Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sevgili niceerendenizcigim,cok tesekkur ederim canim yavrum.Sana da cok gecmis olsun,yoklugun bayagi hissedildi,bu kis kolay unutulmayacak gibi,gerci rabbim bilir ama ben raziyim ayva az olsun ,kis hafif gecsin.

kontrol paneli>secenekleri düzenle>mesaj editörü : standart editör toolbarı işaretleyip kaydedin. bu şekilde smileleriniz cıkar.
emriye88 sormuştunuz ya gülümsemeler nasıl çıkıyor diye..bu sizin için.

Sevgili prenscigim,cok tesekkur ederim canim benim.Ah Gulcugum,herkes durumumu biliyor ,bir teklif gelemez mi ?Her zaman gonlumde ve aklimdasin canim kendi kelini kendin kasi ,yetebiliyiyorsan diger kelleri de kasi.

ablacım ya kolay gelsin zor bi durum..allah kolaylık versin hafta sonu için.. bende şimdi annemi aradım yarın günü var..abimin eşi yardım ediyordu serviste falan.dua okuyorlar her hafta bebekle ortamın havası değişmesin diye ben gitmiyordum..biraz önce konuştum yarın oraya gideceğim yardıma..sabahta kendi programım vardı arkadaşlarımla...yardımlaşmadan çok zor oluyor abla ama hep veren annelerimiz oluyor ben bir yapabiliyorsam annem 5 yapıyor haftanın 3 günü en az bende sağolsun bebeğime bakıyor işim oldukça...

Merhaba sdf82 , neredeyse bir haftadır nezle olduğum için hiç uğrayamadım. Az önce okudum bu yazıyı. Konunun başından da habersizim aslında ama umarım düşünceniz iyi yönde değişir. Çünkü açıkçası üzüldüm. Ben yeni olduğum için sizi motive etme işi bana düşmez ama iki kelime yazmak istedim size. Eminim diğer arkadaşlar da yazmıştır size. Burası cidden kilo vermede ve diyete konsantre olmada yardımcı oluyor. Diyetine sadık insanlar ve bizim onlara karşı görünmez bir sorumluluk hissi taşımamız , bu yolda bize en büyük destekçi. Canan ablanın dediği gibi , bu toptikte her telden her renkten insan var ve herkesin herkesle yıldızı barışmıyor ama yine de değirmen dönmeye devam ediyor. Önemli olan batının iyi yanlarını almak :))

merhabalar sizede çok geçmiş olsun.merak etmiştik gelmeyince...önceden kalan okuyamadıklarınız vardı üzerine bir de bu hafta eklendi...kolay gelsin

Çoook haklısınız, adeta okul hayatına geri döndüm, ders çalışmalıyım dedikçe dersler birikirdi. Şimdi de okuyayım dediler birikiyor. Ama anladığım kadarıyla tereyağı konuşulmuş. Şimdilik bu kadarını kalabildim )

Geçmiş olsun..Bu sene çok zor geçiyor grip..

OLayı bilmiyorum ama zor bir durumda olduğunuzu tahmin ediyorum...Allah güç kuvvet versin size...Kolaylıklar diliyorum...

Ben de iyi ki gelmişim diyorum..Çok zarifsin..
Pro üye olduğum için imzama yazı resim vb. ekleyebiliyorum..

Nazım Hikmet'in yazısı tamamınını kopyalıyorum..

Biz küçükken çok büyüktük. Mesela kollarımızı bir açardık, dünyayı kucaklardık. Güzeldik biz küçükken..
Biz bir gülerdik küçükken, kalbimiz kahkahalar atardı. Biz küçükken öğretmenimiz en yakın arkadaşımızla sıralarımızı ayırmasın diye, teneffüse kadar konuşmazdık. Not yazardık birbirlerimize. Biz diyorum küçükken bizdik böyle bayağı bir kalabalıktık. Yani biz diyebileceğim kadar çok. Biz küçükken bir büyüktük ki böyle kollarımızı açsak sığmazdı eni boyu.

Sonra mı? Büyüdük. Kollarımızı açtığımızda bir kişiyi bile sığdıramayacak hale geldik. Küçülene kadar büyüdük, çok büyüdük yani. Biz olamadık bir daha. Sen, ben olduk. Büyüklük lüks değildi, zenginlik değildi. Koşa koşa büyüdük. Büyürken ne de çok küçüldük.

Allah annene uzun sağlıklı ömürler verisn...Ben annemi çok erken kaybettim ;(

Sevgili niceerendenizcigim,cok tesekkur ederim canim yavrum.Sana da cok gecmis olsun,yoklugun bayagi hissedildi,bu kis kolay unutulmayacak gibi,gerci rabbim bilir ama ben raziyim ayva az olsun ,kis hafif gecsin.

Canan abla seferi gibi oldum bu TOPİKTE :)) bir gün varım sonra neredeyse bir hafta yokum. En son Güll hanımla da bu konuyu konuşmuştuk. Aman ben topikten kopmayayım, motivasyonum düşüyor demiştim. Benim aşırı terleme sorunum başladı kilolardan dolayı. Saçlarım da uzun ve sık olunca dipleri çok terliyor. Üzerimi değiştirene kadar sırtım resmen buz kesiyor ve saç diplerimiz de duş hariç kurutmuyorum her seferinde. Böyle böyle epey zaman dayandı aslında bünyem ama sonunda, ablam yeğenim ve ben aynı gün yereserildik..

Sizede çok çok kuvvet ve sağlık diliyorum ablacım. Bnlar varsa zaten size her şey yeter. Çünkü o kadar pozitifsiniz ki bu hayattan hakkıyla zevk alıyorsunuz...

valla o kadar güzel paylaşımlar oldu ki hangisinden bahsetsem bilemedim...maşallah topiğimiz yediveren gülleri gibi capcanlı ve cıvıl cıvıl...mesela hafta sonu bahsettiğimiz jillian'a başladık grup olarak...

Ben 2-3 gün de bir alıyorum sütü oğlum da içtiği için..onun kaymağıyla kavanoz da tv. izlerken çalkalayıp duruyorum mis gibi tereyağ oluyor...Yoğurt mayalayacaksam kaymağını almıyorum kaymaklı yoğurt daha makbul ..KAymağı ekmeğe sürüp üzerine bal yahut reçelle yiyordum.
Eskidendi o, artık cıs onlar ))

2.öğünümü de yedim..Daha geç saate dayanamıyorum...

1.öğün;
2 yumurta
1 çay bardağı ceviz
peynir
9 zeytin
kırmızı lahana ''ben söz dinlerim''
yeşillik
2 gün kurusu

Ara;
1 fincan türk kahvesi
1 kupa yeşilçay

2.öğün
1 kase acılı tarhana çorbası
1 tabak tavuklu kereviz
salata
3 acı biberiye turşu

Son düzenleme:

nazım hikmet'in muhteşem dizeleri çoook iyi geldi şu an ki ruh halime çokk teşekkür ederim ve çok üzgünüm keşke yarınki programımdan bahsetmeseydim..allah rahmet etsin annenize (

çok geçmiş olsun canım

bende merak ettim yoksun bi yere gittin sandım

sayfalarımız hızla ilerliyor hoş sohbetlerimiz ve zayıflamalarımız devammmm

valla o kadar güzel paylaşımlar oldu ki hangisinden bahsetsem bilemedim...maşallah topiğimiz yediveren gülleri gibi capcanlı ve cıvıl cıvıl...mesela hafta sonu bahsettiğimiz jillian'a başladık grup olarak...

OMG nasıl unuttum ben onuuuu. Hiç aklıma gelmedi. Halbuki ne kadar heyecanlıydım hepberaber başlayacağız diye. Demek ki nezle beni mahvetti, canım sporu bile unuttum.

Nesli geçti, genel olarak katılım iyi miydi

Çok teşekkür ederim. Grip degildi nezleydi, iyi ki grip değildi, ateş ve öksürük de olsaydı... bak düşünemiyorum bile, yazmamadım bir şey :))

Ama o kırmızı akşam yemeği için olacaktı Neyse zarar etmez. Kırmızı gıdalar yüksek antioksidan içerdiği için vücütta serbest radikallerin oluşumunu engelliyor. Yaşlanmayı geciktiriyor ve kanseri önlüyor. O nedenle bol bol kırmızı renkli çiğ sebze ve meyve yemek gerekiyor. Meyveleri sabah kahvaltıyla beraber 1 porsiyon sebzeleri ise akşam yemeği ile beraber alıyoruz.

çok geçmiş olsun canım

bende merak ettim yoksun bi yere gittin sandım

sayfalarımız hızla ilerliyor hoş sohbetlerimiz ve zayıflamalarımız devammmm

Çok teşekkür ederim Gül hanım. Bir yere gitmedim ama yatağımda uzun bir tatildi )
Gerçekten sayfalar hızla ilerliyor. Hatta artık ilk amacım topikle senkronize olmak, karatay bile ikinci planda

OMG nasıl unuttum ben onuuuu. Hiç aklıma gelmedi. Halbuki ne kadar heyecanlıydım hepberaber başlayacağız diye. Demek ki nezle beni mahvetti, canım sporu bile unuttum.

Nesli geçti, genel olarak katılım iyi miydi

listeyi şimdi yapmadık..10 günün sonundaki bildirime göre yapacağız.nasıl geçti kısmııı manidar hepimizin her sabah şuram ağrıyor buram ağrıyor şeklindeki söylemlerini saymazsak süpper gidiyor ama inceleceğiz inşallah..

sizde ilk 10 günden sonra başlayın isterseniz..yada şimdi başlayın level 1'i 10 gün değil 7 gün yapabilirsiniz.. tabii gerçekten toparlandıysanız başlayın derim allah korusun hastalık tekrarlamasın

Afiyet olsun. Menü güzel ama tavuk köy tavuğu mu?

Sevgili prenscigim,cok tesekkur ederim canim benim.Ah Gulcugum,herkes durumumu biliyor ,bir teklif gelemez mi ?Her zaman gonlumde ve aklimdasin canim kendi kelini kendin kasi ,yetebiliyiyorsan diger kelleri de kasi.

seninle benim kaderim hem kendi başımızı hem başkalarınınkini kaşımak birinin bişyi olunca ben her işimi bırakır giderim benim olunca kimseye söylemem hep kendim halletmeye çalışırım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…