kedicim senin göbek kesin yokkksana var gibi gelyodur... olmayan bişi de yok olmaz ki sen devam et bence o göbek dediğin neyse kasa dönüşür
Canlarim benimmm,herbirinize her acidan piril piril bir gun temenni ederim.Sevgili fmgenccigim umarim miden daha iyicedir,cok gecmis olsun canim.Sevgili kedicigim bogazin nasil oldu canim?Sevgili Gulcugum sana da saglik ve enerjilerinin daim olmasini dilerim canim.Hepiniz kalbimdesiniz.
Canlarim benimmm,herbirinize her acidan piril piril bir gun temenni ederim.Sevgili fmgenccigim umarim miden daha iyicedir,cok gecmis olsun canim.Sevgili kedicigim bogazin nasil oldu canim?Sevgili Gulcugum sana da saglik ve enerjilerinin daim olmasini dilerim canim.Hepiniz kalbimdesiniz.
Öncelikle oğlunuz için geçmiş olsun, Allah şifa versin inş.Riyad da mı yaşıyorsunuz,ben mi yanlış anladım?
çok sağolun sizler de hoşgeldiniz gruba, evet riyadda yaşıyorum..Cok gecmis olsun baya sikintili gunler gecirmissiniz .tam anlayamadim yurt disina mi ciktiniz yoksa turkiyeyemi geldiniz
çok teşekkürler evet Allaha şükür oğlumun sağlığı iyi, o iyi olunca ben de iyiyim.. Allah büyük dert vermesin..Hoşgeldin bluebottle. Baya sıkıntı atlatmışsın canım. Çok geçmiş olsun. Ama sonuçta oğlun iyileşmiş çok şükür.
oooo hoş geldin canımmmm
çok geçmiş olsun canım, baya sıkıntılı zamanlar geçirmişsin, zaten yoğun bir program yapmıştım üstüne birde ameliyat tuzu biberi olmuş, ameliyatlı çocuğu bırakıp aklın çocuğunda kendin iş koşturmacasında bir anne için yapılması en zor şeyleri yapmak zorunda kalmışsın, çalışmanın en kötü anlarını yaşamışsınbununla geçmiş olsun allah bi daha bi sıkıntı yaşatmasın ...oğluşun şimdi nasıl ...
bakıcın hayırlı olsun inşallah istediğin gibi çıkar....
Geçmiş olsun. Eşinle yürüyüş yapmayı planlamanız çok iyi.
çok sağolun siz de hoşgeldiniz.. bakıcı da şimdilik fena değil, bir yabancıyla aynı evde yaşama fikri çok tuhaf ama insan mecbur kalınca idare ediyor..Çok geçmiş olsun yavrunuza..Umarım bakıcınızla uyum için de olursunuz..
selamlar mydenizz, çok teşekkür ederim.. hakakten öyle, hayat bu, bir iyi bir kötü, yeter ki büyük dertler olmasın Allah dermansız dert vermesin..Sevgili bluebottle hos geldin tekrar aramıza. .çok geçmiş olsun ogluna,zor günler yaşamıssin..zorluklar biz insanoglu için. .allah dayanma gücü vermiş. .umarim bundan sonrası için her sey çok güzel olur. .
çok teşekkür ederim ya yazdıkça hepinizi özlemişim bunu farkettim:)mrb bluebottle hoş geldin tekrar aramıza... çok çok geçmiş olsun oğluna da canım, zor günler geçirmişsin
Canlarimmmmm,herbirinize kalbimden simmmmsicacik merhabalar,hayirli,mutlu,saglikli bir hafta diliyorum.Hepinizin iyilik haberlerinize son derece memnun oldum,rabbim daim etsin.Sevgili mydenizzzcigim birgun bile girmesen hemen hissediliyor ve ozluyoruz.Keza sevgili fmgenccigim ve sevgili prenscigim de oyle.Gulcugum,islerinin yogunlugunu takip ediyorum rabbim guc kuvvet ve sagligini daim etsin canim.Sevgili kedicigim,sana da cok gecmis olsun canim bogazini ihmal etme.Sevgili bluebottle,tekrar hos geldin canim yavruna da cok gecmis olsun.Benim de agrim hamdolsun zorlamayinca rahatsiz etmiyor tek ilac dinlenmek galiba.Hepinizi sevgiyle kucakliyorum.
merhaba ablacım.. iyiyim çok şükür dün kü mide ağrısı birazcık fazla yememden oldusen nasıl oldun ablacım
Geçmiş olsun..bende az önce yemek yedim,keşke yemeseydim midem yanmaya başladı..işyeri yemeğiydi..mis gibi ıspanak getirmiştim neden yemedim sanki..
Slmlar..
Dün;
Sabah ;1 dilim ekşi elma,1 yumurta,zeytin,peynir(kendim yaptım) çay kuruyemiş-yeşillik yok canım istemiyor,ben eksik yapıyorum bayadır ...doyuyorum ,şişiyorum)
Öğlen;az mercimek çorbası,1 lahmacun ve ayran
Arada 1 kayısı,2 erik ve türk kahvesi..
Akşam ;Tarhana çorbası,4 tane köfte,ıspanak yemeği
Otururken çay ..
Bugün kendime çok kızdım..öğlen yemeğim için pişmanım..fırsat olunca çıkıp yarım saatten fazla yürücem
Merhaba sevgili arkadaşlarım
Hafta sonu çook zararlı şeyler yedim benYani zararlı derken, aslında hepsi ev yapımı hatta çoğu köyde yapılmış ama hamurlu ve kızartmalı şeyler :18: Başka seçeneğim yoktu.
Bu aralar midem hala rahatsız olduğu için hamur işi şeyleri çok tükettim. Dün nihayet akşam sadece hamsi ve salata yedim. Biraz zorla da olsa.
Bir an önce bulantılarımın geçip eski yemek düzenime geri dönmeyi umut ediyorum.
Geçmişi çok okuyamadım hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun. Bu aralar herkesin bir hastalık şikayeti var. Dikkat edin kendinize Kocama
günaydınnnn...
aynı şekilde bende de bu değişiklikler oldu... artık mutlu ve dinç kalkıyoruz..
Face den sağlıklı yaşıyoruz a gireceksiniz orada karatayla kg veren karı-koca var biz onları takip ediyoruz ve evde tereyağ, peynir, yoğurt mayası yapmayı öğreniyoruz, karatay menüsü diye menüleri var orada onların deneyip yaptıkları karatay yemekleri var çeşit çeşit çok faydalı bir site
.
1 hafta da bu kadar değişiklik hissetmen çok güzel....kg lar gittikçe daha neler neler değişecek birlikte göreceğiz
Canlarimmm,cok sukur hamd olsun ki daha iyiceyim,hepinizin saglik ve mutluluk haberlerinizle misliyle mutlu oluyorum.Saglicakla kaliniz.
Geçmiş olsun..bende az önce yemek yedim,keşke yemeseydim midem yanmaya başladı..işyeri yemeğiydi..mis gibi ıspanak getirmiştim neden yemedim sanki..
Slmlar..
Dün;
Sabah ;1 dilim ekşi elma,1 yumurta,zeytin,peynir(kendim yaptım) çay kuruyemiş-yeşillik yok canım istemiyor,ben eksik yapıyorum bayadır ...doyuyorum ,şişiyorum)
Öğlen;az mercimek çorbası,1 lahmacun ve ayran
Arada 1 kayısı,2 erik ve türk kahvesi..
Akşam ;Tarhana çorbası,4 tane köfte,ıspanak yemeği
Otururken çay ..
Bugün kendime çok kızdım..öğlen yemeğim için pişmanım..fırsat olunca çıkıp yarım saatten fazla yürücem
Sevgili prenscigim ve sevgili ekincigim,haftasonu ardindan tekrar saglikli haberlerinizi almak gercekten cok sevindirici,yuce rabbime emanet olunuz yavrularim.Karatay tarzi beslenmede en ufak bir kacamagi dahi vucut otomatikman reddediyor,tolore etmiyor.Bende ilk zamanlarimda canim konsrve sardalya baligi cekmisti,aciyi cook severim icinde kucucuk aci kirmizi biberli.Kucuk konsrvenin yagini bir saat suzdurmeme ragmen bir gece uyuyamamistim bulantidan cunku yag rafine yagdi.Miktar cok kucuk olsada sistem mukemmel oldugu icin bunye kabul etmiyor,diger diyetlerden farki bu zaten.Hersey dogal,katkisiz,islenmemis,detoxun ta kendisi.Canlarim kismetse bahara yaza birsey kalmadi insaallah dogru ve guzel beslenmemizin karsiligini incecik hirka ve gomleklerle gorecegiz.Simdilik hoscskaliniz pamuk prensesim beni bekler,gorusmek uzere.
Merhaba sevgili arkadaşlarım
Hafta sonu çook zararlı şeyler yedim benYani zararlı derken, aslında hepsi ev yapımı hatta çoğu köyde yapılmış ama hamurlu ve kızartmalı şeyler :18: Başka seçeneğim yoktu.
Bu aralar midem hala rahatsız olduğu için hamur işi şeyleri çok tükettim. Dün nihayet akşam sadece hamsi ve salata yedim. Biraz zorla da olsa.
Bir an önce bulantılarımın geçip eski yemek düzenime geri dönmeyi umut ediyorum.
Geçmişi çok okuyamadım hasta olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun. Bu aralar herkesin bir hastalık şikayeti var. Dikkat edin kendinize Kocama
vücudumuz bu şekilde beslenmeye alıştı herşeyi doğal tüketmeye çalşyoruz. dışarda ya da başka biriede yiyince böylesıkıntılar çıkmaya başlıcak galiba çünkü ne yağı kullanıyolar nasıl yapıyolar bilemiyoruz. mide de alıştı sağlıklı gıdalara azıcık sağlıksız bişi girse sıkıntı çıkarıyorsende çok yorma canım kendini sonra bebiş rahatsız olmasın fazla yürümenden
Sevgili prenscigim ve sevgili ekincigim,haftasonu ardindan tekrar saglikli haberlerinizi almak gercekten cok sevindirici,yuce rabbime emanet olunuz yavrularim.Karatay tarzi beslenmede en ufak bir kacamagi dahi vucut otomatikman reddediyor,tolore etmiyor.Bende ilk zamanlarimda canim konsrve sardalya baligi cekmisti,aciyi cook severim icinde kucucuk aci kirmizi biberli.Kucuk konsrvenin yagini bir saat suzdurmeme ragmen bir gece uyuyamamistim bulantidan cunku yag rafine yagdi.Miktar cok kucuk olsada sistem mukemmel oldugu icin bunye kabul etmiyor,diger diyetlerden farki bu zaten.Hersey dogal,katkisiz,islenmemis,detoxun ta kendisi.Canlarim kismetse bahara yaza birsey kalmadi insaallah dogru ve guzel beslenmemizin karsiligini incecik hirka ve gomleklerle gorecegiz.Simdilik hoscskaliniz pamuk prensesim beni bekler,gorusmek uzere.
yaşasın..
Ben de takip ederim bundan sonra..
Şimdi baktım. karı koca bir çiftin arasına oturmuş canan Karatyalı profili olan değilmi.???
Son dönem öylesine sağlıksız,öylesine şeker ve hamur tüketiyordum ki hemen teşekkür ediyor bana narin bünyem
MErhaba canan hanım,iyi olmanız sevindirici bir haber...
İşyeri yemekleri yağından dolayı beni de rahatsız eder...geçmiş olsun..
Tabi gebeliğin etkisi de büyük. son aylar da mide de yanma,ekşime artıyor...
Doğum iznine ne zaman ayrılacaksınız.?
evet canım o sayfa sayfanın solunda mavi yazı ile karatay menüsü yazar oraya tıklayınca yemekler ve isimleri çıkar onlara tıklayıncada yemek resimleri altındada tarifleri vardıryaşasın..
Ben de takip ederim bundan sonra..
Şimdi baktım. karı koca bir çiftin arasına oturmuş canan Karatyalı profili olan değilmi.???
bir kahvaltı sever,çay sever olarak bayıldım kahvaltı tabaklarına..
Ne güzel hazırlamışlar emeklerine sağlık..Hem göze hem mideye hitab ediyor...
nurçin,okan çağlar çiftin Mamalarını hinceliyorum şimdi
Gül ablacımm heyyooonasılsın..bittimi toplantıların..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?