Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydınnn canımm.. yediklerimden büyük bi ihtimal bugün belli olur sebebi akşam yine fena olursam bilirim ki jil de beni etkilemiş
su içme olayını da hiç böyle düşünmemiştim.

Rica ederim. Facebook kullaniyorsaniz saglikli yaşıyoruz sayfasını takip etmenizi öneririm

cok tesekkur ederim tekip ediyorum artik antioksidan ve omega3 desteginden bahsediliyor aramizda kullanan varmi acaba

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

Karbonatlı Su
SU

Tibet egzersizlerinde birkac kez 21e gelip hatta devam edip birakmak zorunda kaldim fakat cok faydasini gordum resmen genclestim 34 yasindayim kimse inanmiyor hatta discim bile ayni yastaymisiz inanmadi simdi tekrar basladim. adetimi duzene soktu adet sancimi gecirdi vucudumu toparladi seviyorum bu egzersizleri.

ayrica yaklasik 3 aydir bende karbonatli su iciyorum yaglanmayi engelliyor kesinlikle

ebru salli 2008deki plates hareketlerini yapmaya calisiyorum birde gunde 500 ip atlamaya . yani ipim yok ama varmis gibi zipliyorum

herkese gunaydinnnn

Sabah kahvaltim

yagda 2 yumurta tereyagli -- peynir -10 zeytin-1 adet sari biber - 3 kuru kayisi - bir avuc findik badem ceviz karisimi ve yesil cay

arada limonlu su iciyorum. o cok wcye gitmeme neden oluyor

oglen yiyebilirmiyim bilmiyorum gezmeye gitmem gerek yiyebilirsem kabak yemegi yiyemezsem 1bardak kefir icer giderim kabagi aksama yerim artik

Gününüz aydın olsun arkadaşlar.

Ben çok kaliteli uyuyorum artık ve çok dinç uyanıyorum..Önceleri sabahları özellikle yorgunluktan ve uykumu tam alamadığım için çok çekilmez uyanırdım ..Ama artık öyle değilim zıpkn gibi fırlıyorum yataktan
Beslenmenin etkisi aşikar bu durum da..

kedicim senin göbek kesin yokkk sana var gibi gelyodur... olmayan bişi de yok olmaz ki sen devam et bence o göbek dediğin neyse kasa dönüşür

Jillian nasıl bir şey öyle, sag baldırimda, yeni gecen , bir ağrıya sebep oldu. Ama ne agriydi öyle. Kas yırtılması sandim, ama sanırım 3 günlük bir krampti.

evet canım biraz zorlayan hareketler var ama bi süre sonra alışınca o kadar çok ağrımıor

günaydınnnn...
aynı şekilde bende de bu değişiklikler oldu... artık mutlu ve dinç kalkıyoruz..

Hayır etmiyorum...Bakayım hemen..Face grubundamı.? Ben face kullanmıyorum daha doğrusu hesabım var sevemedim bir türlü......

Face den sağlıklı yaşıyoruz a gireceksiniz orada karatayla kg veren karı-koca var biz onları takip ediyoruz ve evde tereyağ, peynir, yoğurt mayası yapmayı öğreniyoruz, karatay menüsü diye menüleri var orada onların deneyip yaptıkları karatay yemekleri var çeşit çeşit çok faydalı bir site

Disarida olunca uygun birseyler bulmak zor oluyor sen yine iyi uygun seyler yemissin afiyet olsun.

restoranı ve menüleri de biz seçiyoruz, oradaki kişiler bizi tanıdığı için menü dışındada seçip yiyebiliyoruz, ,,,,en alt katta işkembe ve paça çorbasıda varmış dizim için yemek istedim ama sarımsaklı olduğu için kokar diye yiyemedim...

kaçamak demek bu demek

Gunaydin gul abla dunki yogunluktan sonra dinlenebildin mi

günaydın canım

nerdeeeee ....gece eve gittim ibadetlerimi yaptım kızla biraz sohbetten sonra mutfağa girdim dolapta yoğurda yer kalmamıştı dolabı tekrar düzenledim tezgahı topladım derken aklıma kefir geldi onun için süt ılıttım süzdüm mayaladım derken 12 yi geçti....yorgunluktan sızmış kalmışım sabah zor kalktım kızlara ve kendime KKK hazırladım kendimimkini yanımda getirdim birazdan yiyeceğim....

ben kullanıyorum canım 9 aydır

1 hafta da bu kadar değişiklik hissetmen çok güzel....kg lar gittikçe daha neler neler değişecek birlikte göreceğiz

Bende de birkaç etkisi oldu ama çok belirgin etkileri yok, olsa da ben şu an anlamıyorum ama sağlık için bu hareketleri yapıyorum. 1.5 yıldır 3-5 defa unutmuşumdur, bazen daha az sayıda yaptığım oluyor. Hareketler yaş daha ileri olunca veya genç olan bir insanda da bir rahatsızlık varsa galiba öyle anlaşılıyor. Kitabın ismi zaten Tibet'in Gençlik Pınarı. :) Hiç yaşlanmayacağız. Bende numaratörlü var ama şu an Jillian yaptığım için senin gibi ip varmış gibi yapılıyor Jilllianda, kendi programımda kullanıyorum ipimi. Ben ilk başladığımda 500-600 atlıyordum, sonra 1000 sonra yine 500'e indirdim, çok zayıflamayayım diye. Sonra 200-300. İp olmasa da olur, önemli olan zıplamak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…