QUOTE=Ekin06;34102671]Kerevizin kokusunu anlamadı mı yaniHayret benim eşim hemen anlıyor kerevizi
Ben de dün patates yedim etli yemeğini :18: Kocam onu pişirdi napıyım.
Geçmiş olsun. Bir gün benim de makinemden sular taşdı öyle. Ama kabahat makinede değil eşimde. Dedim ki makineyi çalıştırır mısın. Tamam dedi neyse aradan yarım saat felan geçti bir gittim mutfağa aman allahımHer taraf köpük. Nasıl böyle tavana kadar köpürmüş. Dedim ki sen buna ne koydun? deterjaaaan dedi dedim hangisi bizim elde yıkama deterjanını göstermez mi. Hiç kutunun üstüne bakmak yok. Sıvı makine deterjanı diye doldurmuş deerjan gözünü anamız ağladı köpükten kurtarcaz makineyi diye
Sırf ebrunun konuşması yüzünden yapmıyorum desem yeridir..çok güzel inceltiyor jillian kadar zor değil bunlar artıları..ama ebrunun sohbeti! ve sürenin uzun olması sıkıyor...a101'e bakamadım bu haftaki plates malzemelerine,aslında alıp bi kenara koysam jilliandan sonra yapmayı düşünüyorum
günaydınlar çok teşekkür ederim evet sıkıntı oldu biraz makina ama sonrası daha büyük sıkıntı,dünden bu yana bulaşıkları elde yıkıyorum..çok unuttuğum bi ev işiymiş ben makinası olupta kenarda bekletenlerden değildim çok angarya geldi şimdi elde yıkamak..zaten işim çoktu neyse bakalım bi kaç güne netleşir umarım
bu arada dün yazamadım bana inanın demişsiniz ya ben cidden size inanıyorum vücudunuz da size inanıyor ve tepki veriyor..başka kilosu çok olupta gram gram veren arkadaşlarımız oldu..neticede maalesef pes edip bıraktılar..bizde çok şaşırıyorduk hızlı vermemelerine..senin hem menüler çok güzel..hem kaçamak yok..hem en önemlisi İNANÇ var...olmaması için bi neden göremiyorum..bu arada bi de biz varız
QUOTE=Ekin06;34102671]Kerevizin kokusunu anlamadı mı yaniHayret benim eşim hemen anlıyor kerevizi
Ben de dün patates yedim etli yemeğini :18: Kocam onu pişirdi napıyım.
Geçmiş olsun. Bir gün benim de makinemden sular taşdı öyle. Ama kabahat makinede değil eşimde. Dedim ki makineyi çalıştırır mısın. Tamam dedi neyse aradan yarım saat felan geçti bir gittim mutfağa aman allahımHer taraf köpük. Nasıl böyle tavana kadar köpürmüş. Dedim ki sen buna ne koydun? deterjaaaan dedi dedim hangisi bizim elde yıkama deterjanını göstermez mi. Hiç kutunun üstüne bakmak yok. Sıvı makine deterjanı diye doldurmuş deerjan gözünü anamız ağladı köpükten kurtarcaz makineyi diye
Valla canımcım bizim başımıza gelenler hakikaten aynımış. Dmsts koymayı hep aklıma getiriyorum ama kalıntı felan kalır diye cesaret etmedim. Gül ablanın dediği gibi gönülsüz iş yapınca öyle oluyor. Aslında defalarca makine çalıştırmışlığı var neymiş sıvı makine deterjnı sanmışmış, dedim neden bakmıyorsun kutunun üstüne baktıım tabak çanak resmi vardı ben de koydum dedi. Sanırsın okuma yazması yok. Etiket okuma özürlü benim kocam
Valla ben de bebek de iyiyiz ama bu hafta pek keyfim yok nedense bir de çok bozuldu diyetim o yüzden moralim de bozuk. Böyle gidersem çok kilo alacağım diye korkuyorumBu hafta toparlamaya çalışıyorum tekrar. Annem geliyor bugün nihayet artık ona pişirttireceğim yemekleri çok şükür.
Canlarimmmmm benimmmmm guzel meleklerimmmmmm,herbirinize piril piril mutluluk ve saglik dolu bir gun devami temenni ediyorum canlarim.Canim Gulcugum,biraz da olsa dinlenebildin mi ne kadar yorulmustun.Canim mydenizzzcigim,yavrucugunun tahlillerini iyi cikmasina ne kadar sevindim anlatamam,makina icinde basinizin sadakasi olsun kismetse yenisi gelsin,makinalar bizi eskitmeden biz makinalari saglikla eskitelim canim.Sevgili yenacigim,bakis aciniz cok olumlu,pozitif ve mesajlariniza da yansiyor insaallah burada hep beraber gulerek eglenerek ortak bir amac beraberiz,hepimiz birbirimize tam destegiz canim.Sevgili niceerendeniz sizde maasalah cok azimlisiniz insaallah guzel sonuclar alirsiniz.Sevgilibabymom,mmucize gibi anlattiklariinizi okudum rabbim sizinde evlatlarinizi bagislasin ve esirgesin insaallah.Sevgili bluebottle tekrar tekrar topigimize hosgeldin canim.
Ahh be kedicik ben de sen gibi 40 kilo olsam kullanırdım tabi vücut ağırlığını
kedi; ölçülerini aldın mı 10 gün bitti senin sonuçlar ne çok merak ediyorum..ben nasıl yapsam ki 2 gün eksiğim senden 8 günlük mü alsam bilemedim:44:
Muz ben hergün yiyorum ymurtada hergün var,sabah kahvaltısında çay içemediğim için her gün 1 bardak sütüm de var üstüne 1 bardak kefir öğleden sonra, ceviz badem mümkün olduğunca yiyorum ,portakal yiyemiyorum favorim ekşi elma, kaşarlı tost favorim zatenKarataydaki bir çok yiyecek bebeğede kilo aldırıyormuş..ben bu ara çoğunu yemiyorum ama..kendime bir çeki düzen vermeyelim..
Muz,yumurta,portakal,süt,kaşar peyniri(biz eskisini yeriz artık)ceviz,incir ,hurma ..bunlar son aylarda bebeğe çok yararmış..
Sabahları muz yiyim bari..incir yiyorum zaten..datçadan zeytinyağı aldığımda 1 pakette incir istemiştim..tadını çok beğendim..
merhaba canım
çok şükür bizde sana kavuştuk
bu arada bende kefir buldum ve mayalıyorum, bir arkadaştan istemiştin getirecekti ben izin aldım o aldı derken kalmıştı bir gün gördüm yarın müsaitim getirirmisin dedim o sırada başka bir arkadaş duymuş bendede kafkas kefiri var ondanda getireyim dedi sonraki gün 2 side getirmiş 2 ayrı kefirim oldu....
senin kefirle ilgili bilgin çoktu sorabilirsin demiştin aklıma gelmişken sorayım, süzdükten sonra kavanoza yada şişeye doldurup dolapta bekletiyorum her zaman içmeye fırsatım olmuyor bu şekilde dolapta kaçgün bekletebiliriz
hocanın yorumu varmı hatırlamadım,
büyüğüde küçüğüde eşide aynı iş yapmak istemeyene yaptırsanda yarım yamalak yapıyor yada görmüyor duymuyor....allah bizleri kimseye muhtaç etmesin
kefiri direkmi verdin sulandırarak mı
günaydınlar çok teşekkür ederim evet sıkıntı oldu biraz makina ama sonrası daha büyük sıkıntı,dünden bu yana bulaşıkları elde yıkıyorum..çok unuttuğum bi ev işiymiş ben makinası olupta kenarda bekletenlerden değildim çok angarya geldi şimdi elde yıkamak..zaten işim çoktu neyse bakalım bi kaç güne netleşir umarım
bu arada dün yazamadım bana inanın demişsiniz ya ben cidden size inanıyorum vücudunuz da size inanıyor ve tepki veriyor..başka kilosu çok olupta gram gram veren arkadaşlarımız oldu..neticede maalesef pes edip bıraktılar..bizde çok şaşırıyorduk hızlı vermemelerine..senin hem menüler çok güzel..hem kaçamak yok..hem en önemlisi İNANÇ var...olmaması için bi neden göremiyorum..bu arada bi de biz varız
Canlarimmmmm benimmmmm guzel meleklerimmmmmm,herbirinize piril piril mutluluk ve saglik dolu bir gun devami temenni ediyorum canlarim.Canim Gulcugum,biraz da olsa dinlenebildin mi ne kadar yorulmustun.Canim mydenizzzcigim,yavrucugunun tahlillerini iyi cikmasina ne kadar sevindim anlatamam,makina icinde basinizin sadakasi olsun kismetse yenisi gelsin,makinalar bizi eskitmeden biz makinalari saglikla eskitelim canim.Sevgili yenacigim,bakis aciniz cok olumlu,pozitif ve mesajlariniza da yansiyor insaallah burada hep beraber gulerek eglenerek ortak bir amac beraberiz,hepimiz birbirimize tam destegiz canim.Sevgili niceerendeniz sizde maasalah cok azimlisiniz insaallah guzel sonuclar alirsiniz.Sevgilibabymom,mmucize gibi anlattiklariinizi okudum rabbim sizinde evlatlarinizi bagislasin ve esirgesin insaallah.Sevgili bluebottle tekrar tekrar topigimize hosgeldin canim.
Karataydaki bir çok yiyecek bebeğede kilo aldırıyormuş..ben bu ara çoğunu yemiyorum ama..kendime bir çeki düzen vermeyelim..
Muz,yumurta,portakal,süt,kaşar peyniri(biz eskisini yeriz artık)ceviz,incir ,hurma ..bunlar son aylarda bebeğe çok yararmış..
Sabahları muz yiyim bari..incir yiyorum zaten..datçadan zeytinyağı aldığımda 1 pakette incir istemiştim..tadını çok beğendim..
Slmlar..
Mydenizz;kahve-limonu en yakın zamanda denicem..birkaç sivilcemin aktifliği geçmedi o yüzden maske de yapamıyorum..sağol canım..
Bu arada tahlilleriniz iyi çıkmış sevindim..Makinanız içinde geçmiş olsun,canınız sağolsun..
Ben dün;
Sabah ..peynir ,zeytin ve çay
Öğlen ...2-3 köfte,bulgur pilavı ve ayran
Arada ..1 kayısı,2 incir ve 2 erik..
Akşam...Kapuska,etli çorba ve yumurtalı pazı kavurması,salata ..yoğurt..
Otururken çay içtim...
Herkes iyidir inşallah..ara ara okuyorum çıkıyorum..işlerimi bitiriyorum...
Bu ara bebeğe kilo aldıracak yiyeceklerden karataya uygun hangisi varsa ağırlık vermeye çalışacağım,önce ufak çaplı bir araştırma yapayım..Ekincim sana da faydam olmuş olur
Bende bir değişiklik olduğunu zannetmiyorum almadım onun için, ama akşam alırım senin için. 8 gün yap, zaten sen alışıksın, 7 gün bile yapıp geçenler oluyor.
hocanın yorumu varmı hatırlamadım,
Haklsın canım istemedikten sonra eyleme geçrimekte zor doğal olarak...
Kefiri 24-30 saat arası mayaladıktan sonra içiyoruz koyu ayran kıvamın da oluyor sulandırmaya gerek olmuyor...
Kızım içmez tiksiniyor, kefiri tanelerinden korkuyormuşBen de cacık,ev yapımı poaça kek,kurabiye yahut ekmek yaptığım da süt-yoğurt yerine kefir ekliyorum bir güzel yiyor...
MEsela açık sütüde içiremiyorum inek kokuyormuş çok kıl kızım var...Oğlum açık süt içiyor kızım da pastörize..
Alçak gönüllüyüz de aynı zaman da) Çok hoşsun..Gerçekten geldiğimde de farkettim çok olumlu bir enerjin var...
Sağolasın varolasın..
Bilmukabele Canan hn. Ben de sizin yazdıklarınızı okuduğum da içim aydınlık oluyor mutlu oluyorum ve şükrediyorum hala böylesine güzel düşünen,güzel gören insanların olmasına...İyi ki varsınız...
Merakımı mazur görün yurt dışındamı yaşıyorsunuz.??
Bir de balık diye ekleyeyim ben de..
Canim prenscigim,ozelliklle sut ve sut urunlerini ve de yumurtayi artik hic ihmal etmemen lazim canim.Ozellikle bebegimizin vve senin kalsiyum ihtiyaci acisindan cok gerekli.Hele yumurta adeta iceriginden dolayi vucudumuzun yapi tasi.Yuce rabbime emanet olun birtanem.
Muz ben hergün yiyorum ymurtada hergün var,sabah kahvaltısında çay içemediğim için her gün 1 bardak sütüm de var üstüne 1 bardak kefir öğleden sonra, ceviz badem mümkün olduğunca yiyorum ,portakal yiyemiyorum favorim ekşi elma, kaşarlı tost favorim zatenSevdim ben bu listeyi prenscim
Bende kefir içtim bugün, yanında da elma yedim.
Haklsın canım istemedikten sonra eyleme geçrimekte zor doğal olarak...
Kefiri 24-30 saat arası mayaladıktan sonra içiyoruz koyu ayran kıvamın da oluyor sulandırmaya gerek olmuyor...
Kızım içmez tiksiniyor, kefiri tanelerinden korkuyormuşBen de cacık,ev yapımı poaça kek,kurabiye yahut ekmek yaptığım da süt-yoğurt yerine kefir ekliyorum bir güzel yiyor...
MEsela açık sütüde içiremiyorum inek kokuyormuş çok kıl kızım var...Oğlum açık süt içiyor kızım da pastörize..
Alçak gönüllüyüz de aynı zaman da) Çok hoşsun..Gerçekten geldiğimde de farkettim çok olumlu bir enerjin var...
Sağolasın varolasın..
Bilmukabele Canan hn. Ben de sizin yazdıklarınızı okuduğum da içim aydınlık oluyor mutlu oluyorum ve şükrediyorum hala böylesine güzel düşünen,güzel gören insanların olmasına...İyi ki varsınız...
Merakımı mazur görün yurt dışındamı yaşıyorsunuz.??
Bir de balık diye ekleyeyim ben de..
teşekkür ederim prensciğim geçmiş olsun dileklerin için, evet sivilce olunca peeling cilde uygulanmamalı..yatmadan önce sivilcelere limon sürersen daha çabuk kurumasına yardımcı olabilir...
sen anlamasan da emin ol değişiklik göreceksin..ben de yarın alayım bari ölçülerimi sabah kahvaltısından önce..
bu gün jillian 2 level'e geçeyim o zaman...olmadı level 3'ü 12 gün yapar 30 günü tamamlarım...
Afiyet olsun kedicik..sen güne daha başlamadın anlaşılanneyse akşam görürüz uzunca listeni
sen anlamasan da emin ol değişiklik göreceksin..ben de yarın alayım bari ölçülerimi sabah kahvaltısından önce..
bu gün jillian 2 level'e geçeyim o zaman...olmadı level 3'ü 12 gün yapar 30 günü tamamlarım...
gözünaydın canım sonunda anneciğine kavuşacaksınQUOTE=Ekin06;34102671]
Annem geliyor bugün nihayet artık ona pişirttireceğim yemekleri çok şükür.
2 gündür akşamları iş yapmadım yemek mutfak dışında dinlemdim canımCanlarimmmmm benimmmmm guzel meleklerimmmmmm,herbirinize piril piril mutluluk ve saglik dolu bir gun devami temenni ediyorum canlarim.Canim Gulcugum,biraz da olsa dinlenebildin mi ne kadar yorulmustun.Canim mydenizzzcigim,yavrucugunun tahlillerini iyi cikmasina ne kadar sevindim anlatamam,makina icinde basinizin sadakasi olsun kismetse yenisi gelsin,makinalar bizi eskitmeden biz makinalari saglikla eskitelim canim.Sevgili yenacigim,bakis aciniz cok olumlu,pozitif ve mesajlariniza da yansiyor insaallah burada hep beraber gulerek eglenerek ortak bir amac beraberiz,hepimiz birbirimize tam destegiz canim.Sevgili niceerendeniz sizde maasalah cok azimlisiniz insaallah guzel sonuclar alirsiniz.Sevgilibabymom,mmucize gibi anlattiklariinizi okudum rabbim sizinde evlatlarinizi bagislasin ve esirgesin insaallah.Sevgili bluebottle tekrar tekrar topigimize hosgeldin canim.
afiyet şeker kaymak bal olsun diyecektim karataya göre değiştireyim ....afiyet, incir, kaymak bal gibi hurma olsunKarataydaki bir çok yiyecek bebeğede kilo aldırıyormuş..ben bu ara çoğunu yemiyorum ama..kendime bir çeki düzen vermeyelim..
Bende kefir içtim bugün, yanında da elma yedim.
gözünaydın canım sonunda anneciğine kavuşacaksın
2 gündür akşamları iş yapmadım yemek mutfak dışında dinlemdim canım
ama bugün yine farklı koşturmam var 3.5 tan sonra izin alacağım eski mahallemde bankaya uğrayacağım oradan kiraca yeni girmişti kombi bozuktu ustalar gelecek onu yaptıracağım, pimapen ile duvar arasında milimlik açıklık varmış hava giriyormuş alçı çekin dedim anlamadılar evde alçı vardı mala ile onu aldım yanıma oraya onu çekeceğim, oradan pazara gideceğim, oradanda bi arkadaşa oturmaya gideceğim geçen cuma çağırmıştı perşembeye olsun hepsini denk getireyim demiştim birbriine yakın yerler olduğu için öyle ayarladım eve gitmem yine 11 i geçer
afiyet şeker kaymak bal olsun diyecektim karataya göre değiştireyim ....afiyet, incir, kaymak bal gibi hurma olsun
senmi yaptın kefiri
bende sulandırmadan içiyorum kızlarım ve kızkardeşim içmiyor ,,kimisi çocuklara sulandırarak ayran gibi içiriyormuş onun için sormuştum,,,,cacıkta iyi fikir evdekilere yoğurt diye yediririmHaklsın canım istemedikten sonra eyleme geçrimekte zor doğal olarak...
MEsela açık sütüde içiremiyorum inek kokuyormuş çok kıl kızım var...Oğlum açık süt içiyor kızım da pastörize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?