ben 5 ayı görmüştüm, en son halini de atınca görürüm, basket topumu yuttun voleybolmu o zaman anlarım
maşşallah sana hemde 150 gram yemişsin sen sopayı hakettinGİ düşüklerden fazla yeyince Gİ yükselir kg yapar
bir gecede bunu aldıysam ki regliyimde gerçi ama benim moralimi bozmaya yetti
günaydın canım arkadaşlarım.gecmişi çok okuyamadım,Canan hanımcım,geçmiş olsun,canım,neden rahatsız oldun,prensesin nasıl,çabuk iyileşirsin inşallah,Allah şifa versin. Diğer arkadaşlarıma da mutluluk ve afıyet diliyorum,yeni gelen arkadaşlarıma hoş geldiniz diyorum,sevgili arkadaşlarım,bura çok giremiyorum,ama sizi çok seviyorum ,yolu yürürken bile sizi düşünüyorum,yani hep aklımdasınız, Gül hanım,çook sag ol,canım,bizi bir araya topladın,ne kadar sevab iş gördün.valla her kesi sanki görerek tanıyorum.arkadaşlığımızı o kadar sıcak ve yakın hiss ediyorum.Allahım her zaman burda mutlu günlerimizi paylaşmağı kismet etsin.Kedicik,sen nasılsın,senden her kese bahs ediyorum,hakkını helal et ,canım,seni çok seviyorum,biliyormusun neyini,Gül hanıma şımarmışsın 14 hurma yemişsin ya,çok hoşuma gitti yaa,evin şimarık çocukları gibisin
Karatayçı olarak kilo alıyorum yaaa:18:
dün akşamki yemeğimi ve bu gün kü kahvaltımı yazıyım ,hem kilo bildirimi yapıyım:
akşam yemeğim:salata,haşlanmiş et,mercimek köftesi,süt,yeşil cay
08 30 kahvaltı:2 tane köy yumurtası zeytinyagında,zeytinyağlı ve sirkeli havuç ve kırmızı pancar salatası,beyaz peynir,
yerfıstığı,yeşil çay.
rumuz:hatce33
baş.tarih: 30 12 2013
baş.kilo: 96
gecen haf.kilo:90.100
bu haf.kilo 90.400 neler oluyor bilemedim,yani hiç kaçamak yapmıyorum,akşam en gec 19 00 da yemeğim bitiyor
fark:+300
toplam fark:5.600
beden :54
spor:yürüyüş
hedef:75
bu hafta egzersız yapamadım,ama yürüdüm.ama artık kafama takmıyorum.nasıl olsa da gidecek kilolar,artık KARATAY beslenme biçimim,farklı beslenemiyorum,canım istemiyor.artık neyin yararlı,neyin zararlı olduğunu biliyoruz,o yüzden de kilolar ne zaman isterse o zaman gitsin,karatayçıyım ve sağlıklı besleniyorum,önemli olan bu,her gün de tartiya çıkmıcam artık.inşallah bir gün vücudumun direnci kırılır.
6 aylık olanı f.ceden atıyorum..
Herkese hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar...
Tekrardan hoş buldum diyeyim ve artık bende paylaşayım sizinle dün ki menümü;
Sabah: Yumurta ( sucuklu) bir avuç kadar beyaz peynir ve kaşar peyniri,6-7 tane siyah-yeşil zeytin ve yarım su b ceviz
Öğlen; Çok az tarhana çorbası, 1 porsiyon hamsi, salata ve az tahin helva
Akşam;2 kase domates çorbası(kaşarlı) ve bool salata
Bu sabah da : organik tereyağında organik olmayan peynirle 1 tane mutlu tavuk yumurtasıyaklaşık 2 çorba k. acıka,7-8 tane siyah-yeşil zeytin,yarım çay b.ceviz yarım kibrit kutusu da b.peynir
Bir de sabah eşim bal-kaymak yiyordu bende yarım cevizi ona batırıp yedim çok canım istedi
Reglim yaklaşıyor, tatlıyı çok severim canım istiyor ama inatla yemiyorum bakarım ne kadar dayanabileceğim :18:
kuruyemişlerin hepsi gi si düşük biliyordum ya, demekki bazen dengeyi bulamıyorum
gül abla mesela nekadar kuruyemiş yiyeyim öğlenleyi bazen yemek yerine
Niceerendeniz; dün akşam okumuştum..yazmayı unutmuşum,seni görünce aklıma geldi..çok geçmiş olsun hastaymışsın..bizde merak etmiştik..
Canlarimmmm,hepinize simsicacik merhabalar,saglikli mutlu hayirli cumalar temenni ederim.Yuce rabbim hicbirimize kaldiramiyacagimiz kadar yuk nasip etmesin.Hatice hanimcigim sizi cok ozlemistim canim hazirliklar nasil gidiyor allah hayirlisi ile tamamina erdirsin insaallah.Bende prensesimi getirdim,hamdolsun sihhati iyi keyfi iyi pamucuk gibi.Uc haftadir ayni kilodayim ama sanki gorunuste daha da bir incelme var gibi.Once saglikallahim herseyden once.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 75.500
Bu haftaki kilo; 75.500
Fark; 0
Hedef kilo; 70-65
Yas; 53
Boy; 1.67
Spor: yuruyus
Toplam fark; 15.500
sanada hayırlı cumalar canım
zeytini en az 10 tane yemelisin
sabaha yeşillikte eklenmeli
kuruyemiş 1 çay bardağı kadar olmalı
sende mutlu tavuk yumurtası bulmuşsun
omega 3 kullanırsan tatlı isteğin kalmaz canım
Canlarimmmm,hepinize simsicacik merhabalar,saglikli mutlu hayirli cumalar temenni ederim.Yuce rabbim hicbirimize kaldiramiyacagimiz kadar yuk nasip etmesin.Hatice hanimcigim sizi cok ozlemistim canim hazirliklar nasil gidiyor allah hayirlisi ile tamamina erdirsin insaallah.Bende prensesimi getirdim,hamdolsun sihhati iyi keyfi iyi pamucuk gibi.Uc haftadir ayni kilodayim ama sanki gorunuste daha da bir incelme var gibi.Once saglikallahim herseyden once.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 75.500
Bu haftaki kilo; 75.500
Fark; 0
Hedef kilo; 70-65
Yas; 53
Boy; 1.67
Spor: yuruyus
Toplam fark; 15.500
Bence de bir değişiklik yok, önceki fotolarınla.Günaydın ,hayırlı cumalar...
Dün;
Sabah;Tereyağında kaşarlı yumurta,peynir,zeytin,çay
Öğlen;Mercimek çorbası,az kuru fasülye(iki gündür burda evde fasülye yeter yaw),cacık
İkindiye ,bir elma ve kabak çekirdeği
Akşam; Bulgurlu yayla çorbası,2 parça mutsuz tavuk,salata,manda yoğurdu
Otururken kardeşimle çay ve az meyve ...
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 63,5
Bu hafta: 64
Fark: 500
Toplam fark :10 kg.(26+2 haftamı bitirdim)
Spor: 2 kez kısa yürüyüşler yaptım..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde :0,79
Karnım iyice top gibi oldu,kalçam biraz büyümüştü küçüldü..göğüslerim de küçüldü...:44:bacaklarım aynı..
2 hafta sonra 7 ayımızı bitirip 8.aya giricez..her gören sadece karnımın top gibi olduğu başka bir değişiklik göremediklerini söylüyorlar
Valla ben bir soğan sarımsağı biliyordum ama zaten yediğimiz bir çok şeyde kükürt de varmış
Kükürt içeren besinlerde hangileridir? Kırmızı et, tavuk ve balık eti, yumurta, havuç, soğan, sarımsak, kereviz, turp, lahana, ıspanak, çilek, muz, maydanoz, marul, patates, incir ve hurma kükürt içeren besinler arasındadır.
Kediciğin hurması da var içinde
günaydın canım arkadaşlarım.gecmişi çok okuyamadım,Canan hanımcım,geçmiş olsun,canım,neden rahatsız oldun,prensesin nasıl,çabuk iyileşirsin inşallah,Allah şifa versin. Diğer arkadaşlarıma da mutluluk ve afıyet diliyorum,yeni gelen arkadaşlarıma hoş geldiniz diyorum,sevgili arkadaşlarım,bura çok giremiyorum,ama sizi çok seviyorum ,yolu yürürken bile sizi düşünüyorum,yani hep aklımdasınız, Gül hanım,çook sag ol,canım,bizi bir araya topladın,ne kadar sevab iş gördün.valla her kesi sanki görerek tanıyorum.arkadaşlığımızı o kadar sıcak ve yakın hiss ediyorum.Allahım her zaman burda mutlu günlerimizi paylaşmağı kismet etsin.Kedicik,sen nasılsın,senden her kese bahs ediyorum,hakkını helal et ,canım,seni çok seviyorum,biliyormusun neyini,Gül hanıma şımarmışsın 14 hurma yemişsin ya,çok hoşuma gitti yaa,evin şimarık çocukları gibisin
Karatayçı olarak kilo alıyorum yaaa:18:
dün akşamki yemeğimi ve bu gün kü kahvaltımı yazıyım ,hem kilo bildirimi yapıyım:
akşam yemeğim:salata,haşlanmiş et,mercimek köftesi,süt,yeşil cay
08 30 kahvaltı:2 tane köy yumurtası zeytinyagında,zeytinyağlı ve sirkeli havuç ve kırmızı pancar salatası,beyaz peynir,
yerfıstığı,yeşil çay.
rumuz:hatce33
baş.tarih: 30 12 2013
baş.kilo: 96
gecen haf.kilo:90.100
bu haf.kilo 90.400 neler oluyor bilemedim,yani hiç kaçamak yapmıyorum,akşam en gec 19 00 da yemeğim bitiyor
fark:+300
toplam fark:5.600
beden :54
spor:yürüyüş
hedef:75
bu hafta egzersız yapamadım,ama yürüdüm.ama artık kafama takmıyorum.nasıl olsa da gidecek kilolar,artık KARATAY beslenme biçimim,farklı beslenemiyorum,canım istemiyor.artık neyin yararlı,neyin zararlı olduğunu biliyoruz,o yüzden de kilolar ne zaman isterse o zaman gitsin,karatayçıyım ve sağlıklı besleniyorum,önemli olan bu,her gün de tartiya çıkmıcam artık.inşallah bir gün vücudumun direnci kırılır.
Hoşgeldiniz.Tebrik ederim, 1900 kg, çok iyi vermişsiniz 4 günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?