Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ben yine bildirim yapmakta geç kaldım.kusura bakmayın.zayıflayan arkadaşları tebrik ederim.

Rumuz:BucuS
Başlangıç tarihi:31/01/2014
Başlangıç kg:70,8
Geçen hafta:69,1
Bu hafta:68,7
Fark: -0,4 kg
Toplam fark:-2,1
Beden:42
Spor: yapamıyorum
Boy:1.70
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi: 0,578
kitabı okumaya başladım.
bu hafta tam uyamadım malesef. birde tuvalet problemim var bunun için öneriniz var mı acaba?

Son düzenleme:
haftaya inşallah bizde o listede oluruz

ooo keyfe bak zayıf olunca istediğine ye Eki Görüntüle 978591 kıskandım seni

merhaba canım herkes gül abla diyor sende demeye başlamışsın zaten

omega 3 ten 2 tane alman yeter canım, talimatı boşver karatay hoca ana yemekten sonra hepsi birlikte alınsın diyor

dolmada prinç vardır oda olmamış zaten rahatsız etmiş

ooooo marifetli bayan sabah sabah neler yapmışsın ellerine sağlık

benimde yarın misafirler gelecek, kaç haftadır zaten yatılılar vardı bide Cenevre'ye gidip geldim geçen hafta yorgunluktan ve çıkan angaryalardan dolayı eve vakit ayıramamıştım derken ev berbattı,,,odalardan başladım nasıl yetiştireceğim bilmiyorum dizde problem olduğu için çok ayakta durunca şişiyor şimdi çay molası bahanesiyle PC ye oturdum ...lojman olduğu için küçük zaten her yer dolu sığmadım giden misafirlerin yorganları yastıkları çamaşırları derken dip köşe yapmam lazım...küçük kız dershaneye giderken banyo tuvalet yapacağına söz verdi,,

iyi haftasonları arkadaşlarımmm.. gününüz güzel geçsin...
sağol canım seninde

evet canım geç oldu, kg vermişsin ne güzel

yağı artıracaksın canım , birde 3-4 gün kurusu kayısıyı akşamdan ıslatıp sabah ılık su ile aç karnına içmeni tavsiye ederim

haftaya inşallah bizde o listede oluruz

ooo keyfe bak zayıf olunca istediğine ye Eki Görüntüle 978591 kıskandım seni

Spordan önce kahvaltımı hazırladım, sadece ısıtılıp, pişirilecekler kaldı, sadece tost makinasına koymak, fırını açmak ve yumurtayı haşlamak için ocağın altını yakmak kaldı. Boğazım acıyor, ıhlamur, limon içtim ama işe yaramıyor. Su içmeye çalışıyorum, ilaç içmek istemiyorum. Karbonatlı su bugün midemi bulandırıyor, zor içiyorum.

Neden böyle yapıyorsun ama cook kıskandım seni afiyetler olsun ama kilo olmasın :))

Sizede iyi haftasonları olsun

Neden böyle yapıyorsun ama cook kıskandım seni afiyetler olsun ama kilo olmasın :))

Sizede iyi haftasonları olsun
Bugün aşırı yedim.

10:45
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)
Türk Kahvesi

JİLLİAN 1/6

KAHVALTI 10:00
2 küçük muz
2 gün kurusu kayısı
Kabak çekirdeği
3 haşlanmış yumurta
Zeytin
1 lavaş içine peynir katladım, üzerine bol tereyağ, tost yaptım.
1 börek
Ihlamur, limon
Pazı dolması yiyecektim ama o kadar tuzlu geldi ki yiyemedim.

14:00 (boğazım acıyordu)
Mercimek Çorbası
1 küçük muz
Belki kabak ç. yemiş olabilirim.

17:00
1 küçük muz :)
Kabak çekirdeği

18:00
Mercimek Çorbası
Karnıbahar
Soğan (Balıkesirden soğan gelmişti, minicikti boyu, onu yedim)

Ihlamur aralarda, pek ara kalmamıştı gerçi.

Karbonatlı Su
SU

Spor

Yatmaya yakın 5 tibet egzersizlerimi yapmayı düşünüyorum, sabah yapmadım.

Son düzenleme:
Hemde ne yemek :)..kahvaltidakileri o kucucuk cusseye nasil yedin sen ben bile yiyemem o kadar....

Kosturmaktan dizlerim agridi 10 dkk uzandim .....
Daha cok is var offf offff

yediklerim
sabah kkk saat 10.30
saat 16.00 bi küçük ekşi elma
akşam 19.30 kuru patlıcan ve biberli kavurma 2 kasık, 5 tane lahana sarması, 3kaşık bulgur pilavı. yarım kase yoğurt ve birazcıkta güveç yedim..
3 lt su ve spor yatana kadar tamamlanacak

Neden karbonatli su iciyorsunuz.ben de icmeli miyim? Ben suyumun icine bir kac damla elma sirkesi koyuyorum.suyu alkali su haline getiriyormus.iyi pazarlar diliyorum.

Tünaydınlar,

Pazar sessizliği hakim topikte...

Kolay gelsin canım..Bayağı yoğunmuşsun sen de..Yatılı misafir olunca evin düzeni bozuluyor tabiii.benim evim çok küçük işi de çabuk hallediyorum tek sorun oğlum çok dağınık ..Ev küçük olunca da ufacık bir dağınıklık kocaman rahatsızlık veriyor

Benim de sağ ayak bileğim de sorun var yaklaşık bir aydan fazla oluyor burkulmuştu hala düzelme di.. bir kez doktora gittim fazla hareket etmeyin bol bol dinlenin dedi ama ne mümkün..

Neden karbonatli su iciyorsunuz.ben de icmeli miyim? Ben suyumun icine bir kac damla elma sirkesi koyuyorum.suyu alkali su haline getiriyormus.iyi pazarlar diliyorum.

Ben de gün de 1-2 kez sıcağa yakın ılık su içine biraz limon sıkıyorum..acıktımığmda da yapıyorum canan hoca acıkıtığınz da limonlu su için demişti bir söyleşisin de...gerçekten açlığı bastırıyor artı benim wc sorunuma da iyi geliyor.

Selam arkadaslar cuma gece misafirim geldi gece 4 te yattik onlari guzel agirlamak icin kendimi parcaladim. Neyse bugun gorumceme gittiler. karataya devam malesef jilian yapamadim .1-2 de kacamak oldu .topikten biraz uzak kaldim gecmis sayfalari okumaya firsatim olmadi bu hafta kilo verenleri tebrik ediyorum.
Jiliancilar devam ediyorlar mi ben bugunden itibaren yarisa dahil olucam. Bizim okuldaki bir arkadas jillianin hareketlerini spor salonunda aletlerle yapmis bir ayda 29 cm incelmis inanamadim. Kendiside saskin kilo vermedim o kadar yag nereye gitti anlamadim diyor.

İyi akşamlar güzeller ben ikinci öğünümüde yedim karnım tok sırtım pek

Sabah, ( saat 10:00 )
Klasik karatay kahvaltı dışın da 3-4 dilim sucuk

Akşam, ( saat 17:30 )
1 kase mercimek çorba
1 kase dereotlu tavuklu bulgur
3 yeşil soğan ve turp

Tavuğu haşlayıp suyuyla birlikte küçük kaplara pay edip buzluğa attım. yemeklere kullandığım da çıkarıyorum çok pratik oluyor..

Bugün benim için çok güzel bir olay..20 dk. leslie 1mıle 20 dk. ve 30 dk.yürüyüş yapmam ..

Son düzenleme:

Ben icli kofteleri dondurmustum dun pisirdim. Catlamadan cok guzel pisti. Uc gundur jilian yapmiyorum . Dizim duzeldi bugun yapicam ins.

Oncelikle hosgeldiniz . Cok iyi kilo vermissiniz tebrik ederim . sporla destekyince daha iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…