Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

aslında direk sizinle alakası yok..öncesi var bu durumun..
üstüne böyle yazdığınız için tepkisel olarak bendeki birikim diyelim...
sorun değil sıkmayın canınızı..

proteini böbreklerden atmak zor olurmuş ya benim akımda böyle söyledin gibi kalmış pardon canım..o gün size dediğim gibi yaptım pazardan aldığım tüm yeşillikleri yıkadım süzdürdüm ve dolapta saklama kabında muhafaza ediyorum..tupper marka daha edinemedim.satıcısıyla irtibata geçince ondan alacağım.evde büyük ağzı kapalı saklama kapları vardı onları kullanıyorum şimdilik..çok pratikmiş böyle artık hep yıkayıp kaldıracağım

Canlarimmmmm,herbirinize simsicacik merhabalar dilerim.Hepinizi ayri ayri kucaklarim.Guzel topigimiz bizim.Sdf82cigim cok gecmis olsun canim benim,yanik biraz zaman alir ama gecer.Sdfcigim topigin yasca en buyugu olarak rica ediyorum ayrilma,burada her biririmiz ayri bir renkiz.Bir cicek bahcesi dusun her cicek ayri renk,ayri tat.Sonra biz burada imla veya edebiyat imtihanina da girmedik ki yarisalim.Diyelim ki semboller cikmiyor cikmasin sorun yok,biz senin yureginin sicakligindan istedigin sembolleri gouyoruz zaten canim benim.Sevgili teoson arkadasimiz yeni oldugu icin seni daha yakindan tanimak icin oyle bir soru yoneltti.Ne olur benden sikiliyorsansaniz acikca belirtin amma gene yazacacagim,dogarken kulagimiza ezan ounuyor,vefatimizda namazimiz kiliniyor.Iste bu ezanla namaz arasinda gecen kisacik zamanda hic birseye degmez.Sadece birbirimize sarilalim canlarimmm benim.Sarilarak cogalalim.Sizleri cok seviyorummmm.

Canim mydenizzzcigim,ilgine alakana cok tesekkur ederim canim,hamdolsun bugun birazcik daha iyicegim.Sizlerin de iyilik haberleriniz icin daima duaciyim.

akşam yemeği yerine bazen kuruyemiş tüketsek olurmu veğa yoğurt
kuruyemişi sabah tükettiğimiz için akşam tekrar tüketemeyiz çok zorda kalırsak az bişey olabilir Gİ düşük olan şeyleri çok yeyince Gİ yükselirmiş
mikserde bile 3 dkk da bir çevire çevire 20 dkk yı geçiyor olması, bi dene baklaım nasıl olacak olmazsada ayran için kullanırsın
hoca kuzu eti ni belki de bu yüzden öneriyor

Kemal Milar 1 su bardağına yarım çay kaşığı öneriyor, Ayşegül Çoruhlu 1 lt.'ye 1 çay kaşığı, 1,5 lt.'ye 2 çay kaşığı atabilirsin. Fmgenc'in dediği gibi, biraz uzanın.

Tansiyonda dediğin gibi yapmak gerekiyormuş, başlarda rahatsızlık verse de, ilerleyen zamanlarda tansiyonuna faydası dokunanlarda olmuş. Egzamalara yararı var. Kemal Milar'ın sayfasında bir sürü örnek var.

geçen pc yede yorum yapmıştın ben aynı şeyden bahsediyorsun sandım

kedi den ses çıkmadı bakalım ne diyecek ben bilmem o bilir

sdften sonra Niceerendiz var sırada.

Teşekkür ederim, beni unutmadığın için, sucuğu çok severim.

Ben söyledim alacağım kişiye, bakalım getirecekler mi? Evde herkes üşeniyor salata yapmaya.

merhaba canım

nasıl oldun ağrıların hafifledimi

yarın prensesi getirmen lazım ilgilenebilecekmisin

Gül ablacım; mikserle Okan beyler 5 dk.da yapmışlar ,öyle yazıyordu Olmadı kayınvalidemin mikserini indiririm..benimde varda blender tipi var ...burda paylaşırım sizinle..

Kediciğim; ilk sana yollucam hem de :))

bende öyle okumuştum ama uygulamada öyle olmadı, onlarınkinin hızı daha fazla olabilir

sonucunu bekliyoruz

Canim Gulcugum,cok tesekkur ederim canim,benim de tek cekincem prensesimin hizmeti,ama baska hicbir alternatifim yok.Yuce rabbimin yardimiyla beynimi sartlamaya calisacagim,simdiden kendimi hazirlamaya calisiyorum,yikama ve giydirme olayi biraz hareket gerektiriyor acikcasi ama alti seneden sonra ilk defa ,yikiyamadim bakimini yapamadim demegi de kendime uygun gormuyorum,icime sinmeyecek insaallah dualarla ve agri kesicilere agirlik vererek altindan kalkabilirim.

Canan Abla
Tabii ki edebiyat ve imla yarışmasına girmiyoruz...Tepkiseldi benim davranışım..Herkes de anladı zaten bunu..

çok güzel yazmışsınız ablacım.bütün olgunluğunuzla...ama moralimin bozulduğu yerde durmamın benim açımdan bi anlamı yok..yine de çok teşekkür ederim size..
evet bu hayat çok kısa ama neden birbirimizin açığını arayalım?
mesela ben baktım bu sembollerin nasıl çıkacağı sitede yaşadığınız sorunlr kısmında çok güzel anlatılmış
..ama bunların hepsi saçma sapan işler aslında düşününce kimseye bi şey kazandırmıyor..

allah yardımcın olsun canım, mümkün olduğunca eğilmeden yıkamaya çalış siyatikten sonra bide fıtık çıkmasın,gelinin yardımcı olamazmı yıkarken sana

Herkese merhaba, gecmışı okuyamadım ama umarım herkes iyidir. Beni cumartesiden beridir tam dört gündür yorgan döşek yatıyorum. Çok fena işütmüşüm , ağır bir nezlegeçirdim, kafamı kaldıramadım, neyse ki dün iyi oldum.
Az sonra geçmişe bakabildiğim kadar bakacağım ama geçen cumadan beri neredeyse 100 sayfa olmuş )

Canan ablacım; rabbim güç kuvvet sana inşallah...

Sevgili prenscigim,cok tesekkur ederim canim benim.Ah Gulcugum,herkes durumumu biliyor ,bir teklif gelemez mi ?Her zaman gonlumde ve aklimdasin canim kendi kelini kendin kasi ,yetebiliyiyorsan diger kelleri de kasi.

Çok geçmiş olsun.

merhabalar sizede çok geçmiş olsun.merak etmiştik gelmeyince...önceden kalan okuyamadıklarınız vardı üzerine bir de bu hafta eklendi...kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…