yarim saat-40dk arasi... ebru cok konusuo konustugu yerleri ilerletiyorum :)) 2008 videosu tam bana gore gecmistede onunla sekle girmisligim var. ama topa gecmeden onceki hareketlerini yapiyorum sadece oda 20dk suruyor. debbinin packinide ezbere biliyorum ona gore degil kendi setlerime gore yapiyorum 25lik yada 50lik gunume gore :)) yeter bugunluk ..
Hiç anlamadı mı patates olmadığını.
Ayyyy çökelek, köyden gelirdi ya tost makinasında yada fırında kızartırdık, çok severdim.
bu arada çizelgeyide yaptım çoook mutluyummm
sende yürüyüşe fırsat bulup çıksan ne güzel olur havada güzelmiş
ben senin o kilolardan kurtulacağına inanıyorum sendeki azimi görüyorum, topikteki herkeste sana destek verir sen yeterki kaçamak yapma ve fırsat buldukça yürüyüş yap evden çıkamazsan internetten leslie yap kg luların yağdan kurtulması çok kolay ben 9 aydır gözlemliyorum bunu onun içinde sana çok destek veriyorum
Herkese iyi akşamlar.bu gün uslu durdum kaçamak yokkk hafif bi gün geçirdim guzeldi ...
Yalniz öğleden sonra bulaşık mak. arizalandi ona canım sıkıldı çünkü mutfak zemin parkeydi ve her yer islandi hafif bi deformasyon oluştu bir de oralari temizlemek bebekle bata çıka zordu( usta maalesef benim makinayi emekliye ayırdı... buna şükür dedim sağlık olsun. .
onun dışında bebisimin kont vardi kbb'de sonuclar çok iyi çıktı sükrettim durdum tüm gün:)
Geleyim yediklerime
Sabah kkk
Ara baharatlı yoğurt ceviz
Aksam taze fasulye, yogurt çorbası, salata, turp
Su ve karbonatli su da icildi..
Saat 21 civarinda da sporumu yapacağım inşallah
tamam canım ne zaman uygun olursan yaparsınHasimatonun kilo anlamındaki sıkıntılarını bir arkadasımdan duymuştum. Sabır diliyorum size Gül hanım. Cuma 3te degil de ya 5-6 gibi yaparım ya da gece 10 gibi yaparım. Gündüz o saatlerde dersim var, mümkün olmaz.
Sabah 10:30da
Tereyağında 3 yumurta
Çökelek
6 zeytin
Ceviz
Turp havuç yeşillik
Bir bardak süt
17:00 gibi hafif bir seyler atıştırdım
Aksam 19:30
Iki kasık taze fasulye
Iki kasık şevketi bostan
Iki kasık kerevizli bezelye (kerevizleri eşime patates diye yedirdim, patatesi cok seviyor cok mutlu oldu, ama benim yememe de şaşırdı. Sonradan söyledim tabii)
1 köfte
Salata
1 kasık keten tohumu
kahvaltiyi gec yapinca 2 ogunmu beslenmek gerek arada yogurt ayran gecistirerek... ben cocuklari yedirdikten sonar yemeye firsat buluyorum kahvaltim bittiginde 11 olmus oluyor bazen..gece kaliyorum ozaman 0glen 17 gibi olsa aksam ne olcak ..o arada biraz bocaliyorum . ne onerirsiniz
Kerevizin kokusunu anlamadı mı yaniSabah 10:30da
Tereyağında 3 yumurta
Çökelek
6 zeytin
Ceviz
Turp havuç yeşillik
Bir bardak süt
17:00 gibi hafif bir seyler atıştırdım
Aksam 19:30
Iki kasık taze fasulye
Iki kasık şevketi bostan
Iki kasık kerevizli bezelye (kerevizleri eşime patates diye yedirdim, patatesi cok seviyor cok mutlu oldu, ama benim yememe de şaşırdı. Sonradan söyledim tabii)
1 köfte
Salata
1 kasık keten tohumu
Ben de dün patates yedim etli yemeğini :18: Kocam onu pişirdi napıyım.kahvaltıdan sonra 5 saat dayanabilsen leptin 1 saat çalışmış olur,,,,
menü iyi sporda yapılınca daha ıyı olacak
oh oh sabah incirler kayısılar, akşam unlu çorba ve 4 tane prinçli dolmabide patates yeseydin eksik kalmış bütün zararlılar yenmiş
Herkese iyi akşamlar.bu gün uslu durdum kaçamak yokkk hafif bi gün geçirdim guzeldi ...
Yalniz öğleden sonra bulaşık mak. arizalandi ona canım sıkıldı çünkü mutfak zemin parkeydi ve her yer islandi hafif bi deformasyon oluştu bir de oralari temizlemek bebekle bata çıka zordu( usta maalesef benim makinayi emekliye ayırdı... buna şükür dedim sağlık olsun. .
onun dışında bebisimin kont vardi kbb'de sonuclar çok iyi çıktı sükrettim durdum tüm gün:)
Geleyim yediklerime
Sabah kkk
Ara baharatlı yoğurt ceviz
Aksam taze fasulye, yogurt çorbası, salata, turp
Su ve karbonatli su da icildi..
Saat 21 civarinda da sporumu yapacağım inşallah
Çok bilgim yok ama, ben mesela kaslarım sadece güçlensim istiyorum. Kaslarımızda çok fazla hacim olmasına gerek yok, zaten amacımızda bu değil. Çoğunlukla vücut ağırlığıyla yapılan egzersizleri seçtim. (şınav, squat, lunges, burpees vs...) Tabii aşırı kas isteyenler için bir süre sonra yeterli olmaz kendi ağırlığıyla yapılan egzersizler. Evde dumbell alıp, dumbella yapılabilen hareketleri uygulayabiliriz, benim 2 kg.'lık vardı hiç kullanmadım, sevmiyordum. Jillianda kullanayım dedim, çok ağır geldi.Bende ayak bileği için aldığım 1 kg'lık ağırlıkları kullandım.
Bu egzersizleri yapıyordum ben, ama sayılarını arttırmam gerekiyordu, çok fazla arttırmadım, üşendim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...aliklardan-kurtuluyoruz-273.html#post33132856
Tesekkurler, siz topikte eskisiniz herhalde ne guzel riyaddan da takip edebiliyorsunuz.
Günaydın güzel hanımlar..
Çok teşekkür ederim desteğini geldiğimden beri hep hissettiriyorsun...
Bu arada menopoz dönemi ve kilo almaman büyük başarı..LÜtfen kilo vermiyorsun diye üzülme...Abimin eşi 15 kilo almıştı o dönem de...
..
Kerevizin kokusunu anlamadı mı yaniHayret benim eşim hemen anlıyor kerevizi
Ben de dün patates yedim etli yemeğini :18: Kocam onu pişirdi napıyım.
Geçmiş olsun. Bir gün benim de makinemden sular taşdı öyle. Ama kabahat makinede değil eşimde. Dedim ki makineyi çalıştırır mısın. Tamam dedi neyse aradan yarım saat felan geçti bir gittim mutfağa aman allahımHer taraf köpük. Nasıl böyle tavana kadar köpürmüş. Dedim ki sen buna ne koydun? deterjaaaan dedi dedim hangisi bizim elde yıkama deterjanını göstermez mi. Hiç kutunun üstüne bakmak yok. Sıvı makine deterjanı diye doldurmuş deerjan gözünü anamız ağladı köpükten kurtarcaz makineyi diye
Ahh be kedicik ben de sen gibi 40 kilo olsam kullanırdım tabi vücut ağırlığını
evet çokşükür internet güzel bişey:)
hanımlar merhaba,
karataya çokşükür geri dönüş yaptım:)
dünki menüm:
sabah: klasik karatay kahvaltısı
5 saat sonra: 1 bardak kefir+ salata
4,5 saat sonra: 1 kase tarhana çorbası+1 tabak kıymalı taze fasulye+ 1 bardak kefir+salata
yürüyüş yapacaktım ama kendime yürüyüş arkadaşı bulamadım
bu akşam eşimle yürümeyi planlıyorum hayırlısı bakalım:)
ben o saatte kahvaltı yapınca en geç 5.5,,,6 da akşam yemeği yiyorum acıkmıyorum
sen dana yenisin 11 de KKK 4-5 arası yoğurtla geçiştir 7 gibide akşam yemeği yersin yada tersini yaparsın 5 gibi akşam yemeği yersin tıka basa 7-8 arasıda yoğurt yersin gece acıkmamak için
benim veremedim diye üzülmek yerine almadım diye sevinmem lazım demekki...
gönülsüz iş yapınca böyle oluyor demekki, bende evdekilerden ne zaman bişey istesem gönülsüz üstünkörü yaparlardı başıma daha büyük iş açılırdı hastada olsam onlardan bişey istememeye çalışırım, elim bulaşık olur şurdan şunu getiirimiisin der yerinide tarif ederim gözünün önündekini görmezler bulamadım diye gelirler gider gösteririim ya siz tavanamı bakıp bulamıyorsunuz bi yerlerine bakın derim.....çayın altını söndürürmüsün derim işim bitince mutfağa uğrayınca bir bakarımki altı açık, onun için yıllardır alımışım her işimi kendim yaparım
yarim saat-40dk arasi... ebru cok konusuo konustugu yerleri ilerletiyorum :)) 2008 videosu tam bana gore gecmistede onunla sekle girmisligim var. ama topa gecmeden onceki hareketlerini yapiyorum sadece oda 20dk suruyor. debbinin packinide ezbere biliyorum ona gore degil kendi setlerime gore yapiyorum 25lik yada 50lik gunume gore :)) yeter bugunluk ..
Günaydın güzel hanımlar..
Hayırlı olsun çizelgen..Ben de 2 li rakamlar da hazırlayacağım..
Dün çalışma günümdü.. Haftanın 3 günü çalışıyorum..
Çok teşekkür ederim desteğini geldiğimden beri hep hissettiriyorsun...
Bu arada menopoz dönemi ve kilo almaman büyük başarı..LÜtfen kilo vermiyorsun diye üzülme...Abimin eşi 15 kilo almıştı o dönem de...
gözünüz aydın sonuçlar iyi çıkmış sevindim...Makina için de geçmiş olsun diyeyim sıkıntılı bir durum olmuş..
evet çokşükür internet güzel bişey:)
hanımlar merhaba,
karataya çokşükür geri dönüş yaptım:)
dünki menüm:
sabah: klasik karatay kahvaltısı
5 saat sonra: 1 bardak kefir+ salata
4,5 saat sonra: 1 kase tarhana çorbası+1 tabak kıymalı taze fasulye+ 1 bardak kefir+salata
yürüyüş yapacaktım ama kendime yürüyüş arkadaşı bulamadım
bu akşam eşimle yürümeyi planlıyorum hayırlısı bakalım:)
Spor bittikten sonra yogada çocuk duruşu deniyor galiba onu, birde saban duruşunu yapıyordum ama mydenizz burada yazmıştı esnemenin önemini bende Jillianın programında yaptığı esnemeleri eklemiştim programıma.
hocanın yorumu varmı hatırlamadım,Menengiç kahveyle ilgili canan hoca'nın yorumu nedir acaba.:26:
Bilgin varmı.??
Kesinlikle sevinmelisin canım...
Ben de sırf kızım böyle sanırdım demk ki seninkiler de öyleymiş Onlar yapıncaya kadar kalbim büyür benim..Eşim de çok beceriksiz tüm iş benim üzerime..Sağlık huzur olsun diyorum artık gerisi gelir...
Kefir alerjiye de çok faydalı oğlumun çok sıkıntısı olurdu,tıkanırdı kış ayların da acillik olurduk hava verilir öyle düzelirdi..Çok şükür kefir ve harnup pekmezi sayesin de tabi yaşının büyümesi de etken atakları minimuma indi..
ekinciğim merhaba ne kadar benzer hikayelerimiz var..daha önceki banyodaki su borusu patlama macerası gibişimdide bulaşık makinası... yeni evliyken deterjan koyup içine azıcıkta domest.s koymuştum meğer çok koymuşum.evde de misafir var bi gittim mutfağa halıya kadar her yer köpük neyse her yeri zor şer temizledim.ertesi gün servis geldi ben bozuldu sanıyorum makina,meğer deterjanı çok koymaktan kaynaklıymış..böyle zor bi tecrübem olmuştu o gün bu gündür bir kaç damladan fazla koymuyorum...eşine de tecrübe olmuştur artık sen olsanda olmasan da doğru deterjanı öğrenmiştir
bu arada sen yoğunsun heralde bu hafta pek gelemedin topiğe..bebekte sen de iyisinizdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?