Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

cok tesekkurlerr

Abla inşallah bu hafta dinlenebilirsin diyecegim heyet olduğu aklima geldi..allah sağlık sihhat versin de rahatlikla altindan kalk abla..bu arada bravo valla beni öyle leblebi büyüklüğünde kurabiye kesmezdi o 1 taneyi yerdim :)
Fırın tepsisi temizleme yöntemini ilk kez duyuyorum mutlaka deneyecegim tesekkurler...

Canim sana da kolay gelsin senin de temponun gül abladan aşağı kalir tarafi yok. Maşallah aksatmadan da jill yapıyorsun. .tabi olur jill olsun da a'si b'si farketmez yeterki yap:)

Canan ablacim her zamanki sicakliginla içimi isittin..allah razı olsun. .daha iyi olmana çok sevindim.cok şükür geçiyor siyatik. .gitsin de gelmesin inşallah

Allah tamamina erdirsin sözünüzu, hayirli olsun..benim tartim 10 yaşını geçti arz.m marka yağ su olcmuyor ama memnunum dayanikli çıktı. 10 yil önce 30 -40 tl civariydi...

tşk ederim arkadaşlar ilgi alakanız için bana bi kaç müsade velhasıl kendimi ailemi biraz toparlayıp yeniden başlayacam diyete sizler adına seviniyorum kilo verenler cok olmuş .bu hafta pek takılamadım ama bekleyin anacım süper dönecem ha bu arada bi arkadaşım hastalığımı sormuştu (beyinciğe giden damarlardaki kan debisi düşükbende bayılma oluyor sebebi hep beyne kan gitmemesiymiş )illaçla bakalım düzeltmeye çalışcam bakalım

Sevgili sevdim3737 cigim,canim yavrum cok gecmis olsun,rabbimden acil sifalarin icin duaciyim canim.Bir de insaallah duzenli olerek Karatay beslenme tarzini uygulayabilirsen ,bunyendeki olumlu gelismeleri gunbegun fark edeceksin canim.

Sevgili sevdim3737 cigim,canim yavrum cok gecmis olsun,rabbimden acil sifalarin icin duaciyim canim.Bir de insaallah duzenli olarak Karatay beslenme tarzini uygulayabilirsen ,bunyendeki olumlu gelismeleri gunbegun fark edeceksin canim.

Son düzenleme:

Her şeyi ayni yapıyormuşuz bende karnimi sıkıyorum ve suyu yanima koyuyorum.dumble bile uzaksa hareket kaciriyorum..
O boks hareketini hiç sevmiyorum zorlanmiyorum kolay bi hareket ama (nasil cardio yapiyorsak )o hareketi yaparken astim hastalari gibi hafif bi ıslık çıkıyor bogazimdan :0

Adaçayı boğaz ağrısına iyidir kedicim..bol limonlu su iç..ılık içmek dogruymus sıcak soğuk zaraliymis..

Adaçayı boğaz ağrısına iyidir kedicim..bol limonlu su iç..ılık içmek dogruymus sıcak soğuk zaraliymis..

Şu an adaçayı, karanfil, limon içiyorum. Prenscimde zencefil, bal, limon yememi önerdi, onu yaptım. Akşamda artık, Canan abla ile fmgencin önerilerine bakıp evde olanlardan uygularım. Teşekkür ederim.

canım sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip ediyormusun

Hayır etmiyorum...Bakayım hemen..Face grubundamı.? Ben face kullanmıyorum daha doğrusu hesabım var sevemedim bir türlü...

Merhaba canım özledik seni..

MErhaba hoşgeldiniz..

5 yıldır simbo marka tartı kullanıyorum...Çok memnunum maşallah iyi çıktı..
Bim den çok komik bir rakama almıştım

NOT: bu arada belki sizde duymuşsunuzdur kirlenen tepsiye her seferinde yıkamak yerine yeni duyduğum bişey yaptım çok kolay oldu...kirli tepsiye tuz serpip peçeteyle silince tertemiz oluyor

teşekkürler paylaşımın için çok güzel bir bilgi...

Son düzenleme:
5 yıldır simbo marka tartı kullanıyorum...Çok memnunum maşallah iyi çıktı..
Bim den çok komik bir rakama almıştım

Allah tamamina erdirsin sözünüzu, hayirli olsun..benim tartim 10 yaşını geçti arz.m marka yağ su olcmuyor ama memnunum dayanikli çıktı. 10 yil önce 30 -40 tl civariydi...

acaba sizler teferruatlı olanlardan mı kullanıyorsunuz diye merak etmiştim ama sanırım öyle değilmiş.verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim..bir ara bende görmüştüm bimde yada a101 de max.20 tl falandı..Şöyle kg doğru ölçsün,gram bilgisi de versin benim için yeter o zmn. bakalım bende uygun bulursam alıcam inş.en kısa zamanda

Gül ablacım garipmiş onların ölçme şekli de,laf olsun diye iş yapıyorlar işte..

Bir de bu hafta a101 e spor malzemeleri geliyormuş,plates falan zaten yapamam ama twister aleti uygun gibi geldi ,hem yapması da zevklidir diye düşünüyorum.Sizce ne kadar faydalıdır? yada diğerlerinden işimize yarayacak var mı sizce?

İyi akşamlar hatun kişiler..

Benim bugün yedinci günüm karatay da ve hiç ekmek yemedim. korktuğum gibi olmadı..Hoşuma gidiyor hatta doyana kadar yemek kaşık hesabı yapmamak...

Bugün yediklerim,

Sabah,

1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
az peynir
10 zeytin
2 gün kurusu
yeşillik ve turp

Ara,
1 kahve 1 lokum.. bu olmadı ama bebek lokumuydu herkes alınca yeyince ben de dayanamadım..

Akşam,
1 kase mercimek çorba
1 tabak menemen
salata
3 acı biber turşusu

bugünkü menüm

2 haşlanmış yumurta
1 elma
3 ceviz 3 kayısı
kuruyemiş
yeşillik
15 zeytin
1 tabak yoğurt

öğle
1 tabak yoğurt

akşam
1 tabak pırasa
1 tabak havuç salatası zeytinyağlı

Babaniza ve size gecmis olsun. Topigimiz gercekten cok guzel bana ilac gibi geliyor kendimi iyi hissediyorum size de iyi gelecegine eminim.

İyi aksamlar
Bugun ki menum
Sabah kkk ama kuruyemis yemedim.
Oglen 3 icli kofte ve kucuk bir parca biftek ve 1 bardak ayran
Aksam oglen cok yemisim acikmadim. 3 kasik zeytinyagli taze fasulye bol salata ve 1 kase yogurt
Hala cok su icemiyorum.
Daha spor yapmadim.ama yine yuruyus ve jillian 1/5 yapicam.

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

Kahvaltıdan önce çok acıktığım için, birkaç badem ve küçük muz

KAHVALTI 12:30
Elma (yarım), greyfurt (yarım)
Kabak çekirdeği, birkaç badem
3 haşlanmış yumurta
Zeytin
Maydanoz, dereotu, nane
Çeçil peyniri
Siyah çay (limonlu)

Gün içinde boğazımdaki acı için, zencefil, bal, limon karışımı yedim, leptin çalışamadı. Akşam çalışsın artık.

AKŞAM YEMEĞİ 19:30
Mercimek Çorbası
Karalahana Çorbası (2 büyük kase, kesinlikle 1 kase yemem)
Karnıbahar yemeği ama, birkaçtane karnıbaharı aldım, içinde tavukta vardı, tavuk ağzıma gelince midem bulanıyor artık. Mutlu tavuk alıp yemem lazım.

Jillian yapacağım 1/8 olacak inşallah.

Karbonatlı Su
SU

Hala yemekteyiz hem yemek yiyorlar hem toplantida yetismeyen maddeleri konusuyorlar....
Bakanlar menusu: goksu corba,zeytinyaglilar, pilavli tandir ve ayva tatlisi.............benim menum yarim kase goksu corba eristelerini yemedim...yarim salata, tandirin eti, yogurt istedim icinede naneyi doldurdum saat 6.30 da kimse gelmeden arkadasla yedik .....Bakanlar 8 de geldiler onlari beklesem bitmesi 10 olur o saatten sonrada yemeyecegim icin ac kalirim,,,bugun ilk defa erken yedim iyi oldu bundan sonraki tattigim bu olacak :)

Son düzenleme:
Çok geç yiyorlarmış, iyi yapmışsın erkenden yemişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…