Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Çok bilgim yok ama, ben mesela kaslarım sadece güçlensim istiyorum. Kaslarımızda çok fazla hacim olmasına gerek yok, zaten amacımızda bu değil. Çoğunlukla vücut ağırlığıyla yapılan egzersizleri seçtim. (şınav, squat, lunges, burpees vs...) Tabii aşırı kas isteyenler için bir süre sonra yeterli olmaz kendi ağırlığıyla yapılan egzersizler. Evde dumbell alıp, dumbella yapılabilen hareketleri uygulayabiliriz, benim 2 kg.'lık vardı hiç kullanmadım, sevmiyordum. Jillianda kullanayım dedim, çok ağır geldi. Bende ayak bileği için aldığım 1 kg'lık ağırlıkları kullandım.

Bu egzersizleri yapıyordum ben, ama sayılarını arttırmam gerekiyordu, çok fazla arttırmadım, üşendim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...aliklardan-kurtuluyoruz-273.html#post33132856

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

10:45
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

KAHVALTI 11:00
1 incur, 3 gün kurusu kayısı, 1 kuru incir
Kabak çekirdeği, badem
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Çeçil peynir, beyaz peynir
Turp, havuç
Siyah çay (limonlu)

Türk Kahvesi

AKŞAM YEMEĞİ 19:30
2 kase domates çorbası (un var)
Biber dolması 4 tane, ama boyları küçüktü (pirinçle)
Yoğurt
Kırmızı pancar, turp (sirke, limon, az tuz)

Jillian 1/10 olacak bu akşam

Karbonatlı Su
SU

merhaba canım
muzun yanında süt içmen iyi olmuş
öğün araları 4 saatten fazla olmalı senin de 4,5 saat olmuş o kadar az yemeye iyi dayanmışsın
zor zamanlarda karataya uygun olsun da ne olursa olsun

gündüz 3 ten sonrada olur, sen nasıl ayarlarsan kendini söylersin arkadaşlar ona göre bildirim yaparlar

senın dediğin hafta 1,5 kg ya yakın vermiştim 2 gün sonra geri aldım haşimato hormonları yok ediyor metabolizma çalışmıyor nerdeyse, birde menapoz baya zorlanıyor vücut, iyi ki 11 kg yu menapoz dan önce vermişim

kahvaltıdan sonra 5 saat dayanabilsen leptin 1 saat çalışmış olur,,,,
Aksam menumu yazayim.
Bir kepce mercimek corbasi , 5 kasik etli bamya ve bolca salata
Bugun hava cok guzeldi disarida 1 saat yurudum tabii tempolu birazdan da jilian yapicam sanirim boylece hem kardiyo hem de kas yapici hareketler yapmis olurum.
menü iyi sporda yapılınca daha ıyı olacak

oh oh sabah incirler kayısılar, akşam unlu çorba ve 4 tane prinçli dolma bide patates yeseydin eksik kalmış bütün zararlılar yenmiş

Kayısıyı bağırsaklar içiin yedim. Sonra bir baktım incir varmış yazık onu da yiyeyim dedim. Anneme niye pirinç koydun keşke bulgur koysaydın dedim, daha lezzetli olurdu. Tabii korka korka söyledim. Zaten az var dedi, bir avuç kadar toplamında varmış. Kendim yapsam yemeği olmazdı ama, annem bıktı benden artık.

iyi olmana. dinlenmene sevindim ablacımm... bende iyiyim çok şükür ablacım.. yeni oturdum işten geldiğimden açtım hemen topiği

bütün bebek isteyenler için AMİN[/QUOTE]

aminnnn

mydenizzcim sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim ufaklığın Allah esirgesin... makinan içinde geçmiş olsun yenisini üle güle kullanırsın inşallah alınca...

bugün yediklerim.. sabah kkk
öğlen yoğurt tarçın kaln yerfıstığı
akşam bi tabak kuru fasülye, turşu, salata, kefir

Cok mantikliymis kendi ağırlığını kullandığın egzersizler. Kasları güçlendirir ve egzersiz sonrası esneme hareketlerini de yaparsan kaslarını uzatırsın. Böylece geniş degil uzun kas olur, sanırım. Böyle bir mantık kurdum ama )

Hasimatonun kilo anlamındaki sıkıntılarını bir arkadasımdan duymuştum. Sabır diliyorum size Gül hanım. Cuma 3te degil de ya 5-6 gibi yaparım ya da gece 10 gibi yaparım. Gündüz o saatlerde dersim var, mümkün olmaz.

Sabah 10:30da
Tereyağında 3 yumurta
Çökelek
6 zeytin
Ceviz
Turp havuç yeşillik
Bir bardak süt

17:00 gibi hafif bir seyler atıştırdım

Aksam 19:30
Iki kasık taze fasulye
Iki kasık şevketi bostan
Iki kasık kerevizli bezelye (kerevizleri eşime patates diye yedirdim, patatesi cok seviyor cok mutlu oldu, ama benim yememe de şaşırdı. Sonradan söyledim tabii)
1 köfte
Salata
1 kasık keten tohumu

Spor bittikten sonra yogada çocuk duruşu deniyor galiba onu, birde saban duruşunu yapıyordum ama mydenizz burada yazmıştı esnemenin önemini bende Jillianın programında yaptığı esnemeleri eklemiştim programıma.

Hiç anlamadı mı patates olmadığını.
Ayyyy çökelek, köyden gelirdi ya tost makinasında yada fırında kızartırdık, çok severdim.

ebru sallinin Karin hareketlerini yaptim pilates videosunda birde debbinin slimpackini yaptim 10dklik. acikcasi jillian yemedi bu aksamda..

kahvaltiyi gec yapinca 2 ogunmu beslenmek gerek arada yogurt ayran gecistirerek... ben cocuklari yedirdikten sonar yemeye firsat buluyorum kahvaltim bittiginde 11 olmus oluyor bazen..gece kaliyorum ozaman 0glen 17 gibi olsa aksam ne olcak ..o arada biraz bocaliyorum . ne onerirsiniz

Maşallah. Hepsi kaç dk. sürdü.

yarim saat-40dk arasi... ebru cok konusuo konustugu yerleri ilerletiyorum :)) 2008 videosu tam bana gore gecmistede onunla sekle girmisligim var. ama topa gecmeden onceki hareketlerini yapiyorum sadece oda 20dk suruyor. debbinin packinide ezbere biliyorum ona gore degil kendi setlerime gore yapiyorum 25lik yada 50lik gunume gore :)) yeter bugunluk ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…