Ben ilk defa yapti diye kiyamamistim sonraki sayfaya gecince senin kizdigini gorunce guldum ....
kedicim senden bile bekliyorum birkaç gramcık, seninki göstermelik, aman kimse artı ya da sabit çıkmasın :))
amin ablacım,günaydın
canım ben de kullanıyorum kahve telvesi, konuşmuştuk sanırım özelden topiğe de yazalım kullanmak isteyen arkadaşlar olursa..kahveye az limon sıkıp ıslatıyorum ve peeling olarak kullanıyorum ben..senelerdir ambalajlanmış peeling kullanmıyorum
abla sabah 15 damla kullandım dr 8 damla yazmış.prospektüste d vit eksikliği için 5-30 damla arası yazıyordu etkisi olmaz diye kafama göre arttırdım..senin d vitaminin kaçtı abla..okuyunca a evet böyleydi diyorum sonra unutuyorum kusura bakma abla.bende 11,5 çıktı alt sınırda yani
çok iyi olmana sevindim canım. maşallah :)) hep daha iyi ol.
bebek de senin gibi iyidir :))
bu hafta listeyi ben yapıyorum, herkesten kilo vermesini istedim, tabii sizler hariç :)))
sağlıcakla kalın
amin ablacım,günaydın
canım ben de kullanıyorum kahve telvesi, konuşmuştuk sanırım özelden topiğe de yazalım kullanmak isteyen arkadaşlar olursa..kahveye az limon sıkıp ıslatıyorum ve peeling olarak kullanıyorum ben..senelerdir ambalajlanmış peeling kullanmıyorum
günaydın,çok şükür ablacığım inşallah hep böyle mutlu güzel haberlerle gelirsin bize
abla sabah 15 damla kullandım dr 8 damla yazmış.prospektüste d vit eksikliği için 5-30 damla arası yazıyordu etkisi olmaz diye kafama göre arttırdım..senin d vitaminin kaçtı abla..okuyunca a evet böyleydi diyorum sonra unutuyorum kusura bakma abla.bende 11,5 çıktı alt sınırda yani
İçinde kardiyoda var mı? Düzgün inceleyemedim ben. Yağ yakan (kardiyo), (yürüyüş, ip atlama, bisiklet, koşu gibi) egzersizlerde yapmak gerekiyor, karın egzersizleriyle birlikte. Yoksa zor gider. Shred kardiyo içeriyor ama six packte varmıydı bilmiyorum.
evet ablacım özel durumları saymazsak ilk kaçamak da denebilir..sadığım karatay'a, iyi yetiştirdin bizi
bence kedicim artı çıkmasın o artı çıktıkça ben üzülüyorum haticeye benzeyecek diye..bu sabah yine eksi gördüm allahım inş cumaya da böyle olur..kedi yerine biz verelim bol bol
Canlarimmmm,bugun hamd olsun ki prensesimi cok iyi gordum.Kalbim huzurlu bir sekilde dondum,siz canlarimla paylasmak istedim.Hepinize hayirli,mutlu geceler dilerim.Sevgili Gulcugum,biraz dinlenebildin mi canim?
Size de günaydın. Nasılsınız gül hanım? listeyi ben yapacakmışım bu hafta. Keşke önceden haberim olsaydı, arkadaşları motive edecek zamanım olurdu. ama yine de eminim ki topiğimizin tüm sakinleri şiddetli kilo verecekler :)))
Bu hafta siz de mutlaka kilo vereceksiniz gibi bir his var içimde :))
anladim , bende hamilelik tiroidi cikmisti o bebegimi kaybettim zaten dusukten hemen sonrada haraketlere basladim bi 5ay yaptim sonrada istedigim vakit tekrar hamile kaldim ve tatlil sonuclarimda cok normaldi. tabi mecburen biraktim tibeti bebegi ogrenince
cok basarili
yogurtlu karisimin olumlu etkisini gordunmu
bulgur cok olmus bana gorede ama afiyet olsun bidahakine telafi edersin
Ben sadece 1. level'ını bulabildim 2. level'ı indiremedim. Dr'da da sadece 3. dvd'si vardı. Six pack yoktu.
çok geçmiş olsun canım. allah sabır vermiş umut vermiş tekrar hamile kalmışşın ne güzel.
Eki Görüntüle 984249
................
evet ablacım özel durumları saymazsak ilk kaçamak da denebilir..sadığım karatay'a, iyi yetiştirdin bizi
Günaydın...
Dün;
Sabah; sucuklu yumurta,zeytin,peynir ve çay
Öğlen;kıymalı patlıcan yemeği( ayran
Arada bir elma
Akşam;et suyu çorbası.etli sarımsaklı sirkeli oh çok iyi geldi..1,5 tabak içtim..birazda kapuska..salata yapacak vakit bulamadım..
Otururken;2-3 dilim ayva,2 dilim elma 2 dilim portakal..
Nasılsınız kızlar...ben çok iyiyim maşallah
Güneydınnn herkeseee...
maşallah topikte herkesler iyi... canan ablam iyi. prensesimiz iyi
prenscim iyi bebişimiz de iyiymiş
gül ablamda dinlenmiştir umarım
herkeslerrr iyi olsunnnn canım arkadaşlarım
evet resmen oyle oldu 17 haftalikti suyu patladi yani erken dogum oldu .fakat onun dogum haftasinda beni bir huzun aldi 9 ayi dolsaydi simdi kucagimdaydi die bikac kere agladim ama meger suandaki melegime hamileymisim haberim yok.yani rabbim bana mucize yasatti oburunun dogum haftasinda yeni bir melek gonderdi bana saglikla sihhatle gecirdim hamileligimi ve kucagima aldim cok sukur . kalbimide hic bozmadim hic kotu dusunmedim hep dua ettim . tum bebek bekleyenlere Allah saglikla kucaklarina almayi nasib etsin
evet resmen oyle oldu 17 haftalikti suyu patladi yani erken dogum oldu .fakat onun dogum haftasinda beni bir huzun aldi 9 ayi dolsaydi simdi kucagimdaydi die bikac kere agladim ama meger suandaki melegime hamileymisim haberim yok.yani rabbim bana mucize yasatti oburunun dogum haftasinda yeni bir melek gonderdi bana saglikla sihhatle gecirdim hamileligimi ve kucagima aldim cok sukur . kalbimide hic bozmadim hic kotu dusunmedim hep dua ettim . tum bebek bekleyenlere Allah saglikla kucaklarina almayi nasib etsin
günaydın herkese diycem ama tünaydın oldu ben çok fırsat bulamıyorum bişiler yazmaya ama sayfa hep açık yazdıklarınızı takip ediyorum
bende pek kaçamak yapmıyorum ama bakalım bu hafta tartı neyi gösterecek:18::18:
kedicim tibette sün 7 ye geçtim 2 gün öncede kocaman sivilce çıktı 2 tane sanırım tibetin etkisi ve hareketlerindoğru uygulanması diyebilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?