Akşam dengelemişsin, geç saatte yememişsin bunları hiç olmazsa. :) Sürekli olmayacak ama ben yine de yapmak istiyorum. Al sana.Iyi akşamlar topikdaşlarim , umarim herkes çok iyidir. ..
Ben bu sabah bi başladım dışarı kosturmacasina akşam girebildim eve..
Sabah dr dan sonuclarimi aldim.rakamlar aklimda değil ama çinko düşük.
D vit 11, 5-
ferritin 5, 5'a çıkmış- 4'ten:)
İlacim değişti. Cinko içeren bi kan hapi verdi dr.d vit içinde damla verdi etkili olmazsa iğne veririz dedi..
Omega 3'e bakilmiyordu o kaldi...
ordan oglumun okuluna geçtim .ordan eve gel çocuğu hazırla bakiciya bırak güne git.eve gel yemek hazırla anca oturdum.iki bardak çay içip spor yapacağım..
Sabah kkk yaptim meyvesiz
Günde; (15.30'da) icli köfte vardı 3 tane yedim..haslama fakat karatay usulu degildir...Yeşil salata, yogurtlu tavuklu nohutlu salata, birde kabak tatlisi yedim..bu gün nefsime yenik düştüm. Bahanem hazir reglimden dolayi dayanamadim
Akşam yoğurt ve kocaman bi borcam salata yedim..günde çok yiyince akşamı yarım öğün yaptim..
Birazdan jillian 1/7 yapilacak
Su 2 lt'yi geçti. 3'e tamamlarim spor yaparken..
Afiyet olsun .. hamur işi yememişsinsakıncalı gıdalar değil yediklerin..
tavuklu nohutlu salatayı merak ettim..:26:
Akşam dengelemişsin, geç saatte yememişsin bunları hiç olmazsa. :) Sürekli olmayacak ama ben yine de yapmak istiyorum. Al sana.
Sana kıyamıyorum.Tokadı patlamış sonrada acısı geçsin diye opmussuncanim yaa anca bu kadar kiyabiliyorsun :)
Sana kıyamıyorum.Ama Gül ablanın azarlamasını da özlemişim. Ben yapayım bari dedim.
Canim hem çok yedim hem de içli koftenin hamurunda un irmik vardi muhtemelen. .bir de tabii kabak tatlısı. .
Çok guzeldi bende yapıyorum o salatadan nefis oluyor.. içinde patates vardi azdi ama yine de syirdim.haslanmis nohut, haslanip didilmis tavuk Göğsü, bezelye, maydanoz dereotu, patates,sarimsakli Yoğurtla karışıyor tavsiye ederim:)
Hıımmm güzele benziyor evet...Acıktım ya ben.
ha bire karatay tariflerine bakıyorum
bir iki işim var onu da halledip uyuyacağım yoksa durum iyiye gitmeyecek..
İyi geceler herkese..
Aşırı kilomdan dolayı yürüyüş dışın da herhangi bir aktivite yapamam..
2-3 gündür leslie 2 mıle yapıyorum..Dışarı çıkmaya vaktim olmuyor..
Haklısın acıktım bile, azıcık limon damlattığım ılık su içiyorum şu an
salata malzemem kalmadığı için yapamadım...tazecik yoğurdum var ev de ama hiç göresim yok nedense..
Bulgur ne harika bir nimet değilmi.?
Ailecek çok severiz
Iyi akşamlar topikdaşlarim , umarim herkes çok iyidir. ..
Ben bu sabah bi başladım dışarı kosturmacasina akşam girebildim eve..
Sabah dr dan sonuclarimi aldim.rakamlar aklimda değil ama çinko düşük.
D vit 11, 5-
ferritin 5, 5'a çıkmış- 4'ten:)
İlacim değişti. Cinko içeren bi kan hapi verdi dr.d vit içinde damla verdi etkili olmazsa iğne veririz dedi..
Omega 3'e bakilmiyordu o kaldi...
ordan oglumun okuluna geçtim .ordan eve gel çocuğu hazırla bakiciya bırak güne git.eve gel yemek hazırla anca oturdum.iki bardak çay içip spor yapacağım..
Sabah kkk yaptim meyvesiz
Günde; (15.30'da) icli köfte vardı 3 tane yedim..haslama fakat karatay usulu degildir...Yeşil salata, yogurtlu tavuklu nohutlu salata, birde kabak tatlisi yedim..bu gün nefsime yenik düştüm. Bahanem hazir reglimden dolayi dayanamadim
Akşam yoğurt ve kocaman bi borcam salata yedim..günde çok yiyince akşamı yarım öğün yaptim..
Birazdan jillian 1/7 yapilacak
Su 2 lt'yi geçti. 3'e tamamlarim spor yaparken..
Akşam dengelemişsin, geç saatte yememişsin bunları hiç olmazsa. :) Sürekli olmayacak ama ben yine de yapmak istiyorum. Al sana.
Sana kıyamıyorum.Ama Gül ablanın azarlamasını da özlemişim. Ben yapayım bari dedim.
Ben ilk defa yapti diye kiyamamistim sonraki sayfaya gecince senin kizdigini gorunce guldum ....
Ben türk kahvemi içtim, Jillian'ı bitirdim ve arkasında kahvenin telvesini cildime sürdüm.Kahvenin hiçbir kısmı ziyan olmadı.
Canlarimmmm,bugun hamd olsun ki prensesimi cok iyi gordum.Kalbim huzurlu bir sekilde dondum,siz canlarimla paylasmak istedim.Hepinize hayirli,mutlu geceler dilerim.Sevgili Gulcugum,biraz dinlenebildin mi canim?
Peeling etkisi var.afiyet olsun canım
telveyi sürmek mi ..ne faydası varmış
Lenf bezlerinde şişlik oluşmuş, konuda etkilerini paylaştığım linki kaydettiğim için buldum hemen, yanlış bilgi vermeyeyim sonra. Bu şişlikte galiba iltihaptan kaynaklanıyordu. Tibetle iltihaplar atılmaya çalışınca galiba böyle birşeyde ortaya çıktı.
Bugün yediklerim..
Sabah,
1 çay bardağı ceviz+fındık
2 yumurta
12 zeytin ''kedinin önerisiyle aldığım yeşil zeytinlerden çok güzel yiyebiliyorum ekmeksiz''
Bugün'de peynir yiyemedim
3 gün kurusu
1 domates
yeşillik
Ara,
1 kahve
1 yeşilçay
Akşam,
1 kase çorba
1 tabak ıspanak
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)
10:45
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)
KAHVALTI 11:00
Küçük muz
Kabak çekirdeği, birkaç badem
3 haşlanmış yumurta
Zeytin
Maydanoz, dereotu, nane (çok az)
Turp, havuç
Siyah çay (limonlu)
Melisa çayı
AKŞAM YEMEĞİ 19:30
Mercimek Çorbası
Biber dolması (ama pirinç vardı)
Yoğurt
Kırmızı pancar, turp (sirke, limon, az tuz)
Spor öncesi şekersiz türk kahvesi (içmeyi düşünüyorum)
Jillian 1/9 yapağım
Karbonatlı Su
SU
sabah 10:30
bulgurlu yayla çorbas
8 zeytin(ev yapımı)
çökelek(ev yapımı)
çemen(ev yapımı)
turp,havuç, maydanoz
2 kayısı kıvamlı organik yumurta
1 bardak doğal köy sütü
akşam 19:00
iki kase ezogelin çorbası
bir biber dolması(bulgurlu)
bir tabak bulgur pilavı(ev yapımı tereyağlı)
mevsim salata
bir kase yoğurt(ev yapımı)
tamam doğal ama amma çok yemişim
hatta amma çok bulgur yemişim
yerken hiç farketmemiştim
üzgünüm kızlar...
Pek farkında değilim. 1 ay olmuşmudur acaba. :26: Göbek duruyor ama hemen etkisi olmaz.yogurtlu karisimin olumlu etkisini gordunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?