Merhaba evet tarhana çorbası Karatay'da serbest içinde un olsa da o kadara izin var..kirmizi mercimek çorbasına patates ve havuç koymadan bulgurla yapiyoruz karatay usulü oluyor..Yeşil mercimek çorbasına az ev eriştesi de serbest..yoğurt corbasina pirinç değil buğday (yarma) koyarak unsuz yapiyoruz..aklima gelenler bunlar daha doğrusu benim surekli yaptiklarim
ben hem uykusuz hem yorgunum
cumartesi gece 3 te yattım dizlerimin şişliğinden doğru dürüst uyuyamadan 7.30 da kızı dershaneye kaldırmak için kalktım ona kahvaltı hazırladım 9 a kadar biraz daha uzandım hala uyku yok tabiii kalktım koşturmaya devam onlar gitti ortalığı topladım, 5 ed doğru sütçü glmişti onları kaynattım, kaymakları topladım, peynir kestirdim, banyo yapmaya vakit bulamamıştım onu yaptım gece 1 de yoğurt mayalamaya fırsat buldum yatana kadar 1.5 oldu yine dizlerimin şişliğinden uyuyana kadar 3 oldu 8 de zor kalktım sersem sersem işe geldim bugün heyet diye eve gitmem 11 i geçer nasıl akşam olacak bilmiyorum,,,,havada çok güzel yürüyüşe çıkacak halim yok topiğe takılıyorum ara boşlukta
ah o kurabiye yokmuonun yüzünden cumartesi gece 3 e kaldım kız gece 9 da arkadaşlarıma götüreyim misafirlerede kalsın diye tutturdu verdim herşeyi 2 ölçü yaptı şeker epeydir almıyorum yetmedi balkonda bal buldum 4 kaşık bal koydum içine minik minik yaptı şekilli şekilli fırın zaten küçük 7-8 tepsi oldu yine, yarım saatte bir tepsi pişiyor çıkanı soğut tekrar yenisini diz koy derken gece oldu,,,,, o banyoya girince yine bana kaldı
sabah kKK yaparken ucundan leblebi yarısı kadar kestim tadına baktım
NOT: bu arada belki sizde duymuşsunuzdur kirlenen tepsiye her seferinde yıkamak yerine yeni duyduğum bişey yaptım çok kolay oldu...kirli tepsiye tuz serpip peçeteyle silince tertemiz oluyor
Canim sana da kolay gelsin senin de temponun gül abladan aşağı kalir tarafi yok. Maşallah aksatmadan da jill yapıyorsun. .tabi olur jill olsun da a'si b'si farketmez yeterki yap:)herkese merhaba... dün koşuşturmadan giremedim topiğe akşamda oturduğum yerde uyuyup kalmışım... jilliana devam ediyorum ama aynısından sıkıldım sanki, ben bugün ripped e başlasam arkadaşlar ayıp olmaz demi
Canlarimmmmm,herbirinize kalbimden simmmmsicacik merhabalar,hayirli,mutlu,saglikli bir hafta diliyorum.Hepinizin iyilik haberlerinize son derece memnun oldum,rabbim daim etsin.Sevgili mydenizzzcigim birgun bile girmesen hemen hissediliyor ve ozluyoruz.Keza sevgili fmgenccigim ve sevgili prenscigim de oyle.Gulcugum,islerinin yogunlugunu takip ediyorum rabbim guc kuvvet ve sagligini daim etsin canim.Sevgili kedicigim,sana da cok gecmis olsun canim bogazini ihmal etme.Sevgili bluebottle,tekrar hos geldin canim yavruna da cok gecmis olsun.Benim de agrim hamdolsun zorlamayinca rahatsiz etmiyor tek ilac dinlenmek galiba.Hepinizi sevgiyle kucakliyorum.
Teşekkür ediyorum çok, darısı bekarların başına, evlilerin de çocuklarına inş.
Ya ben kendime o kadar kızıyorum ki, nasıl bu hale geldim inanamıyorum..herkes çok zayıfsın der bana bende onların sözüne bakıp hiç kendime bakmamışım. İnş.yaza bile kalmadan forma girmek istiyorum, yakalım hep beraber şu yağlarıı
Bu arada cuma günü eşimle tartı baktık 45 tl falandı,fakirindi sanırım..Ben arzumun yada sinbo nun 20-25 tl lik tartıları var diye hatırlıyorum ama nereden alıcam bilmiyorum.. Siz hangi markayı kullanıyorsunuz,bir de 45 tl lik olandan yağ oranını ölçüyor diye yazıyordu, ne kadar doğru olur ki sonuçları bilemedim :44:
içmezsem bende senin gibi kötü oluyorum boğazım çok kuruyor.. hareketleri nasılsa öğrendim ya arada içiyorum hemen ağzını açık bırakıyorum su şişesinin bi de hemen ulaşacağım yere koyuyorum..
teşekkür ederim canım ayrıca yabancı olunca fazla anlayamıyoruz ama jillianı da farketmeden doğru yapmışım o zaman karnımı filan sıkıyodumsen yine arada dikkatini çeken bişi olursa yazarsan öğrenmiş oluruz
cok tesekkurlerr
Teşekkür ederim Canan abla, sıcak şeyler içeyim diyorum çokta sıcak içmek iyi değilmiş. Birşey yiyince rahatlıyor, sonra yine başlıyor, birde Jillian'ı inat edip dün yapınca daha çok acımaya başladı. Hem boğazım acıdı, hem yaptım.Boğaz acısı nasıl geçer bilmiyorum, ilaç vereyim dedi annem bende istemedim.
Bence level 1 daha zor..levenl2 de zorlandigim hareketi biliyorsun söylemiştim. .onun disindakiler 1'den daha kolay bence
Ben 2. level'a geçmekten korkuyorum, çok zor mu?
Adaçayı boğaz ağrısına iyidir kedicim..bol limonlu su iç..ılık içmek dogruymus sıcak soğuk zaraliymis..
Bence level 1 daha zor..levenl2 de zorlandigim hareketi biliyorsun söylemiştim. .onun disindakiler 1'den daha kolay bence
canım sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip ediyormusun
Herkese mutlu saglikli güzel bir hafta dilerim. .
Cuma günkü liste için Gül ablacim ellerine sağlık. .inşallah haftaya üst sıralar daha bi kalabalık olur..
Abla ben sağlık sorunundan dolayi hafta sonu ve cuma aksattim biliyorsun..Diğer arkadaşların da eminim işi çıkmıştır kimse buradan kopamiyor ki:)
Dun kkk
Aksam balık salata turp kozlenmis yeşil biber
Cumartesi sabah kkk
Aksam yoğurt karnabahar yemegi tarhana çorbası salata
Cumayi hatırlamıyorum hatırlamak da istemiyorum ...
Dün regl oldum jillian'i yapamadim.
Cuma günü de yapamadım
Bugün jillian 1/6'yi yapacagim inşallah...
herkese tekrar merhaba.. gecenlerde yazmistim ancak simdi musait olabildim misafirlerim trye dondu bende normale doebildim. malum misafirle pek diyet yapilamio. karatay yapiorum 67lerden 62.6ya dustum yaklasik 1ayda ve ite kaka desem yeridir. aksamlari plates vede Tibet egzersizi. birde ip atlama yani ipsiz atliomusgibi yapma. egzersizlere yeni basladim cunku kilo vermem dusmustu. umarim ise yararlar. suan oglen yemegimi yiyorum bir tabak haslanmis karnibahar zeytinyagli limonlu ve yogurtlu. sabahta klasik karatay kahvaltimi yaptim/ aksama menum daha belli degil.
Teşekkür ediyorum çok, darısı bekarların başına, evlilerin de çocuklarına inş.
Ya ben kendime o kadar kızıyorum ki, nasıl bu hale geldim inanamıyorum..herkes çok zayıfsın der bana bende onların sözüne bakıp hiç kendime bakmamışım. İnş.yaza bile kalmadan forma girmek istiyorum, yakalım hep beraber şu yağlarıı
Bu arada cuma günü eşimle tartı baktık 45 tl falandı,fakirindi sanırım..Ben arzumun yada sinbo nun 20-25 tl lik tartıları var diye hatırlıyorum ama nereden alıcam bilmiyorum.. Siz hangi markayı kullanıyorsunuz,bir de 45 tl lik olandan yağ oranını ölçüyor diye yazıyordu, ne kadar doğru olur ki sonuçları bilemedim :44:
NOT: bu arada belki sizde duymuşsunuzdur kirlenen tepsiye her seferinde yıkamak yerine yeni duyduğum bişey yaptım çok kolay oldu...kirli tepsiye tuz serpip peçeteyle silince tertemiz oluyor
5 yıldır simbo marka tartı kullanıyorum...Çok memnunum maşallah iyi çıktı..
Bim den çok komik bir rakama almıştım
büyük AVM lerde var canım,, benim evdeki TEF.L'indi yıllarca kullandık bişey olmamıştı çok da tefarruatlıydı, bi ara gelen misafirler icabına bakmışlar 2 ya ayrılmış tartınasıl becermişler anlamadım birleştirdim bantla yapıştırdım ama ayarında oynamalar oluyor tamir parası yerine yenisini almak zorunda kaldım ama bu sefer ucuz aldım bi gelende onun icabına bakarsa üzülmem tamir parasına yenisini alırım
ben o ayarlara pek inanmıyorum yağı nasıl ölçecek ki....geçen sene hastaneye gitmiştim metabolizma hızı ölçülür diye yazıyordu vaktimde var başvurdum bayan beni odaya aldı tarttı boyumu yaşımı sordu yaşa denk gelen rakamla çarptı metabolizma hızın düşük dedi suratına baktım ben zaten düşük olduğunu biliyorum oranını öğrenmek istemiştim dedim hesap makinasındaki oranı gösterdi güldüm bu benim oranım değilki dedim suratıma baktı sizi tartıp yaptım ya dedi....o benim değil benim yaşımda, boyumda ve kg ım daki insanların metabolizma hızı dedim....bu şekilde hızmı hesaplanır aynı boy yaş ve kg daki insanlar hep aynı metabolizma hızınamı sahipler
Allah tamamina erdirsin sözünüzu, hayirli olsun..benim tartim 10 yaşını geçti arz.m marka yağ su olcmuyor ama memnunum dayanikli çıktı. 10 yil önce 30 -40 tl civariydi...
günaydın arkadaşlar uzun bi ara oldu sankı ıkı hafta kadar babam ameliyat oldu fazla giremedim nete işlerde yoğunbirde bu arada doktora gittim .doktor vertabral baziler yetmezlik teşhisi koydu bana ilaç kullanıyorum şimdi .zaten panık atak ılacı kullanıyordum ılac kutularım coğaldı canım sıkıldı ha diyete gelelim diyet miyet kalmadı bende ama havalar düzeldiği için her akşam yürüyüş yapmaya calıscam yaklasık 4 km falan bıraz hastalık babam zıyaretler yüzünden uyamadım diyete ama destekle tekrar başlayacam inşallah
Çok geç yiyorlarmış, iyi yapmışsın erkenden yemişsin.Hala yemekteyiz
Bakanlar menusu: goksu corba,zeytinyaglilar, pilavli tandir ve ayva tatlisi.............benim menum yarim kase goksu corba eristelerini yemedim...yarim salata, tandirin eti, yogurt istedim icinede naneyi doldurdum saat 6.30 da kimse gelmeden arkadasla yedik .....Bakanlar 8 de geldiler onlari beklesem bitmesi 10 olur o saatten sonrada yemeyecegim icin ac kalirim,,,bugun ilk defa erken yedim iyi oldu bundan sonraki tattigim bu olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?