Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

afiyet olsun canım sen yeyince biz mutlu oluyoruz, topiğimizin 2. bebeği iyi beslensin

kedi senin ekşili ekmeği hemen iri puntolarla işaretlemiş buda demek tir ki aklı kaldı en kısa zamanda alacak

afiyet olsun canım sen yeyince biz mutlu oluyoruz, topiğimizin 2. bebeği iyi beslensin

kedi senin ekşili ekmeği hemen iri puntolarla işaretlemiş buda demek tir ki aklı kaldı en kısa zamanda alacak

Evet, almak istiyorum ama nereden alacağım bilmiyorum. Maranki pazarına gitmeye üşeniyorum. Bizim memleketin simidi olur, o geldi aklıma, arada yiyebilirmiyim. Susamsız oluyor bizim simitler. Ama yazın gidersem, ya da getiren olursa.

Son düzenleme:

küçük parça yiyebilirsin abartmadan spor yaptığın için sende sorun olmaz

Eki Görüntüle 976780
İşyerinde ki yumurtalar az kaldı, kendime hem hafta sonu için, belki de yarın haşlayıp götürmek için aldım. Üzerine buğday başağı koymuşlar.

Eklentiler

• $1888737_801719483176423_2886759_n.webp
    21 KB · Görüntüleme: 49
Bu arada Jillian'ı yapan arkadaşlar, ben zaten benzer hareketleri yaptığım için daha önce öğrenmiştim, Jillian kendisi de uyarmış, öne doğru bacak açılan harekette, dizler ayak parmak ucunun önüne geçmeyecek. Diz için zararlı.

Bu harekette.

Son düzenleme:
kaç tane var içinde
Bunda 8 tanecik var, birde bu firmanın başka bir markası var, onu 30'lu olarak alıyorum, oda serbest dolaşıyor ama fiyatı daha uygun, galiba daha uygun olan özel kafes içinde rahatça dolanıyor, doğal ortamında gibi davranıyormuş, bu fotosunda eklediğimde dışarıya da çıkartıyorlar.

Son düzenleme:
ben aranıza yeni katıldım.uzun süredir okuyorum yazdıklarınızı ve sizin sayenizde Karatay diyetine başladım :)37 yaşındayım.1.62 boyum. 77.6 kilo ile başladım ve bu gün 4.gün.toplamda 1900 gr verdim kendimi iyi hissediyorum.yorgunluğum yok.Ben de sizinle paylaşırsam yaptıklarımı daha kolay olur diye düşündüm.bu gün kü menüm;

sabah :iki yumurta haşlanmış
6-7 tane ceviz
10 adet zeytin
kibrit kutusu kadar peynir (fazla yiyemedim)
şekersiz acık çay
vee bir adet portakal (meyveyi çok seviyorum bir gün durup bir gün yemeye çalışıyorum ve tabi sabahları )

öğlen: sezar salata

aralarda bol su ve yeşil çay

akşam:zeytinyağlı enginar
iki kaşık kadar hindi eti
yoğurt

gece yatmadan bir saat önce de bir bardak süt içiyorum.

ilk hedefim 65 kilo .ve henüz spora başlayamadım.ancak gün içinde kendime işler çıkarıp daha çok hareket etmeye çalışıyorum.

bu arada HEPİNİZ HARİKASINIZ.gitsin kilolar darısı başıma .SEVGİLER

AYRAN DAN TEREYAĞ yapılışı:

önce 4 bardak ayran yapiyorsunuz ama blender ile iyice karıştırıyorsunuz sonra biraz soguk su ile köpükler kucuk parça ya donusuyor toplaniyor sonra soğuk bir kase suyun icine ayranin ustundeki yağları toplayip 2 yada 3 kez yıkıyorsun ve yag hazır

merhaba aramıza hoş geldiniz
sizde gizli takipçilerimizdendiniz demek ki iyi ki aramıza katıldınız tebrik ederim hem karatay başladığınız hemde verdiğiniz kg için başta ödem gidiyor ama gitmeyende var siizn iyi gitmiş inşallah yağlarda gidecek

sabaha yeşillik eklemeniz gerekir

ayran ve süt leptine zarar veriyor içmezseniz daha çabuk kg verirsiniz

teşekkür ederim ....hep birlikte gidecek kg larımız

Hoşgeldiniz. Tebrik ederim, 1900 kg, çok iyi vermişsiniz 4 günde.

Ayşegül çoruhlu'nun alkali diyet kitabında şöyle diyor, yemeklerden en son yarım saat önce veya en erken iki saat sonra alkali su (karbonatlı su) için diyor.. Yemeklerde ya da yemeğe yakın bir zamanda alkali su içerseniz mide asidinizi nisbeten bazik yaptığı için yemek hazmınız zorlaşır diyor.

Arkadaşlar jillian nasıl bir şeymiş öyle. Bir ara yaptırdığı yat kalk, yat kalka yetişemedim de yerde yuvarlandım resmen.
Yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yarın da yapacağım ama feci zormuş gerçekten.

Son düzenleme:

Hangi yiyecekler protein ağırlıdır biliyorum
Yeşillik de tamam
Kırmızı da
Amam kükürt hangi yiyeceklerde vardır bilmiyorum

Hangi yiyecekler protein ağırlıdır biliyorum
Yeşillik de tamam
Kırmızı da
Amam kükürt hangi yiyeceklerde vardır bilmiyorum
Turp, mantar, soğan, sarımsak galiba.

Kırmızı lahana.

Son düzenleme:

gül abla dün mesela sabah kuruyemiş tüketmiştim öğlenleyide bimden 150 grm fındık aldım hepsini yedim 1 kaç saat sonra gastritim tuttu ondan galiba

sağol ablacım bi deneyeyim bakalım olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…