Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kedicim senden bile bekliyorum birkaç gramcık, seninki göstermelik, aman kimse artı ya da sabit çıkmasın :))

bence kedicim artı çıkmasın o artı çıktıkça ben üzülüyorum haticeye benzeyecek diye..bu sabah yine eksi gördüm allahım inş cumaya da böyle olur..kedi yerine biz verelim bol bol

peeling iyiyimiş masrafsız da, ben cilt ürünleri satan kişilere kanıp alıyorum 10-15 gün kullanıp sonra umutuyorum arada 1-2 derken tarihi geçince atıyorum o zaman kıymetleniyor yeniden alıyorum yine aynısı hevesim geçiyor şimdi de 9 aydır kullanmıyorum karatay hoca kullanmayın doğal şeyler kullanın dediği için..peeling i bulduk tarihide geçmez evde her zaman olan şeyler

benim karatay öncesi 8.8 di
3 ay sonra ağız yoluyla ayda 1,,3 ayda 3 tane aldığımda 12 oldu
4 ay sonra iğne olarak 10 günde 1,,,4 tane sonraki aylarda 1 er tane toplam 6 tanedeki fark ta 7 artırdı 19 oldu

çok iyi olmana sevindim canım. maşallah :)) hep daha iyi ol.
bebek de senin gibi iyidir :))
bu hafta listeyi ben yapıyorum, herkesten kilo vermesini istedim, tabii sizler hariç :)))
sağlıcakla kalın

Sağol canım..liste sırası sende evet...kolay gelsin...ben sabit kalayım yeter :)) almayım fazlada..

Mydenizz ; direk yüzümüzemi sürücez merak ettim..

yani hem kardiyo hem de kas arttırıcı hareketler lazım değil mi?
Sadece kardiyo bir süre sonra ama sanırım epey bir süre sonra , artık yetersiz kalıyormuş. Çünkü kardiyo hareketleri bir süre sonra ister istemez kas kütlesini de azaltıyormuş. Ancak kas miktarı metabolizma hızını doğrudan etkilediği için yağ yakmada önemli bir etkenmiş.
Ama bunlara rağmen, eğer vucutta yağ varsa sadece kas yapıcı sporlar yapmak da kas oluşumunda yeterli olmuyormuş. çünkü kas tabakası yağ katmanının altında kalıyormuş ve onca mekiğe rağmen karın bölgesi hala sarkık ya da yağlı duruyormuş.

Anlatabildim mi bilmiyorum arkadaşlar ama sporla alakalı okuduğum sitelerden aklımda kalan bu önemli ayrıntı olmuş.
KEedicim sen de sporu epey araştırdığın için , bu konuda senin de fikrini merak ediyorum :))

evet ablacım özel durumları saymazsak ilk kaçamak da denebilir..sadığım karatay'a, iyi yetiştirdin bizi

baştan sıkı tutunca böyle oluyor demekki

bazıları hergün kaçamak yapıp yanına cıs cıs diye yazıyorlar nasıl karatay yapıyorlar anlamıyorum,,,karatayda cıs yok o kendini aldatmaktan başka bişey değil ye ye cıs ,,,benim izmir'deki kız kardeşimde evde karatay yapıyor gezmeye giidnce aman burada damı yapacağım insanlar uğraşıp bizim için yapmışlar diye herşeyi yiyor bahaneside şu karatay hoca kaldığınız yerden devam edin diyor ya ...evde devam komşuya çıkınca bitir eve dön kaldığın yerden başla

bence kedicim artı çıkmasın o artı çıktıkça ben üzülüyorum haticeye benzeyecek diye..bu sabah yine eksi gördüm allahım inş cumaya da böyle olur..kedi yerine biz verelim bol bol

ama mydenizzzcim seni de tebrik ediyorum sen de inanılmazı başarmışsın. ne kadar çok vermişssin. kim bilir ne kadar şaşırıyordur seni görenler.. o günleri görmeyi o kadar çok istiyorum ki ....

günaydın canım
ben listeyi geçen ay yayınlamıştım
geçen haftada güncelledim arada gelip gidenler ve dönmeyenler oldu sen yoktun görmedin demekki
hepsinin eli mahkum kg vermeye ben elimde sopayla başlarında bekliyorum kaçamak yapana
inşallah bende veririm 68 den nefret etmeye başladım eylül den beri inip inip çıkıyor 66,7 ye indim 2 günde 68 e çıktım 500 indim 100 çıktım .....5 aydır menopozdayım 5 aydırda in çık 68 deyim doktor onun etkiside olur dedi onun etkisiyse kg almadığıma sevinmem lazım menopozda en az 5 kg alınırmış

çok geçmiş olsun canım. allah sabır vermiş umut vermiş tekrar hamile kalmışşın ne güzel.

Güneydınnn herkeseee...
maşallah topikte herkesler iyi... canan ablam iyi. prensesimiz iyi
prenscim iyi bebişimiz de iyiymiş
gül ablamda dinlenmiştir umarım
herkeslerrr iyi olsunnnn canım arkadaşlarım

çok geçmiş olsun canım. allah sabır vermiş umut vermiş tekrar hamile kalmışşın ne güzel.

evet resmen oyle oldu 17 haftalikti suyu patladi yani erken dogum oldu .fakat onun dogum haftasinda beni bir huzun aldi 9 ayi dolsaydi simdi kucagimdaydi die bikac kere agladim ama meger suandaki melegime hamileymisim haberim yok.yani rabbim bana mucize yasatti oburunun dogum haftasinda yeni bir melek gonderdi bana saglikla sihhatle gecirdim hamileligimi ve kucagima aldim cok sukur . kalbimide hic bozmadim hic kotu dusunmedim hep dua ettim . tum bebek bekleyenlere Allah saglikla kucaklarina almayi nasib etsin

evet ablacım özel durumları saymazsak ilk kaçamak da denebilir..sadığım karatay'a, iyi yetiştirdin bizi

günaydın herkese diycem ama tünaydın oldu ben çok fırsat bulamıyorum bişiler yazmaya ama sayfa hep açık yazdıklarınızı takip ediyorum

bende pek kaçamak yapmıyorum ama bakalım bu hafta tartı neyi gösterecek:18::18:

kedicim tibette sün 7 ye geçtim 2 gün öncede kocaman sivilce çıktı 2 tane sanırım tibetin etkisi ve hareketlerindoğru uygulanması diyebilirmiyiz

cok iyi masallah yarasin kuzuna

Güneydınnn herkeseee...
maşallah topikte herkesler iyi... canan ablam iyi. prensesimiz iyi
prenscim iyi bebişimiz de iyiymiş
gül ablamda dinlenmiştir umarım
herkeslerrr iyi olsunnnn canım arkadaşlarım

merhaba canım
bugün hepimiz iyiyiz bende dünki heye iptal olunca eve gittim yemek mutfak toplama dışında bişey yapmadım hep uzandim yatana kadar dizlerim şişkindi, çok şükür sabah bişey kalmamıştı işe kadar rahat yürüdüm
sen nasılsın

allah uzun ömürler versin bebeğine sizleride başından eksik etmesin

Selamlar,

Güzel güneşli bir gün yine...Benim karın ağrım dışım da iyi bir enerjim var..
regl dönemim ve eksi 500 gramdayım benim için mucize..

Kıyamam size Allah evladınıza sağlıklı uzun ömürler versin...

tüm isteyenler sağlıkla bebeklerine kavıuşsunlar...

Tünaydın canım...sen menülerini pek paylaşmıyorsun değilmi.??
Seninle aynı devreyiz o yüzden merak ediyorum )

Bugün eşim izinli oğlumla ilgilenecek..Okula bırakıp okuldan alıcak..Benim de gözüm arkada kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…