Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Çok geçmiş olsun yavrunuza..Umarım bakıcınızla uyum için de olursunuz..

sağol canım sanada hayırlı haftalar
hayır sütü yoğurt, limon yada sirke ile kestirip tülbentten süzerken tuz ve çörekotu koyup üstüne ağırlık koyuyorum kalıp gibi oluyor

Ben de limon la yapıyorum.. Peynir mayalarıyla ilgili pek iyi şeyler duymamıştım o yüzden sordum...
Hatta markasını rica edecektim memnunsan

hayırlı olsun sözünüz..güzel telaşlar bunlar...
Kaçamaklarınızı öyle bir ortam da bence abartmamışsınız tebrikler..

Size de geçmiş olsun..İlk defa duydum rahatsızlığınızın ismini..netden baktım merak ettiğim için...
Düzelme olasılığı yüksek siz de olumlu düşünün çabucak iyileşirsiniz inş..

merhaba canım

hem babana hem sana geçmiş olsun

zararın neresinden dönseniz kardır, yürüyüşle beraber münkün olduğu kadar karataya da dikkat edersen kg verebilirsin

biz burada hep destekçiyiz unutma

topiğimize nazar değdi galiba

hafta sonu herkesin işi vardı sessizdi

bugün niye sessiz

canancığım her gün girerdi ?

prensciğim bugün girmesi lazım?

ria yok bir haftadır ?

hatçe33 çeyiz hazırlıyor

diğerleri...?????

Herkese mutlu saglikli güzel bir hafta dilerim. .

Cuma günkü liste için Gül ablacim ellerine sağlık. .inşallah haftaya üst sıralar daha bi kalabalık olur..

Abla ben sağlık sorunundan dolayi hafta sonu ve cuma aksattim biliyorsun..Diğer arkadaşların da eminim işi çıkmıştır kimse buradan kopamiyor ki:)

Dun kkk
Aksam balık salata turp kozlenmis yeşil biber

Cumartesi sabah kkk
Aksam yoğurt karnabahar yemegi tarhana çorbası salata

Cumayi hatırlamıyorum hatırlamak da istemiyorum ...

Dün regl oldum jillian'i yapamadim.
Cuma günü de yapamadım

Bugün jillian 1/6'yi yapacagim inşallah...

Ben sadece dün uğrayamadım. Pazar günü dışarıdaydım, eve geldim. Vücudum ağrıyordu, boğazım acıyordu ve dizlerimde ağrıyordu. Bilgisayar başında oturunca dizlerim daha çok ağrıyor. Onun için giremedim. Sporumu yaptım ama.

Çok çok geçmiş olsun hem babaniza hem size..insan hastalikla ugrasirken dikkat edemiyor maalesef..sıkmayın caninizi hepimizin başına geliyor böyle aksakliklar..yürüyüş çok iyi olur hizlanir kilo verme işi. .kolay gelsin. .

Günaydınlaaar

herkese iyi bir hafta olmasını diliyorum

Tunaydinlar size de iyi haftalar. .bol sporlu sıfır kacamakli:)

Sevgili bluebottle hos geldin tekrar aramıza. .çok geçmiş olsun ogluna,zor günler yaşamıssin..zorluklar biz insanoglu için. .allah dayanma gücü vermiş. .umarim bundan sonrası için her sey çok güzel olur. .

Herkese gunaydin

Bende 3 gun yaptim . Dunden itibaren yeniden basladim.once 50 dk yuruyus arkasindan jilian yaptim.

Size de tunaydin:)
Maşallah çok iyi gidiyorsunuz. Jillian yuruyusle çok daha etkili demistim sanırım. .yaptikca vücut alisiyor ara vermeye ihtiyaç duymuyor insan. ..

hoş geldin canım

nasılsın

sanada mutlu, huzurlu bir hafta dilerim

iyi olsunlarda işleri olsun,,,,arkadaşların hergün girmesine alışkın olunca merak ediyoruz
se

Dün yediklerim;

Yoğurt, zencefil, zerdeçal, zeytinyağı, tarçın

10:30
Çeçil peyniri
Kaşar peyniri
Muz
Ayva
Biraz kabak çekirdeği
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
3 küçük parça, (börekçilerde kesilen küçük parçalardan) kıymalı börek.
Domates, salatalık, biber salatası (zeytinyağı, limon)

14:00
Ayva

17:00-17:30 galiba
Kuzu eti, bol soğan ile kavurma, üzerine kaşar rendesi (lezzetli oldu)
Domates, salatalık, biber salatası (zeytinyağı, limon)

Eve geldim, boğazım acıyor diye saat 7 gibi mercimek çorbası içtim.

Saat 9 gibi galiba Jillian'ı yaptım. 1/7

herkese tekrar merhaba.. gecenlerde yazmistim ancak simdi musait olabildim misafirlerim trye dondu bende normale doebildim. malum misafirle pek diyet yapilamio. karatay yapiorum 67lerden 62.6ya dustum yaklasik 1ayda ve ite kaka desem yeridir. aksamlari plates vede Tibet egzersizi. birde ip atlama yani ipsiz atliomusgibi yapma. egzersizlere yeni basladim cunku kilo vermem dusmustu. umarim ise yararlar. suan oglen yemegimi yiyorum bir tabak haslanmis karnibahar zeytinyagli limonlu ve yogurtlu. sabahta klasik karatay kahvaltimi yaptim/ aksama menum daha belli degil.

seni sabah gördüğüm için merak etmedim, merak edincede face den yazıyorum hemen

aaa prensciğimede yazayım, dün bir ara facede gördüm dışarıda yemekteydiler iyiydi,,,, bugün işleri var galiba

tekrar hoşgeldiniz

siz bakü deydiniz galiba yanlış hatırlamadıysam

afiyet olsun

Merhaba, hoşgeldin. Sporla daha rahat verirsin.

seni sabah gördüğüm için merak etmedim, merak edincede face den yazıyorum hemen

aaa prensciğimede yazayım, dün bir ara facede gördüm dışarıda yemekteydiler iyiydi,,,, bugün işleri var galiba

Prenscim yoğun bugün.

hoş geldin canım

nasılsın

sanada mutlu, huzurlu bir hafta dilerim

iyi olsunlarda işleri olsun,,,,arkadaşların hergün girmesine alışkın olunca merak ediyoruz
se

Hoş buldum ablam iyiyim sen nasılsın? Hafta sonu tempo çok yordu seni, eminim misafirlerin cok memnun kalmislardir..kurabiyenin tadina baktin mi? ( kedi gibi hissettim kendimi, ben pasta Börek yapinca misafire hemen özelden sorar yedinmi diye..simdide ben sorayım)

herkese merhaba... dün koşuşturmadan giremedim topiğe akşamda oturduğum yerde uyuyup kalmışım... jilliana devam ediyorum ama aynısından sıkıldım sanki, ben bugün ripped e başlasam arkadaşlar ayıp olmaz demi

mrb bluebottle hoş geldin tekrar aramıza... çok çok geçmiş olsun oğluna da canım, zor günler geçirmişsin

tekrar hoşgeldiniz

siz bakü deydiniz galiba yanlış hatırlamadıysam

afiyet olsun

hosbulduk ; evet bakudeyim 6 yildir

Merhaba, hoşgeldin. Sporla daha rahat verirsin.

hosbulduk evet daha rahat veriliyor ama benimki hamilelik kilosu 15aylik bir kizim var bitanede 4 yasinda kizim var. 4 yasindakinin 1.dogumgununde 52 kgya dusmustum sonradan birdaha toplarlayamadim aradadusukle sonuclanan bir hamilelik daha gecirdim yani kilonun biri verilmeden ustune eklendi gibi oldu . umarim bu sefer rahatlarim

Canlarimmmmm,herbirinize kalbimden simmmmsicacik merhabalar,hayirli,mutlu,saglikli bir hafta diliyorum.Hepinizin iyilik haberlerinize son derece memnun oldum,rabbim daim etsin.Sevgili mydenizzzcigim birgun bile girmesen hemen hissediliyor ve ozluyoruz.Keza sevgili fmgenccigim ve sevgili prenscigim de oyle.Gulcugum,islerinin yogunlugunu takip ediyorum rabbim guc kuvvet ve sagligini daim etsin canim.Sevgili kedicigim,sana da cok gecmis olsun canim bogazini ihmal etme.Sevgili bluebottle,tekrar hos geldin canim yavruna da cok gecmis olsun.Benim de agrim hamdolsun zorlamayinca rahatsiz etmiyor tek ilac dinlenmek galiba.Hepinizi sevgiyle kucakliyorum.

Son düzenleme:

hayırlı olsun sözünüz..güzel telaşlar bunlar...
Kaçamaklarınızı öyle bir ortam da bence abartmamışsınız tebrikler..

..

Teşekkür ediyorum çok, darısı bekarların başına, evlilerin de çocuklarına inş.
Ya ben kendime o kadar kızıyorum ki, nasıl bu hale geldim inanamıyorum..herkes çok zayıfsın der bana bende onların sözüne bakıp hiç kendime bakmamışım. İnş.yaza bile kalmadan forma girmek istiyorum, yakalım hep beraber şu yağlarıı

Bu arada cuma günü eşimle tartı baktık 45 tl falandı,fakirindi sanırım..Ben arzumun yada sinbo nun 20-25 tl lik tartıları var diye hatırlıyorum ama nereden alıcam bilmiyorum.. Siz hangi markayı kullanıyorsunuz,bir de 45 tl lik olandan yağ oranını ölçüyor diye yazıyordu, ne kadar doğru olur ki sonuçları bilemedim :44:

Ben 2. level'a geçmekten korkuyorum, çok zor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…