Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

gül abla dün mesela sabah kuruyemiş tüketmiştim öğlenleyide bimden 150 grm fındık aldım hepsini yedim 1 kaç saat sonra gastritim tuttu ondan galiba

maşşallah sana hemde 150 gram yemişsin sen sopayı hakettin Gİ düşüklerden fazla yeyince Gİ yükselir kg yapar

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.9
bu hafta:46
fark: +100 gr
toplam fark: -4.000 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Hergün Jillian Michaels
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: +0.217

rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.8
bu hafta:61.8
fark:0
toplam fark:4
beden:38
spor: jillian
hedef:53

Günaydın ,hayırlı cumalar...

Dün;
Sabah;Tereyağında kaşarlı yumurta,peynir,zeytin,çay
Öğlen;Mercimek çorbası,az kuru fasülye(iki gündür burda evde fasülye yeter yaw),cacık
İkindiye ,bir elma ve kabak çekirdeği
Akşam; Bulgurlu yayla çorbası,2 parça mutsuz tavuk,salata,manda yoğurdu

Otururken kardeşimle çay ve az meyve ...

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 63,5
Bu hafta: 64
Fark: 500
Toplam fark :10 kg.(26+2 haftamı bitirdim)
Spor: 2 kez kısa yürüyüşler yaptım..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde :0,79

Karnım iyice top gibi oldu,kalçam biraz büyümüştü küçüldü..göğüslerim de küçüldü...:44:bacaklarım aynı..
2 hafta sonra 7 ayımızı bitirip 8.aya giricez..her gören sadece karnımın top gibi olduğu başka bir değişiklik göremediklerini söylüyorlar

günaydınlarrr, dün gece bi davetteydim malum yedik artı reglim devam o yüzden sonuç aşşadaki gibi

rumuz:çiğsel2010
başlangıç tarihi:27.01.2014
başlangıç kilo:81
geçen hafta: 79.900
bu hafta:80.500
fark:+600
beden:42
spor: yürüyüş
hedef:75 sonra 70
:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:67.400
Bu hafta: 68.000
Fark:+600
Toplam fark:11,200
Beden:42
Spor: haftada 4 gün yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-0,89

cuma 67.400 cumartesi - pazar 67.000 idim 400 gram daha gitmişti, pazartesi 68.000 oldu 1000 gram birden arttı bu güne kadarda devam peynir altı suyu ve sütü içmiyorum artık onlara bağlı midede gaz olayımda kalktı ama neden hala 1000 ödem oluyor çözemedim

Hangi yiyecekler protein ağırlıdır biliyorum
Yeşillik de tamam
Kırmızı da
Amam kükürt hangi yiyeceklerde vardır bilmiyorum

Valla ben bir soğan sarımsağı biliyordum ama zaten yediğimiz bir çok şeyde kükürt de varmış
Kükürt içeren besinlerde hangileridir? Kırmızı et, tavuk ve balık eti, yumurta, havuç, soğan, sarımsak, kereviz, turp, lahana, ıspanak, çilek, muz, maydanoz, marul, patates, incir ve hurma kükürt içeren besinler arasındadır.
Kediciğin hurması da var içinde

günaydın canım
maşşallah 10 kg aldın
zayıf hamile kalmanın avantajı karından başka bişey yok ...topmu yuttun şekerim

günaydın canım

günaydın canım sen yiyerek 600 almışsın ben yemeden

günaydın canım
maşşallah 10 kg aldın
zayıf hamile kalmanın avantajı karından başka bişey yok ...topmu yuttun şekerim

gül ablacım,oğlumda herkes top mu yuttun diye espri yapardı..gerçekten basketbol topu yutmuş gibi olmuştum..bu da öyle olacak..10 kg. neremde bilmiyorum ayrıca..su ,eşi v.s.fotolarımı gördünüz zaten..geçen kediciğe atmıştım 6 aylık halimi ,sen cenevredeydin..rahatsız etmedim..sanada atayım bulursam..7 ay bitsinde beni aşama aşama görün

Eminim ben de yapsam sen gibi yuvarlanırdım. İzlerken bile korktum. Ama azmettin doğumdan sonra yapacapım

Teşekkür ederim kedicim. Mantar soğan sarımsak tamam ama turp ve kırmızı lahana da kükürt gurubunda mı? Ben onları kırmızı gurubunda diye düşündürdüm.
İyi ya işte kızrmızıyla , proteinle, kükürtü hepsi bir arada çıkartıyoruz

ben 5 ayı görmüştüm, en son halini de atınca görürüm, basket topumu yuttun voleybolmu o zaman anlarım

Bugün yeni başlayan arkdaşımız hariç herkes + görünüyor şimdiye kadar. Nazar mı değdi arkadaşlarım size

Ben de fark yok bu hafta.
Rumuz:Ekin06

Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 76,9
Bu hafta: 76,9
Fark: 0
Toplam Fark: +1300
Spor: 2 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek
9+6 haftalık

Teşekkür ederim canım. Zaten tükettiğimiz besinlerimiş , öyle değil mi? Pişmiş ya da çiğ tüketiyoruz bunları.

günaydın canım arkadaşlarım.gecmişi çok okuyamadım,Canan hanımcım,geçmiş olsun,canım,neden rahatsız oldun,prensesin nasıl,çabuk iyileşirsin inşallah,Allah şifa versin. Diğer arkadaşlarıma da mutluluk ve afıyet diliyorum,yeni gelen arkadaşlarıma hoş geldiniz diyorum,sevgili arkadaşlarım,bura çok giremiyorum,ama sizi çok seviyorum ,yolu yürürken bile sizi düşünüyorum,yani hep aklımdasınız, Gül hanım,çook sag ol,canım,bizi bir araya topladın,ne kadar sevab iş gördün.valla her kesi sanki görerek tanıyorum.arkadaşlığımızı o kadar sıcak ve yakın hiss ediyorum.Allahım her zaman burda mutlu günlerimizi paylaşmağı kismet etsin.Kedicik,sen nasılsın,senden her kese bahs ediyorum,hakkını helal et ,canım,seni çok seviyorum,biliyormusun neyini,Gül hanıma şımarmışsın 14 hurma yemişsin ya,çok hoşuma gitti yaa,evin şimarık çocukları gibisin

Karatayçı olarak kilo alıyorum yaaa:18:

dün akşamki yemeğimi ve bu gün kü kahvaltımı yazıyım ,hem kilo bildirimi yapıyım:

akşam yemeğim:salata,haşlanmiş et,mercimek köftesi,süt,yeşil cay

08 30 kahvaltı:2 tane köy yumurtası zeytinyagında,zeytinyağlı ve sirkeli havuç ve kırmızı pancar salatası,beyaz peynir,
yerfıstığı,yeşil çay.

rumuz:hatce33
baş.tarih: 30 12 2013
baş.kilo: 96
gecen haf.kilo:90.100
bu haf.kilo 90.400 neler oluyor bilemedim,yani hiç kaçamak yapmıyorum,akşam en gec 19 00 da yemeğim bitiyor
fark:+300
toplam fark:5.600
beden :54
spor:yürüyüş
hedef:75

bu hafta egzersız yapamadım,ama yürüdüm.ama artık kafama takmıyorum.nasıl olsa da gidecek kilolar,artık KARATAY beslenme biçimim,farklı beslenemiyorum,canım istemiyor.artık neyin yararlı,neyin zararlı olduğunu biliyoruz,o yüzden de kilolar ne zaman isterse o zaman gitsin,karatayçıyım ve sağlıklı besleniyorum,önemli olan bu,her gün de tartiya çıkmıcam artık.inşallah bir gün vücudumun direnci kırılır.

Eminim ben de yapsam sen gibi yuvarlanırdım. İzlerken bile korktum. Ama azmettin doğumdan sonra yapacapım

İyi ya işte kızrmızıyla , proteinle, kükürtü hepsi bir arada çıkartıyoruz

cidden çok fenaydı ve komikti
Hamile yogası ya da pilatesi yapmanda sakınca var mı? Doktorunlahiç konuştun mu bu konuyu? Belki bitmesini beklemene bile gerek kalmaz.

Az önce de yazdım kükürtlüler hep yediklerimizmiş zaten. Kışın bunları yememek gibi bir şansımız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…