Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kedicim senin göbek kesin yokkk sana var gibi gelyodur... olmayan bişi de yok olmaz ki sen devam et bence o göbek dediğin neyse kasa dönüşür

5 ayı geçti, göbekteki yağ eriyip, kaslar ortaya çıkamadı hala. Bu aralarda kaçamaklardan galiba, şişti.

Canlarim benimmm,herbirinize her acidan piril piril bir gun temenni ederim.Sevgili fmgenccigim umarim miden daha iyicedir,cok gecmis olsun canim.Sevgili kedicigim bogazin nasil oldu canim?Sevgili Gulcugum sana da saglik ve enerjilerinin daim olmasini dilerim canim.Hepiniz kalbimdesiniz.

teşekkür ederim canım
bugün nasılsın

Bugün iyiyim, teşekkür ederim.

Öncelikle oğlunuz için geçmiş olsun, Allah şifa versin inş.Riyad da mı yaşıyorsunuz,ben mi yanlış anladım?

Cok gecmis olsun baya sikintili gunler gecirmissiniz .tam anlayamadim yurt disina mi ciktiniz yoksa turkiyeyemi geldiniz
çok sağolun sizler de hoşgeldiniz gruba, evet riyadda yaşıyorum..

Hoşgeldin bluebottle. Baya sıkıntı atlatmışsın canım. Çok geçmiş olsun. Ama sonuçta oğlun iyileşmiş çok şükür.
çok teşekkürler evet Allaha şükür oğlumun sağlığı iyi, o iyi olunca ben de iyiyim.. Allah büyük dert vermesin..

Gülablacım anakradaki halimi görsen valla acırdın bana, ama çokşükür işler halloldu ve memlekete gittim.. vizem çıkmadı peşimden gönderdiler pasaportu..hakkaten çalışmak çok zor, insanın bazen istifa edesi geliyor ama işte 4-5 yıl sonra da çocuk büyüyüp bağımsız olduğunda bu sefer de çalışmak güzel bişey oluyor..Allaha çokşükür, ne kadar şükretsem az..Oğlum çokşükür iyi, hemen toparladı Allah karşımıza iyi bir doktor çıkardı, çok ilgilendi, hemen ertesi gün ilk sıraya aldı bizi mesela..

Geçmiş olsun. Eşinle yürüyüş yapmayı planlamanız çok iyi.

çok sağol kedicik, evet inşallah eşimle yürüyeceğiz, bakıcı olayını tam oturtayım hemen başlıcaz..

Çok geçmiş olsun yavrunuza..Umarım bakıcınızla uyum için de olursunuz..
çok sağolun siz de hoşgeldiniz.. bakıcı da şimdilik fena değil, bir yabancıyla aynı evde yaşama fikri çok tuhaf ama insan mecbur kalınca idare ediyor..

Sevgili bluebottle hos geldin tekrar aramıza. .çok geçmiş olsun ogluna,zor günler yaşamıssin..zorluklar biz insanoglu için. .allah dayanma gücü vermiş. .umarim bundan sonrası için her sey çok güzel olur. .
selamlar mydenizz, çok teşekkür ederim.. hakakten öyle, hayat bu, bir iyi bir kötü, yeter ki büyük dertler olmasın Allah dermansız dert vermesin..

mrb bluebottle hoş geldin tekrar aramıza... çok çok geçmiş olsun oğluna da canım, zor günler geçirmişsin
çok teşekkür ederim ya yazdıkça hepinizi özlemişim bunu farkettim:)

çok sağolun Canan hanım, çok teşekkür ederim öpüyorum

merhaba ablacım.. iyiyim çok şükür dün kü mide ağrısı birazcık fazla yememden oldu sen nasıl oldun ablacım

Son düzenleme:
Canlarimmm,cok sukur hamd olsun ki daha iyiceyim,hepinizin saglik ve mutluluk haberlerinizle misliyle mutlu oluyorum.Saglicakla kaliniz.

merhaba ablacım.. iyiyim çok şükür dün kü mide ağrısı birazcık fazla yememden oldu sen nasıl oldun ablacım

Geçmiş olsun..bende az önce yemek yedim,keşke yemeseydim midem yanmaya başladı..işyeri yemeğiydi..mis gibi ıspanak getirmiştim neden yemedim sanki..

Slmlar..

Dün;

Sabah ;1 dilim ekşi elma,1 yumurta,zeytin,peynir(kendim yaptım) çay kuruyemiş-yeşillik yok canım istemiyor,ben eksik yapıyorum bayadır ...doyuyorum ,şişiyorum)
Öğlen;az mercimek çorbası,1 lahmacun ve ayran
Arada 1 kayısı,2 erik ve türk kahvesi..
Akşam ;Tarhana çorbası,4 tane köfte,ıspanak yemeği
Otururken çay ..

Bugün kendime çok kızdım..öğlen yemeğim için pişmanım..fırsat olunca çıkıp yarım saatten fazla yürücem

Merhaba sevgili arkadaşlarım
Hafta sonu çook zararlı şeyler yedim ben Yani zararlı derken, aslında hepsi ev yapımı hatta çoğu köyde yapılmış ama hamurlu ve kızartmalı şeyler :18: Başka seçeneğim yoktu.
Bu aralar midem hala rahatsız olduğu için hamur işi şeyleri çok tükettim. Dün nihayet akşam sadece hamsi ve salata yedim. Biraz zorla da olsa.
Bir an önce bulantılarımın geçip eski yemek düzenime geri dönmeyi umut ediyorum.
Geçmişi çok okuyamadım hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun. Bu aralar herkesin bir hastalık şikayeti var. Dikkat edin kendinize Kocama

vücudumuz bu şekilde beslenmeye alıştı herşeyi doğal tüketmeye çalşyoruz. dışarda ya da başka biriede yiyince böylesıkıntılar çıkmaya başlıcak galiba çünkü ne yağı kullanıyolar nasıl yapıyolar bilemiyoruz. mide de alıştı sağlıklı gıdalara azıcık sağlıksız bişi girse sıkıntı çıkarıyor sende çok yorma canım kendini sonra bebiş rahatsız olmasın fazla yürümenden

canım benim geçer inşallah en kısa sürede de istediği gibi beslenebilirsin... şimdilik yapacak bişey yok mideni bastırabilmen için bende seni

Sevgili prenscigim ve sevgili ekincigim,haftasonu ardindan tekrar saglikli haberlerinizi almak gercekten cok sevindirici,yuce rabbime emanet olunuz yavrularim.Karatay tarzi beslenmede en ufak bir kacamagi dahi vucut otomatikman reddediyor,tolore etmiyor.Bende ilk zamanlarimda canim konsrve sardalya baligi cekmisti,aciyi cook severim icinde kucucuk aci kirmizi biberli.Kucuk konsrvenin yagini bir saat suzdurmeme ragmen bir gece uyuyamamistim bulantidan cunku yag rafine yagdi.Miktar cok kucuk olsada sistem mukemmel oldugu icin bunye kabul etmiyor,diger diyetlerden farki bu zaten.Hersey dogal,katkisiz,islenmemis,detoxun ta kendisi.Canlarim kismetse bahara yaza birsey kalmadi insaallah dogru ve guzel beslenmemizin karsiligini incecik hirka ve gomleklerle gorecegiz.Simdilik hoscskaliniz pamuk prensesim beni bekler,gorusmek uzere.

günaydınnnn...
aynı şekilde bende de bu değişiklikler oldu... artık mutlu ve dinç kalkıyoruz..

yaşasın..

Ben de takip ederim bundan sonra..
Şimdi baktım. karı koca bir çiftin arasına oturmuş canan Karatyalı profili olan değilmi.???

1 hafta da bu kadar değişiklik hissetmen çok güzel....kg lar gittikçe daha neler neler değişecek birlikte göreceğiz

Son dönem öylesine sağlıksız,öylesine şeker ve hamur tüketiyordum ki hemen teşekkür ediyor bana narin bünyem

Canlarimmm,cok sukur hamd olsun ki daha iyiceyim,hepinizin saglik ve mutluluk haberlerinizle misliyle mutlu oluyorum.Saglicakla kaliniz.

MErhaba canan hanım,iyi olmanız sevindirici bir haber...

İşyeri yemekleri yağından dolayı beni de rahatsız eder...geçmiş olsun..
Tabi gebeliğin etkisi de büyük. son aylar da mide de yanma,ekşime artıyor...
Doğum iznine ne zaman ayrılacaksınız.?

Son düzenleme:
bir kahvaltı sever,çay sever olarak bayıldım kahvaltı tabaklarına..
Ne güzel hazırlamışlar emeklerine sağlık..Hem göze hem mideye hitab ediyor...

nurçin,okan çağlar çiftin Mamalarını hinceliyorum şimdi

güle güle git canım öp benim için de

Ekincim; ben de dün seni göremedim ben de giremedim doğru düzgün..az kaldı geçicek canım..hamur işleri mideni bastırıyor gibi geliyor sanırım..ben de kaçamak yapıyorum bazen ama evde kendim yaparsam yani mantı gibi o da bitti zaten

sağol canım,yürüyemedim işler o kadar yoğunki..bir daha yemicem cidden..yağından tuzdan sanırım..bu arada bende başkası bir yemek getirse yiyorum tuzlu geliyor..geçen kedicikle konuştuk,o da aynısını söyledi..tuzludan ziyade acı acı geliyor yemekler..

Sağol ablacım..ben geçen konserve bamya aldım..hala duruyo pişirmek istemiyorum..Prensesi benim yerimede öp ablacım..

Teşekkür ederim,yemekten oldu sanırım..Mart 20 gibi izne ayrılıcam..

yaşasın..

Ben de takip ederim bundan sonra..
Şimdi baktım. karı koca bir çiftin arasına oturmuş canan Karatyalı profili olan değilmi.???
evet canım o sayfa sayfanın solunda mavi yazı ile karatay menüsü yazar oraya tıklayınca yemekler ve isimleri çıkar onlara tıklayıncada yemek resimleri altındada tarifleri vardır

ilk açılan menü sayfasının en altında peynir çeşitleri ve kullandıkları maya, tereyağ, nohuttan yoğurt mayası yapımlarıda yazar

ben karatayı duyunca internetten araştırırken ilk o sayfayı buldum okudum ve başladım kitapları alana kadar onların yazdıklarıyla yaptım 9 aydırda devamlı takipteyim bütün karataycılar orada,,,herkes farklı şeyler biliyor orada paylaşınca bizde öğrenip uyguluyoruz...ben yoğurt mayamı onlardan öğrendim ve nohuttan üreterek yaptım aylardırda kullanıyorum

Gül ablacımm heyyooo nasılsın..bittimi toplantıların..

merhaba canımmmmmm
iyiyim demek adet olmuş bende iyiyim diyeyim...öğlen hava alayım diye çıktım biraz tabanlarımın üstüne bastıkça zonkluyordu
bulgarlar 4 te gidecekler erkek arkadaşı verdim yanlarına yemeğe gittiler oradan da o bırakacak havaalanına
pakistan lılarda 5 te geleceklerdi ben almaya gidecektim şu ana kadar sesleri çıkmadı büyük ihtimalle gelemeyecekler inşallah gelmezlerde eve gider dinlenirim biraz

senin miden düzeldimi biraz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…