Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhaba ve hoş geldin topiğe :))
Felsefen sağlıklı beslenmek olduğuna göre doğru topiktesin. Menü bildirimlerine tüm arkadaşlar destek olacaklardır. Kolay gelsin.

Bu güzel, sıcak karşılamanız için çook teşekkür ediyorum
Şuan için evden işe, işten eve gidiyorum tartılmaya maalesef fırsatım yok ama eşim söz verdi fırsat bulunca iyi bir tartı alacak inş.bana...Spor içinde maalesef şuan için düzenli bir hayatım yok, muhtemelen yaza kadarda böyle gidecek. ama mesela artık asansöre binmiyorum, kendi kendime minik egzersizler yapıyorum. Bakalım baharda belki biraz açılıp hafta sonu bir şeyler yapmaya çalışırım.Sizi okuduğum birkaç gündür şunu fark ettim burası beni acayip motive ediyor, imreniyorum, daha da dikkat ediyorum, takibe devam ettikçe daha da iyi olurum diye düşünüyorum

hoşgeldiniz çok doğru bir karar verdinizbende burada yeniyim takıldığınız konularda yediğiniz içtiğiniz herşeyi yazarsanız eksik veya fazla şeyleri arkadaşlar saolsun yardımcı oluyorlar

Çok teşekkür ediyorum, hoşbulduk
bakalım elimden geldiğince bende buraya ayak uydurmaya çalışacağım.

canım ben soğuk su ile uzunca bi süre yoğuruyorum.. önceden un koyardım ama şimdi olmaz.. annem dışını yoğururken yağsız siyah etten kıyma çekip koyardı o da çatlatmıyor.. 2 de yumurta kırılıp bolca yğxoğurmak lazım. bi de ben ıslatmıyorum direk su alarak yoğurmaya başlıyorum

Sevgili statistician,aramiza hos geldiniz canim.Topiklerin en guzelindesiniz, basta topigimizin kurucusu cok degerli Gul hanim olmak uzere sicacik,koskocaman bir aileyiz biz.

Sevgili fmgenccigim benim,canim benim,beni ne kadar guzel irdelemissin ki boyle guzel duygularla ifade etmissin canim.Sevgili mydenizzzcigimannelik misyonu kadar guzel bir olgu var mi bu dunyada,elimizde olsa yaptiklarimizin bin mislini yapardik.Sevgili teosoncugum ve sevgili yenacigim sizlerede ayri ayri cook tesekkurler ederim canlarim.Herbirinize hayirli aksamlar dilerim.

Valla menüde bu 4 lünün hepsi bir arada olması gerekiyor sanırım öğlen akşam farketmiyor.

Ben de etli yapmıştım. Ama sıcak suyla ıslatıp yoğurmak yerine 2 kere sadece bulguru 2 kez öakinede çektim sonra eti salçası soğanı baharatını karıştırıp tekrar makinadan çektim sonra doşdurma aparatını takıp doşdurmaya başladım sanırım biraz kıru oldu acele ettim soğuk suyla yarım saat kadar ıslatıp çeksem çatlamayacaktı.

inşallah en kısa sürede atlatırsın

proteini farklı şeylerden almaya çalış o zaman canım süt, yumurta, mercimeklerden yiyebiliyormusun

burada çoğumuz çalışıyoruz seni iyi anlarız spora vakit bulamayınca değişik alternatifler bulmaya çalışıyoruz,,,ben işe yürüyerek giidip geliyorum genelde öğlenleri yürüyüşe çıkıyorum bazen geceleri evde internetten leslie yapıyorum, arkadaşlar internetten jıllıan yapmaya başladılar sende akşamları kendine fırsat ayırabilirsen onlardan yapabilirsin...

birlikten kuvvet doğar demişler bizlerde hep birlikte birbirimize destek vererek kg vermeye çalışıyoruz, tek başına olunca bir yerden kopuyor,,,sizde katıldınız kuvvetımız dahada arttı

Bu çatlak denen şeyi bilmiyordum, internette gördüm sadece. Bir yakınımda hamileliği sırasında çatlak oluşmaması için badem yağı sürüyormuş, çok işe yaradı diyordu. Söylediği iyi oldu, yoksa ben hiç bilmiyordum. Birde kakao yağı çatlaklara iyi geliyormuş, başka bir topikte okumuştum.

Gül ablacım; mikserle Okan beyler 5 dk.da yapmışlar ,öyle yazıyordu Olmadı kayınvalidemin mikserini indiririm..benimde varda blender tipi var ...burda paylaşırım sizinle..

Kediciğim; ilk sana yollucam hem de :))

Benim dün üst kollar ağrıyordu, bugünde alt kollar ağrıyor, çok fena, yapabilecekmiyim bakalım. Birde boynum ağrıyor.

Ben de başlarım bu akşam, geç kalmayayım daha fazla. Listede neler olacak, ölçülerimiz mi?
Yaaa arkadaşlarım hamladı demek ki
5 aydır spor yapıyorum ama Jillian beni mahvetti.

Hoşgeldin.

Kedicim, ben şu an mailime bakamıyorum attınmı kitabı.? MErak ettim..

Evet, mail attım.

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

KAHVALTI 11:00
Yarım elma (üzerine bal ve tarçın)
Yarım greyfurt
Ceviz
3 haşlanmış yumurta
10 Zeytin
Beyaz peynir
Siyah çay

19:20 diyelim :)
Karalahana diblesi
Misket köfteli bezelye yemeği
Salata
Ama bunları o kadar çok yemişim ki, davul gibi oldum.

Karbonatlı su içeceğim, spor öncesi, sonrası
SU

Spor (Jillian 1/4 yapacağım inşallah)

Benim dün üst kollar ağrıyordu, bugünde alt kollar ağrıyor, çok fena, yapabilecekmiyim bakalım. Birde boynum ağrıyor.

5 aydır spor yapıyorum ama Jillian beni mahvetti.
Bende buraya iyi alistim .gündüz pek yoktunuz sanki kedi hanim yoklugunuz fazlasiyla hissediliyor
Bence hergun spor vücudu cok yorar allah korusun sakatlik olmasin bence bugün dinlenin:)

dünki menüm

sabahKKK ve 2 kayısı 2 erik

öğlenyoğurt içine kedi usulü tarçın, zerdeçal, zencefil, zeytinyağı

akşamtarhana çorbası, ciğer, kıvırcık salata, yoğurt

spor1.5 saat yürüyüş ve spor aletleriyle hareket

Bugün ilk defa akşam yemeğinde çok yedim uzun zamandan beri,
Dün sabah: 2 yumurta 5-6 zeytin 1 dilim ekşi ekmek,
öğlen 1 tabaktan az karnıbahar 1 kase tarhana çorbası ve az yoğurt
Akşam azıcık hindi biraz haşlammış patates havuç ve yoğurt
Arada 1 muz 1 elms
Bugün sabah : 2 yumurta 3-4 ceviz 3-4 zeytin
Öğlen peynirli tost
Akşam 1 tabak barbunya, 2 küçük enginar dolma( Izmirde enginar sezonu açıldı :)) yoğurt ve maydanoz
Arada 1 avuç badem 1 sütlü türk kahvesi ve 1 parçacık bitter çikolata

Evet, ara ara açtım ama, yoğunluğum vardı, okuyamadım düzgünce. Eve geldim, hepsini okudum. Şu 30 gün bitsin, yada bilmiyorum, 1. level gerçekten kolay gelene kadar onu yaparım, bitince ara veririm diğer level'a geçerim, hala kararsızım. Bazende diyorum boşver 30 gün yap kurtul. Ama 30 günlük bir program daha var. Dvd'sini de aldım.

bugün yediklerim
sabah kkk
öğlen dışarı çıktık ızgara balık yedim. bi de ilk defa balık çorbası içtim çok güzeldi. bol salata ve tabi ti tahin helva
akşam etli keşkek pilavı yapmıştım sadece onu yeim. turp ve soğan eşliğunde

3lt su olcak. sabah ve akşam yemekten önce karbonatlı suyumuda içtim.. bitki çaym türk kahvem de tamam.. bi tek sporum kaldı

Kedi usulü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…