Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugün yediklerim..

Sabah,
1 çay bardağı ceviz+fındık
2 yumurta
12 zeytin ''kedinin önerisiyle aldığım yeşil zeytinlerden çok güzel yiyebiliyorum ekmeksiz ''
Bugün'de peynir yiyemedim
3 gün kurusu
1 domates
yeşillik

Ara,
1 kahve
1 yeşilçay

Akşam,
1 kase çorba
1 tabak ıspanak

süper gidiyorsunuz sporda yapabiliyorsanız istediğiniz liloya ulaşmanız çok uzun sürmeyecektir

çok teşekkür ederim.
Gribim bronşite çevirince iğne oldum sabah akşam (penisilin grubu)
2kg geri aldım onları bir an önce verip öyle gelmek istedim buraya geri ama dayanamadım.

çok geçmiş olsun canım, çok ağır geçirmişsin
tek başına olmuyor motivasyon gerekiyor iyi yapmışsın gelmekle
havalarda güzelleşmişken spor yada yürüyüşte yaparsın daha çabuk verırısın

afiyet olsun canım
akşam az olmuş acıkırsın gibime geliyor

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

10:45
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

KAHVALTI 11:00
Küçük muz
Kabak çekirdeği, birkaç badem
3 haşlanmış yumurta
Zeytin
Maydanoz, dereotu, nane (çok az)
Turp, havuç
Siyah çay (limonlu)

Melisa çayı

AKŞAM YEMEĞİ 19:30
Mercimek Çorbası
Biber dolması (ama pirinç vardı)
Yoğurt
Kırmızı pancar, turp (sirke, limon, az tuz)

Spor öncesi şekersiz türk kahvesi (içmeyi düşünüyorum)
Jillian 1/9 yapağım

Karbonatlı Su
SU

Geçmiş olsun canım ya :) hakikaten "yapmıyorum" dedirtecek bir spor. Tekrar denerim ben de ya da debelenirim yine :)

Geçmiş olsun canım ya :) hakikaten "yapmıyorum" dedirtecek bir spor. Tekrar denerim ben de ya da debelenirim yine :)
Sarışın olanı takip et önce, sonra alışırsan kıvırcık saçlıyla devam edersin, ben direkt olarak kıvırcık saçlıyı takip ediyorum. Arada Jillian'a saydırıyorum, son 2 tane diyor, bir bakıyorum hala devam konuşuyor konuşuyor, bitmek bilmiyor. Mesela onlar 10 tane yapıyorsa sen 5 tane yap. Ben başlarda öyle yaptım, sonra alıştım.

sabah 10:30
bulgurlu yayla çorbas
8 zeytin(ev yapımı)
çökelek(ev yapımı)
çemen(ev yapımı)
turp,havuç, maydanoz
2 kayısı kıvamlı organik yumurta
1 bardak doğal köy sütü

akşam 19:00
iki kase ezogelin çorbası
bir biber dolması(bulgurlu)
bir tabak bulgur pilavı(ev yapımı tereyağlı)
mevsim salata
bir kase yoğurt(ev yapımı)

tamam doğal ama amma çok yemişim
hatta amma çok bulgur yemişim
yerken hiç farketmemiştim

üzgünüm kızlar...

zaten sarışını takip ettim :26: hiç soluklanmak için bile ara verilmediği için kramp girdi sanırım

zaten sarışını takip ettim :26: hiç soluklanmak için bile ara verilmediği için kramp girdi sanırım

Evet, hiç ara verilmediği için bu kadar zor geliyor, aslında çok zor hareketler değil. Ama hızlı sonuç vermesinin nedeni bu tabii. Bunun için de 24 dk. kadar kısa bir süre. Spor geçmişi bile olanlar zorlanmış.

canım dediğin gibi sen biraz daha dinlendir bacaklarını.. yormayacak şeyler yap canın spor yapmak isterse... sonra tekrar bizle devam edersin

süper gidiyorsunuz sporda yapabiliyorsanız istediğiniz liloya ulaşmanız çok uzun sürmeyecektir

Aşırı kilomdan dolayı yürüyüş dışın da herhangi bir aktivite yapamam..
2-3 gündür leslie 2 mıle yapıyorum..Dışarı çıkmaya vaktim olmuyor..

afiyet olsun canım
akşam az olmuş acıkırsın gibime geliyor

Haklısın acıktım bile, azıcık limon damlattığım ılık su içiyorum şu an
salata malzemem kalmadığı için yapamadım...tazecik yoğurdum var ev de ama hiç göresim yok nedense..

Bulgur ne harika bir nimet değilmi.?
Ailecek çok severiz

çok teşekkür ederim.
Gribim bronşite çevirince iğne oldum sabah akşam (penisilin grubu)
2kg geri aldım onları bir an önce verip öyle gelmek istedim buraya geri ama dayanamadım.

hoşeldin canımm.. geçmiş olsun çok.merak etme hemen verirsin o kilocukları

Iyi akşamlar topikdaşlarim , umarim herkes çok iyidir. ..

Ben bu sabah bi başladım dışarı kosturmacasina akşam girebildim eve..

Sabah dr dan sonuclarimi aldim.rakamlar aklimda değil ama çinko düşük.
D vit 11, 5-
ferritin 5, 5'a çıkmış- 4'ten:)

İlacim değişti. Cinko içeren bi kan hapi verdi dr.d vit içinde damla verdi etkili olmazsa iğne veririz dedi..
Omega 3'e bakilmiyordu o kaldi...

ordan oglumun okuluna geçtim .ordan eve gel çocuğu hazırla bakiciya bırak güne git.eve gel yemek hazırla anca oturdum.iki bardak çay içip spor yapacağım..

Sabah kkk yaptim meyvesiz
Günde; (15.30'da) icli köfte vardı 3 tane yedim..haslama fakat karatay usulu degildir...Yeşil salata, yogurtlu tavuklu nohutlu salata, birde kabak tatlisi yedim..bu gün nefsime yenik düştüm. Bahanem hazir reglimden dolayi dayanamadim

Akşam yoğurt ve kocaman bi borcam salata yedim..günde çok yiyince akşamı yarım öğün yaptim..

Birazdan jillian 1/7 yapilacak
Su 2 lt'yi geçti. 3'e tamamlarim spor yaparken..

bugün yediklerim. sabah kkk
öğlen tarçın yoğurt kalan kuruyemiş
akşam yoğurt. bol salata ve mercimek çorba

kahve bitki çayı 2lt su tamam... spor jillian ripped/ 2 yapılacak, su tamamlanacak... ayrıca kefirim geldi sabahları bi bardak içiyorum bi kaç gündür..yazmayı unutuyorum

Afiyet olsun .. hamur işi yememişsin sakıncalı gıdalar değil yediklerin..
tavuklu nohutlu salatayı merak ettim..:26:

Yediklerimi yanlış yazmışım, sabah yoğurt karışımım yerine süt kaymağı yedim, annem ayırmış dayanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…