Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kediciiiim sen ne paylaştığının farkında mısın? 55 dakika bunu hangi insan evladı yapabilir ben kesin yapamam bunu..yavaş gitsin yağlar ama bunu almayım canım

Ben zaten yapmayacağım için sorun yok. Jillian topiğinde okuyorumda, 20 dk.'lık egzersizi yapıyorlar üstüne birde 1 level daha yapanlar. Ama bu metabolismde ağırlık yok galiba. Daha rahat yapılır herhalde.

Son düzenleme:
SDF ciğim yarın liste sırası sende listeyi görmedin galiba hiçç yorum yapmadın
abla ben sıramı kediye veriyorum
onunkiler çok güzel ve çok komik oluyor..benim yerime kedi kardeşim yapsa..ne der acaba?
çok teşekkür ederim prenscim
benim de hamilelikten kalma bi yanık lekem var..kızartma lekesi.Allah tan bileğimin alt tarafında da pek görünmyor..
evet canım onu da salça için düşünüyorum..yazın tayin isteyince yollukla halldicem inşallah hepsini..
Geçmiş olsun. Bepanten iyi gelir ikisine de.
bepanten de sürdüm kızımın pişik kremini de sürdüm inşallah iyi gelir
tamam abla kedi yada gönüllü biri varsa benim yerime yapar mı bende iş yok bu konuda.

çapı dar oluyorsa o zaman kalınca olur.normalde arnica ve özellikle sinboya yeminliyim almama konusunda ama bunu arnicadan düşünebilirim..bazen yabancı markalar da iyi olmayabiliyr açıkçası ama genelde onlar tercih..

mesela yazı yazarken imla kurallarına dikkat etmeye çalışırım yanlış yazan olursa dikkatimi çeker..baş harfi büyük yazmaya üşenirim ama bağlaç olan de ile bulunma hali olan de yi bitişik yazmam...
sert bir harfle de bitse bağlaç olan de yi yumuştamam...gibi gibi...
ama bana pc deme abla

deme abla deme abla

gül ablaya söymeşsin ama bende çok güldüm türkçe öğretmenisiniz sanırım

çoğu zaman sayfalara yetişemiyorum buraya acele acele yazıyorum onun içinde aynen senin gibi üşenip uzun uzun laptop- bilgisayar yazmak yerine kısaca yazıyorum canım

çoğu zaman sayfalara yetişemiyorum buraya acele acele yazıyorum onun içinde aynen senin gibi üşenip uzun uzun laptop- bilgisayar yazmak yerine kısaca yazıyorum canım

o değil liste konusunda demiştim ben..
olmayacak böyle ben daha yazmayayım kurallara uyamıyorum

sdf82,

Geçmiş olsun..
Yanık için yumrta akı iz bırakmazmış deniyor ama ben hiç uygulamadım..Yine de aklınızda bulunsun...

Son düzenleme:
Topik mis gibi içli köfte kokuyor

Çok severim ben de arada yaparım ama çok dağılıyor ..Özetle pek beceremiyorum ama yine de yiyorum
Bir öğün de kaçtane yenir acaba..2-3-5

Benim sürahi şeklinde olan mikserim yokki ,nette de ayran çalkama sürahisinde yaparken gördüm..onda yaparım diye düşündüm..olmazmı acaba :44::44::44:

ayrandan nasıl tereyağı yapılıyor ki..ben hep kaymak biriktirilir ondan sonra yapılır diye biliyodum..

fmgenc bende uzun süredir kaymak biriktiriyorum,bakalım ilk kez yapıcam nasıl olucak..

O makineleri alırsan kasap dükkanı açıp sucuk köfte yapman lazım

yok canım kasaplardan etçilerden bıktım zaten,öğğğ geldi 9 yıldır..minik kıyma makinalarımızda var..kendi etimizi çekeriz,sucuk yaparız tabi...hatta kediciğe de gönderirim.

Topik mis gibi içli köfte kokuyor

Çok severim ben de arada yaparım ama çok dağılıyor ..Özetle pek beceremiyorum ama yine de yiyorum
Bir öğün de kaçtane yenir acaba..2-3-5

Ya siz ne iyi ettinizde geldiniz bizim topige:) bu asagida yazan güzel yazıları nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama iyi ki yapıyorsunuz. .keyifle takip ediyorum

İçli köfte dedik dedik herkesin canini cektirdik:) bir seferde 3 tane tuketiyorum.. bulgur haliyle ceviz büyüklüğünde oluyor benim koftelerim içini doldurunca büyüyor. ..yani ceviz büyüklüğünde 3 tane 3 kaşığa denk gelir.fazlasi yok malesef. .çok arka arkaya tuketmemeye çalışıyorum bulguru, yarmayi...

Proteini atmıyor aslında, et yiyince, asit oluyormuş vücutta, onu dengeliyor. Yeşillik, etten daha fazla olacakmış. :) Etin yanında mutlaka yeşillik, çiğ sebze tüketilecekmiş. Mesela küçük baş hayvanların etleri daha az asitliymiş.

Son düzenleme:
evet sinirlerim bozuldu iyi gelmiyor burası bana..
çok iyi arkadaşlar var ne olur onlar yanlış anlamasın
..ama iyi gelmiyor bana burası
herkese kolaylıklar dilerim
yaza kadar incecik olun inşallah
ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalşıyor,
öğrenmek istediğim konularda fikir alışverişinde bulunuyordm..

çok şaşırdım harbiden hala da çok şaşkınım hiç tanımadığım bir insanı üzdüğüm için.şaka yaptığını zannettiğim için güldüm dedim diye bu şekilde tepki vermeniz beni çok üzdü şu an yediğim yemek boğazıma dizildi yemin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…