Canim aciktiysan yoğurt ayran süt o tarzda şeylerle bastirmani tavsiye ederim. Yoksa vücut kıtlık moduna gecermis ve leptin salgilamazmis..ilk yediğin yiyeceği de yağ depolarına gonderirmis..yani bu karatayda acikmak yok, sinyal alınca hemen bastirmalisin:)
jillianin Karin videosunu yaptim hasatim cikti. o videodada tum beden calisiyor oncesindede plates yapmistim bittim gari :)) sezeryan gobegi baska gitmez benim Karin kuculten biseyler yapmam gerek
Peeling etkisi var.
en iyisi ben yatayim daha bisey yemeyeyim . bayilirim zaten cok yordu egzersiz .herkese hayirli gecelerr
Bakımla ilgili takip ettiğim arkadaşımdan öğreniyorum. Yoksa birşey bilmiyorum.vay vay vay nelerde biliyor küçük kedimiz:
Bakımla ilgili takip ettiğim arkadaşımdan öğreniyorum. Yoksa birşey bilmiyorum.
sen mi bişey bilmiyorsun bilmediğin buysa bileceğin nasıl olur acaba kedicik
Saat 12'yi geçiyor, fırsatın varsa hemen yat dinlen.
İçinde kardiyoda var mı? Düzgün inceleyemedim ben. Yağ yakan (kardiyo), (yürüyüş, ip atlama, bisiklet, koşu gibi) egzersizlerde yapmak gerekiyor, karın egzersizleriyle birlikte. Yoksa zor gider. Shred kardiyo içeriyor ama six packte varmıydı bilmiyorum.
ziplamali biseyler var bazi hareketleri hic yapamadim ama ise yaradi. oyle cok agrimda yok vucudum alisik oldugu icinde olabilir..
Eki Görüntüle 984249
................
Günaydın...
Dün;
Sabah; sucuklu yumurta,zeytin,peynir ve çay
Öğlen;kıymalı patlıcan yemeği( ayran
Arada bir elma
Akşam;et suyu çorbası.etli sarımsaklı sirkeli oh çok iyi geldi..1,5 tabak içtim..birazda kapuska..salata yapacak vakit bulamadım..
Otururken;2-3 dilim ayva,2 dilim elma 2 dilim portakal..
Nasılsınız kızlar...ben çok iyiyim maşallah
Zayıflamak konusunda üstüme alınmıyorum, ama karatay ve spor konusunda inşallah eksiksiz olur.
amin ablacım,günaydınEki Görüntüle 984249
................
Ben türk kahvemi içtim, Jillian'ı bitirdim ve arkasında kahvenin telvesini cildime sürdüm.Kahvenin hiçbir kısmı ziyan olmadı.
Canlarimmmm,bugun hamd olsun ki prensesimi cok iyi gordum.Kalbim huzurlu bir sekilde dondum,siz canlarimla paylasmak istedim.Hepinize hayirli,mutlu geceler dilerim.Sevgili Gulcugum,biraz dinlenebildin mi canim?
D vitamini icin bana igne bile fayda etmedi sana damla nasil yetecek canim...benim damlayla 3 ayda 3 deger artti, igne ile 3 ayda 7 deger artti
Eki Görüntüle 984249
................
Günaydın...
Dün;
Sabah; sucuklu yumurta,zeytin,peynir ve çay
Öğlen;kıymalı patlıcan yemeği( ayran
Arada bir elma
Akşam;et suyu çorbası.etli sarımsaklı sirkeli oh çok iyi geldi..1,5 tabak içtim..birazda kapuska..salata yapacak vakit bulamadım..
Otururken;2-3 dilim ayva,2 dilim elma 2 dilim portakal..
Nasılsınız kızlar...ben çok iyiyim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?