Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Son an da gelişen durumlar tüm planı alt üst ediyor..

haftasonları da çalıyormusunuz.?

sözde memurum sabah 8.30 akşam 5.30 ama benim yaptığım işten dolayı saat kavramı yok, heyet gelince sabah 8 gece 3-4 lere kadar çalıştığımız oluyor, hafta sonları da dahil

Sevgili Gulcugum,hayirli aksamlar canim,afiyet olsun.Mydenizzzcigim bugun annesinin gunune gidecekti,dun yazmisti,ama bugun erken saatlerde dahi yazmadi.Insaallah hersey yolundadir.

sanada hayırlı akşamlar canım
teşekkür ederim sanki bir yere yetişecek gibi 8 olmadan acele acele yedim

inşallah

Son düzenleme:
ellerine sağlık ablacımm benimmm... liste çok hoş olmşailemiz gittikçe büyüyor yeni gelen arkadaşlarımızla... inşallah bundan sonraki haftalarda hepimiz kilo verenlerde oluruz

bende şekiller görünmüyor sadece yumurta görünüyor , sen görebildin mi

Canim Gulcugum,ellerine saglik liste harika olmus.Kilo veren canlarimi tebrik ediyorum.Listedeki butun canlarima hayirli mutlu saglikli hafta sonlari dilerim.

Canim Gulcugum,ellerine saglik liste harika olmus.Kilo veren canlarimi tebrik ediyorum.Listedeki butun canlarima hayirli mutlu saglikli hafta sonlari dilerim.

Tesekkur ederim canim...sekiller cikmayinca sinir oldum,o kadar yorgunlugun ustune duramadim ozendim ama istedigim gibi olmadi....prenscigim ne yapiyor banyo yaptirabildinmi canim

Tesekkur ederim canim...sekiller cikmayinca sinir oldum,o kadar yorgunlugun ustune duramadim ozendim ama istedigim gibi olmadi....prenscigim ne yapiyor banyo yaptirabildinmi canim

Cok tesekkur ederim canim,rabbime hamd olsun ki hersey yolunda,hatta su anda misler gibi uyuyor.Bende biraz yorulmusum,erkendenden yatmayi dusununuyorum.Yururken tekrar zorladi gibi ama en iyisi uzanip dinlenmeye karar verdim.Tekrar hayirli geceler dilerim canim,yuce rabbim seninde her daim sagligini korusun insaallah canim.

Son düzenleme:

Insallah hepimizi korusun....firsat buldukca uzanmaya calis dinlenmedikce gecmez bu siyatik...prensesi benim icinde op canim..hayirli geceler

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

10:45
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

KAHVALTI 11:00
Kivi (yarım), Portakal (yarım)
Kabak çekirdeği
1.5 haşlanmış yumurta
10 Zeytin
Havuç rende
Beyaz peynir
Siyah çay

15:50 (çok acıktım)
Yarım portakal
Kabak çekirdeği

19:30
2 küçük muz :)
Misket köfteli bezelye yemeği

Spor öncesi şekersiz türk kahvesi
Jillian 1/5

SU

Eline sağlık.

Günaydın, erken kalktım, uyuyamadım. Jillian'ı bugün, sabah kahvaltı öncesi yapmayı planlıyordum. Yoğurt karışımımı yiyeceğim ve egzersizime başlayacağım. 6. günüm olacak. Ama ben bugün börek yiyeceğim 1 tane, 1 tane de lavaş arasına peynir koydum, üzerine bol tereyağı tost yapacağım. Unutmadan pazı sarmasını da yiyeceğim. Gece evdekiler, börek, pazı sarması, çiğ köfte yediler, bende ayırdım kendime sabah yerim diye. Bunların hepsini nasıl yiyeceğim bakalım.

[video=youtube_share;X4ydpZq6wOw]http://youtu.be/X4ydpZq6wOw[/video]
Trambolinde kim atlıyordu?

ellerine sağlık,Gülcüğüm,liste cok güzeldi,kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum,ha bir de biz de kilo verenlerin içinde olursak daha da güzel olurher kese mutlu,huzurlu günler diliyorum,hoşca kalın,canlaııımm

[video=youtube_share;Nb2rqP_MIzA]http://youtu.be/Nb2rqP_MIzA[/video]

Günaydın,iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle...

Bende Gül abla mı diyeyim bilemiyorum ama abla diyesim var şu an :) Gül ablacım dün bahsettiğin değerlere baktım epa değeri 540,dha değeri 360..Kullanma talimatında da sabah akşam tok yazıyor. Bu konuyla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dün ki menümde içler acısı maalesef..
Öğlen yemekte hazır çorba, k.dolması-b.dolması ve makarna vardı. kendime göre en zararsızı 2 tane dolma yedim ama sonra çok rahatsız oldum

Akşam da dışarıda işimiz çıktı eve döndüğümüzde saat 9 a geliyordu, 9 gibi bir kase domates çorbası, mor lahana salatası ve 2-3 dilim acıkalı kaşar yedim..

Bu sabah da uyanamadım maalesef işe geç kalmayayım diye kahvaltı yapamadım.1 muz 1 ç.bardağı ceviz ufak bir parça da kaşar yedim..

Günaydın,

Bugün güne epey erken başladım .saat 11 de oğlumun halk oyunları kursu var oraya gitmeden eve süpürge tuttum,toz aldım,wc banyo temizliği derken çayım demlendi oğlumla kahvaltı ettik ben çayımı içerken size selam vermek istedim..

Emeğine sağlık..Yorgun yorgun uğraşmışsın...

Size de günaydın...

bende şekiller görünmüyor sadece yumurta görünüyor , sen görebildin mi

günaydın ablacım.. dün giremedim sonra bi türlü internete anca şimdi cevep verebiliyorum.. şekilyeri göremedim ablacım ama emek vermişsin o kadar yorgunluğunun üstüne şekilleri göremesemde harikaydı gördüklerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…