Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

menülerin güzel ama KKK dan yarım saat öncek elma yarımda olsa olmamış...meyveyi proteinle ve kahvaltıyla beraber yememiz gerekiyor belki biliyorsun ama aceleye gelmişte olabilir aklında olsun diye yazdım

ben senin o kilolardan kurtulacağına inanıyorum sendeki azimi görüyorum, topikteki herkeste sana destek verir sen yeterki kaçamak yapma ve fırsat buldukça yürüyüş yap evden çıkamazsan internetten leslie yap kg luların yağdan kurtulması çok kolay ben 9 aydır gözlemliyorum bunu onun içinde sana çok destek veriyorum

gerçekten şanslısın canım topikteki arkadaşlarımızın hepsi değerli insanlar ben hepinizi seviyorum
canım sen yazınca topiğin havası değişiyor duaların da yer almak bizi mutlu ediyor.....
oh oh herşeyleride almış afiyet olsun canım
bu arada çizelgeyide yaptım çoook mutluyummm

çok güzel olmuş çizelgen bol kg vermeli olsun

Afiyet olsun canım..ciğeri çok severim kuzu ciğerini de ayrı severim..şiş olarak yemeye bayılırım..

canım inşallah canın istememiştir.ben hayatımda 1 kez gebelik yaşadım oda 2 ay sürdü ozaman bana sakatat yedirmemişlerdi

menülerin güzel ama KKK dan yarım saat öncek elma yarımda olsa olmamış...meyveyi proteinle ve kahvaltıyla beraber yememiz gerekiyor belki biliyorsun ama aceleye gelmişte olabilir aklında olsun diye yazdım

gül ablacım bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim 2 gün yedim birdaha yersem kahvaltıya denk getireyim

Gül ablacım sağol..bahçe ürünü İstanbul da bulmak çok zor...görünce sevinip alıyoruz

Teosan ; benim öyle hamilelik aşermelerim can istemelerim olmaz canım dert etme..normalde de ister yani fırsatını bulayım yeterki yerim İnşallah en kısa zamanda senden hamilelik haberleri bekliyoruz,daha önceden de dua etmiştim..yine ediyorum..

Teosan ; benim öyle hamilelik aşermelerim can istemelerim olmaz canım dert etme..normalde de ister yani fırsatını bulayım yeterki yerim İnşallah en kısa zamanda senden hamilelik haberleri bekliyoruz,daha önceden de dua etmiştim..yine ediyorum..[/QUOTE]

sevindim aşermediğine çok zor ..benim kızkardeşim geçen yıl kışın yeşil erik canı istemişti 3 tanesini 15 tl ye istanbuldan getirtmişti zorla bulmuştu anlayacağın

teşekkür ederim duaların için ALLAH herşeyi gönlümüze göre versin inşallah sağlıkla bebğini kucağına almayı nasip etsin

sevindim aşermediğine çok zor ..benim kızkardeşim geçen yıl kışın yeşil erik canı istemişti 3 tanesini 15 tl ye istanbuldan getirtmişti zorla bulmuştu anlayacağın

teşekkür ederim duaların için ALLAH herşeyi gönlümüze göre versin inşallah sağlıkla bebğini kucağına almayı nasip etsin[/QUOTE]

bütün bebek isteyenler için AMİN

bütün bebek isteyenler için AMİN[/QUOTE]
Valla o birazda kişiye bağlı mesela dün markette çilekleri görünce deli oldum ağzım nasıl sulandı ama mevsimi değil hormonlu diye almadım. Yazarken bile sulandi valla. Bu günlerde deli gibi yeşil badem çağlası aşeriyorum 1 ay sonra çıkar diye umarak bekliyorum. Yeşil elmelarım ve kiwi ile idare ediyorum

Herkese merhaba , sabahtan beri yazmaya firsatim olmadi. Ancak ben de bugun sabah gec kaldim kahvalti hazirlayamadim. Ben de saat 7 de 1 muzla bir bardak sut icip evden ciktim. Ama 11,30 gibi karnim cok acikti bende menemenle kahvalti yaptim acaba olmadi mi

Son düzenleme:

"Vücuda uygun kardiyo seçmek" çok önemli bir nokta.
Kendimden örnek vereyim, boyuma göre kilom epey fazla (168-83 (bu arada 168 olan boyum ))
kilo verme sürecinde diyetimi mutlaka kardiyo ile desteklemem lazım. Kedinin de söylediği kardiyo; yürümek,koşmak, tenis, basketbol, step aerobik, eliptik makineler, dans etmek, kürek çekmek, bisiklet binmek, yüzmek...
Ancak bunlar arasında (kendim için söylüyorum) kilo verme aşamasında eklemlerime en az yükü bindirecek olanları seçmeliyim. Ki bunlar da yüzme ve yürüyüş. Diğerleri şimdilik eklerime zarar verir diye düşünüyorum ve eklemler bir kere yıprandı mı bir daha düzelmez diye yapmıyorum.

Ancak kas yapmak için fitness salonlarındaki ağırlık çalışmalarından başka bir şey var mıdır, bilmiyorum.
kas sıkılaştırıcı için bale yoga pilates karışımı olan callanetics'ten başka bir şey var mıdır, bilmiyorum.
Bu konuda bilgin var mı kedicim?

canım benim allah bebeğinle size uzun ömürler versin. seni üzen dönemi güzellikle atlatman senin için güzelliğinden demek ki . bu iyi dileklerini ben de senin için düşünüyorum. allah gönlüne göre versin canım . bebek bekleyen herkese allah hayırlısını versin...

Listeyi akşam saatlerinde düzenler ve 10 gibi yayınlarım, olur mu? Akşam oturmasına gideceğiz de :)
Listeyi görmemişim , keşke görseydim :) geçen cumadan başlardım valla, tek tek tüm arkadaşlara sorardım, verdiniz mi diye :)
Şaka bir yana kilo vermek ve bunu bununla mutlu olan sizlerle paylaşmak inanın çok güzel.
Ama sizin gül hanım anlayamadığım bir metabolizmanız var, ilk haftamdaydı sanırım çok güzel kilo vermiştiniz. Sonrasında kilonuz iki gün içinde aldım verdim yapıp ve hem sizi hem bizi şaşırtmaya başladı. Elbette normalde kaçamak yapmayan birinin kilosu bu kadar hızlı değişmez ama sanırım sizdeki bu dalgalanma menapozun ilk evresinde olmanizdan dolayı. Doktorunuz haklı, annem o dönem epey kilo almıştı. Siz en azından öyle kilolar almıyorsunuz, gramlar alıyorsunuz :))

cokk tesekkur ederim nekadar guzel bir mesaj boyle. 4 yasinda bir kizim minikmucizemde 15 aylik . Allah herkesin yavrusunu korusun, saglikli sihhatli hayirli bebekler versin.

Allah sana ve evladina saglikli uzun omur versin canim. Rabbim sabredenlerin yanindadir. Seni de fazla bekletmemis cok gecmeden sana bir evlat vermis

uyaninca karbonatli su

11.30 kahvalti 2yumurtali yagda omlet; yesilbiber, salatalik lahana, 10 zeytin, peynir, badem ceviz karisimi, 2bardak yesil cay/3kucuk kuru kayisi

16.00 oglen sogan kiyma ile kavrulmus ispanak +1 bardak kefir+2

19.00 yine ispanak yemeginin ustunden ispanak+ 1 bardak kefir

300 ip ve Tibet egzersizi

yatmadan spor planim var ama nasip

kefiride sulandiriyorum yarim bardak keir ustune yarim bardak su ekliyorum, cok yogun icemiyorum ayran kivaminda olmali

Aksam menumu yazayim.
Bir kepce mercimek corbasi , 5 kasik etli bamya ve bolca salata
Bugun hava cok guzeldi disarida 1 saat yurudum tabii tempolu birazdan da jilian yapicam sanirim boylece hem kardiyo hem de kas yapici hareketler yapmis olurum.

Herkese iyi akşamlar.bu gün uslu durdum kaçamak yokkk hafif bi gün geçirdim guzeldi ...

Yalniz öğleden sonra bulaşık mak. arizalandi ona canım sıkıldı çünkü mutfak zemin parkeydi ve her yer islandi hafif bi deformasyon oluştu bir de oralari temizlemek bebekle bata çıka zordu ( usta maalesef benim makinayi emekliye ayırdı... buna şükür dedim sağlık olsun. .

onun dışında bebisimin kont vardi kbb'de sonuclar çok iyi çıktı sükrettim durdum tüm gün:)

Geleyim yediklerime

Sabah kkk
Ara baharatlı yoğurt ceviz
Aksam taze fasulye, yogurt çorbası, salata, turp

Su ve karbonatli su da icildi..
Saat 21 civarinda da sporumu yapacağım inşallah

Evet haticeye benzemedigini görüyorum resimlerinden..Karatay yaradi sana da maşallahin var:) limonu.yazmıştım sana daha önce. Limon cildin sarkmasini önlüyor.masaji yukari doğru yaptıkça etkisi fazlalasiyor hem peeling hem sarkma karşıtı oluyor canim..

Kaçamak olmayinca tarti güzel sonuçlar gösteriyor. .tabii altta yatan bi sağlık problemi yoksa..bekliyorum sabırsızlıkla sonucunuzu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…