listeyi şimdi yapmadık..10 günün sonundaki bildirime göre yapacağız.nasıl geçti kısmııı manidarhepimizin her sabah şuram ağrıyor buram ağrıyor şeklindeki söylemlerini saymazsak süpper gidiyor ama inceleceğiz inşallah..
sizde ilk 10 günden sonra başlayın isterseniz..yada şimdi başlayın level 1'i 10 gün değil 7 gün yapabilirsiniz.. tabii gerçekten toparlandıysanız başlayın derim allah korusun hastalık tekrarlamasın
Ben de başlarım bu akşam, geç kalmayayım daha fazla. Listede neler olacak, ölçülerimiz mi?
Yaaa arkadaşlarım hamladı demek ki
Ben 2-3 gün de bir alıyorum sütü oğlum da içtiği için..onun kaymağıyla kavanoz da tv. izlerken çalkalayıp duruyorum mis gibi tereyağ oluyor...Yoğurt mayalayacaksam kaymağını almıyorum kaymaklı yoğurt daha makbul..KAymağı ekmeğe sürüp üzerine bal yahut reçelle yiyordum.
Eskidendi o, artık cıs onlar))
Ama o kırmızı akşam yemeği için olacaktıNeyse zarar etmez. Kırmızı gıdalar yüksek antioksidan içerdiği için vücütta serbest radikallerin oluşumunu engelliyor. Yaşlanmayı geciktiriyor ve kanseri önlüyor. O nedenle bol bol kırmızı renkli çiğ sebze ve meyve yemek gerekiyor. Meyveleri sabah kahvaltıyla beraber 1 porsiyon sebzeleri ise akşam yemeği ile beraber alıyoruz.
Ben de başlarım bu akşam, geç kalmayayım daha fazla. Listede neler olacak, ölçülerimiz mi?
Yaaa arkadaşlarım hamladı demek ki
ölçülerimiz demeyelim de aradaki fark diyelim.. göğüsten 3 cm, belden 4 cm şeklinde olabilir..ya da başka önerisi olan varsa öyle de yapabiliriz
nazım hikmet'in muhteşem dizeleri çoook iyi geldi şu an ki ruh halime çokk teşekkür ederim ve çok üzgünüm keşke yarınki programımdan bahsetmeseydim..allah rahmet etsin annenize(
Herkese merhaba, gecmışı okuyamadım ama umarım herkes iyidir. Beni cumartesiden beridir tam dört gündür yorgan döşek yatıyorum. Çok fena işütmüşüm , ağır bir nezlegeçirdim, kafamı kaldıramadım, neyse ki dün iyi oldum.
Az sonra geçmişe bakabildiğim kadar bakacağım ama geçen cumadan beri neredeyse 100 sayfa olmuş)
Canim Gulcugum,cok tesekkur ederim canim,benim de tek cekincem prensesimin hizmeti,ama baska hicbir alternatifim yok.Yuce rabbimin yardimiyla beynimi sartlamaya calisacagim,simdiden kendimi hazirlamaya calisiyorum,yikama ve giydirme olayi biraz hareket gerektiriyor acikcasi ama alti seneden sonra ilk defa ,yikiyamadim bakimini yapamadim demegi de kendime uygun gormuyorum,icime sinmeyecek insaallah dualarla ve agri kesicilere agirlik vererek altindan kalkabilirim.
ben o yöntemi bir kaç kere denedim zor oldu, devamlı sallamaktan bileklerim uyuşmaya başladı
Canim Gulcugum,cok tesekkur ederim canim,benim de tek cekincem prensesimin hizmeti,ama baska hicbir alternatifim yok.Yuce rabbimin yardimiyla beynimi sartlamaya calisacagim,simdiden kendimi hazirlamaya calisiyorum,yikama ve giydirme olayi biraz hareket gerektiriyor acikcasi ama alti seneden sonra ilk defa ,yikiyamadim bakimini yapamadim demegi de kendime uygun gormuyorum,icime sinmeyecek insaallah dualarla ve agri kesicilere agirlik vererek altindan kalkabilirim.
2.öğünümü de yedim..Daha geç saate dayanamıyorum...
1.öğün;
2 yumurta
1 çay bardağı ceviz
peynir
9 zeytin
kırmızı lahana ''ben söz dinlerim''
yeşillik
2 gün kurusu
Ara;
1 fincan türk kahvesi
1 kupa yeşilçay
2.öğün
1 kase acılı tarhana çorbası
1 tabak tavuklu kereviz
salata
3 acı biberiye turşu
Ama o kırmızı akşam yemeği için olacaktıNeyse zarar etmez. Kırmızı gıdalar yüksek antioksidan içerdiği için vücütta serbest radikallerin oluşumunu engelliyor. Yaşlanmayı geciktiriyor ve kanseri önlüyor. O nedenle bol bol kırmızı renkli çiğ sebze ve meyve yemek gerekiyor. Meyveleri sabah kahvaltıyla beraber 1 porsiyon sebzeleri ise akşam yemeği ile beraber alıyoruz.
Valla baya baya içli köfte aparatı koymuşlar. Hani olduda. Ben doldururken elimle biraz daha incelttim. Hatta eşim de dalga geçti koskoca pili.s içli köfte aparatı mı düşünmüş yani dediDiğerlerini incelemediğim için kalınlığı nasıl diğerlerine göre bilmiyorum ama köftelerin çapı dar oluyor biraz.
yok yok canım hamlıktan ziyade zorluk .çünkü ben jillianı bitirdim 3 level ıda. tekrar başladım hç ara vermeden. ama yinede ağrıyor biraz biraz ayrıca çok geçmiş olsun canım. iyice toparlan öyle başla.. çünkü çok terletiyor haliyle seni tekrar rahatsız etmesin..
Benim sürahi şeklinde olan mikserim yokki ,nette de ayran çalkama sürahisinde yaparken gördüm..onda yaparım diye düşündüm..olmazmı acaba :44::44::44:
fmgenc bende uzun süredir kaymak biriktiriyorum,bakalım ilk kez yapıcam nasıl olucak..
yok canım kasaplardan etçilerden bıktım zaten,öğğğ geldi 9 yıldır..minik kıyma makinalarımızda var..kendi etimizi çekeriz,sucuk yaparız tabi...hatta kediciğe de gönderirim.
Herkese merhabalar...
Yaklaşık 3-4 gündür sizi takip ediyorum.10 gün önce iyice kalınlaşan belimi ve büyüyen göbeğimi fark etmekle beraber acil toparlanma kararı almış bulunuyorum. Tabii ki ilk sıramda şimdiye kadar hep dinlediğim bana söyledikleri makul gelen Canan Hoca vardı. Hocanın dediklerini 10 gündür uygulamaya çalışıyorum.
Normalde çok ekmek yiyen biri değilim sadece kahvaltıda 1 dilim yerdim yada tost yerdim.10 gündür hiç ekmek yemedim sayılır. Çikolatayı ve tatlı ıvır zıvırları çok severim 10 gündür sadece 1 tane sütlaç,2 tane lokum yedim. pirinç pilavıyla falan pek aram yoktur ama işyerinde k.fasulyenin yanına alırdım 10 gündür onu da yemiyorum. Makarnaya bayılırım ama 10 gündür onu da yemiyorumBöyle kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte..
Şimdi sizlere sorum şu, benim evim de tartı yok, şuan için spor yapmaya çok vaktim yok. Ben de sizin aranıza katılsam, menulerimi paylaşmaya çalışsam ama bildirim yapmasam beni de aranıza alır mısınız? :18::18:
Bu arada yaşım 24, boyum 1.58 kilom 58 di en son, uzun zamandır tartılmadım. Çok kilo problemim yok, ama sağlıklı beslenmek ve dinç bir vücuda sahip olmak istiyorum
Herkese merhabalar...
Yaklaşık 3-4 gündür sizi takip ediyorum.10 gün önce iyice kalınlaşan belimi ve büyüyen göbeğimi fark etmekle beraber acil toparlanma kararı almış bulunuyorum. Tabii ki ilk sıramda şimdiye kadar hep dinlediğim bana söyledikleri makul gelen Canan Hoca vardı. Hocanın dediklerini 10 gündür uygulamaya çalışıyorum.
Normalde çok ekmek yiyen biri değilim sadece kahvaltıda 1 dilim yerdim yada tost yerdim.10 gündür hiç ekmek yemedim sayılır. Çikolatayı ve tatlı ıvır zıvırları çok severim 10 gündür sadece 1 tane sütlaç,2 tane lokum yedim. pirinç pilavıyla falan pek aram yoktur ama işyerinde k.fasulyenin yanına alırdım 10 gündür onu da yemiyorum. Makarnaya bayılırım ama 10 gündür onu da yemiyorumBöyle kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte..
Şimdi sizlere sorum şu, benim evim de tartı yok, şuan için spor yapmaya çok vaktim yok. Ben de sizin aranıza katılsam, menulerimi paylaşmaya çalışsam ama bildirim yapmasam beni de aranıza alır mısınız? :18::18:
Bu arada yaşım 24, boyum 1.58 kilom 58 di en son, uzun zamandır tartılmadım. Çok kilo problemim yok, ama sağlıklı beslenmek ve dinç bir vücuda sahip olmak istiyorum
cnım banada makinedeki yapılan kalın geliyor ben ille oturup ellerimle açıcam..kayınvalidemde var oaparat. o yapar makineyle benelimde açarım beceremem bide makinayı
Hadi yaaa
ekinciğim benim sağlıklı yaşıyoruzda okuduğum her öğünde protein+kükürt+yeşil+kırmızı olmalı beyin için ,, hatta okan bey yorum yaparken kırmızı eksik yeşil eksik diye yazıyor devamlı....
herkese merhabalar...
Yaklaşık 3-4 gündür sizi takip ediyorum.10 gün önce iyice kalınlaşan belimi ve büyüyen göbeğimi fark etmekle beraber acil toparlanma kararı almış bulunuyorum. Tabii ki ilk sıramda şimdiye kadar hep dinlediğim bana söyledikleri makul gelen canan hoca vardı. Hocanın dediklerini 10 gündür uygulamaya çalışıyorum.
Normalde çok ekmek yiyen biri değilim sadece kahvaltıda 1 dilim yerdim yada tost yerdim.10 gündür hiç ekmek yemedim sayılır. çikolatayı ve tatlı ıvır zıvırları çok severim 10 gündür sadece 1 tane sütlaç,2 tane lokum yedim. Pirinç pilavıyla falan pek aram yoktur ama işyerinde k.fasulyenin yanına alırdım 10 gündür onu da yemiyorum. Makarnaya bayılırım ama 10 gündür onu da yemiyorumBöyle kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte..
şimdi sizlere sorum şu, benim evim de tartı yok, şuan için spor yapmaya çok vaktim yok. Ben de sizin aranıza katılsam, menulerimi paylaşmaya çalışsam ama bildirim yapmasam beni de aranıza alır mısınız? :18::18:
Bu arada yaşım 24, boyum 1.58 kilom 58 di en son, uzun zamandır tartılmadım. çok kilo problemim yok, ama sağlıklı beslenmek ve dinç bir vücuda sahip olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?