Hala yemekteyizhem yemek yiyorlar hem toplantida yetismeyen maddeleri konusuyorlar....
Bakanlar menusu: goksu corba,zeytinyaglilar, pilavli tandir ve ayva tatlisi.............benim menum yarim kase goksu corba eristelerini yemedim...yarim salata, tandirin eti, yogurt istedim icinede naneyi doldurdum saat 6.30 da kimse gelmeden arkadasla yedik .....Bakanlar 8 de geldiler onlari beklesem bitmesi 10 olur o saatten sonrada yemeyecegim icin ac kalirim,,,bugun ilk defa erken yedim iyi oldu bundan sonraki tattigim bu olacak :)
Teşekkür ederim canım ben de ozledim ikinci evimi..hem gonul bagim oluştu hem de gün boyu topige hesap vereceğim diye kendimi frenlemem daha kolay oluyor..Hayır etmiyorum...Bakayım hemen..Face grubundamı.? Ben face kullanmıyorum daha doğrusu hesabım var sevemedim bir türlü...
Merhaba canım özledik seni..
MErhaba hoşgeldiniz..
5 yıldır simbo marka tartı kullanıyorum...Çok memnunum maşallah iyi çıktı..
Bim den çok komik bir rakama almıştım
teşekkürler paylaşımın için çok güzel bir bilgi...
Bunu duyduğum iyi oldu tesekkurler hemen bakayim..plates malzemesi alacaktim.ben seviyorum plates' i..jilliandan kolay olması güzel, ama ebrunun konusmalari çok sıkıyor... twister var bende çok kullanışlı bebegimden gizli sakli kullanıyorumacaba sizler teferruatlı olanlardan mı kullanıyorsunuz diye merak etmiştim ama sanırım öyle değilmiş.verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim..bir ara bende görmüştüm bimde yada a101 de max.20 tl falandı..Şöyle kg doğru ölçsün,gram bilgisi de versin benim için yeter o zmn. bakalım bende uygun bulursam alıcam inş.en kısa zamanda
Gül ablacım garipmiş onların ölçme şekli de,laf olsun diye iş yapıyorlar işte..
Bir de bu hafta a101 e spor malzemeleri geliyormuş,plates falan zaten yapamam ama twister aleti uygun gibi geldi ,hem yapması da zevklidir diye düşünüyorum.Sizce ne kadar faydalıdır? yada diğerlerinden işimize yarayacak var mı sizce?
İyi akşamlar hatun kişiler..
Benim bugün yedinci günüm karatay da ve hiç ekmek yemedim. korktuğum gibi olmadı..Hoşuma gidiyor hatta doyana kadar yemek kaşık hesabı yapmamak...
Bugün yediklerim,
Sabah,
1 çay bardağı ceviz
2 yumurta
az peynir
10 zeytin
2 gün kurusu
yeşillik ve turp
Ara,
1 kahve 1 lokum.. bu olmadı ama bebek lokumuydu herkes alınca yeyince ben de dayanamadım..
Akşam,
1 kase mercimek çorba
1 tabak menemen
salata
3 acı biber turşusu
İyi aksamlar
Bugun ki menum
Sabah kkk ama kuruyemis yemedim.
Oglen 3 icli kofte ve kucuk bir parca biftek ve 1 bardak ayran
Aksam oglen cok yemisim acikmadim. 3 kasik zeytinyagli taze fasulye bol salata ve 1 kase yogurt
Hala cok su icemiyorum.
Daha spor yapmadim.ama yine yuruyus ve jillian 1/5 yapicam.
Sabah kkk
peynir eritip yumurta kirdim bu ara taktim buna soğanlı yumurta misali:)
Ara yoğurt baharatli az fıstık
Aksam özgür ve mutlu tavuk 3 minik parça, salata bolllll, yogurt
Spor jillian 1/6
40 dk yürüyüş
Su 3 litreden fazla. Niye bu kadar içtim bilmiyorum. .
Sabah kkk
peynir eritip yumurta kirdim bu ara taktim buna soğanlı yumurta misali:)
Ara yoğurt baharatli az fıstık
Aksam özgür ve mutlu tavuk 3 minik parça, salata bolllll, yogurt
Spor jillian 1/6
40 dk yürüyüş
Su 3 litreden fazla. Niye bu kadar içtim bilmiyorum. .
Allah kolayliklar versin oncelikle. iyiki erkenden yemissiniz hem ac kalirdiniz hemde gücünüz kalmazdı bence
Bugünkü menum
Sabah : 7:30 da yarım elma
8:15 KKK
Öğle:saat 1:30 Adana kebap salata
Akşam: yürüyüşe çıktım sonra 1 kase yoğurt icine 1 tane ceviz koydum afiyetle yidim:)))
Siz bu kadar az yiyince, ben kendimden utanıyorum.
Gül ablanın söylediği gibi, artık mutsuzlar. Ben 2 lt.'yi zor içiyorum, yemekten 2 saat sonra, yemekten yarım saat önce kuralı olunca su içmeyi ertelemem gerekiyor.
Jillian'a başlayayım artık.
Siz bu kadar az yiyince, ben kendimden utanıyorum.
Iyi akşamlar afiyet olsun, aksam acikmaz misin çok hafif olmuş
Ben biliyorum ama uymuyorum...:)) sadece karbonatli suya dikkat ediyorum.en son yemekten yarim saat önce,yemegi yedikten 1-2 saat sonra içiyorum. .Sadece karbonatli su için geçerli. .diger suyu her aklima geldiğinde içiyorumSu icme kurallari sanirim ben bilmiyorum ama :)
Evet bide yaziyosun menülerini canimiz istiyor:))) yok yok saka afiyet olsun senin sadece gobegin olunca birde güzel spor yapiyorsun enerji cok kaybettigin icin bence normal yiyosun
Yok canım yaaa ne utanmasi ben 46 kilo olsam dünyayı yerdim..helali hoş olsun afiyetle ye
Kural değil tabiki, ben öyle diyorum.Su icme kurallari sanirim ben bilmiyorum ama :)
Güzel şeyler yemişsin.iyi akşamlar canlar
bugün yediklerim..
sabah kkk ben kuru yemişimi unuttum kapıdan çıkarken aklıme geldi
öğlen tarçınlı yoğurt
akşam eşimin dayısıgile gittik.. keşke gitmeseydikyumurtalı köfte çok geldi bide utanmadan pirinçli kuru biber yedim bi tane acıydı dayanamaım bide yanında acı kırmızı biber offf midem bi kötü ki anlatamam... yanıyor çok fena jillian ripped yaptım o da felç etti beni midemde kudurdu ağrısından ,vücudumda....pirinçte rahatsız etmiş olabilir çünkü köfte yiyodum arada hiç böyle olmamıştım.. dengemi bozdum resmen
u arada 3lt su içtim.. bitki çayı ve türk kahveside içtim...
yaabilirsem birazdan uyurum.. hepinize iyi geceler..Allah rahatlık versin
Teşekkür ederim canım ben de ozledim ikinci evimi..hem gonul bagim oluştu hem de gün boyu topige hesap vereceğim diye kendimi frenlemem daha kolay oluyor..
Canim Gerçekten çabuk adapte oldun Tebrikler. .tarti sonuclarini yaziyor musun hala günlük. Telden görünmüyor da..Nasıl tartiliyor musun her gün?
Lokumu boşver bence yememis farzet diğer günler ve öğünler sadik kaldigin icin olumsuz etkilemez ...
iyi akşamlar canlar
bugün yediklerim..
sabah kkk ben kuru yemişimi unuttum kapıdan çıkarken aklıme geldi
öğlen tarçınlı yoğurt
akşam eşimin dayısıgile gittik.. keşke gitmeseydikyumurtalı köfte çok geldi bide utanmadan pirinçli kuru biber yedim bi tane acıydı dayanamaım bide yanında acı kırmızı biber offf midem bi kötü ki anlatamam... yanıyor çok fena jillian ripped yaptım o da felç etti beni midemde kudurdu ağrısından ,vücudumda....pirinçte rahatsız etmiş olabilir çünkü köfte yiyodum arada hiç böyle olmamıştım.. dengemi bozdum resmen
u arada 3lt su içtim.. bitki çayı ve türk kahveside içtim...
yaabilirsem birazdan uyurum.. hepinize iyi geceler..Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?