evet aynı günlerde başladık sanırım .çok sık giremediğim için yazamıyorum fırsat bulunca yazmaya çalışıyorum.sanırım siz hergün tartılıyorsunuzbende önceden öyleydim ama karataydan beri haftada bir cuma sabahları aç karnına bildirim yapıcam die heyecanlanıyorum
dünkü menümü yazayım
sabah yarım elma 1 saat sonra kkk
aralarda yeşil çay limonlu
öğle et haşlama karnıbahar haşlama ayran turp
ara yeşil çay limonlu bide hasta olacak gibiydim baharat çatı içtim tarçın zencefil karabiber ve karanfil karıştırıyorum şekersiz
akşam eşim istediği için kuzu ciğer kavurma yoğurt siyah çay
dün çok et ağırlık oldu rahatsız oldum ama mecbur kaldım eşimi yemekte yalnız bırakmak istemedim
bugün sebze ağırlıklı beslenicem
ben senin o kilolardan kurtulacağına inanıyorum sendeki azimi görüyorum, topikteki herkeste sana destek verir sen yeterki kaçamak yapma ve fırsat buldukça yürüyüş yap evden çıkamazsan internetten leslie yap kg luların yağdan kurtulması çok kolay ben 9 aydır gözlemliyorum bunu onun içinde sana çok destek veriyorumHer gün olmasa da iki gün de bir tartılıyorum beni motive ediyor bu durum..Genç kızlık dönemim dışın da hep tombulkelebektim maalesef..
O nedenle zor kilo veriyorum, oturmuş inatçı yağlarım var..Bakalım bu yaşam stiliyle hain yağların inadını kırabilecekmiyim
Ben inanıyorum.. siz de bana inanın ve hep destekleyin lütfen..Oy isteyen politikacılar gibi oldum)
yazamıyorum dedim bugün coştummm
evet ablacım hep sizlerle beraberimsizleri yakından tanıdıkça mutlu oluyorum sanal alemde hiç arkadaşlık kurmamıştım ama çok şanslıyımki sizin gibi insanlara denk geldim
oyum size yena hanımhep birlikte başaracaz inşallah ben inanıyorum
canım sen yazınca topiğin havası değişiyor duaların da yer almak bizi mutlu ediyor.....Canlarimmmm benimmmm,herbirinize isil isil mutluluk ve saglik dolu bir gun temenni ediyorum.Yuce rabbim sizleri ,evlatlarinizi ve tum aile bireylerinizi bagislasin ve esirgesin.Yarabbim bu topikte oldugum icin o kadar sansli hissediyorum ki kendimi anlatamam.Objektif bakildiginda her mesaj o kadar sicak ve icten enerji yuklu ki.Bu ortamda ki samimiyet ve baglilik gercekten takdire deger.Nacizane sizleri okudugum zaman yuregimin isindigini hissettigimi paylasmak istedim canlarim.Cok tesekkur ederim varliginiz icin.
oh oh herşeyleride almış afiyet olsun canımPazara gittim geldim..Benim pazarcım çok az bakla getirmiş bahçeden tabi..nasıl sevindim anlatamam..Ispanaklar minicik ,geçende elimle bölüp pişirmiştim..çok lezzetliydi..Isırgan,taze soğan ,dereotu ne varsa topladım tezgahtanakşam kalmıyor..
bu arada çizelgeyide yaptım çoook mutluyummm
menülerin güzel ama KKK dan yarım saat öncek elma yarımda olsa olmamış...meyveyi proteinle ve kahvaltıyla beraber yememiz gerekiyor belki biliyorsun ama aceleye gelmişte olabilir aklında olsun diye yazdım
Teosan ; benim öyle hamilelik aşermelerim can istemelerim olmaz canım dert etme..normalde de ister yanifırsatını bulayım yeterki yerim İnşallah en kısa zamanda senden hamilelik haberleri bekliyoruz,daha önceden de dua etmiştim..yine ediyorum..
sevindim aşermediğine çok zor ..benim kızkardeşim geçen yıl kışın yeşil erik canı istemişti 3 tanesini 15 tl ye istanbuldan getirtmişti zorla bulmuştu anlayacağın
teşekkür ederim duaların için ALLAH herşeyi gönlümüze göre versin inşallah sağlıkla bebğini kucağına almayı nasip etsin
menülerin güzel ama KKK dan yarım saat öncek elma yarımda olsa olmamış...meyveyi proteinle ve kahvaltıyla beraber yememiz gerekiyor belki biliyorsun ama aceleye gelmişte olabilir aklında olsun diye yazdım
Sen çok iyi anlatmışsın zaten, eğer kilo çoksa kardiyoya daha fazla ağırlık verilmeli, ama sarkma olmaması içinde bölgesel dediğimiz, mekik, kol, bacak vs....ye yönelik hareketleri, programımıza ekleyip yapmalıyız. Jillian'ın programı kardiyoda içeriyor. Bazen sporla ilgili topiklerde yazıyor yağ kasa dönüşecek diye korkuyorum diye, yağ kasa dönüşmüyor.Mesela benim karın kısmındaki yağlar hala eriyemediği için söylediğin gibi kaslar belli olmuyor, mekik vs.. çalışsamda. Yani özetle egzersiz programımıza, kilomuza, yağ oranımıza göre kardiyoyu ve kas geliştirici, sıkılaştırıcı egzersizleri ekleyip, programımızı dengelememiz gerekiyor. Bende hala araştırıyorum, çok iyi bilgim yok. Kendi çapımda uygulamaya çalışıyorum.
evet resmen oyle oldu 17 haftalikti suyu patladi yani erken dogum oldu .fakat onun dogum haftasinda beni bir huzun aldi 9 ayi dolsaydi simdi kucagimdaydi die bikac kere agladim ama meger suandaki melegime hamileymisim haberim yok.yani rabbim bana mucize yasatti oburunun dogum haftasinda yeni bir melek gonderdi bana saglikla sihhatle gecirdim hamileligimi ve kucagima aldim cok sukur . kalbimide hic bozmadim hic kotu dusunmedim hep dua ettim . tum bebek bekleyenlere Allah saglikla kucaklarina almayi nasib etsin
günaydın canım
ben listeyi geçen ay yayınlamıştım
geçen haftada güncelledim arada gelip gidenler ve dönmeyenler oldu sen yoktun görmedin demekki
hepsinin eli mahkum kg vermeye ben elimde sopayla başlarında bekliyorumkaçamak yapana
inşallah bende veririm 68 den nefret etmeye başladım eylül den beri inip inip çıkıyor 66,7 ye indim 2 günde 68 e çıktım 500 indim 100 çıktım .....5 aydır menopozdayım 5 aydırda in çık 68 deyim doktor onun etkiside olur dedi onun etkisiyse kg almadığıma sevinmem lazım menopozda en az 5 kg alınırmış
canım benim allah bebeğinle size uzun ömürler versin. seni üzen dönemi güzellikle atlatman senin için güzelliğinden demek ki . bu iyi dileklerini ben de senin için düşünüyorum. allah gönlüne göre versin canım . bebek bekleyen herkese allah hayırlısını versin...
evet resmen oyle oldu 17 haftalikti suyu patladi yani erken dogum oldu .fakat onun dogum haftasinda beni bir huzun aldi 9 ayi dolsaydi simdi kucagimdaydi die bikac kere agladim ama meger suandaki melegime hamileymisim haberim yok.yani rabbim bana mucize yasatti oburunun dogum haftasinda yeni bir melek gonderdi bana saglikla sihhatle gecirdim hamileligimi ve kucagima aldim cok sukur . kalbimide hic bozmadim hic kotu dusunmedim hep dua ettim . tum bebek bekleyenlere Allah saglikla kucaklarina almayi nasib etsin
Allah sana ve evladina saglikli uzun omur versin canim. Rabbim sabredenlerin yanindadir. Seni de fazla bekletmemis cok gecmeden sana bir evlat vermis
Aksam menumu yazayim.
Bir kepce mercimek corbasi , 5 kasik etli bamya ve bolca salata
Bugun hava cok guzeldi disarida 1 saat yurudum tabii tempolu birazdan da jilian yapicam sanirim boylece hem kardiyo hem de kas yapici hareketler yapmis olurum.
Tünaydın, maşallah bugün iyisin.
İnşallah diyelim o zaman, birkaç gr'cık vereyim, ama gerçekten yüzümde zayıfladığım belli oluyor.Daha hatice gibi olmadım ama, inşallah olmam da.
Limonu eklemiyordum, o zaman onuda eklerim denerim bir ara.
Tünaydın.
Evet, sivilcede tibet'in etkisi, demekki vücuttaki toksinleri sivilce yoluyla atacaksın, böyle etkilerini gören arkadaşlarda vardı.Bir süre sonra düzelecek.
günaydın herkese diycem ama tünaydın oldu ben çok fırsat bulamıyorum bişiler yazmaya ama sayfa hep açık yazdıklarınızı takip ediyorum
bende pek kaçamak yapmıyorum ama bakalım bu hafta tartı neyi gösterecek:18::18:
kedicim tibette sün 7 ye geçtim 2 gün öncede kocaman sivilce çıktı 2 tane sanırım tibetin etkisi ve hareketlerindoğru uygulanması diyebilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?