Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba canim
Sanada Gecmis olsun, dedigin gibi ne mumkun bana ayakta durma diyorlar ama is hic bitmiyorki...misafirler gitti yorgunluktan dizlerim tutmuyor sutcu geldi simdi 10 kg sutu kaynat gece yogurt yap peynir yap onlarla ugras, banyoydu toparlanmakti derken gece yarisi olur, yarin bulgarlar sonraki 2 gun pakistanlilar gelecek yogunuz hep kosturmaca nasil oturayimki , yarin gece 11 i gecer eve gelmem bu yorgunlugun uzerine nasil cekilecek :'(

Merhaba
Sende bendenmissin :) kendimizi parcaladik hafta sonunu bitirdik....super incelmis o kadar yag kas a mi donusmus

Masallah size bu kadar yogunluga nasil dayaniyorsunuz ben olsam yerlerde surunurdum

Masallah size bu kadar yogunluga nasil dayaniyorsunuz ben olsam yerlerde surunurdum

ben daha ağır çalışmaya alışkın olduğum için vücudum alışmış, heyet olunca başka şehirlerde sabah 3-4 lere kadar çalışıyoruz 2 saat uykuyla sonraki gün devam derken bir hafta koşturuyoruz iş bitince gece 1 de evimize dönüp dinlenmeden sabah 9 da tekrar işe gidiyoruz diğer heyetle koşturmaya başlıyoruz...bu kadar koşturmanın acısıda dizlerden çıkıyor ....

Günaydınlar,

Hayırlı haftalar diliyorum hepimize...

Kolay gelsin canım...Allah yardımcın olsun..

Peynir mayasımı kullanıyorsun.?

7 gün bitti benim, rahatsız olduğum halde yine de yaptım ama boğazım daha çok acıdı. Bu akşam 8. günü yapacağım inşallah.

hanımlar hepinize merhaba, uzun bir aradan sonra sonunda gelebildim..
malumunuz, bir türkiyeye gidip gelmem gerekti, o arada oğlum gitmeden önce rahatsızlandı ve peşinden kasığında şişlik gördük, fıtık teşhisi konuldu bir doktor da kist dedi, gitmeden önce türkiyeden doktor ayarladım ve gider gitmez götürdüm, fıtık dedi doktor, zaman çok dar olduğu için hemen ertesi güne ameliyat oldu, o arada da resmi işlemlerimi hallettim, oğlum hastanede daha uyanamadan konsolosluğa gidiş geliş yaptım hakkaten zor günler yaşadım eşim de yanımda değildi, tek başıma çok zorlandım..annem geldi oğlum ameliyat olunca, en azından o başında kalırken ben de kuruma gittim geldim vs.. bir akrabamızda kaldık kalmaz olaydık, oğlum ameliyatlı olmasa çıkıp gidip otelde kalacaktım neyseki bikaç gün sonra doktor izin verdi de uçakla hemen memlekete geçtim, orada rahat ettim oğlum da iyileşti çokşükür..sonrasında eşimin memleketine gittim oradan da istanbula gittim. ve oradan da geri döndüm riyada..
işe başladım dün, yatılı bakıcımız başladı ben dönünce.. bu sefer de onun düzenlemeleri oğlanın ona alışması vs derken sanki yıllardır buraya gelmemiş gibi hissettim :)
işte benden gelişmeler böyle..sizler nasılsınız? maşallah bakıyorum çizelgelerde kilolar azalmış.. ben tartılmadım da kesin kilo aldım malesef misafir olunca uyamadım karataya vs..ama hemen geri döneceğim inş.. zaten artık bakıcı da var evde, eşimle yürüyüş de yapacağız düzenli..

Öncelikle oğlunuz için geçmiş olsun, Allah şifa versin inş.Riyad da mı yaşıyorsunuz,ben mi yanlış anladım?

Cok gecmis olsun baya sikintili gunler gecirmissiniz .tam anlayamadim yurt disina mi ciktiniz yoksa turkiyeyemi geldiniz

herkese hayırlı haftalar..
Malum pazar günü gelemedim ama bu hafta sonu benim için çok da iyi geçmedi. Bir yakınımızın kızını istemeye geldiler ben de akşamdan yardıma gittim.Düzenim karıştı maalesef. menülerimi kısaca yazayım..
C.tesi sabah muz ve 1 çv ceviz yazmıştım
öğlen: salata,mercimek çorbası,4 köfte
akşam : (misafirlikte) tarhana çorbası,1.5 kızarmış mutsuz tavuk ve 2 kaşık manti

pazar sabah: bol peynir,zeytin,acıka ve 1 haşlanmış yumurta
öğlen yemeği aralarda bulduğumu yedim maalesef 1 tane fırında paçanga, mercimek çorbası ve patatesli et sote.Tabii birde çok güzel bir tatlı vardı şerbetli kaymaklı onu da servis yaparken 1 tatlı çatalı kdr tadına baktım
Son olarak da 2 tane söz çikolatası, bunu yediğimde saat 5 falandı.. Sonra evimize geçtik yemek yemedim ama saat 8 buçuk gibi canım k.çekirdeği istedi 2 avuç kadar yedim çayın yanına..

Birde c.tesi günü bime gelen kot görünümlü taytlardan almıştım, dün akşam eve gelince giydim hoşuma gitti. Eşime beni bir fotoğraf çeker misin nasıl görünüyorum merak ettim dedim. Demez olaydımm..Basenlerim ve popom o kadar geniş gözüküyor ki kendimden utandım resmen , acilen hayatıma spor eklemem gerek..o fotoğrafları sakladım,bakalım ilerleyen zamanlarda karşılaştırma yapmak istiyorum,kendime o taytın yakıştığını görmek istiyorum :106: :106:

Hoşgeldin bluebottle. Baya sıkıntı atlatmışsın canım. Çok geçmiş olsun. Ama sonuçta oğlun iyileşmiş çok şükür.

Günaydınlar,

Hayırlı haftalar diliyorum hepimize...

Kolay gelsin canım...Allah yardımcın olsun..

Peynir mayasımı kullanıyorsun.?

sağol canım sanada hayırlı haftalar
hayır sütü yoğurt, limon yada sirke ile kestirip tülbentten süzerken tuz ve çörekotu koyup üstüne ağırlık koyuyorum kalıp gibi oluyor
7 gün bitti benim, rahatsız olduğum halde yine de yaptım ama boğazım daha çok acıdı. Bu akşam 8. günü yapacağım inşallah.

Günaydınlaaar

herkese iyi bir hafta olmasını diliyorum

sağol canım sanada hayırlı haftalar

oooo hoş geldin canımmmm

çok geçmiş olsun canım, baya sıkıntılı zamanlar geçirmişsin, zaten yoğun bir program yapmıştım üstüne birde ameliyat tuzu biberi olmuş, ameliyatlı çocuğu bırakıp aklın çocuğunda kendin iş koşturmacasında bir anne için yapılması en zor şeyleri yapmak zorunda kalmışsın, çalışmanın en kötü anlarını yaşamışsın bununla geçmiş olsun allah bi daha bi sıkıntı yaşatmasın ...oğluşun şimdi nasıl ...

bakıcın hayırlı olsun inşallah istediğin gibi çıkar....

Geçmiş olsun. Eşinle yürüyüş yapmayı planlamanız çok iyi.

Herkese gunaydin

Bende 3 gun yaptim . Dunden itibaren yeniden basladim.once 50 dk yuruyus arkasindan jilian yaptim.
günaydın

merhaba canım

sözünüz hayırlı olsun

daha yenisin kendine bir düzen otutturman lazım kaçamaksız ve sporlu göreceksin o tayt üzerine fıstık gibi olacak

yaza kadar herkes incecik olacak kg lu kalmayacak diyoruz ve motivasyonumuzu artırarak yağlara savaş açıyoruz

günaydın arkadaşlar uzun bi ara oldu sankı ıkı hafta kadar babam ameliyat oldu fazla giremedim nete işlerde yoğun birde bu arada doktora gittim .doktor vertabral baziler yetmezlik teşhisi koydu bana ilaç kullanıyorum şimdi .zaten panık atak ılacı kullanıyordum ılac kutularım coğaldı canım sıkıldı ha diyete gelelim diyet miyet kalmadı bende ama havalar düzeldiği için her akşam yürüyüş yapmaya calıscam yaklasık 4 km falan bıraz hastalık babam zıyaretler yüzünden uyamadım diyete ama destekle tekrar başlayacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…