- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
peeling iyiyimiş masrafsız da, ben cilt ürünleri satan kişilere kanıp alıyorum 10-15 gün kullanıp sonra umutuyorum arada 1-2 derken tarihi geçince atıyorum o zaman kıymetleniyor yeniden alıyorum yine aynısı hevesim geçiyor şimdi de 9 aydır kullanmıyorum karatay hoca kullanmayın doğal şeyler kullanın dediği için..peeling i bulduk tarihide geçmez evde her zaman olan şeyler
benim karatay öncesi 8.8 di
3 ay sonra ağız yoluyla ayda 1,,3 ayda 3 tane aldığımda 12 oldu
4 ay sonra iğne olarak 10 günde 1,,,4 tane sonraki aylarda 1 er tane toplam 6 tanedeki fark ta 7 artırdı 19 oldu
evet abla bende de durum aynı alınıp bi miktar kullanılıp atılan kozmetikle dolu dolabım..bi iki ürün dışında hep doğal şeyler yapıyorum faydasını da gördüm..bu da öyle çok etkili ve masrafsız:))
yine sen yazınca hatırladım değerlerini d vit. sanırım çok zor yükseliyor..neyse her ay takip edeceğim artık eğer 15 damla etkili olmazsa önümüzdeki ay doktorumdan iğne isteyeceğim..
Sağol canım..liste sırası sende evet...kolay gelsin...ben sabit kalayım yeter :)) almayım fazlada..
Mydenizz ; direk yüzümüzemi sürücez merak ettim..
evet limonla ıslatıp, direk yüze hafif masaj yaparak uyguluyoruz..çok etkili..
yani hem kardiyo hem de kas arttırıcı hareketler lazım değil mi?
Sadece kardiyo bir süre sonra ama sanırım epey bir süre sonra , artık yetersiz kalıyormuş. Çünkü kardiyo hareketleri bir süre sonra ister istemez kas kütlesini de azaltıyormuş. Ancak kas miktarı metabolizma hızını doğrudan etkilediği için yağ yakmada önemli bir etkenmiş.
Ama bunlara rağmen, eğer vucutta yağ varsa sadece kas yapıcı sporlar yapmak da kas oluşumunda yeterli olmuyormuş. çünkü kas tabakası yağ katmanının altında kalıyormuş ve onca mekiğe rağmen karın bölgesi hala sarkık ya da yağlı duruyormuş.
Anlatabildim mi bilmiyorum arkadaşlar ama sporla alakalı okuduğum sitelerden aklımda kalan bu önemli ayrıntı olmuş.
KEedicim sen de sporu epey araştırdığın için , bu konuda senin de fikrini merak ediyorum :))
çok iyi anlattın gerçekten ben ve kedi sürekli bu konuyu konuşuyoruz..ve senin anlattığının doğruluğunu bizde kendi aramızda tastikledik..o yüzden kardiyo ve kas hareketini doğru yapıp yağlardan kurtulmak hedefimiz..inşallah olur
baştan sıkı tutunca böyle oluyor demekki
bazıları hergün kaçamak yapıp yanına cıs cıs diye yazıyorlar nasıl karatay yapıyorlar anlamıyorum,,,karatayda cıs yok o kendini aldatmaktan başka bişey değil ye ye cıs ,,,benim izmir'deki kız kardeşimde evde karatay yapıyor gezmeye giidnce aman burada damı yapacağım insanlar uğraşıp bizim için yapmışlar diye herşeyi yiyor bahaneside şu karatay hoca kaldığınız yerden devam edin diyor ya ...evde devam komşuya çıkınca bitir eve dön kaldığın yerden başlaEki Görüntüle 984344
evet evet çok sıkı tuttun abla maşallah yeni gelen arkadaşlar da belki bizlerin etkisiyle çok dikkatli gidiyorlar..
kardeşin sende de karatay'ı bırakmıştı hatırlıyorum..o zamanda dedim yine diyorum bizim topiğe takılsa motivasyonu tavan yapar
ama mydenizzzcim seni de tebrik ediyorum sen de inanılmazı başarmışsın. ne kadar çok vermişssin. kim bilir ne kadar şaşırıyordur seni görenler.. o günleri görmeyi o kadar çok istiyorum ki ....
çok teşekkür ederim..büyük bi kısmı emzirme dönemi kilosuydu o yüzden çabuk ve sıkılmadan kurtuldum..asıl kalanlar zorluyor..umarım ben de sizler de çabucak kurtuluruz fazlalıklarımızdan..
çevremdekiler 5 kilo vereceğim dedikçe saçmalama falan diyorlar. allahtan vücuda dağılmış durumda bel bölgesi dışında fazlalıklar görünmüyor ama ben biliyorum ya bana yetiyor..38 beden olmadan ve şu sezaryen göbeğimden kurtulmadan rahat huzur yok