Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Herkese hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar...
Tekrardan hoş buldum diyeyim ve artık bende paylaşayım sizinle dün ki menümü;

Sabah: Yumurta ( sucuklu ) bir avuç kadar beyaz peynir ve kaşar peyniri,6-7 tane siyah-yeşil zeytin ve yarım su b ceviz
Öğlen; Çok az tarhana çorbası, 1 porsiyon hamsi, salata ve az tahin helva
Akşam;2 kase domates çorbası(kaşarlı) ve bool salata

Bu sabah da : organik tereyağında organik olmayan peynirle 1 tane mutlu tavuk yumurtası yaklaşık 2 çorba k. acıka,7-8 tane siyah-yeşil zeytin,yarım çay b.ceviz yarım kibrit kutusu da b.peynir

Bir de sabah eşim bal-kaymak yiyordu bende yarım cevizi ona batırıp yedim çok canım istedi
Reglim yaklaşıyor, tatlıyı çok severim canım istiyor ama inatla yemiyorum bakarım ne kadar dayanabileceğim :18:

Niceerendeniz; dün akşam okumuştum..yazmayı unutmuşum,seni görünce aklıma geldi..çok geçmiş olsun hastaymışsın..bizde merak etmiştik..

AMİN

aynen bende topikteki arkadaşlarımı seviyorum iyiki açmışım topiği biraraya gelmişiz böyle değerli arkadaşlarla

kedi sanal evimizin yaramaz kedisi,

ben eylülden beri 5 aydır aynı kg da takıldım kaldım 68 den nefret etmeye başladım 67 ye iniyorum birkaç gün sonra yine 68 en son 66.700 indim 3 gün sonra 68 i geçtim...doktor menapozdan da olabilir dedi

Canlarimmmm,hepinize simsicacik merhabalar,saglikli mutlu hayirli cumalar temenni ederim.Yuce rabbim hicbirimize kaldiramiyacagimiz kadar yuk nasip etmesin.Hatice hanimcigim sizi cok ozlemistim canim hazirliklar nasil gidiyor allah hayirlisi ile tamamina erdirsin insaallah.Bende prensesimi getirdim,hamdolsun sihhati iyi keyfi iyi pamucuk gibi.Uc haftadir ayni kilodayim ama sanki gorunuste daha da bir incelme var gibi.Once saglikallahim herseyden once.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 75.500
Bu haftaki kilo; 75.500
Fark; 0
Hedef kilo; 70-65
Yas; 53
Boy; 1.67
Spor: yuruyus
Toplam fark; 15.500

sanada hayırlı cumalar canım
zeytini en az 10 tane yemelisin
sabaha yeşillikte eklenmeli
kuruyemiş 1 çay bardağı kadar olmalı
sende mutlu tavuk yumurtası bulmuşsun
omega 3 kullanırsan tatlı isteğin kalmaz canım

kuruyemişlerin hepsi gi si düşük biliyordum ya, demekki bazen dengeyi bulamıyorum

gül abla mesela nekadar kuruyemiş yiyeyim öğlenleyi bazen yemek yerine

çiğ kuruyemişlerin Gİ düşük ama fazla yeyince Gİ yükseliyor düşük diye hiç bir şeyi abartmamak lazım

sabah yememiz gerekiyor kuruyemiş kahvaltıdakilerle beraber hepsi birbirini dengeliyorlar birini yemezsen denge sarsılır...protein ağırlıklı beslenmiş olursun

öğlen kuruyemiş yok yoğurt yiyebilirsin yemek yerine

Niceerendeniz; dün akşam okumuştum..yazmayı unutmuşum,seni görünce aklıma geldi..çok geçmiş olsun hastaymışsın..bizde merak etmiştik..

Cok teşekkür ederim. Senenin ilk nezlesi havalar böyle şaşırdığı icin oldu sanırım. Izmir haddinden fazla sıcak.

Senin de güzel haberlerini okuyorum. Bebeğinle 7,5 ay olmus. Maşallah diyorum size :) sağlıkcakla kalın 🙏

HAYIRLI CUMALAR HERKESE

rumuz : teoson
başlangıç tarihi : 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
şu anki kilo : 85.1
toplam fark : 1.90
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor : yok
bu hafta :84.6
bu hafta verilen kilo: 500 gr
toplam fark :2.4

sabahta regl oldum 2-3 gündür acayip şişkinliğim var.sanırım spor yapamadığımdan bu hafta veremedim
ama inat ediyorum vereceğim bu kiloları

Hep böyle sıcak girişler yapıyorsun Canan abla, icinin sıcaklığı yazılarına yansıyor. Bunun icin teşekkür ederim 👏
Prensesinle sana mutluluklar diliyorum, keyfiniz bol olsun 👭

Ben şimdi farkettim Canan abla sen inanılmaz bir basarıya imza atmissin. 15 kilo vermişsin. Bunun icin seni binlerce kez tebrik ediyorum. Kesinlikle ornek alıyorum seni.

annemin bahçesi var yumurtalar oradan ama bazen hiç canım almıyor maalesef, sonra bulamayan var diyorum şükrediyorum halime..
Sabahları yeşillik yıkamaya üşeniyorum bazen ama bundan sonra dikkat edicem..Birde ben bu yediklerimle bile epey doyuyorum hatta ve hatta öğle yemeğine acıkmamış şekilde gidiyorum yine de arttırayım mı?

Omega 3 de annemin güvendiği bir yerden aldığı vardı, günde 1 tane içsem yeterlidir değil mi?

rumuz:niceerendiz
başlangıç tarihi:02/01/2014
başlangıç kilo:87,2
geçen hafta: 84,0
bu hafta:82,9
fark:-1,1
toplam fark:4,3
beden:44
boy:1.67
spor: 3 gun pilates
Ilk hedef: 75
Ikinci hedef: 65
Üçüncü hedef: 60
yüzde: +%1,309

sanada hayırlı cumalar canım
gözünaydın prensesine kavuştun
sağlığın yerinde olsun kg lar gidecek nasıl olsa kıştan dolayıda kg larda artış yada duraksama olabilirmiş
sen kendine dikkat et canım eğilip kalkarken

Bence de bir değişiklik yok, önceki fotolarınla.

Teşekkür ederim.

rumuz:niceerendiz
başlangıç tarihi:02/01/2014
başlangıç kilo:87,2
geçen hafta: 84,0
bu hafta:82,9
fark:-1,1
toplam fark:4,3
beden:44
boy:1.67
spor: 3 gun pilates
Ilk hedef: 75
Ikinci hedef: 65
Üçüncü hedef: 60
yüzde: +%1,309

Canlarim benim,sevgili Gulcugum,cok tesekkur ederim canim.Sevgili niceerendenizcigim,masallah cok guzel gidiyor.Beni ornek alirsak sevgili Gulcugumun vesilesiyle bir araya geldik,kendi adima bir duzen bir sorumluluk olustu,enazindan yalniz degiliz gunlerin saatlerin nasil gectigini anlamiyoruz.Her acidan cok dogru paylasimlar ve kanalizeler var.Donup baktigimizda kismetse koskoca agir bir kisi beraber gecirmis olacagiz,disarisi buzdu firtinaydi ama iclerimiz sicacikti hepbirlikte,cunku bu topik sadece kg. ve leptine degil her derde deva maasallah.Nice aydinlik baharlara ve simsicacik yazlara hepbirlikte saglikla erismek dilegiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…