Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Mydenizz ve fmgenc; jillian arasında su içiyordunuz, ayakta mı içiyorsunuz suyu yoksa oturuyor musunuz?

merhaba arkadaşlar,siteye şöyle bir göz attım hasta olanlara geçmiş olsun diyorum,kilo verenlere yaşaşııınn gitsin kilolar diyorum,hayatında aksilikler olanlara da sıkmayın canınızı inşallah hepsi geçecek diyorum.:) herşeyin başı sağlık ...

şimdi biir şu çizelgeleri nasıl yapıyorsunuz? hani sayfalarınızda varya görseller ...çok güzel ben de öğrenmek isterim.ikiiii bu cuma günleri listeye beni de alacak mısınız ? :18:ne zaman bildirim yapmam lazım.sevgiler....

Sevgili teosoncugum,hosgeldin canim.Sabah yedigin kayisilari geceden suda bekletiyormusun?Oncelikle kayisilar gunkurusu olacak ha keza kuru erikte olabilir,ben miktar olarak iki tane kayisi veya erigi gece yatmadan bir bardak suyun icine koyuyorum,her sabah hic aksatmadan erikleri yiyip hemen uzerine suyuda iciyorum.Benim icin en dogal ilac ama bunyeden bunyeye olan farkliliklarida goz onune almak lazim.Birde Canan hanim,zeytinyagi miktarini ,yemeklerde ve salatalarda bes kati arttirmak lazim diyor her sohbetinde.Diger can dostlariminda degerli onerileri olacaktir muhakkak.

Son düzenleme:

MERHABALAR TOPİCTEKİ İLK SAYFAYA BAKARSANIZ ÇİZELGEYİ NASIL YAPACAINIZ ADIM ADIM GÖSTERİYOR

canan ablacım teşekkür ederim ilgilendiğin için evet sanırım bünyedende kaynaklı olabilir bende normallde böyle rahatsızlık pek olmaz bütün gün oturarak çalışıyor olmamdan ve sigarayı bıraktım onunda etkisi çok oldu sanırım ama üstesinden gelirim inşallah kronikleşmesi beni korkutuyor sadece.ben egeli değilim ama eşim egeli zeytinyağı ve zeytinden yana şanslıyım kayınvalidemler gönderiyorlar bol bolda tüketirim sadece kayısı olayını günkurusu yiyorum ama kuru kuru bundan sonra dediğin gibi deniycem inşallah

Listeye alındın çoktan. Yarın bildirim yapacağız.

Bu şekilde bildirim yapıyoruz;

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.9
bu hafta:46
fark: +100 gr
toplam fark: -4.000 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: +0.217

Fark yazan kısmı 100'e çarpıyorsun. Örnek; 200*100=20000
20000/47300==0,422
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona bölüyorsun

Son düzenleme:
Bugünkü menum
Sabah :yarim portakal-kkk
Ara yesilcay limonlu
2 litre su
Öğle:1tabak zeytinyağlı pirasa ayran
Ara yesilcay limonlu
Aksam 6da cok aciktim yogurt uzerine corekotu zeytinyağı pul biber koydum yedim
Aksamda pırasa yemegi 1 kase yoğurt

iyi akşamlar herkese... canan ablacım sormuşsun giremedim bugün işlerimde yoğun değildi ama telde bi sorun vardı anlamadım akşam eşim baktı düzeltti iş yerinde ki bilgisayarda internetim olmadığı için de giremedim malesef. yemek faslı bitti mutfağı toparla çiçekleri sula derken bu saat oldu..aklım burda kaldı
menengiç kahvesini bende severim sade hiç içmedim ama sütlüsü harika oluyor...
kefirin evde yapılmışı daha iyiymiş bence.. ben ilk hazır içmiştim evde şimdi kendim yapıyorum daha güzel oluyor, bide ben suyla ya da sütle inceltiyorum biraz çok koyu geliyor evde yaptığım...

kediccim spor yaparken su içiyorum ya( biliyorum zararlı olduğunu yazmıştın sen) ama sen sorunca düşündüm de genelde ayakta içiyorum.spor esnasında.(.gün içinde oturarak iciyorum )

bugün yediklerim
6.30 kalkarkalkmaz karbonatlı bi bardak su
sabah 7.30 bitiş kkk ve kefir ve bir küçük yeşil elma
öğlen 13.00 yoğurt tarçın
akşam 19.30bitiş.. bolll mercimek salatası ve bir kase yoğurt

su 2 oldu.kahve ve bitki çayı içidi
bi de arkadaşlar bi kaç gün spor yapamıcam haberiniz olsun..
malum jillian biraz ağır benimde regl günüm bugün yarın.. tam tarihi hatırlayamadım o yüzden ne olur ne olmaz diye regl oluncaya kadar ara veriyorum..dua edin de uzun bi ara olsun arkadaşlarımm

bugün yediklerim..

Sabah,
1 çay bardağı fıstık
2 yumurtadan maydanozlu,dereotlu,lorlu omlet
10 zeytin
1 günkurusu
domates ve yeşillik

Ara,
Sütlü kakhve
yeşilçay

Akşam,
Karatay usulü kabak mücver
ot salatası (cibez)
turp
yoğurt

Son düzenleme:

seni çok iyi anlıyorum dikkat etmediğim de benim de o sorunum var maalesef ve buna bağlı hemeroidim....Sabahları ve akşamları suyu özellikle ılık içiyorum onun faydası oluyor..Kefir kesinlikle birebir kabızlığa..

Offf ne lezzetlidir değilmi.? Kemeraltındamı içtin.? Orda birde kahveden sonra fal bakıyorlar..

Canimmm fmgenccigim benim butun kalbimle yuce rabbimden dokuz aylik bir ara diliyorum hayirlisiyla.Rabbim ona acilan elleri asla bosa cevirmez yavrum.Hakkinizda en hayirlisi olani diliyorum canim benim insaallah.

Son düzenleme:
Hatırladığım kadarıyla eğer ayakta içerseniz hemen kusun bile yazıyordu, zararlı gerçekten.

Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:00
Yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın, zeytinyağı :)

09:37 kefir ve elma, kahvaltı yapmama zaman vardı, aç olduğum için önceden yedim bunları

KAHVALTI 12:30
1 incur, 3 gün kurusu kayısı, 1 kuru incir
Kabak çekirdeği, badem
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Çeçil peynir, beyaz peynir
Turp, havuç
Siyah çay (limonlu)

Adaçayı, karanfil çayı

17:30 kefir

AKŞAM YEMEĞİ 19:30
(Yemekte yine domates çorbası ve biber dolması vardı ama bu sefer yemedim, annem beni strese sokuyorsun dedi
)
Soğanla kavrulmuş fasülye turşusu
Kırmızı pancar, havuç (sirke, zeytinyağı)
Veee yine kefir

Jillian 2/1 olacak inşallah

Kefir'in faydalarına tekrar göz atmıştım bugün, bağırsaklara da faydası varmış, sende tüketmeye çalış.
Elma yemek sanki benim bağırsaklarımı çalıştırıyor, doğrumudur acaba?

Son düzenleme:
uyaninca 1 bardak karbonatli su

10.30 kkk+2bardak yesil cay

13.30 turk kahvesi

16.30 zeytinyagli kabak+2 kasik tavuk sote+yogurt+lahanali salatalikli yesillik+2 bardak yesil cay

19.00 yogurt

2lt yakin limonlu tarcinli su . surahim buyuk

egzersiz Tibet + 200 ip

baska egzersiz yapmiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…