Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

suan burda saat 1bucuk ve felaket krnim gurulduyor ne yapmam gerek peki..yemelimiyim su icip uyumalimiyim

jillianin Karin videosunu yaptim hasatim cikti. o videodada tum beden calisiyor oncesindede plates yapmistim bittim gari :)) sezeryan gobegi baska gitmez benim Karin kuculten biseyler yapmam gerek

İçinde kardiyoda var mı? Düzgün inceleyemedim ben. Yağ yakan (kardiyo), (yürüyüş, ip atlama, bisiklet, koşu gibi) egzersizlerde yapmak gerekiyor, karın egzersizleriyle birlikte. Yoksa zor gider. Shred kardiyo içeriyor ama six packte varmıydı bilmiyorum.

Son düzenleme:

ziplamali biseyler var bazi hareketleri hic yapamadim ama ise yaradi. oyle cok agrimda yok vucudum alisik oldugu icinde olabilir..

ziplamali biseyler var bazi hareketleri hic yapamadim ama ise yaradi. oyle cok agrimda yok vucudum alisik oldugu icinde olabilir..

Ben sadece 1. level'ını bulabildim 2. level'ı indiremedim. Dr'da da sadece 3. dvd'si vardı. Six pack yoktu.

Günaydın...

Dün;

Sabah; sucuklu yumurta,zeytin,peynir ve çay
Öğlen;kıymalı patlıcan yemeği ( ayran
Arada bir elma
Akşam;et suyu çorbası.etli sarımsaklı sirkeli oh çok iyi geldi..1,5 tabak içtim..birazda kapuska..salata yapacak vakit bulamadım..

Otururken;2-3 dilim ayva,2 dilim elma 2 dilim portakal..

Nasılsınız kızlar...ben çok iyiyim maşallah

dünki sıkıntı geçmiş yediklerin yarasın canım

Geçti ablacım..burda akşam üstü yiyenlerin midesi de ağrıdı..benim daha hassas olduğu için hemen ağrımıştı.

Bugün de sessiz gibi topik..:44::44:

amin ablacım,günaydın

Ben türk kahvemi içtim, Jillian'ı bitirdim ve arkasında kahvenin telvesini cildime sürdüm. Kahvenin hiçbir kısmı ziyan olmadı.

canım ben de kullanıyorum kahve telvesi, konuşmuştuk sanırım özelden topiğe de yazalım kullanmak isteyen arkadaşlar olursa..kahveye az limon sıkıp ıslatıyorum ve peeling olarak kullanıyorum ben..senelerdir ambalajlanmış peeling kullanmıyorum

Canlarimmmm,bugun hamd olsun ki prensesimi cok iyi gordum.Kalbim huzurlu bir sekilde dondum,siz canlarimla paylasmak istedim.Hepinize hayirli,mutlu geceler dilerim.Sevgili Gulcugum,biraz dinlenebildin mi canim?

günaydın,çok şükür ablacığım inşallah hep böyle mutlu güzel haberlerle gelirsin bize

D vitamini icin bana igne bile fayda etmedi sana damla nasil yetecek canim...benim damlayla 3 ayda 3 deger artti, igne ile 3 ayda 7 deger artti

abla sabah 15 damla kullandım dr 8 damla yazmış.prospektüste d vit eksikliği için 5-30 damla arası yazıyordu etkisi olmaz diye kafama göre arttırdım..senin d vitaminin kaçtı abla..okuyunca a evet böyleydi diyorum sonra unutuyorum kusura bakma abla.bende 11,5 çıktı alt sınırda yani

Size de günaydın. Nasılsınız gül hanım? listeyi ben yapacakmışım bu hafta. Keşke önceden haberim olsaydı, arkadaşları motive edecek zamanım olurdu. ama yine de eminim ki topiğimizin tüm sakinleri şiddetli kilo verecekler :)))
Bu hafta siz de mutlaka kilo vereceksiniz gibi bir his var içimde :))

çok iyi olmana sevindim canım. maşallah :)) hep daha iyi ol.
bebek de senin gibi iyidir :))
bu hafta listeyi ben yapıyorum, herkesten kilo vermesini istedim, tabii sizler hariç :)))
sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…