- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
hanımlar hepinize merhaba, uzun bir aradan sonra sonunda gelebildim..
malumunuz, bir türkiyeye gidip gelmem gerekti, o arada oğlum gitmeden önce rahatsızlandı ve peşinden kasığında şişlik gördük, fıtık teşhisi konuldu bir doktor da kist dedi, gitmeden önce türkiyeden doktor ayarladım ve gider gitmez götürdüm, fıtık dedi doktor, zaman çok dar olduğu için hemen ertesi güne ameliyat oldu, o arada da resmi işlemlerimi hallettim, oğlum hastanede daha uyanamadan konsolosluğa gidiş geliş yaptım hakkaten zor günler yaşadım eşim de yanımda değildi, tek başıma çok zorlandım..annem geldi oğlum ameliyat olunca, en azından o başında kalırken ben de kuruma gittim geldim vs.. bir akrabamızda kaldık kalmaz olaydık, oğlum ameliyatlı olmasa çıkıp gidip otelde kalacaktım neyseki bikaç gün sonra doktor izin verdi de uçakla hemen memlekete geçtim, orada rahat ettim oğlum da iyileşti çokşükür..sonrasında eşimin memleketine gittim oradan da istanbula gittim. ve oradan da geri döndüm riyada..
işe başladım dün, yatılı bakıcımız başladı ben dönünce.. bu sefer de onun düzenlemeleri oğlanın ona alışması vs derken sanki yıllardır buraya gelmemiş gibi hissettim :)
işte benden gelişmeler böyle..sizler nasılsınız? maşallah bakıyorum çizelgelerde kilolar azalmış.. ben tartılmadım da kesin kilo aldımmalesef misafir olunca uyamadım karataya vs..ama hemen geri döneceğim inş.. zaten artık bakıcı da var evde, eşimle yürüyüş de yapacağız düzenli..
Çok geçmiş olsun yavrunuza..Umarım bakıcınızla uyum için de olursunuz..
sağol canım sanada hayırlı haftalar
hayır sütü yoğurt, limon yada sirke ile kestirip tülbentten süzerken tuz ve çörekotu koyup üstüne ağırlık koyuyorum kalıp gibi oluyor
Ben de limon la yapıyorum.. Peynir mayalarıyla ilgili pek iyi şeyler duymamıştım o yüzden sordum...
Hatta markasını rica edecektim memnunsan
herkese hayırlı haftalar..
Malum pazar günü gelemedim ama bu hafta sonu benim için çok da iyi geçmedi. Bir yakınımızın kızını istemeye geldiler ben de akşamdan yardıma gittim.Düzenim karıştı maalesef. menülerimi kısaca yazayım..
C.tesi sabah muz ve 1 çv ceviz yazmıştım
öğlen: salata,mercimek çorbası,4 köfte
akşam : (misafirlikte) tarhana çorbası,1.5 kızarmış mutsuz tavukve 2 kaşık manti
pazar sabah: bol peynir,zeytin,acıka ve 1 haşlanmış yumurta
öğlen yemeği aralarda bulduğumu yedim maalesef 1 tane fırında paçanga, mercimek çorbası ve patatesli et sote.Tabii birde çok güzel bir tatlı vardı şerbetli kaymaklı onu da servis yaparken 1 tatlı çatalı kdr tadına baktım
Son olarak da 2 tane söz çikolatası, bunu yediğimde saat 5 falandı.. Sonra evimize geçtik yemek yemedim ama saat 8 buçuk gibi canım k.çekirdeği istedi 2 avuç kadar yedim çayın yanına..
Birde c.tesi günü bime gelen kot görünümlü taytlardan almıştım, dün akşam eve gelince giydim hoşuma gitti. Eşime beni bir fotoğraf çeker misin nasıl görünüyorum merak ettim dedim. Demez olaydımm..Basenlerim ve popom o kadar geniş gözüküyor ki kendimden utandım resmen ,acilen hayatıma spor eklemem gerek..o fotoğrafları sakladım,bakalım ilerleyen zamanlarda karşılaştırma yapmak istiyorum,kendime o taytın yakıştığını görmek istiyorum :106: :106:
hayırlı olsun sözünüz..güzel telaşlar bunlar...
Kaçamaklarınızı öyle bir ortam da bence abartmamışsınız tebrikler..
günaydın arkadaşlar uzun bi ara oldu sankı ıkı hafta kadar babam ameliyat oldu fazla giremedim nete işlerde yoğunbirde bu arada doktora gittim .doktor vertabral baziler yetmezlik teşhisi koydu bana ilaç kullanıyorum şimdi .zaten panık atak ılacı kullanıyordum ılac kutularım coğaldı canım sıkıldı ha diyete gelelim diyet miyet kalmadı bende ama havalar düzeldiği için her akşam yürüyüş yapmaya calıscam yaklasık 4 km falan bıraz hastalık babam zıyaretler yüzünden uyamadım diyete ama destekle tekrar başlayacam inşallah
Size de geçmiş olsun..İlk defa duydum rahatsızlığınızın ismini..netden baktım merak ettiğim için...
Düzelme olasılığı yüksek siz de olumlu düşünün çabucak iyileşirsiniz inş..