Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ben hem uykusuz hem yorgunum

cumartesi gece 3 te yattım dizlerimin şişliğinden doğru dürüst uyuyamadan 7.30 da kızı dershaneye kaldırmak için kalktım ona kahvaltı hazırladım 9 a kadar biraz daha uzandım hala uyku yok tabiii kalktım koşturmaya devam onlar gitti ortalığı topladım, 5 ed doğru sütçü glmişti onları kaynattım, kaymakları topladım, peynir kestirdim, banyo yapmaya vakit bulamamıştım onu yaptım gece 1 de yoğurt mayalamaya fırsat buldum yatana kadar 1.5 oldu yine dizlerimin şişliğinden uyuyana kadar 3 oldu 8 de zor kalktım sersem sersem işe geldim bugün heyet diye eve gitmem 11 i geçer nasıl akşam olacak bilmiyorum,,,,havada çok güzel yürüyüşe çıkacak halim yok topiğe takılıyorum ara boşlukta

Ben 2. level'a geçmekten korkuyorum, çok zor mu?

yok canım zor değil aynı hareketlerin içine biraz değişiklik katıyor sadece o kadar... ben 4 haftalık prog. yapsam mı diyorum ripped i dün biraz yaptım bugün başlasam aslında daha etkiliymiş galiba

Teşekkür ederim Canan abla, sıcak şeyler içeyim diyorum çokta sıcak içmek iyi değilmiş. Birşey yiyince rahatlıyor, sonra yine başlıyor, birde Jillian'ı inat edip dün yapınca daha çok acımaya başladı. Hem boğazım acıdı, hem yaptım. Boğaz acısı nasıl geçer bilmiyorum, ilaç vereyim dedi annem bende istemedim.

dinlen ablacım ya bugün gitme yürüyüşe, dizlerin harap olmuş zaten çok yoruluyosun ablacım ya sen anlatnca böyle inan annem yoruyomuş kendini gibi geliyor kıyamıyorum...

ben hem uykusuz hem yorgunum

cumartesi gece 3 te yattım dizlerimin şişliğinden doğru dürüst uyuyamadan 7.30 da kızı dershaneye kaldırmak için kalktım ona kahvaltı hazırladım 9 a kadar biraz daha uzandım hala uyku yok tabiii kalktım koşturmaya devam onlar gitti ortalığı topladım, 5 ed doğru sütçü glmişti onları kaynattım, kaymakları topladım, peynir kestirdim, banyo yapmaya vakit bulamamıştım onu yaptım gece 1 de yoğurt mayalamaya fırsat buldum yatana kadar 1.5 oldu yine dizlerimin şişliğinden uyuyana kadar 3 oldu 8 de zor kalktım sersem sersem işe geldim bugün heyet diye eve gitmem 11 i geçer nasıl akşam olacak bilmiyorum,,,,havada çok güzel yürüyüşe çıkacak halim yok topiğe takılıyorum ara boşlukta

ah o kurabiye yokmu onun yüzünden cumartesi gece 3 e kaldım kız gece 9 da arkadaşlarıma götüreyim misafirlerede kalsın diye tutturdu verdim herşeyi 2 ölçü yaptı şeker epeydir almıyorum yetmedi balkonda bal buldum 4 kaşık bal koydum içine minik minik yaptı şekilli şekilli fırın zaten küçük 7-8 tepsi oldu yine, yarım saatte bir tepsi pişiyor çıkanı soğut tekrar yenisini diz koy derken gece oldu,,,,, o banyoya girince yine bana kaldı

sabah kKK yaparken ucundan leblebi yarısı kadar kestim tadına baktım

NOT: bu arada belki sizde duymuşsunuzdur kirlenen tepsiye her seferinde yıkamak yerine yeni duyduğum bişey yaptım çok kolay oldu...kirli tepsiye tuz serpip peçeteyle silince tertemiz oluyor

geçmiş olsun canım... sen o zencefili, zerdeçalı limon çayı yapta içine koyarak iç ılık ılık , suyun filan da ılık olsun... jillian da boğazın kuruyor nefes nefese kalıyosun ,ben yaparken 1 lt ye yakın su tüketiyorum... canım bi de annem yapardı sütü hatmi çiçeğiyle kaynatır, süzer ılık ılık içirirdi bize...

Son düzenleme:
yok canım zor değil aynı hareketlerin içine biraz değişiklik katıyor sadece o kadar... ben 4 haftalık prog. yapsam mı diyorum ripped i dün biraz yaptım bugün başlasam aslında daha etkiliymiş galiba

Ripped'a geç bence. Ben yapmayı düşünmüyordum, dvdsini aldım dr'dan onuda yapacağım galiba. Ripped'a geçince dahada fazla incelen olmuş, kişiye göre değişiyor. Ben Jillian topiğini okuyorum arada. Ama rippedda daha çok alt bölge çalışıyormuş, onun için biraz tereddütlüyüm. Bitsin bir izleyeceğim dvdsini hala izlemedim.

Tamam, akşam yapayım hemen, teşekkür ederim. Su içmeye zaman bulabiliyormusun, mekik gibi hareketlerde su içince zorlanıyorum ben, boğazıma birşey oluyor. Bende öncesinde ve sonrasında içiyorum ama bu Jillianda böyle oluyor, normal sporumu yaparken aralarda azar azar yudumluyordum. Jillianda fırsat bulamıyorum. Türkçe videosunu da iyi ki almışım. Bütün hareketlerde karın kasları sıkılıyor. Boks hareketinde özellikle belirtiyor karın kaslarını sıkın diye ve ağırlığı bacaklara veriyormuşuz, birkaç kere yumruk yaptıktan sonra, biraz daha aşağıya iniyoruz, oturur gibi. En sonuncu bisiklet hareketini çok seviyormuş, çünkü karnın bütün kaslarını çalıştırıyormuş, benim kendi programımda da vardı, iyi bir hareket olduğunu okuduğum için onu eklemiştim.

Ben yoruldum. Allah sana sabır versin, azcık dinlen, geç saatte yatmamaya çalış, sağlık için uykuda önemli, sadece beslenme değil biliyorsun. Senin için bazen mümkün olmuyor ama, bir süre sonra dayanamazsın artık bu yorgunluğa. Mümkün olduğu zamanlarda bari erken uyumaya çalış.

merhabakr canansu ablacım sizde hayırlı haftalar diliyorum

senin hızına yetişebilene aşkolsun abla maşallahın var ama çok yoruyorsun kendini sonra rahatsızlıklar tek tek çıkıyor ortaya kendine dikkat et gul ablacım

merhaba canım
mydenizzde sende iyi yaptınız sporu

büyük AVM lerde var canım,, benim evdeki TEF.L'indi yıllarca kullandık bişey olmamıştı çok da tefarruatlıydı, bi ara gelen misafirler icabına bakmışlar 2 ya ayrılmış tartı nasıl becermişler anlamadım birleştirdim bantla yapıştırdım ama ayarında oynamalar oluyor tamir parası yerine yenisini almak zorunda kaldım ama bu sefer ucuz aldım bi gelende onun icabına bakarsa üzülmem tamir parasına yenisini alırım

ben o ayarlara pek inanmıyorum yağı nasıl ölçecek ki....geçen sene hastaneye gitmiştim metabolizma hızı ölçülür diye yazıyordu vaktimde var başvurdum bayan beni odaya aldı tarttı boyumu yaşımı sordu yaşa denk gelen rakamla çarptı metabolizma hızın düşük dedi suratına baktım ben zaten düşük olduğunu biliyorum oranını öğrenmek istemiştim dedim hesap makinasındaki oranı gösterdi güldüm bu benim oranım değilki dedim suratıma baktı sizi tartıp yaptım ya dedi....o benim değil benim yaşımda, boyumda ve kg ım daki insanların metabolizma hızı dedim....bu şekilde hızmı hesaplanır aynı boy yaş ve kg daki insanlar hep aynı metabolizma hızınamı sahipler

Sevgili kedicigim,nacizane benim kendi deneyimim,bir su bardagi ilik suya bir corba kasigi dogal elma sirkesi ve bir cay kasigi ucuyla bal karistirip yudum yudum icildiginde bogazzdaki iltihaplari temizliyorSen kahvaltida bal yedigin icin cok az onerdim canim.

merhaba canım
iyi haberini aldığıma sevindim presnciğim giidincede girmedin merak ettim 2-3 kere mola verdim o arada uğradığmda görmeyince ağrın arttı sandım çok şükür iyisin

Sevgili Gulcugum ve sevgili dostlarim,hepbirlikte sayica artarak nice dokuzyuzyuzlu sayfalara insaallah.Sevgili Gulcugum,boyle bir ortam yaratarak,boylesine degerli insanlari biraraya tapladigin icin ve sagladigin motivasyon icin sana minnettarim canim.Cok tesekkur ederim.

Son düzenleme:
dinlen ablacım ya bugün gitme yürüyüşe, dizlerin harap olmuş zaten çok yoruluyosun ablacım ya sen anlatnca böyle inan annem yoruyomuş kendini gibi geliyor kıyamıyorum...
canımsın ya anneciğinide düşünüp kıyamıyor...benimkilerde büyüyünce kıyamazlar inşallah şimdi kıyıyorlar ,,,büyük kıza salonun tozunu zor aldırdım ben tatile geldim sen misafir çağırıyorsun diye kızıyor oda haklı istanbul da hem üniversitede okuyor hem abisine hem evdeki köpeğe bakıyor ...bıkmış anna sen her hafta yorgan yıkıyormusun hergün ev siliyormusun diyor köpek dışarı çıkamayınca yatakların üstünde geziyormuş hem yorganlara hem eve işiyormuş kızın canı çıkıyor ....
inşallah... kızım yarın gidecek küçükte o gidince mecburen 12 de yatacak kız kardeşimde tek kalınca sesi çıkamayacak o zaman uyumaya fırsat bulurum

ne zaman bu hafta bişey yapmayacağım dinleneceğim desem bişeyler çıkıyor,,,gelmek isteyene yorgunum hayır diyemiyorum yıllardır da diyemedim ...acısıda dizlerimden çıktı yine akıllanmıyorum

inşallah canım

haftaya 1000. sayfayı görürüz gibime geliyor

bişey değil canım topiği güzelleştiren içindeki insanlar bende sizlere minnettarım iyiki varsınız

içmezsem bende senin gibi kötü oluyorum boğazım çok kuruyor.. hareketleri nasılsa öğrendim ya arada içiyorum hemen ağzını açık bırakıyorum su şişesinin bi de hemen ulaşacağım yere koyuyorum..
teşekkür ederim canım ayrıca yabancı olunca fazla anlayamıyoruz ama jillianı da farketmeden doğru yapmışım o zaman karnımı filan sıkıyodum sen yine arada dikkatini çeken bişi olursa yazarsan öğrenmiş oluruz

tarhana corbasi karataya uygunmu sizce; uygun corbalar hangileri

Merhaba evet tarhana çorbası Karatay'da serbest içinde un olsa da o kadara izin var..kirmizi mercimek çorbasına patates ve havuç koymadan bulgurla yapiyoruz karatay usulü oluyor..Yeşil mercimek çorbasına az ev eriştesi de serbest..yoğurt corbasina pirinç değil buğday (yarma) koyarak unsuz yapiyoruz..aklima gelenler bunlar daha doğrusu benim surekli yaptiklarim

Slm canlarım;merak ettiniz sağolun..işlerim yoğundu şimdi kahve molası verdim..

Herkes iyidir inşallah..mesajları okuyamadım kusura bakmayın..

Biz iyiyiz,haftasonu çoğu zaman evdeydik oğlumla ..temizlik,ders ve düzenleme hiç bitmiyor maşallah..son zamanlara iş bırakmamak için evdeki eksikleri v.s. tamamlamaya çalışıyoruz..Minik paşanın dolabını kurduk,içini yerleştirmeye başladık..Bakım ürünleri,yenidoğan kıyafetleri ve benim doğum sırasında olan ihtiyaçlarım v.s. kaldı..Onlarıda aybaşı alacağım..şükür eksik kalmadı gibi..

Dün oğlumla sinema yaptık,yemek yedik..akşamda sahile yürüyüşe ve çay içmeye çıktık..son gezmelerimi yapayım
Lohusalığımın yarısıda ramazana geliyor gezememde

İşlere devam edeyim,buralardayım..

Haftasonu fırsat olunca az çok mesajlara baktım...aklımda kalan kediciğin 4 muzu ve diğer yedikleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…