Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

İyi 1 saati geçmemiş. Evet çok konuşuyor. Herkes şikayetçi galiba, mydenizz ve prenscimde şikayetçi, bende.

Günaydın güzel hanımlar..

bu arada çizelgeyide yaptım çoook mutluyummm

Hayırlı olsun çizelgen..Ben de 2 li rakamlar da hazırlayacağım..

sende yürüyüşe fırsat bulup çıksan ne güzel olur havada güzelmiş

Dün çalışma günümdü.. Haftanın 3 günü çalışıyorum..

Çok teşekkür ederim desteğini geldiğimden beri hep hissettiriyorsun...
Bu arada menopoz dönemi ve kilo almaman büyük başarı..LÜtfen kilo vermiyorsun diye üzülme...Abimin eşi 15 kilo almıştı o dönem de...

gözünüz aydın sonuçlar iyi çıkmış sevindim...Makina için de geçmiş olsun diyeyim sıkıntılı bir durum olmuş..

tamam canım ne zaman uygun olursan yaparsın

patatesi çok sevdiği halde anlamamış ya helal olsun sana iyi yedirmişsin

ben o saatte kahvaltı yapınca en geç 5.5,,,6 da akşam yemeği yiyorum acıkmıyorum
sen dana yenisin 11 de KKK 4-5 arası yoğurtla geçiştir 7 gibide akşam yemeği yersin yada tersini yaparsın 5 gibi akşam yemeği yersin tıka basa 7-8 arasıda yoğurt yersin gece acıkmamak için

Kerevizin kokusunu anlamadı mı yani Hayret benim eşim hemen anlıyor kerevizi

Ben de dün patates yedim etli yemeğini :18: Kocam onu pişirdi napıyım.

Geçmiş olsun. Bir gün benim de makinemden sular taşdı öyle. Ama kabahat makinede değil eşimde. Dedim ki makineyi çalıştırır mısın. Tamam dedi neyse aradan yarım saat felan geçti bir gittim mutfağa aman allahım Her taraf köpük. Nasıl böyle tavana kadar köpürmüş. Dedim ki sen buna ne koydun? deterjaaaan dedi dedim hangisi bizim elde yıkama deterjanını göstermez mi. Hiç kutunun üstüne bakmak yok. Sıvı makine deterjanı diye doldurmuş deerjan gözünü anamız ağladı köpükten kurtarcaz makineyi diye

Ahh be kedicik ben de sen gibi 40 kilo olsam kullanırdım tabi vücut ağırlığını

Tesekkurler, siz topikte eskisiniz herhalde ne guzel riyaddan da takip edebiliyorsunuz.

evet çokşükür internet güzel bişey:)
hanımlar merhaba,
karataya çokşükür geri dönüş yaptım:)
dünki menüm:

sabah: klasik karatay kahvaltısı
5 saat sonra: 1 bardak kefir+ salata
4,5 saat sonra: 1 kase tarhana çorbası+1 tabak kıymalı taze fasulye+ 1 bardak kefir+salata

yürüyüş yapacaktım ama kendime yürüyüş arkadaşı bulamadım
bu akşam eşimle yürümeyi planlıyorum hayırlısı bakalım:)

benim veremedim diye üzülmek yerine almadım diye sevinmem lazım demekki...

Ahh be kedicik ben de sen gibi 40 kilo olsam kullanırdım tabi vücut ağırlığını

gönülsüz iş yapınca böyle oluyor demekki, bende evdekilerden ne zaman bişey istesem gönülsüz üstünkörü yaparlardı başıma daha büyük iş açılırdı hastada olsam onlardan bişey istememeye çalışırım, elim bulaşık olur şurdan şunu getiirimiisin der yerinide tarif ederim gözünün önündekini görmezler bulamadım diye gelirler gider gösteririim ya siz tavanamı bakıp bulamıyorsunuz bi yerlerine bakın derim.....çayın altını söndürürmüsün derim işim bitince mutfağa uğrayınca bir bakarımki altı açık, onun için yıllardır alımışım her işimi kendim yaparım

merhaba canım
çok şükür bizde sana kavuştuk
bu arada bende kefir buldum ve mayalıyorum, bir arkadaştan istemiştin getirecekti ben izin aldım o aldı derken kalmıştı bir gün gördüm yarın müsaitim getirirmisin dedim o sırada başka bir arkadaş duymuş bendede kafkas kefiri var ondanda getireyim dedi sonraki gün 2 side getirmiş 2 ayrı kefirim oldu....
senin kefirle ilgili bilgin çoktu sorabilirsin demiştin aklıma gelmişken sorayım, süzdükten sonra kavanoza yada şişeye doldurup dolapta bekletiyorum her zaman içmeye fırsatım olmuyor bu şekilde dolapta kaçgün bekletebiliriz

Tesekkurlerr; tamam o sekil ayarlayayim.

benim veremedim diye üzülmek yerine almadım diye sevinmem lazım demekki...

Kesinlikle sevinmelisin canım...

Ben de sırf kızım böyle sanırdım demk ki seninkiler de öyleymiş Onlar yapıncaya kadar kalbim büyür benim..Eşim de çok beceriksiz tüm iş benim üzerime..Sağlık huzur olsun diyorum artık gerisi gelir...

Kefir alerjiye de çok faydalı oğlumun çok sıkıntısı olurdu,tıkanırdı kış ayların da acillik olurduk hava verilir öyle düzelirdi..Çok şükür kefir ve harnup pekmezi sayesin de tabi yaşının büyümesi de etken atakları minimuma indi..

Sırf ebrunun konuşması yüzünden yapmıyorum desem yeridir..çok güzel inceltiyor jillian kadar zor değil bunlar artıları..ama ebrunun sohbeti! ve sürenin uzun olması sıkıyor...a101'e bakamadım bu haftaki plates malzemelerine,aslında alıp bi kenara koysam jilliandan sonra yapmayı düşünüyorum

günaydınlar çok teşekkür ederim evet sıkıntı oldu biraz makina ama sonrası daha büyük sıkıntı,dünden bu yana bulaşıkları elde yıkıyorum..çok unuttuğum bi ev işiymiş ben makinası olupta kenarda bekletenlerden değildim çok angarya geldi şimdi elde yıkamak..zaten işim çoktu neyse bakalım bi kaç güne netleşir umarım

bu arada dün yazamadım bana inanın demişsiniz ya ben cidden size inanıyorum vücudunuz da size inanıyor ve tepki veriyor..başka kilosu çok olupta gram gram veren arkadaşlarımız oldu..neticede maalesef pes edip bıraktılar..bizde çok şaşırıyorduk hızlı vermemelerine..senin hem menüler çok güzel..hem kaçamak yok..hem en önemlisi İNANÇ var...olmaması için bi neden göremiyorum..bu arada bi de biz varız
QUOTE=Ekin06;34102671]Kerevizin kokusunu anlamadı mı yani Hayret benim eşim hemen anlıyor kerevizi

Geçmiş olsun. Bir gün benim de makinemden sular taşdı öyle. Ama kabahat makinede değil eşimde. Dedim ki makineyi çalıştırır mısın. Tamam dedi neyse aradan yarım saat felan geçti bir gittim mutfağa aman allahım Her taraf köpük. Nasıl böyle tavana kadar köpürmüş. Dedim ki sen buna ne koydun? deterjaaaan dedi dedim hangisi bizim elde yıkama deterjanını göstermez mi. Hiç kutunun üstüne bakmak yok. Sıvı makine deterjanı diye doldurmuş deerjan gözünü anamız ağladı köpükten kurtarcaz makineyi diye [/QUOTE]

ekinciğim merhaba ne kadar benzer hikayelerimiz var..daha önceki banyodaki su borusu patlama macerası gibi şimdide bulaşık makinası... yeni evliyken deterjan koyup içine azıcıkta domest.s koymuştum meğer çok koymuşum.evde de misafir var bi gittim mutfağa halıya kadar her yer köpük neyse her yeri zor şer temizledim.ertesi gün servis geldi ben bozuldu sanıyorum makina,meğer deterjanı çok koymaktan kaynaklıymış..böyle zor bi tecrübem olmuştu o gün bu gündür bir kaç damladan fazla koymuyorum...eşine de tecrübe olmuştur artık sen olsanda olmasan da doğru deterjanı öğrenmiştir
bu arada sen yoğunsun heralde bu hafta pek gelemedin topiğe..bebekte sen de iyisinizdir inşallah

hoş geldin tekrar karatay'a kolay gelsin menü güzel,yürüyüşle çok daha güzel olur..ben de gece hızımı alamadım jillianı yaptım sonra yürüdüm..12,30'da yattım..inşallah yarın iyi sonuçlar alırız

kedi; ölçülerini aldın mı 10 gün bitti senin sonuçlar ne çok merak ediyorum..ben nasıl yapsam ki 2 gün eksiğim senden 8 günlük mü alsam bilemedim:44:

Menengiç kahveyle ilgili canan hoca'nın yorumu nedir acaba.:26:
Bilgin varmı.??
hocanın yorumu varmı hatırlamadım,

büyüğüde küçüğüde eşide aynı iş yapmak istemeyene yaptırsanda yarım yamalak yapıyor yada görmüyor duymuyor....allah bizleri kimseye muhtaç etmesin

kefiri direkmi verdin sulandırarak mı

QUOTE=Ekin06;34102671]Kerevizin kokusunu anlamadı mı yani Hayret benim eşim hemen anlıyor kerevizi

Geçmiş olsun. Bir gün benim de makinemden sular taşdı öyle. Ama kabahat makinede değil eşimde. Dedim ki makineyi çalıştırır mısın. Tamam dedi neyse aradan yarım saat felan geçti bir gittim mutfağa aman allahım Her taraf köpük. Nasıl böyle tavana kadar köpürmüş. Dedim ki sen buna ne koydun? deterjaaaan dedi dedim hangisi bizim elde yıkama deterjanını göstermez mi. Hiç kutunun üstüne bakmak yok. Sıvı makine deterjanı diye doldurmuş deerjan gözünü anamız ağladı köpükten kurtarcaz makineyi diye [/QUOTE]

Valla canımcım bizim başımıza gelenler hakikaten aynımış. Dmsts koymayı hep aklıma getiriyorum ama kalıntı felan kalır diye cesaret etmedim. Gül ablanın dediği gibi gönülsüz iş yapınca öyle oluyor. Aslında defalarca makine çalıştırmışlığı var neymiş sıvı makine deterjnı sanmışmış, dedim neden bakmıyorsun kutunun üstüne baktıım tabak çanak resmi vardı ben de koydum dedi. Sanırsın okuma yazması yok. Etiket okuma özürlü benim kocam
Valla ben de bebek de iyiyiz ama bu hafta pek keyfim yok nedense bir de çok bozuldu diyetim o yüzden moralim de bozuk. Böyle gidersem çok kilo alacağım diye korkuyorum Bu hafta toparlamaya çalışıyorum tekrar. Annem geliyor bugün nihayet artık ona pişirttireceğim yemekleri çok şükür.

Canlarimmmmm benimmmmm guzel meleklerimmmmmm,herbirinize piril piril mutluluk ve saglik dolu bir gun devami temenni ediyorum canlarim.Canim Gulcugum,biraz da olsa dinlenebildin mi ne kadar yorulmustun.Canim mydenizzzcigim,yavrucugunun tahlillerini iyi cikmasina ne kadar sevindim anlatamam,makina icinde basinizin sadakasi olsun kismetse yenisi gelsin,makinalar bizi eskitmeden biz makinalari saglikla eskitelim canim.Sevgili yenacigim,bakis aciniz cok olumlu,pozitif ve mesajlariniza da yansiyor insaallah burada hep beraber gulerek eglenerek ortak bir amac beraberiz,hepimiz birbirimize tam destegiz canim.Sevgili niceerendeniz sizde maasalah cok azimlisiniz insaallah guzel sonuclar alirsiniz.Sevgilibabymom,mmucize gibi anlattiklariinizi okudum rabbim sizinde evlatlarinizi bagislasin ve esirgesin insaallah.Sevgili bluebottle tekrar tekrar topigimize hosgeldin canim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…