merhaba arkadaşlar,siteye şöyle bir göz attım hasta olanlara geçmiş olsun diyorum,kilo verenlere yaşaşııınn gitsin kilolar diyorum,hayatında aksilikler olanlara da sıkmayın canınızı inşallah hepsi geçecek diyorum.:) herşeyin başı sağlık ...
şimdi biir şu çizelgeleri nasıl yapıyorsunuz? hani sayfalarınızda varya görseller ...çok güzel ben de öğrenmek isterim.ikiiii bu cuma günleri listeye beni de alacak mısınız ? :18:ne zaman bildirim yapmam lazım.sevgiler....
Sevgili teosoncugum,hosgeldin canim.Sabah yedigin kayisilari geceden suda bekletiyormusun?Oncelikle kayisilar gunkurusu olacak ha keza kuru erikte olabilir,ben miktar olarak iki tane kayisi veya erigi gece yatmadan bir bardak suyun icine koyuyorum,her sabah hic aksatmadan erikleri yiyip hemen uzerine suyuda iciyorum.Benim icin en dogal ilac ama bunyeden bunyeye olan farkliliklarida goz onune almak lazim.Birde Canan hanim,zeytinyagi miktarini ,yemeklerde ve salatalarda bes kati arttirmak lazim diyor her sohbetinde.Diger can dostlariminda degerli onerileri olacaktir muhakkak.
akşamki menüm yemek yapamadım
tereyağda 2 yumurta
1 tabak süzme yoğurt
2 tabak havuç salatası
10 ceviz
Listeye alındın çoktan.merhaba arkadaşlar,siteye şöyle bir göz attım hasta olanlara geçmiş olsun diyorum,kilo verenlere yaşaşııınn gitsin kilolar diyorum,hayatında aksilikler olanlara da sıkmayın canınızı inşallah hepsi geçecek diyorum.:) herşeyin başı sağlık ...
şimdi biir şu çizelgeleri nasıl yapıyorsunuz? hani sayfalarınızda varya görseller ...çok güzel ben de öğrenmek isterim.ikiiii bu cuma günleri listeye beni de alacak mısınız ? :18:ne zaman bildirim yapmam lazım.sevgiler....
akşam yemeği için bu menü veya farklısı olabilir değilmi sıkıntı olurmu sizce
Zararlı birşey yok, olabilir bence.
merhaba arkadaşlarbugün hiç müsait olamadım yazdıklarınızın çoğunu okudum sanırım herkeste genel anlamda iyi gibi
ben şuan iiyim şükür 3 gündür çektiğim kabızlık sorunumu saymazsakperişan oldum sormayın zeytinyağı yiyorum sabahları kayısıda yiyorum çok katı gıda tüketmiyorum bol bol sıvıda alıyorum neden böyle oluyor bilmiyorum dün 3 yemek kaşığı zeytinyağı içtim 2 saat sonra akşam ilaç içtim banamısın demedi yaaa kusura bakmayın bağırsak sorunumu böyle dile getirmekten utandım bak şimdi
Hiç duymadim daha önce menengiç kahveyi imkanim olursa denemek isterim..ben de çay başta olmak üzere çok seviyorum böyle icecekleri..bu yaz dibek kahvesiyle tanıştım izmir'de hatta kendi kahvemi kendim dövdüm dibekte hoş bi hatira oldu..
Hatırladığım kadarıyla eğer ayakta içerseniz hemen kusun bile yazıyordu, zararlı gerçekten.iyi akşamlar herkese... canan ablacım sormuşsun giremedim bugün işlerimde yoğun değildi ama telde bi sorun vardı anlamadım akşam eşim baktı düzeltti iş yerinde ki bilgisayarda internetim olmadığı için de giremedim malesef. yemek faslı bitti mutfağı toparla çiçekleri sula derken bu saat oldu..aklım burda kaldı
menengiç kahvesini bende severim sade hiç içmedim ama sütlüsü harika oluyor...
kefirin evde yapılmışı daha iyiymiş bence.. ben ilk hazır içmiştim evde şimdi kendim yapıyorum daha güzel oluyor, bide ben suyla ya da sütle inceltiyorum biraz çok koyu geliyor evde yaptığım...
kediccim spor yaparken su içiyorum ya( biliyorum zararlı olduğunu yazmıştın sen) ama sen sorunca düşündüm de genelde ayakta içiyorum.spor esnasında.(.gün içinde oturarak iciyorum )
bugün yediklerim
6.30 kalkarkalkmaz karbonatlı bi bardak su
sabah 7.30 bitiş kkk ve kefir ve bir küçük yeşil elma
öğlen 13.00 yoğurt tarçın
akşam 19.30bitiş.. bolll mercimek salatası ve bir kase yoğurt
su 2 oldu.kahve ve bitki çayı içidi
bi de arkadaşlar bi kaç gün spor yapamıcam haberiniz olsun..
malum jillian biraz ağır benimde regl günüm bugün yarın.. tam tarihi hatırlayamadım o yüzden ne olur ne olmaz diye regl oluncaya kadar ara veriyorum..dua edin de uzun bi ara olsun arkadaşlarımm
Kefir'in faydalarına tekrar göz atmıştım bugün, bağırsaklara da faydası varmış, sende tüketmeye çalış.merhaba arkadaşlarbugün hiç müsait olamadım yazdıklarınızın çoğunu okudum sanırım herkeste genel anlamda iyi gibi
ben şuan iiyim şükür 3 gündür çektiğim kabızlık sorunumu saymazsakperişan oldum sormayın zeytinyağı yiyorum sabahları kayısıda yiyorum çok katı gıda tüketmiyorum bol bol sıvıda alıyorum neden böyle oluyor bilmiyorum dün 3 yemek kaşığı zeytinyağı içtim 2 saat sonra akşam ilaç içtim banamısın demedi yaaa kusura bakmayın bağırsak sorunumu böyle dile getirmekten utandım bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?