Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bende antepte içtim ama işlenmiş bişey mi bilmiyorum normal türk kahveleri gibiyse işlenmemiş içilir, sütlüyü yemek arkasında içmem lazımki leptine engel olmasın

Bir nimet olan gıdayı bir tüketim malzemesi haline getiren şükürsüzlük, maalesef gıdaların mahiyetine zarar verme geleneğini de başlatmıştır. Hz. Davut (as), "Bir gün gelir, insanın yedikleri kendisine tuzak olur." buyurmuş. Evet, bugün yediklerimiz içtiklerimiz kelimenin tam anlamıyla bizler için tuzak halini almaya başlamıştır.
Artık ne yediğimiz etin et olduğundan eminiz, ne yediğimiz domatesin domates! Tahıldan sebzeye, sebzeden meyveye, meyveden bala ve ete kadar her bir şeyin hem sahtesi, hem tabiatıyla oynanmış hali var piyasada.
Bir bakıyorsunuz bir markette "Bir kilo bilmem ne köftesi 3 lira" ilanı asılı. Bir ekmeğin bir buçuk iki lira olduğu bir zamanda bir kilo köftenin 3 lira olması akıl dışı. Tattığınızda evet, size köfte tadını veriyor belki ama sizin köfte zannederek ne yediğiniz belli değil.
Aynı şey sıvı yağlar için geçerli. Mesela bir kilo ayçiçeği çekirdeği 10 lira ama 7-8 kilosundan bir litre elde edilebilen yağının litresi 3.5 lira. Fakat hiç kimse merak etmez bu niye böyledir diye. Tabii ayçiçeği yağı diye kullandığı yağın aslında ne yağı olduğunu da merak etmez. Zararlı mı faydalı mı bilmez. Sıvı yağ kullandığını ve sağlıklı yaşadığını zanneder ama bir de bakar ki kalp krizi geçirmiş veya beyin damarları daralıp sertleştiği için beyin kanaması geçirip terk-i dünya eylemiş!
Can Boğazdan Çıkar kitabından.
Mehmet Ali Bulut

Hiç duymadim daha önce menengiç kahveyi imkanim olursa denemek isterim..ben de çay başta olmak üzere çok seviyorum böyle icecekleri..bu yaz dibek kahvesiyle tanıştım izmir'de hatta kendi kahvemi kendim dövdüm dibekte hoş bi hatira oldu..

Sevgili kedicigim, her yonden paylastigin guzel ve dogru bilgiler icin cok sagol canim,sayende ne kadar guzel ogrenecegim bilgiler varmis.

İnşallah görürüm. Herkes 1. leveldan sıkıldı galiba. Bakalım bu akşam yapabilecekmiyim, dumbellar kollarımı mahvediyor.

Canım 2.level kol agirlikli bilegine dikkat et.baslangicta Setleri eksik yap istersen ..
Ben cidden sıkıldım level 1'den Bebeğimi uyutuyorum sonra level 2.yi yapacağım. .eşim geç gelecek yakın bi ilçedeymis yemegimde var ohh mis..yani spor zamani :))))

sabah kahvaltım
1 tabak süzme yoğurt
tereyağda 3 yumurta
bol yeşillik
1 muz
3 ceviz 3 kayısı
15 fındık 15 kabuklu fıstık yeni kırmıştım
15 zeytin

öğle
1 tabak süzme yoğurt
8 ceviz
günde 3 litre su içiyorum

20 gün oldu kurallara uyalı
sindirim sistemim düzene girmeye başladı çok şükür inşallah tamamen düzelir
gül abla nerdesin ben bu ara pek giremiyorum

Sevgili kedicigim, her yonden paylastigin guzel ve dogru bilgiler icin cok sagol canim,sayende ne kadar guzel ogrenecegim bilgiler varmis.
Okudukça paylaşmaya çalışıyorum, kendime saklamayayım.

Ben nescafe içince bazen midem bulanıyor, öyle bir etkisi olmuyor mu sizde de. Bazen çayı çok severek içiyorum bazen 1 bardağı zor içiyorum.

Teşekkür ederim, level 1'de de bazen onlardan önce bırakıyordum, çünkü kolumu daha kaldıramıyordum. Bakalım akşam yazarım yapabildim mi diye.

farkettim canım girmediğini görünce şaşırdım
iyi giidiyorsun aferin sana yarın tartı günümüz unutma bakalım ne kadar farketmişsin

Canim Gulcugum, en detayli organizasyondan en ufak ayrintiya kadar hep seni bekliyorlar anladigim kadariyla,rabbim beterinden esirgesin,boyle kosusturmalar olsun. rabbim sagligini,gucunu,kuvvetini daim etsin insaallah canim.

ablaaaaa hiç bir detay da kacmiyor senden

kişileri az çok tanıdığım için ne yapıp yapmayacaklarınıda öğrendim, kedi bişeyi alacağım deyince alır, kefir mayası alacak olsa nerden bulurum kimden alırım diye sorardı,,, anneside yapmış olabilir diye düşündüm onun için sordum ama hazırmış

Canim Gulcugum, en detayli organizasyondan en ufak ayrintiya kadar hep seni bekliyorlar anladigim kadariyla,rabbim beterinden esirgesin,boyle kosusturmalar olsun. rabbim sagligini,gucunu,kuvvetini daim etsin insaallah canim.

AMİN....benim kaderim buymuş ben+iş kaderim onunla yazılmış galiba

Nasılda tanımışsın beni. Ekin bu aldığım markayı önerince aldım bende.

Son düzenleme:
Merhaba gül hanım bende haşimato rahatsızlığı olan bir bayanım 1.60 boy ve 59 kilodayım karatay kitaplarını okudum ancak spor yaparken zorlandığım için sporu bır türlü hayatıma katamadım ve haşimatodan ötürü kilo veremıyorum siz neler yaptınız aynı rahatsızlığınız varmış?

Yaparsin canım ondan eminim de yakin zamanda bilegini incittin diye yazdım. .en iyisi alisana kadar zorlamamak..
Ben geçmişte 2'si bir arada ne zaman icsem şiddetli bulantı yasardim ama öyle böyle değil korkunç. .sadece sade içip azıcık süt ekleyince icebiliyordum..Şimdi zaten o da yok Türk kahvesi yetiyor..
Bu arada kefir markasini bende alabilir miyim ev yapimi kullanamıyorum

merhaba arkadaşlar bugün hiç müsait olamadım yazdıklarınızın çoğunu okudum sanırım herkeste genel anlamda iyi gibi

ben şuan iiyim şükür 3 gündür çektiğim kabızlık sorunumu saymazsak perişan oldum sormayın zeytinyağı yiyorum sabahları kayısıda yiyorum çok katı gıda tüketmiyorum bol bol sıvıda alıyorum neden böyle oluyor bilmiyorum dün 3 yemek kaşığı zeytinyağı içtim 2 saat sonra akşam ilaç içtim banamısın demediyaaa kusura bakmayın bağırsak sorunumu böyle dile getirmekten utandım bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…