herkese günaydın
iyi bir gün diliyorum herkese :)
günaydın canımherkese günaydın
iyi bir gün diliyorum herkese :)
günaydınnn hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun inşallah
Eki Görüntüle 982504
........................
Kural değil tabiki, ben öyle diyorum.
Yemek sırasında içilen suyun etkileri
Yemek esnasında alınan sıvılar sindirim enzimlerini ve mide asitlerini seyreltir. Dolayısıyla, gıdaların kırılması ve besinlerin hazmı zayıflar. Mide, gıdaları kırabilmek için daha fazla asit üretme ihtiyacı duyar. Bu da, mide ekşimesi ve reflüye yol açar. Mideden, yeterince kırılmadan bağırsaklara geçen gıdalar ise, bu kez ince bağırsakta baskı yaratır.
Yemek boyunca içilen çok miktardaki su, kan şekerinin hızla yükselmesine yol açar. Bu da vücudun insülin üretimini arttırır. İnsülin ne kadar artarsa, o kadar çok yağ vücutta stoklanır.
Yemek sırasında tüketilen fazla miktarlardaki su ve benzeri içecekler, kabızlık ve gaz sorunlarına yol açarlar.
Lezzetyolundan alıntıdır.
Güzel şeyler yemişsin.Kuru biberi 1 tane yemişsin zaten, fazla yememişsin. Yarın telafi edersin artık. Türk kahvesini spordan önce içersen enerji verirmiş ve yağ yakımını hızlandırırmış. Ripped yediklerinden dolayımı, yoksa zorluğundan dolayımı felç etti. :)
Rica ederim. Facebook kullaniyorsaniz saglikli yaşıyoruz sayfasını takip etmenizi öneririm
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
Karbonatlı Su
SU
Jillian 1/8 bitti, ama göbekte hiçbir değişiklik yok.Ne zaman yarayacak acaba. Topikte 5., 7. günden sonuç alanları görünce bende hemen sonuç bekliyorum ama tabi onların kilosu çok fazla belki de ondan kaynaklanıyor.
Jillian nasıl bir şey öyle, sag baldırimda, yeni gecen , bir ağrıya sebep oldu. Ama ne agriydi öyle. Kas yırtılması sandim, ama sanırım 3 günlük bir krampti.
Gününüz aydın olsun arkadaşlar.
Ben çok kaliteli uyuyorum artık ve çok dinç uyanıyorum..Önceleri sabahları özellikle yorgunluktan ve uykumu tam alamadığım için çok çekilmez uyanırdım ..Ama artık öyle değilim zıpkn gibi fırlıyorum yataktan
Beslenmenin etkisi aşikar bu durum da..
Hayır etmiyorum...Bakayım hemen..Face grubundamı.? Ben face kullanmıyorum daha doğrusu hesabım var sevemedim bir türlü......
Disarida olunca uygun birseyler bulmak zor oluyor sen yine iyi uygun seyler yemissin afiyet olsun.
kaçamak demek bu demekHerkese iyi geceler :))
Umarım herkes iyidir.. Haftasonu arkadaşlarla sohbet muhabbet, beraberdik. O yüzden topige cok ugrayamadim, kusura bakmayın.
Cuma aksamı coooookkk kötü bir kacamagim oldu( pizza yedim, bira ictim, Mısır yedim ( sevgiler gunü diye esime ayak uydurdum, ama pişmanım arkadaslar..
Gunaydin gul abla dunki yogunluktan sonra dinlenebildin mi
cok tesekkur ederim tekip ediyorum artik antioksidan ve omega3 desteginden bahsediliyor aramizda kullanan varmi acaba
Tibet egzersizlerinde birkac kez 21e gelip hatta devam edip birakmak zorunda kaldim fakat cok faydasini gordum resmen genclestim 34 yasindayim kimse inanmiyor hatta discim bile ayni yastaymisiz inanmadi simdi tekrar basladim. adetimi duzene soktu adet sancimi gecirdi vucudumu toparladi seviyorum bu egzersizleri.
ayrica yaklasik 3 aydir bende karbonatli su iciyorum yaglanmayi engelliyor kesinlikle
ebru salli 2008deki plates hareketlerini yapmaya calisiyorum birde gunde 500 ip atlamaya . yani ipim yok ama varmis gibi zipliyorum
Gününüz aydın olsun arkadaşlar.
Ben çok kaliteli uyuyorum artık ve çok dinç uyanıyorum..Önceleri sabahları özellikle yorgunluktan ve uykumu tam alamadığım için çok çekilmez uyanırdım ..Ama artık öyle değilim zıpkn gibi fırlıyorum yataktan
Beslenmenin etkisi aşikar bu durum da..
cok tesekkur ederim tekip ediyorum artik antioksidan ve omega3 desteginden bahsediliyor aramizda kullanan varmi acaba
Tibet egzersizlerinde birkac kez 21e gelip hatta devam edip birakmak zorunda kaldim fakat cok faydasini gordum resmen genclestim 34 yasindayim kimse inanmiyor hatta discim bile ayni yastaymisiz inanmadi simdi tekrar basladim. adetimi duzene soktu adet sancimi gecirdi vucudumu toparladi seviyorum bu egzersizleri.
ayrica yaklasik 3 aydir bende karbonatli su iciyorum yaglanmayi engelliyor kesinlikle
ebru salli 2008deki plates hareketlerini yapmaya calisiyorum birde gunde 500 ip atlamaya . yani ipim yok ama varmis gibi zipliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?