HAYIRLI CUMALAR HERKESE
rumuz : teoson
başlangıç tarihi : 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
şu anki kilo : 85.1
toplam fark : 1.90
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor : yok
bu hafta :84.6
bu hafta verilen kilo: 500 gr
toplam fark :2.4
sabahta regl oldum 2-3 gündür acayip şişkinliğim var.sanırım spor yapamadığımdan bu hafta veremedim
ama inat ediyorum vereceğim bu kiloları
annemin bahçesi var yumurtalar oradan ama bazen hiç canım almıyor maalesef, sonra bulamayan var diyorum şükrediyorum halime..
Sabahları yeşillik yıkamaya üşeniyorum bazen ama bundan sonra dikkat edicem..Birde ben bu yediklerimle bile epey doyuyorum hatta ve hatta öğle yemeğine acıkmamış şekilde gidiyorum yine de arttırayım mı?
Omega 3 de annemin güvendiği bir yerden aldığı vardı, günde 1 tane içsem yeterlidir değil mi?
rumuz:niceerendiz
başlangıç tarihi:02/01/2014
başlangıç kilo:87,2
geçen hafta: 84,0
bu hafta:82,9
fark:-1,1
toplam fark:4,3
beden:44
boy:1.67
spor: 3 gun pilates
Ilk hedef: 75
Ikinci hedef: 65
Üçüncü hedef: 60
yüzde: +%1,309
11 günde 2,4 vermişsin canım bir ayda 6 kg ya yaklaşır çok iyi gidiyorsun
Sevgilii teosoncugum,gelismeler cok guzel canim tebrik ederim.Bugun nasilsiniz,hayirli cumalar dilerim.
çok şanslısın yumurta konusunda
sabah kahvaltısında yazan herşey yenmeliki metabolizma %30 hızlı çalışsın sonraki öğünlerde acıkana kadar aralar uzatılır zamanla eğle yemeğini kaldırıp yoğurtla geçiştirir akşam yersin çalışıyorsan saattlerini ona göre ayarlarsın ben sabah 9.5-10 gibi işte kahvaltı yapınca 6.30 da da evde yeemk yiyorum , evde KKK yaparsam 3-4 gibi yoğurt yiyorum 7 dede akşam yemeği
omagenın EPA+DHA değerine göre içmek gerekiyor onu yazarsan bana ona göre kaç tane içeceğini söylerim
Sevgili cigsel2010 cigim,gecen gun cok zarif bir ifade ile prensesesimi sormustun canim,ozur dilerim yanitliyamistim.Prensesim canim kizim yirmidort yasimda otizm sendromu ve yandas sendromlari var ne yazik ki.Onsekizyasina lkadar ben buyuttum ve baktim helel hos olsun ama yuzde yuz bakima muhtac oldugu icin ve de bana birsey oldugunda birden ortada kalmayip kimseye muhtac olmamasi icin alti yildir ozel bir bakim evinde.Her sali gunu ziyaret gunumuz,her onbes gunde bir de bugun oldugu gibi iki gunliigune eve getiririm,alistigim kisisel bakimini yapar misler gibi iade ederim rabbime bin sukur.Iste boyle canim benim.
şu ana kadar olan bildirimlere göre en üstte sen varsın
şu ana kadar olan bildirimlere göre en üstte sen varsın
rumuz:YENA
başlangıç tarihi:11.02.2014
başlangıç kilo:110,3
bu hafta:106,5
fark:-3,8
toplam fark:3,8
boy:1.60
Yüzde nasıl hesaplanır bilmiyorum...
Sevgili yenacigim,guzel gonlunuz icin cok cok tesekkurler ederim,gercekten gucumu ve enerjimi rabbime olan guclu inancima borcluyum.Ben de sizi tebrik ederim un kurabiyesi ve popcorn yemediginiz icin,zaten tatlarini biliyoruz,bugune kadar yiyipte bize yaptiklarini tartida gormek mumkun.Esas olan onlari yemiyerek hem saglikli zayiflayabilmek,bir de hanimlara cok yakisan zarif goruntuyu saglayabilmek.Hepsi bizim elimizde evvel allah.
Hayırlı cumalar..
Çok güzel kilolar verilmiş tebrik ediyorum hepinizi...
Dün akşam yedi sekiz arası deli gibi açlık krizi yaşadım...Evdekilere mısır patlattım onun kokusumu psikolojikmi bilemedim ama çok çaba sarfettim..Mısır kokusu tüm evi sardı,benimde alıcılar açıldıKAlkıp 1 günkurusu 5 fıstık yedim su içtim yok çare
Mutfağı toparladım ama aklım hala atıştırmalıklarda bir bardak bol tarçınlı süt içtim...Sonra zamanın da çok severek 46 beden aldığım pantolon geldi aklıma çıkarıp ona baktım uzun uzun...Giymeye çalıştım tabikii olmadı ve doydum birden)
Tam herşey yoluna girmişken kapı çaldı komşum elin de tabak tabakta un kurabiyesi..
Nilüfercim sen seversin diye getirdim dedi...Aldım ama içimden hiç iyi şeyler geçirmedim komşum içinhemen çocuklara ve eşime yedirdim )
ve bitti..
Tebrik ediyorum. 4 günde neredeyse 4 kilo👏👏👏 inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloda olursunuz.
maşallahınız var bende geçen hafta benzeri bir durumla karşılaştım diyerimin ilk günlerinde misafirim geldi pasta kek falan filan hazırladım gözüm dört döndü canım çok istemedi ama zihnimiz daha öncesinden alışmış yaama inat ettim yemedim
Evet o alışkanlık çok kötü...ÖZellikle ben çok pisboğazım..Direk elim gider.. dün örneğin aldım tabağı eline kokladım kurabiyeleri sonra bıraktımklinik vaka bir durum,yazık bana
sürekli atıştırmaya alışmışız ya ondan ama 2 hafta olacak karataya başlıyalı ara öğün bile yapmadım atıştırma hiç yapmadım
yalnız kurabiye koklama işi harbiden çok kötüzamanla aşarsın bu durumları inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?