Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben de başlarım bu akşam, geç kalmayayım daha fazla. Listede neler olacak, ölçülerimiz mi?
Yaaa arkadaşlarım hamladı demek ki

Ben de başlarım bu akşam, geç kalmayayım daha fazla. Listede neler olacak, ölçülerimiz mi?

ölçülerimiz demeyelim de aradaki fark diyelim.. göğüsten 3 cm, belden 4 cm şeklinde olabilir..ya da başka önerisi olan varsa öyle de yapabiliriz

ben o yöntemi bir kaç kere denedim zor oldu, devamlı sallamaktan bileklerim uyuşmaya başladı

Benim tam da bilmediğim konu bu aslında, kırmızı , kükürt ... gibi şeylerden bahsediyordu Okan bey, ben de tam olarak anlamıyordum. Bunları günün her saatinde yesek de olur değil mi, ille de akşam yememize gerek yok?

yok yok canım hamlıktan ziyade zorluk . çünkü ben jillianı bitirdim 3 level ıda. tekrar başladım hç ara vermeden. ama yinede ağrıyor biraz biraz ayrıca çok geçmiş olsun canım. iyice toparlan öyle başla.. çünkü çok terletiyor haliyle seni tekrar rahatsız etmesin..

nazım hikmet'in muhteşem dizeleri çoook iyi geldi şu an ki ruh halime çokk teşekkür ederim ve çok üzgünüm keşke yarınki programımdan bahsetmeseydim..allah rahmet etsin annenize (

Lütfen üzülme...Alıştım o duyguya..43 yaşındayım..15 im de kaybettim..Allah rahmet eylesin..
Çok şanslı olduğunu vurgulamak istedim..

merhaba çok geçmiş olsun

ALLAHIM SİZE GÜÇ KUVVET SABIR VERSİN ANNE OLMAK BÖYLE BİŞİ SANIRIM BUKADAR POZİTİF OLMASANIZ HAYAT ÇOK DAHA ZOR GEÇERDİ SANIRIM SİZİN İÇİN

Herkese merhabalar...
Yaklaşık 3-4 gündür sizi takip ediyorum.10 gün önce iyice kalınlaşan belimi ve büyüyen göbeğimi fark etmekle beraber acil toparlanma kararı almış bulunuyorum. Tabii ki ilk sıramda şimdiye kadar hep dinlediğim bana söyledikleri makul gelen Canan Hoca vardı. Hocanın dediklerini 10 gündür uygulamaya çalışıyorum.
Normalde çok ekmek yiyen biri değilim sadece kahvaltıda 1 dilim yerdim yada tost yerdim.10 gündür hiç ekmek yemedim sayılır. Çikolatayı ve tatlı ıvır zıvırları çok severim 10 gündür sadece 1 tane sütlaç,2 tane lokum yedim. pirinç pilavıyla falan pek aram yoktur ama işyerinde k.fasulyenin yanına alırdım 10 gündür onu da yemiyorum. Makarnaya bayılırım ama 10 gündür onu da yemiyorum Böyle kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte..
Şimdi sizlere sorum şu, benim evim de tartı yok, şuan için spor yapmaya çok vaktim yok. Ben de sizin aranıza katılsam, menulerimi paylaşmaya çalışsam ama bildirim yapmasam beni de aranıza alır mısınız? :18::18:
Bu arada yaşım 24, boyum 1.58 kilom 58 di en son, uzun zamandır tartılmadım. Çok kilo problemim yok, ama sağlıklı beslenmek ve dinç bir vücuda sahip olmak istiyorum

canım ablacım dikkat et kendine .. eminim güzel gelinin gelip yardım edecekte olsa, senin prensesle ilgilenemeden durmayacağını tahmin ediyorum.. ağrında sızında olsa ille sen yapmak istersin gibi geliyor çünkü o kadar yumuşak ki gönlün inan şu an ifade edecek kelimeyi bulamadım beni anladığını umuyorum ablacım inşallah prensesinin hatrına rabbim tüm ağrılarını geçirir de sende onla istediğin gibi ilgilenirsin

Kedicim, ben şu an mailime bakamıyorum attınmı kitabı.? MErak ettim..

ekinciğim benim sağlıklı yaşıyoruzda okuduğum her öğünde protein+kükürt+yeşil+kırmızı olmalı beyin için ,, hatta okan bey yorum yaparken kırmızı eksik yeşil eksik diye yazıyor devamlı....

cnım banada makinedeki yapılan kalın geliyor ben ille oturup ellerimle açıcam..kayınvalidemde var oaparat. o yapar makineyle benelimde açarım beceremem bide makinayı

Canan ablaya da yazdığım gibi, saç diplerimdeki ıslaklık beni hasta etti sanırım. Her gün duş almak istemiyorum, iki günde bir alıyorum ki saçımın ihtiyaç duyduğu nem kaybolmasın. O yüzden her spor sonrası duş almıyorum sadece kıyafetlerimi değiştiriyorum ki o da epey etkili terin üzerimde soğumaması adına. Az önce yürüyüş yaptım ve yine saç diplerim terleri, ben de ilk defa kendi kendine kurumasını beklemedim ve saç kurutma makinesiyle kuruttum.
Sonuç: çok memnunun keşke önceden yapsaymışım.

eminim güzel olur canım sen yaparsında kötü olur mu hemde oğluşun yardım edecekmiş ki sana misss gibitereyağı olur

merhaba canım aramıza hoşgeldin
doğru karar vermişsin karataya başlamayla
tartı alana kadar idare ederiz, sen meülerini paylaş kaçamaklardan vazgeç , dışarda tartılmaya fırsat bulabilirsen her hafta aynı yerde tartılıp bildirebilirsin, spoarada fırsatın olunca başlarsın bende başlarda fırsat bulamamıştım

Merhaba ve hoş geldin topiğe :))
Felsefen sağlıklı beslenmek olduğuna göre doğru topiktesin. Menü bildirimlerine tüm arkadaşlar destek olacaklardır. Kolay gelsin.

cnım banada makinedeki yapılan kalın geliyor ben ille oturup ellerimle açıcam..kayınvalidemde var oaparat. o yapar makineyle benelimde açarım beceremem bide makinayı

Valla ben hayatımda sadece 1 kez yaptım içli köfte o da makinayla. Aslında el becerim fena sayılmaz ama dış kaplamanın kıvamını tutturmak deneyim istiyor sanırım. Dışı ne kadra güzel hazırlanırsa inceltmek makinada da olsa daha kolay oluyor. Makinadan ben çıkarttıklarımı kalın diye elimde incelterek doldurdum kapatırken. Ama dediğim gibi pişerken çatladı. Yorumlara baktım çatlamasın diye un irmik yazıyor. Neyse bir dahakine daha iyi olur umarım. Senin dış malzeme tarifin nasıl. Soğuk suyla mı sıcak suylamı ıslatıyorsunuz?

Hadi yaaa ben de bakıyorum menülere de sanki en çok akşam menülerinde uyuyorlar gibi geliyor kükürt+kırmızı+yeşil+protein üçlemesine. Benim sabha kahvaltıları karatalıktan çıktı zaten. 2 yumurta yiyebiliyorum ama ceviz felan Protein alımım sıkıntılı et balık tavuk yiyemez oldum. Dün hindi haşlamıştım pates havuç ta atım içine normalde ayıla bayıla yerdim 1-2 çatal zor yedim. Salata uzun zamandır yemiyorum. Bir atlatsam şu dönemi rahatlicam ama

hoşgeldiniz çok doğru bir karar verdinizbende burada yeniyim takıldığınız konularda yediğiniz içtiğiniz herşeyi yazarsanız eksik veya fazla şeyleri arkadaşlar saolsun yardımcı oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…