Araştırmak lazım...Yaklaşık 3-4 yıl önce güneydoğu gezisine çıktık ailecek...güzel yemekleri olan yerlere özellikle
Antepte tanıştım menengiç kahveyle.. bayıldım..dönerken 2-3 kavanoz almıştım
Sadesi de içilebilir ama ben sütlü halini çok sevmiştim..
Normalde de çay kahve çok seven biriyim...
Araştırmak lazım...Yaklaşık 3-4 yıl önce güneydoğu gezisine çıktık ailecek...güzel yemekleri olan yerlere özellikle
Antepte tanıştım menengiç kahveyle.. bayıldım..dönerken 2-3 kavanoz almıştım
Sadesi de içilebilir ama ben sütlü halini çok sevmiştim..
Normalde de çay kahve çok seven biriyim...
İvet, ben yaptım desem yalan olur, kandıracaktım sizi ama dayanamadım.Katkısız olandan aldım.
İnşallah görürüm. Herkes 1. leveldan sıkıldı galiba.Bakalım bu akşam yapabilecekmiyim, dumbellar kollarımı mahvediyor.
ben yapmadığını biliyorum kefir mayası alsaydın aldım yapacağım nasıl yapayım diye sorardın birden kefir içtim deyince sordum
ben yapmadığını biliyorum kefir mayası alsaydın aldım yapacağım nasıl yapayım diye sorardın birden kefir içtim deyince sordum
Okudukça paylaşmaya çalışıyorum, kendime saklamayayım.Sevgili kedicigim, her yonden paylastigin guzel ve dogru bilgiler icin cok sagol canim,sayende ne kadar guzel ogrenecegim bilgiler varmis.
Ben nescafe içince bazen midem bulanıyor, öyle bir etkisi olmuyor mu sizde de. Bazen çayı çok severek içiyorum bazen 1 bardağı zor içiyorum.Hiç duymadim daha önce menengiç kahveyi imkanim olursa denemek isterim..ben de çay başta olmak üzere çok seviyorum böyle icecekleri..bu yaz dibek kahvesiyle tanıştım izmir'de hatta kendi kahvemi kendim dövdüm dibekte hoş bi hatira oldu..
Teşekkür ederim, level 1'de de bazen onlardan önce bırakıyordum, çünkü kolumu daha kaldıramıyordum. Bakalım akşam yazarım yapabildim mi diye.Canım 2.level kol agirlikli bilegine dikkat et.baslangicta Setleri eksik yap istersen ..
Ben cidden sıkıldım level 1'den Bebeğimi uyutuyorum sonra level 2.yi yapacağım. .eşim geç gelecek yakın bi ilçedeymis yemegimde var ohh mis..yani spor zamani :))))
sabah kahvaltım
1 tabak süzme yoğurt
tereyağda 3 yumurta
bol yeşillik
1 muz
3 ceviz 3 kayısı
15 fındık 15 kabuklu fıstık yeni kırmıştım
15 zeytin
öğle
1 tabak süzme yoğurt
8 ceviz
günde 3 litre su içiyorum
20 gün oldu kurallara uyalı
sindirim sistemim düzene girmeye başladı çok şükür inşallah tamamen düzelir
gül abla nerdesin ben bu ara pek giremiyorum
farkettim canım girmediğini görünce şaşırdım
iyi giidiyorsun aferin sana yarın tartı günümüz unutma bakalım ne kadar farketmişsin
ablaaaaa hiç bir detay da kacmiyor senden
Canim Gulcugum, en detayli organizasyondan en ufak ayrintiya kadar hep seni bekliyorlar anladigim kadariyla,rabbim beterinden esirgesin,boyle kosusturmalar olsun. rabbim sagligini,gucunu,kuvvetini daim etsin insaallah canim.
kişileri az çok tanıdığım için ne yapıp yapmayacaklarınıda öğrendim, kedi bişeyi alacağım deyince alır, kefir mayası alacak olsa nerden bulurum kimden alırım diye sorardı,,, anneside yapmış olabilir diye düşündüm onun için sordum ama hazırmış
Okudukça paylaşmaya çalışıyorum, kendime saklamayayım.
Ben nescafe içince bazen midem bulanıyor, öyle bir etkisi olmuyor mu sizde de. Bazen çayı çok severek içiyorum bazen 1 bardağı zor içiyorum.
Teşekkür ederim, level 1'de de bazen onlardan önce bırakıyordum, çünkü kolumu daha kaldıramıyordum. Bakalım akşam yazarım yapabildim mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?