 3 ten sonrada yüzdelik sıraya dizeceksin yayınlayacaksın
Valla baya baya içli köfte aparatı koymuşlar. Hani olduda. Ben doldururken elimle biraz daha incelttim. Hatta eşim de dalga geçti koskoca pili.s içli köfte aparatı mı düşünmüş yani dediDiğerlerini incelemediğim için kalınlığı nasıl diğerlerine göre bilmiyorum ama köftelerin çapı dar oluyor biraz.
mesela yazı yazarken imla kurallarına dikkat etmeye çalışırım yanlış yazan olursa dikkatimi çeker..baş harfi büyük yazmaya üşenirim ama bağlaç olan de ile bulunma hali olan de yi bitişik yazmam...
sert bir harfle de bitse bağlaç olan de yi yumuştamam...gibi gibi...
ama bana pc deme abla
deme abla deme abla
gül ablaya söymeşsin ama bende çok güldüm türkçe öğretmenisiniz sanırım
mesela yazı yazarken imla kurallarına dikkat etmeye çalışırım yanlış yazan olursa dikkatimi çeker..baş harfi büyük yazmaya üşenirim ama bağlaç olan de ile bulunma hali olan de yi bitişik yazmam...
sert bir harfle de bitse bağlaç olan de yi yumuştamam...gibi gibi...
ama bana pc deme abla
deme abla deme abla
çoğu zaman sayfalara yetişemiyorum buraya acele acele yazıyorum onun içinde aynen senin gibi üşenip uzun uzun laptop- bilgisayar yazmak yerine kısaca yazıyorum canım
o değil liste konusunda demiştim ben..
olmayacak böyle ben daha yazmayayım kurallara uyamıyorum
gül ablaya söymeşsin ama bende çok güldüm türkçe öğretmenisiniz sanırım
ayran sürahisiylemi tereyağ yapacaksın:44:
süt taşı deniyor ama taş değil, 20 sene önce kare şeklindeydi ısıya dayanıklı camdan, şimdi midye şeklinde yapmışlar porselenden avuç içi kadarda büyüklüğü var
ayrandan nasıl tereyağı yapılıyor ki..ben hep kaymak biriktirilir ondan sonra yapılır diye biliyodum..
O makineleri alırsan kasap dükkanı açıp sucuk köfte yapman lazım
Topik mis gibi içli köfte kokuyor
Çok severim ben de arada yaparım ama çok dağılıyor ..Özetle pek beceremiyorum ama yine de yiyorum
Bir öğün de kaçtane yenir acaba..2-3-5
ben neden göremedim acaba gülünecek bi durum.
Bende derken de yi ayırmalıydın
günaydın abla, nasılsın?
dün salata mevzusunu telaşımdan yazamadım..kedi banada salatayı çok yemek lazım diyor proteinin vucuttan atılımı daha kolay oluyormuş ama geçmişten kalan bi bilgimle sebzenin fazlası ödem yapar diye ben çok yememeye çalışıyorum doymazsam fazla yiyorum
evet sinirlerim bozuldu iyi gelmiyor burası bana..
çok iyi arkadaşlar var ne olur onlar yanlış anlamasın
..ama iyi gelmiyor bana burası
herkese kolaylıklar dilerim
yaza kadar incecik olun inşallah
ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalşıyor,
öğrenmek istediğim konularda fikir alışverişinde bulunuyordm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?