Bugün yediklerim..
Sabah,
1 çay bardağı ceviz+fındık
2 yumurta
12 zeytin ''kedinin önerisiyle aldığım yeşil zeytinlerden çok güzel yiyebiliyorum ekmeksiz''
Bugün'de peynir yiyemedim
3 gün kurusu
1 domates
yeşillik
Ara,
1 kahve
1 yeşilçay
Akşam,
1 kase çorba
1 tabak ıspanak
çok teşekkür ederim.
Gribim bronşite çevirince iğne oldum sabah akşam (penisilin grubu)
2kg geri aldımonları bir an önce verip öyle gelmek istedim buraya geri ama dayanamadım.
Bugün yediklerim..
Sabah,
1 çay bardağı ceviz+fındık
2 yumurta
12 zeytin ''kedinin önerisiyle aldığım yeşil zeytinlerden çok güzel yiyebiliyorum ekmeksiz''
Bugün'de peynir yiyemedim
3 gün kurusu
1 domates
yeşillik
Ara,
1 kahve
1 yeşilçay
Akşam,
1 kase çorba
1 tabak ıspanak
Ben 5 ayı geçiyor şınav vs... egzersizler yapıyorum ama zorlandım yinede. 6 gün kollarımda ağrı oldu, bacaklarda olmadı, galiba squat ve lunges hareketlerine alışık olmamdan kaynaklı, ama şınavı da çekiyorum, bunda dinlenme gibi bir seçenek olmayınca şınavı çeksemde zorladı. Kendi programımda aralarda dinleniyordum çünkü.Şu an ağrım yok. Ben ilk gün 10 dk.da yapmıyorum vazgeçtim dedim, o arada vücut soğudu ve hapşırmaya başladım, birde üşüttüm. Sonra tekrar yapmaya başladım, baştan başlayıp.
Sarışın olanı takip et önce, sonra alışırsan kıvırcık saçlıyla devam edersin, ben direkt olarak kıvırcık saçlıyı takip ediyorum. Arada Jillian'a saydırıyorum, son 2 tane diyor, bir bakıyorum hala devam konuşuyor konuşuyor, bitmek bilmiyor.Geçmiş olsun canım ya :) hakikaten "yapmıyorum" dedirtecek bir spor. Tekrar denerim ben de ya da debelenirim yine :)
Sarışın olanı takip et önce, sonra alışırsan kıvırcık saçlıyla devam edersin, ben direkt olarak kıvırcık saçlıyı takip ediyorum. Arada Jillian'a saydırıyorum, son 2 tane diyor, bir bakıyorum hala devam konuşuyor konuşuyor, bitmek bilmiyor.Mesela onlar 10 tane yapıyorsa sen 5 tane yap. Ben başlarda öyle yaptım, sonra alıştım.
zaten sarışını takip ettim :26: hiç soluklanmak için bile ara verilmediği için kramp girdi sanırım
canım geçen hafta liste yapacakların isimlerini tekrar eklemiştim sen yoktun galiba bu hafta liste yapma sırası sende :126: hatırlatmak istedim
süper :)
haydi kızlar bu hafta sporumuzuve diyetimizi eksiksiz yapalım ve toplam verilen kiloda rekor kıralım
Zayıflamak konusunda üstüme alınmıyorum, ama karatay ve spor konusunda inşallah eksiksiz olur.süper :)
haydi kızlar bu hafta sporumuzuve diyetimizi eksiksiz yapalım ve toplam verilen kiloda rekor kıralım
Canım çok teşeşkkür ederim, inan iyi geldi sözlerin çünkü acaba bir beni mi zorladı diye düşündüm..
Öyle spordan korkan biri değilimdir. Çabuk gaza gelirim ve yaparım :)
İdmanlı da olduğumu düşünüyorum hatta burada da bahsetmiştim yani yürüyüş pilates callanetics yapıyorum diye onu da yapabilirim sandım. Ki ilk yaptıktan sonra, dalga geçtim hatta kendimle.
Ama duştan sonra iyice beliren baldırdaki yumruk gibi bir ağrı beni çok korkuttu. Kaş yaparken göz çıkarmayayım dedim. Çünkü sakatlanırsam hiç spor yapamam diye düşünüp, bir kere yapıp bırakmış oldum.
Ama alışılır diyorsan tekrar başlarım. Siz ikinci levele geçtiğinizde ben 1.ye başlarım artık, biraz daha dinlensin bacak kaslarım.
süper gidiyorsunuz sporda yapabiliyorsanız istediğiniz liloya ulaşmanız çok uzun sürmeyecektir
afiyet olsun canım
akşam az olmuş acıkırsın gibime geliyor
sabah 10:30
bulgurlu yayla çorbas
8 zeytin(ev yapımı)
çökelek(ev yapımı)
çemen(ev yapımı)
turp,havuç, maydanoz
2 kayısı kıvamlı organik yumurta
1 bardak doğal köy sütü
akşam 19:00
iki kase ezogelin çorbası
bir biber dolması(bulgurlu)
bir tabak bulgur pilavı(ev yapımı tereyağlı)
mevsim salata
bir kase yoğurt(ev yapımı)
tamam doğal ama amma çok yemişim
hatta amma çok bulgur yemişim
yerken hiç farketmemiştim
üzgünüm kızlar...
çok teşekkür ederim.
Gribim bronşite çevirince iğne oldum sabah akşam (penisilin grubu)
2kg geri aldımonları bir an önce verip öyle gelmek istedim buraya geri ama dayanamadım.
Iyi akşamlar topikdaşlarim , umarim herkes çok iyidir. ..
Ben bu sabah bi başladım dışarı kosturmacasina akşam girebildim eve..
Sabah dr dan sonuclarimi aldim.rakamlar aklimda değil ama çinko düşük.
D vit 11, 5-
ferritin 5, 5'a çıkmış- 4'ten:)
İlacim değişti. Cinko içeren bi kan hapi verdi dr.d vit içinde damla verdi etkili olmazsa iğne veririz dedi..
Omega 3'e bakilmiyordu o kaldi...
ordan oglumun okuluna geçtim .ordan eve gel çocuğu hazırla bakiciya bırak güne git.eve gel yemek hazırla anca oturdum.iki bardak çay içip spor yapacağım..
Sabah kkk yaptim meyvesiz
Günde; (15.30'da) icli köfte vardı 3 tane yedim..haslama fakat karatay usulu degildir...Yeşil salata, yogurtlu tavuklu nohutlu salata, birde kabak tatlisi yedim..bu gün nefsime yenik düştüm. Bahanem hazir reglimden dolayi dayanamadim
Akşam yoğurt ve kocaman bi borcam salata yedim..günde çok yiyince akşamı yarım öğün yaptim..
Birazdan jillian 1/7 yapilacak
Su 2 lt'yi geçti. 3'e tamamlarim spor yaparken..
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
10:45
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)
KAHVALTI 11:00
Küçük muz
Kabak çekirdeği, birkaç badem
3 haşlanmış yumurta
Zeytin
Maydanoz, dereotu, nane (çok az)
Turp, havuç
Siyah çay (limonlu)
Melisa çayı
AKŞAM YEMEĞİ 19:30
Mercimek Çorbası
Biber dolması (ama pirinç vardı)
Yoğurt
Kırmızı pancar, turp (sirke, limon, az tuz)
Spor öncesi şekersiz türk kahvesi (içmeyi düşünüyorum)
Jillian 1/9 yapağım
Karbonatlı Su
SU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?