merhabalar sizedeçok geçmiş olsun.merak etmiştik gelmeyince...önceden kalan okuyamadıklarınız vardı üzerine bir de bu hafta eklendi...kolay gelsin
Sevgili prenscigim,cok tesekkur ederim canim benim.Ah Gulcugum,herkes durumumu biliyor ,bir teklif gelemez mi ?Her zaman gonlumde ve aklimdasin canim kendi kelini kendin kasi ,yetebiliyiyorsan diger kelleri de kasi.
evet sinirlerim bozuldu iyi gelmiyor burası bana..
çok iyi arkadaşlar var ne olur onlar yanlış anlamasın
..ama iyi gelmiyor bana burası
herkese kolaylıklar dilerim
yaza kadar incecik olun inşallah
ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalşıyor,
öğrenmek istediğim konularda fikir alışverişinde bulunuyordm..
merhabalar sizedeçok geçmiş olsun.merak etmiştik gelmeyince...önceden kalan okuyamadıklarınız vardı üzerine bir de bu hafta eklendi...kolay gelsin
Herkese merhaba, gecmışı okuyamadım ama umarım herkes iyidir. Beni cumartesiden beridir tam dört gündür yorgan döşek yatıyorum. Çok fena işütmüşüm , ağır bir nezlegeçirdim, kafamı kaldıramadım, neyse ki dün iyi oldum.
Az sonra geçmişe bakabildiğim kadar bakacağım ama geçen cumadan beri neredeyse 100 sayfa olmuş)
Canim Gulcugum,cok tesekkur ederim canim,benim de tek cekincem prensesimin hizmeti,ama baska hicbir alternatifim yok.Yuce rabbimin yardimiyla beynimi sartlamaya calisacagim,simdiden kendimi hazirlamaya calisiyorum,yikama ve giydirme olayi biraz hareket gerektiriyor acikcasi ama alti seneden sonra ilk defa ,yikiyamadim bakimini yapamadim demegi de kendime uygun gormuyorum,icime sinmeyecek insaallah dualarla ve agri kesicilere agirlik vererek altindan kalkabilirim.
Ya siz ne iyi ettinizde geldiniz bizim topige:) bu asagida yazan güzel yazıları nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama iyi ki yapıyorsunuz. .keyifle takip ediyorum
İçli köfte dedik dedik herkesin canini cektirdik:) bir seferde 3 tane tuketiyorum.. bulgur haliyle ceviz büyüklüğünde oluyor benim koftelerim içini doldurunca büyüyor. ..yani ceviz büyüklüğünde 3 tane 3 kaşığa denk gelir.fazlasi yok malesef. .çok arka arkaya tuketmemeye çalışıyorum bulguru, yarmayi...
ablacım ya kolay gelsin zor bi durum..allah kolaylık versin hafta sonu için.. bende şimdi annemi aradım yarın günü var..abimin eşi yardım ediyordu serviste falan.dua okuyorlar her hafta bebekle ortamın havası değişmesin diye ben gitmiyordum..biraz önce konuştum yarın oraya gideceğim yardıma..sabahta kendi programım vardı arkadaşlarımla...yardımlaşmadan çok zor oluyor abla ama hep veren annelerimiz oluyor ben bir yapabiliyorsam annem 5 yapıyor haftanın 3 günü en az bende sağolsun bebeğime bakıyor işim oldukça...
Sevgili niceerendenizcigim,cok tesekkur ederim canim yavrum.Sana da cok gecmis olsun,yoklugun bayagi hissedildi,bu kis kolay unutulmayacak gibi,gerci rabbim bilir ama ben raziyim ayva az olsun ,kis hafif gecsin.
Çoook haklısınız, adeta okul hayatına geri döndüm, ders çalışmalıyım dedikçe dersler birikirdi. Şimdi de okuyayım dediler birikiyor. Ama anladığım kadarıyla tereyağı konuşulmuş. Şimdilik bu kadarını kalabildim)
Geçmiş olsun..Bu sene çok zor geçiyor grip..
OLayı bilmiyorum ama zor bir durumda olduğunuzu tahmin ediyorum...Allah güç kuvvet versin size...Kolaylıklar diliyorum...
Ben de iyi ki gelmişim diyorum..Çok zarifsin..
Pro üye olduğum için imzama yazı resim vb. ekleyebiliyorum..
Nazım Hikmet'in yazısı tamamınını kopyalıyorum..
Biz küçükken çok büyüktük. Mesela kollarımızı bir açardık, dünyayı kucaklardık. Güzeldik biz küçükken..
Biz bir gülerdik küçükken, kalbimiz kahkahalar atardı. Biz küçükken öğretmenimiz en yakın arkadaşımızla sıralarımızı ayırmasın diye, teneffüse kadar konuşmazdık. Not yazardık birbirlerimize. Biz diyorum küçükken bizdik böyle bayağı bir kalabalıktık. Yani biz diyebileceğim kadar çok. Biz küçükken bir büyüktük ki böyle kollarımızı açsak sığmazdı eni boyu.
Sonra mı? Büyüdük. Kollarımızı açtığımızda bir kişiyi bile sığdıramayacak hale geldik. Küçülene kadar büyüdük, çok büyüdük yani. Biz olamadık bir daha. Sen, ben olduk. Büyüklük lüks değildi, zenginlik değildi. Koşa koşa büyüdük. Büyürken ne de çok küçüldük.
Allah annene uzun sağlıklı ömürler verisn...Ben annemi çok erken kaybettim ;(
Herkese merhaba, gecmışı okuyamadım ama umarım herkes iyidir. Beni cumartesiden beridir tam dört gündür yorgan döşek yatıyorum. Çok fena işütmüşüm , ağır bir nezlegeçirdim, kafamı kaldıramadım, neyse ki dün iyi oldum.
Az sonra geçmişe bakabildiğim kadar bakacağım ama geçen cumadan beri neredeyse 100 sayfa olmuş)
valla o kadar güzel paylaşımlar oldu ki hangisinden bahsetsem bilemedim...maşallah topiğimiz yediveren gülleri gibi capcanlı ve cıvıl cıvıl...mesela hafta sonu bahsettiğimiz jillian'a başladık grup olarak...
Geçmiş olsun..Bu sene çok zor geçiyor grip..
OLayı bilmiyorum ama zor bir durumda olduğunuzu tahmin ediyorum...Allah güç kuvvet versin size...Kolaylıklar diliyorum...
Ben de iyi ki gelmişim diyorum..Çok zarifsin..
Pro üye olduğum için imzama yazı resim vb. ekleyebiliyorum..
Nazım Hikmet'in yazısı tamamınını kopyalıyorum..
Biz küçükken çok büyüktük. Mesela kollarımızı bir açardık, dünyayı kucaklardık. Güzeldik biz küçükken..
Biz bir gülerdik küçükken, kalbimiz kahkahalar atardı. Biz küçükken öğretmenimiz en yakın arkadaşımızla sıralarımızı ayırmasın diye, teneffüse kadar konuşmazdık. Not yazardık birbirlerimize. Biz diyorum küçükken bizdik böyle bayağı bir kalabalıktık. Yani biz diyebileceğim kadar çok. Biz küçükken bir büyüktük ki böyle kollarımızı açsak sığmazdı eni boyu.
Sonra mı? Büyüdük. Kollarımızı açtığımızda bir kişiyi bile sığdıramayacak hale geldik. Küçülene kadar büyüdük, çok büyüdük yani. Biz olamadık bir daha. Sen, ben olduk. Büyüklük lüks değildi, zenginlik değildi. Koşa koşa büyüdük. Büyürken ne de çok küçüldük.
Allah annene uzun sağlıklı ömürler verisn...Ben annemi çok erken kaybettim ;(
2.öğünümü de yedim..Daha geç saate dayanamıyorum...
1.öğün;
2 yumurta
1 çay bardağı ceviz
peynir
9 zeytin
kırmızı lahana ''ben söz dinlerim''
yeşillik
2 gün kurusu
Ara;
1 fincan türk kahvesi
1 kupa yeşilçay
2.öğün
1 kase acılı tarhana çorbası
1 tabak tavuklu kereviz
salata
3 acı biberiye turşu
çok geçmiş olsun canım
bende merak ettim yoksun bi yere gittin sandım
sayfalarımız hızla ilerliyor hoş sohbetlerimiz ve zayıflamalarımız devammmm
OMG nasıl unuttum ben onuuuu. Hiç aklıma gelmedi. Halbuki ne kadar heyecanlıydım hepberaber başlayacağız diye. Demek ki nezle beni mahvetti, canım sporu bile unuttum.
Nesli geçti, genel olarak katılım iyi miydi
2.öğünümü de yedim..Daha geç saate dayanamıyorum...
1.öğün;
2 yumurta
1 çay bardağı ceviz
peynir
9 zeytin
kırmızı lahana ''ben söz dinlerim''
yeşillik
2 gün kurusu
Ara;
1 fincan türk kahvesi
1 kupa yeşilçay
2.öğün
1 kase acılı tarhana çorbası
1 tabak tavuklu kereviz
salata
3 acı biberiye turşu
Sevgili prenscigim,cok tesekkur ederim canim benim.Ah Gulcugum,herkes durumumu biliyor ,bir teklif gelemez mi ?Her zaman gonlumde ve aklimdasin canim kendi kelini kendin kasi ,yetebiliyiyorsan diger kelleri de kasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?