gül abla dün mesela sabah kuruyemiş tüketmiştim öğlenleyide bimden 150 grm fındık aldım hepsini yedim 1 kaç saat sonra gastritim tuttu ondan galiba
günüydınnn kızlarrr
Hangi yiyecekler protein ağırlıdır biliyorum
Yeşillik de tamam
Kırmızı da
Amam kükürt hangi yiyeceklerde vardır bilmiyorum
Eki Görüntüle 977264
......................
günüydınnn kızlarrr
Günaydın ,hayırlı cumalar...
Dün;
Sabah;Tereyağında kaşarlı yumurta,peynir,zeytin,çay
Öğlen;Mercimek çorbası,az kuru fasülye(iki gündür burda evde fasülye yeter yaw),cacık
İkindiye ,bir elma ve kabak çekirdeği
Akşam; Bulgurlu yayla çorbası,2 parça mutsuz tavuk,salata,manda yoğurdu
Otururken kardeşimle çay ve az meyve ...
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 63,5
Bu hafta: 64
Fark: 500
Toplam fark :10 kg.(26+2 haftamı bitirdim)
Spor: 2 kez kısa yürüyüşler yaptım..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde :0,79
Karnım iyice top gibi oldu,kalçam biraz büyümüştü küçüldü..göğüslerim de küçüldü...:44:bacaklarım aynı..
2 hafta sonra 7 ayımızı bitirip 8.aya giricez..her gören sadece karnımın top gibi olduğu başka bir değişiklik göremediklerini söylüyorlar
günaydın canımrumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.9
bu hafta:46
fark: +100 gr
toplam fark: -4.000 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Hergün Jillian Michaels
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: +0.217
günaydınlarrr, dün gece bi davetteydim malum yedik artı reglim devam o yüzden sonuç aşşadaki gibi
rumuz:çiğsel2010
başlangıç tarihi:27.01.2014
başlangıç kilo:81
geçen hafta: 79.900
bu hafta:80.500
fark:+600
beden:42
spor: yürüyüş
hedef:75 sonra 70
:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
günaydın canım
maşşallah 10 kg aldın
zayıf hamile kalmanın avantajı karından başka bişey yok ...topmu yuttun şekerim
Arkadaşlar jillian nasıl bir şeymiş öyle. Bir ara yaptırdığı yat kalk, yat kalka yetişemedim de yerde yuvarlandım resmen.
Yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yarın da yapacağım ama feci zormuş gerçekten.
İyi ya işte kızrmızıyla , proteinle, kükürtü hepsi bir arada çıkartıyoruzTeşekkür ederim kedicim. Mantar soğan sarımsak tamam ama turp ve kırmızı lahana da kükürt gurubunda mı? Ben onları kırmızı gurubunda diye düşündürdüm.
gül ablacım,oğlumda herkes top mu yuttun diye espri yapardı..gerçekten basketbol topu yutmuş gibi olmuştum..bu da öyle olacak..10 kg. neremde bilmiyorum ayrıca..su ,eşi v.s.fotolarımı gördünüz zaten..geçen kediciğe atmıştım 6 aylık halimi ,sen cenevredeydin..rahatsız etmedim..sanada atayım bulursam..7 ay bitsinde beni aşama aşama görün
günaydın canım
günaydın canım sen yiyerek 600 almışsın ben yemeden
Valla ben bir soğan sarımsağı biliyordum ama zaten yediğimiz bir çok şeyde kükürt de varmış
Kükürt içeren besinlerde hangileridir? Kırmızı et, tavuk ve balık eti, yumurta, havuç, soğan, sarımsak, kereviz, turp, lahana, ıspanak, çilek, muz, maydanoz, marul, patates, incir ve hurma kükürt içeren besinler arasındadır.
Kediciğin hurması da var içinde
Eminim ben de yapsam sen gibi yuvarlanırdım. İzlerken bile korktum. Ama azmettin doğumdan sonra yapacapım
İyi ya işte kızrmızıyla , proteinle, kükürtü hepsi bir arada çıkartıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?