haftaya inşallah bizde o listede oluruzellerine sağlık,Gülcüğüm,liste cok güzeldi,kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum,ha bir de biz de kilo verenlerin içinde olursak daha da güzel olurher kese mutlu,huzurlu günler diliyorum,hoşca kalın,canlaııımm
Günaydın, erken kalktım, uyuyamadım. Jillian'ı bugün, sabah kahvaltı öncesi yapmayı planlıyordum. Yoğurt karışımımı yiyeceğim ve egzersizime başlayacağım.6. günüm olacak. Ama ben bugün börek yiyeceğim 1 tane, 1 tane de lavaş arasına peynir koydum, üzerine bol tereyağı tost yapacağım. Unutmadan pazı sarmasını da yiyeceğim. Gece evdekiler, börek, pazı sarması, çiğ köfte yediler, bende ayırdım kendime sabah yerim diye. Bunların hepsini nasıl yiyeceğim bakalım.
Günaydın,iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle...
Bende Gül abla mı diyeyim bilemiyorum ama abla diyesim var şu an :) Gül ablacım dün bahsettiğin değerlere baktım epa değeri 540,dha değeri 360..Kullanma talimatında da sabah akşam tok yazıyor. Bu konuyla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dün ki menümde içler acısı maalesef..
Öğlen yemekte hazır çorba, k.dolması-b.dolması ve makarna vardı. kendime göre en zararsızı 2 tane dolma yedim ama sonra çok rahatsız oldum
Akşam da dışarıda işimiz çıktı eve döndüğümüzde saat 9 a geliyordu, 9 gibi bir kase domates çorbası, mor lahana salatası ve 2-3 dilim acıkalı kaşar yedim..
Bu sabah da uyanamadım maalesef işe geç kalmayayım diye kahvaltı yapamadım.1 muz 1 ç.bardağı ceviz ufak bir parça da kaşar yedim..
Günaydın,
Bugün güne epey erken başladım .saat 11 de oğlumun halk oyunları kursu var oraya gitmeden eve süpürge tuttum,toz aldım,wc banyo temizliği derken çayım demlendi oğlumla kahvaltı ettik ben çayımı içerken size selam vermek istedim..
Emeğine sağlık..Yorgun yorgun uğraşmışsın...
sağol canım senindeiyi haftasonları arkadaşlarımmm.. gününüz güzel geçsin...
ben yine bildirim yapmakta geç kaldım.kusura bakmayın.zayıflayan arkadaşları tebrik ederim.
Rumuz:BucuS
Başlangıç tarihi:31/01/2014
Başlangıç kg:70,8
Geçen hafta:69,1
Bu hafta:68,7
Fark: -0,4 kg
Toplam fark:-2,1
Beden:42
Spor: yapamıyorum
Boy:1.70
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi: 0,578
kitabı okumaya başladım.
bu hafta tam uyamadım malesef. birde tuvalet problemim var bunun için öneriniz var mı acaba?
haftaya inşallah bizde o listede oluruz
ooo keyfe bak zayıf olunca istediğine ye Eki Görüntüle 978591 kıskandım seni
Günaydın, erken kalktım, uyuyamadım. Jillian'ı bugün, sabah kahvaltı öncesi yapmayı planlıyordum. Yoğurt karışımımı yiyeceğim ve egzersizime başlayacağım.6. günüm olacak. Ama ben bugün börek yiyeceğim 1 tane, 1 tane de lavaş arasına peynir koydum, üzerine bol tereyağı tost yapacağım. Unutmadan pazı sarmasını da yiyeceğim. Gece evdekiler, börek, pazı sarması, çiğ köfte yediler, bende ayırdım kendime sabah yerim diye. Bunların hepsini nasıl yiyeceğim bakalım.
Eki Görüntüle 978567
........................
Neden böyle yapıyorsun ama cook kıskandım seni afiyetler olsun ama kilo olmasın :))
Sizede iyi haftasonları olsun
Hemde ne yemek :)..kahvaltidakileri o kucucuk cusseye nasil yedin sen ben bile yiyemem o kadar....Bugün aşırı yedim.
10:45
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)
Türk Kahvesi
JİLLİAN 1/6
KAHVALTI 10:00
2 küçük muz
2 gün kurusu kayısı
Kabak çekirdeği
3 haşlanmış yumurta
Zeytin
1 lavaş içine peynir katladım, üzerine bol tereyağ, tost yaptım.
1 börek
Ihlamur, limon
Pazı dolması yiyecektim ama o kadar tuzlu geldi ki yiyemedim.
14:00 (boğazım acıyordu)
Mercimek Çorbası
1 küçük muz
Belki kabak ç. yemiş olabilirim.
17:00
1 küçük muz :)
Kabak çekirdeği
18:00
Mercimek Çorbası
Karnıbahar
Soğan (Balıkesirden soğan gelmişti, minicikti boyu, onu yedim)
Ihlamur aralarda, pek ara kalmamıştı gerçi.
Karbonatlı Su
SU
Spor
Yatmaya yakın 5 tibet egzersizlerimi yapmayı düşünüyorum, sabah yapmadım.
Hemde ne yemek :)..kahvaltidakileri o kucucuk cusseye nasil yedin sen ben bile yiyemem o kadar....
Kosturmaktan dizlerim agridi 10 dkk uzandim .....
Daha cok is var offf offff
evet canım geç oldu, kg vermişsin ne güzel
yağı artıracaksın canım , birde 3-4 gün kurusu kayısıyı akşamdan ıslatıp sabah ılık su ile aç karnına içmeni tavsiye ederim
ooooo marifetli bayan sabah sabah neler yapmışsın ellerine sağlık
benimde yarın misafirler gelecek, kaç haftadır zaten yatılılar vardı bide Cenevre'ye gidip geldim geçen hafta yorgunluktan ve çıkan angaryalardan dolayı eve vakit ayıramamıştım derken ev berbattı,,,odalardan başladım nasıl yetiştireceğim bilmiyorum dizde problem olduğu için çok ayakta durunca şişiyor şimdi çay molası bahanesiyle PC ye oturdum ...lojman olduğu için küçük zaten her yer dolu sığmadım giden misafirlerin yorganları yastıkları çamaşırları derken dip köşe yapmam lazım...küçük kız dershaneye giderken banyo tuvalet yapacağına söz verdi,,
Neden karbonatli su iciyorsunuz.ben de icmeli miyim? Ben suyumun icine bir kac damla elma sirkesi koyuyorum.suyu alkali su haline getiriyormus.iyi pazarlar diliyorum.
patron yok bize kaldın o zaman
günaydın canım, dün sdf82 de içili köfte yapmıştı seninki çatladımı, geçmiş olsun canım
kardeşim kasım-nisan arası hep bende , büyük kızda okul tatili dolayısıyla bende haftaya gidecek onlar oturunca küçükte oturuyor bende oturuyorum
bir kase çorba, bir kaseye yakın yemek, bir kase salata ve bir kase yoğurt olunca mide doluyor....
İyi akşamlar güzeller ben ikinci öğünümüde yedim karnım tok sırtım pek
Sabah, ( saat 10:00 )
Klasik karatay kahvaltı dışın da 3-4 dilim sucuk
Akşam, ( saat 17:30 )
1 kase mercimek çorba
1 kase dereotlu tavuklu bulgur
3 yeşil soğan ve turp
Tavuğu haşlayıp suyuyla birlikte küçük kaplara pay edip buzluğa attım. yemeklere kullandığım da çıkarıyorum çok pratik oluyor..
Bugün benim için çok güzel bir olay..20 dk. leslie 1mıle 20 dk. ve 30 dk.yürüyüş yapmam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?