Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

evet abla bende de durum aynı alınıp bi miktar kullanılıp atılan kozmetikle dolu dolabım..bi iki ürün dışında hep doğal şeyler yapıyorum faydasını da gördüm..bu da öyle çok etkili ve masrafsız:))
yine sen yazınca hatırladım değerlerini d vit. sanırım çok zor yükseliyor..neyse her ay takip edeceğim artık eğer 15 damla etkili olmazsa önümüzdeki ay doktorumdan iğne isteyeceğim..

Sağol canım..liste sırası sende evet...kolay gelsin...ben sabit kalayım yeter :)) almayım fazlada..

Mydenizz ; direk yüzümüzemi sürücez merak ettim..

evet limonla ıslatıp, direk yüze hafif masaj yaparak uyguluyoruz..çok etkili..

çok iyi anlattın gerçekten ben ve kedi sürekli bu konuyu konuşuyoruz..ve senin anlattığının doğruluğunu bizde kendi aramızda tastikledik..o yüzden kardiyo ve kas hareketini doğru yapıp yağlardan kurtulmak hedefimiz..inşallah olur

evet evet çok sıkı tuttun abla maşallah yeni gelen arkadaşlar da belki bizlerin etkisiyle çok dikkatli gidiyorlar..

kardeşin sende de karatay'ı bırakmıştı hatırlıyorum..o zamanda dedim yine diyorum bizim topiğe takılsa motivasyonu tavan yapar

ama mydenizzzcim seni de tebrik ediyorum sen de inanılmazı başarmışsın. ne kadar çok vermişssin. kim bilir ne kadar şaşırıyordur seni görenler.. o günleri görmeyi o kadar çok istiyorum ki ....

çok teşekkür ederim..büyük bi kısmı emzirme dönemi kilosuydu o yüzden çabuk ve sıkılmadan kurtuldum..asıl kalanlar zorluyor..umarım ben de sizler de çabucak kurtuluruz fazlalıklarımızdan..
çevremdekiler 5 kilo vereceğim dedikçe saçmalama falan diyorlar. allahtan vücuda dağılmış durumda bel bölgesi dışında fazlalıklar görünmüyor ama ben biliyorum ya bana yetiyor..38 beden olmadan ve şu sezaryen göbeğimden kurtulmadan rahat huzur yok

çok zor şeyler bu yazdıklarınız ve devamı da bir de mucize maşallah bebeğinize allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

evet aynı günlerde başladık sanırım .çok sık giremediğim için yazamıyorum fırsat bulunca yazmaya çalışıyorum.sanırım siz hergün tartılıyorsunuzbende önceden öyleydim ama karataydan beri haftada bir cuma sabahları aç karnına bildirim yapıcam die heyecanlanıyorum

dünkü menümü yazayım
sabah yarım elma 1 saat sonra kkk
aralarda yeşil çay limonlu

öğle et haşlama karnıbahar haşlama ayran turp
ara yeşil çay limonlu bide hasta olacak gibiydim baharat çatı içtim tarçın zencefil karabiber ve karanfil karıştırıyorum şekersiz

akşam eşim istediği için kuzu ciğer kavurma yoğurt siyah çay
dün çok et ağırlık oldu rahatsız oldum ama mecbur kaldım eşimi yemekte yalnız bırakmak istemedim
bugün sebze ağırlıklı beslenicem

ozelden atiyorum linki

Sen çok iyi anlatmışsın zaten, eğer kilo çoksa kardiyoya daha fazla ağırlık verilmeli, ama sarkma olmaması içinde bölgesel dediğimiz, mekik, kol, bacak vs....ye yönelik hareketleri, programımıza ekleyip yapmalıyız. Jillian'ın programı kardiyoda içeriyor. Bazen sporla ilgili topiklerde yazıyor yağ kasa dönüşecek diye korkuyorum diye, yağ kasa dönüşmüyor. Mesela benim karın kısmındaki yağlar hala eriyemediği için söylediğin gibi kaslar belli olmuyor, mekik vs.. çalışsamda. Yani özetle egzersiz programımıza, kilomuza, yağ oranımıza göre kardiyoyu ve kas geliştirici, sıkılaştırıcı egzersizleri ekleyip, programımızı dengelememiz gerekiyor. Bende hala araştırıyorum, çok iyi bilgim yok. Kendi çapımda uygulamaya çalışıyorum.

Her gün olmasa da iki gün de bir tartılıyorum beni motive ediyor bu durum..Genç kızlık dönemim dışın da hep tombulkelebektim maalesef..
O nedenle zor kilo veriyorum, oturmuş inatçı yağlarım var..Bakalım bu yaşam stiliyle hain yağların inadını kırabilecekmiyim
Ben inanıyorum.. siz de bana inanın ve hep destekleyin lütfen..Oy isteyen politikacılar gibi oldum )

Son düzenleme:

merhaba canım
yazamasanda biizimle birliktesin takip ediyorsun ve buradan kopmuyorsun oda önemli
iş ortamı heran herşeye izin veremiyor bizde olanla yetiniriz
tartıya 2 gün kaldı kaçamaksızlar ne kadar verecekler bakalım

yazamıyorum dedim bugün coştummm
evet ablacım hep sizlerle beraberim sizleri yakından tanıdıkça mutlu oluyorum sanal alemde hiç arkadaşlık kurmamıştım ama çok şanslıyımki sizin gibi insanlara denk geldim

oyum size yena hanım hep birlikte başaracaz inşallah ben inanıyorum

Canlarimmmm benimmmm,herbirinize isil isil mutluluk ve saglik dolu bir gun temenni ediyorum.Yuce rabbim sizleri ,evlatlarinizi ve tum aile bireylerinizi bagislasin ve esirgesin.Yarabbim bu topikte oldugum icin o kadar sansli hissediyorum ki kendimi anlatamam.Objektif bakildiginda her mesaj o kadar sicak ve icten enerji yuklu ki.Bu ortamda ki samimiyet ve baglilik gercekten takdire deger.Nacizane sizleri okudugum zaman yuregimin isindigini hissettigimi paylasmak istedim canlarim.Cok tesekkur ederim varliginiz icin.

Son düzenleme:

siz çok sıcakkanlı ve olumlu bir insansınız yazdıklarınızı her okuduğumda bana yazmasanız bile mahçup oluyorum nedendir bilmiyorum

Güneydınnn herkeseee...
maşallah topikte herkesler iyi... canan ablam iyi. prensesimiz iyi
prenscim iyi bebişimiz de iyiymiş
gül ablamda dinlenmiştir umarım
herkeslerrr iyi olsunnnn canım arkadaşlarım

Sağol fmgencim

cok iyi masallah yarasin kuzuna

Çok teşekkür ederim

Rabbimin mucizesi ne güzel..amin canım inşallah..ben de hep öyle dua ederim..

Afiyet olsun canım..ciğeri çok severim kuzu ciğerini de ayrı severim..şiş olarak yemeye bayılırım..

Canan ablacım

Pazara gittim geldim..Benim pazarcım çok az bakla getirmiş bahçeden tabi..nasıl sevindim anlatamam..Ispanaklar minicik ,geçende elimle bölüp pişirmiştim..çok lezzetliydi..Isırgan,taze soğan ,dereotu ne varsa topladım tezgahtan akşam kalmıyor..

Tünaydın, maşallah bugün iyisin.

kedicim senden bile bekliyorum birkaç gramcık, seninki göstermelik, aman kimse artı ya da sabit çıkmasın :))
bence kedicim artı çıkmasın o artı çıktıkça ben üzülüyorum haticeye benzeyecek diye..bu sabah yine eksi gördüm allahım inş cumaya da böyle olur..kedi yerine biz verelim bol bol
İnşallah diyelim o zaman, birkaç gr'cık vereyim, ama gerçekten yüzümde zayıfladığım belli oluyor. Daha hatice gibi olmadım ama, inşallah olmam da.
Limonu eklemiyordum, o zaman onuda eklerim denerim bir ara.

Güneydınnn herkeseee...
maşallah topikte herkesler iyi... canan ablam iyi. prensesimiz iyi
prenscim iyi bebişimiz de iyiymiş
gül ablamda dinlenmiştir umarım
herkeslerrr iyi olsunnnn canım arkadaşlarım
Tünaydın.

Evet, sivilcede tibet'in etkisi, demekki vücuttaki toksinleri sivilce yoluyla atacaksın, böyle etkilerini gören arkadaşlarda vardı. Bir süre sonra düzelecek.

Canim sevgili prenscigim,afiyet ,sihhat olsun.Hele bakla zeytinyagli,dereotlu uzerine sarmisakli yogurt cok guzel olur.Afiyetle yiyin insaallah.

Canim sevgili prenscigim,afiyet ,sihhat olsun.Hele bakla zeytinyagli,dereotlu uzerine sarmisakli yogurt cok guzel olur.Afiyetle yiyin insaallah.

Sağol Canan ablacım.bende bol soğan ve zeytinyağı ile pişirip,yoğurt ve dereotu ile birlikte yiyorum..

Sağol kedicim

siz çok sıcakkanlı ve olumlu bir insansınız yazdıklarınızı her okuduğumda bana yazmasanız bile mahçup oluyorum nedendir bilmiyorum

Sevgili teosoncugum,yazdigim her mesaja basim gozum ustune dahil olabilirsiniz.Cunku her mesajima basladigimda ki canlarim benim de ki uzun uzun yazdigim mmmmm harfi hicbirinizi ayirmadan yaptigim sarilmanin,kucaklamanin ifadesidir canim benim.Kabul buyurursaniz memnun olurum.

çok tatlısınız gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum Allahın selamı üzerinizde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…