Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Akşam dengelemişsin, geç saatte yememişsin bunları hiç olmazsa. :) Sürekli olmayacak ama ben yine de yapmak istiyorum. Al sana.

Afiyet olsun .. hamur işi yememişsin sakıncalı gıdalar değil yediklerin..
tavuklu nohutlu salatayı merak ettim..:26:

Canim hem çok yedim hem de içli koftenin hamurunda un irmik vardi muhtemelen. .bir de tabii kabak tatlısı. .

Çok guzeldi bende yapıyorum o salatadan nefis oluyor.. içinde patates vardi azdi ama yine de syirdim.haslanmis nohut, haslanip didilmis tavuk Göğsü, bezelye, maydanoz dereotu, patates,sarimsakli Yoğurtla karışıyor tavsiye ederim:)

Hıımmm güzele benziyor evet...Acıktım ya ben.
ha bire karatay tariflerine bakıyorum
bir iki işim var onu da halledip uyuyacağım yoksa durum iyiye gitmeyecek..

İyi geceler herkese..

Hıımmm güzele benziyor evet...Acıktım ya ben.
ha bire karatay tariflerine bakıyorum
bir iki işim var onu da halledip uyuyacağım yoksa durum iyiye gitmeyecek..

İyi geceler herkese..

Canim aciktiysan yoğurt ayran süt o tarzda şeylerle bastirmani tavsiye ederim. Yoksa vücut kıtlık moduna gecermis ve leptin salgilamazmis..ilk yediğin yiyeceği de yağ depolarına gonderirmis..yani bu karatayda acikmak yok, sinyal alınca hemen bastirmalisin:)

siyez bulguru varmis cok lezzetliymis denediniz mi

D vitamini icin bana igne bile fayda etmedi sana damla nasil yetecek canim...benim damlayla 3 ayda 3 deger artti, igne ile 3 ayda 7 deger artti

Canlarimmmm,bugun hamd olsun ki prensesimi cok iyi gordum.Kalbim huzurlu bir sekilde dondum,siz canlarimla paylasmak istedim.Hepinize hayirli,mutlu geceler dilerim.Sevgili Gulcugum,biraz dinlenebildin mi canim?

Canlarimmmm,bugun hamd olsun ki prensesimi cok iyi gordum.Kalbim huzurlu bir sekilde dondum,siz canlarimla paylasmak istedim.Hepinize hayirli,mutlu geceler dilerim.Sevgili Gulcugum,biraz dinlenebildin mi canim?

gözünaydın olsun canım inşallah hep öyle görürsün...

Pakistan lılar gelmedi eve geldim uyduruk bişeyler yedim ayakta duracak halim yoktu uzandım tv seyrettim..birazdan da yatarım

anladim , bende hamilelik tiroidi cikmisti o bebegimi kaybettim zaten dusukten hemen sonrada haraketlere basladim bi 5ay yaptim sonrada istedigim vakit tekrar hamile kaldim ve tatlil sonuclarimda cok normaldi. tabi mecburen biraktim tibeti bebegi ogrenince

cok basarili

yogurtlu karisimin olumlu etkisini gordunmu

bulgur cok olmus bana gorede ama afiyet olsun bidahakine telafi edersin

jillianin Karin videosunu yaptim hasatim cikti. o videodada tum beden calisiyor oncesindede plates yapmistim bittim gari :)) sezeryan gobegi baska gitmez benim Karin kuculten biseyler yapmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…