seni çok iyi anlıyorum dikkat etmediğim de benim de o sorunum var maalesef ve buna bağlı hemeroidim....Sabahları ve akşamları suyu özellikle ılık içiyorum onun faydası oluyor..Kefir kesinlikle birebir kabızlığa..
Offf ne lezzetlidir değilmi.? Kemeraltındamı içtin.? Orda birde kahveden sonra fal bakıyorlar..
iyi akşamlar herkese... canan ablacım sormuşsun giremedim bugün işlerimde yoğun değildi ama telde bi sorun vardı anlamadım akşam eşim baktı düzeltti iş yerinde ki bilgisayarda internetim olmadığı için de giremedim malesef. yemek faslı bitti mutfağı toparla çiçekleri sula derken bu saat oldu..aklım burda kaldı
menengiç kahvesini bende severim sade hiç içmedim ama sütlüsü harika oluyor...
kefirin evde yapılmışı daha iyiymiş bence.. ben ilk hazır içmiştim evde şimdi kendim yapıyorum daha güzel oluyor, bide ben suyla ya da sütle inceltiyorum biraz çok koyu geliyor evde yaptığım...
kediccim spor yaparken su içiyorum ya( biliyorum zararlı olduğunu yazmıştın sen) ama sen sorunca düşündüm de genelde ayakta içiyorum.spor esnasında.(.gün içinde oturarak iciyorum )
bugün yediklerim
6.30 kalkarkalkmaz karbonatlı bi bardak su
sabah 7.30 bitiş kkk ve kefir ve bir küçük yeşil elma
öğlen 13.00 yoğurt tarçın
akşam 19.30bitiş.. bolll mercimek salatası ve bir kase yoğurt
su 2 oldu.kahve ve bitki çayı içidi
bi de arkadaşlar bi kaç gün spor yapamıcam haberiniz olsun..
malum jillian biraz ağır benimde regl günüm bugün yarın.. tam tarihi hatırlayamadım o yüzden ne olur ne olmaz diye regl oluncaya kadar ara veriyorum..dua edin de uzun bi ara olsun arkadaşlarımm
Hatırladığım kadarıyla eğer ayakta içerseniz hemen kusun bile yazıyordu, zararlı gerçekten.
Canimmm inşallah hayırlısıyla allah gönlüne göre versin...uzuuuun bi ara olsun ve saglicakla gelsin bebiş (amin)
Canim ben de jillian esnadinda ayakta içiyorum. Bir yudum zor alıyorum zaten fazlasina zaman kalmıyor. .birde bu kadar kardioda fazla miktarda su dalaği şişirir..maksadim bogazimi islatmak
karatayı kaçamaksız uyguluyorum ilk 2 ay bende dizlerimdeki problemden dolayı spor yapamadım ama 7 kg dan fazlada verdim sonra yürüyüş yapmaya başladım arasıra da leslie yaptım fıtık ve diz problemlerinden dolayı başka spor yapamıyorum bendeMerhaba gül hanım bende haşimato rahatsızlığı olan bir bayanım 1.60 boy ve 59 kilodayım karatay kitaplarını okudum ancak spor yaparken zorlandığım için sporu bır türlü hayatıma katamadım ve haşimatodan ötürü kilo veremıyorum siz neler yaptınız aynı rahatsızlığınız varmış?
iyi akşamlar herkese... canan ablacım sormuşsun giremedim bugün işlerimde yoğun değildi ama telde bi sorun vardı anlamadım akşam eşim baktı düzeltti iş yerinde ki bilgisayarda internetim olmadığı için de giremedim malesef. yemek faslı bitti mutfağı toparla çiçekleri sula derken bu saat oldu..aklım burda kaldı
menengiç kahvesini bende severim sade hiç içmedim ama sütlüsü harika oluyor...
kefirin evde yapılmışı daha iyiymiş bence.. ben ilk hazır içmiştim evde şimdi kendim yapıyorum daha güzel oluyor, bide ben suyla ya da sütle inceltiyorum biraz çok koyu geliyor evde yaptığım...
kediccim spor yaparken su içiyorum ya( biliyorum zararlı olduğunu yazmıştın sen) ama sen sorunca düşündüm de genelde ayakta içiyorum.spor esnasında.(.gün içinde oturarak iciyorum )
bugün yediklerim
6.30 kalkarkalkmaz karbonatlı bi bardak su
sabah 7.30 bitiş kkk ve kefir ve bir küçük yeşil elma
öğlen 13.00 yoğurt tarçın
akşam 19.30bitiş.. bolll mercimek salatası ve bir kase yoğurt
su 2 oldu.kahve ve bitki çayı içidi
bi de arkadaşlar bi kaç gün spor yapamıcam haberiniz olsun..
malum jillian biraz ağır benimde regl günüm bugün yarın.. tam tarihi hatırlayamadım o yüzden ne olur ne olmaz diye regl oluncaya kadar ara veriyorum..dua edin de uzun bi ara olsun arkadaşlarımm
menülerin çok iyibugün yediklerim..
Sabah,
1 çay bardağı fıstık
2 yumurtadan maydanozlu,dereotlu,lorlu omlet
10 zeytin
1 günkurusu
domates ve yeşillik
Ara,
Sütlü kakhve
yeşilçay
Akşam,
Karatay usulü kabak mücver
ot salatası (cibez)
turp
yoğurt
bende geçen sene orada içmiştimseni çok iyi anlıyorum dikkat etmediğim de benim de o sorunum var maalesef ve buna bağlı hemeroidim....Sabahları ve akşamları suyu özellikle ılık içiyorum onun faydası oluyor..Kefir kesinlikle birebir kabızlığa..
Offf ne lezzetlidir değilmi.? Kemeraltındamı içtin.? Orda birde kahveden sonra fal bakıyorlar..
bunlar sizin gibi basit kabızlık çekenler için çok faydalı ama benim gibi kronik kabızlık çekenlere fayda bile etmiyorKefir'in faydalarına tekrar göz atmıştım bugün, bağırsaklara da faydası varmış, sende tüketmeye çalış.
Elma yemek sanki benim bağırsaklarımı çalıştırıyor, doğrumudur acaba?
uyaninca 1 bardak karbonatli su
10.30 kkk+2bardak yesil cay
13.30 turk kahvesi
16.30 zeytinyagli kabak+2 kasik tavuk sote+yogurt+lahanali salatalikli yesillik+2 bardak yesil cay
19.00 yogurt
2lt yakin limonlu tarcinli su . surahim buyuk
egzersiz Tibet + 200 ip
baska egzersiz yapmiycam
Evet, dalak şişmesi gibi bir durumda varmış, yeni okudum onuda.Jillian 2/1 yaptım ama düzgün yapamadım, hareketleri takip etmekte zorlandım ve kardiyolar çok yorucuydu. Birde seninde söylediğin bacağını öne açıp dumbelları kaldırıyorsun ya, ikinci bacakta, bacaklar titremeye başladı artık. Ben Jillian'a yeter artık vs... diye söylenirken kardeşimde arkadan yapma o zaman demez mi.
bunlar sizin gibi basit kabızlık çekenler için çok faydalı ama benim gibi kronik kabızlık çekenlere fayda bile etmiyor
günaydın canım arkadaşlarım ,cumanız mübarek olsuninşallah iyisinizdir.zamanım olmadığı icin giremiyorum,bazı nedenlerden dolayı duğun tarihini 1 hafta öne aldık.Gül hanım , o kadar koşturdum ki,ayağımın agrısı tekrardan geldı. karataya devam,kilo veremesem de ben de kilolarım gibi inatçı olmağa karar verdim,ama bu hafta kaçamağım oldu,hafta boyu tam karataya uydum ama 2 tane kuru trabzon hurması yedim malesef (( kızım beni çağırıyor,bu aralar her kes her iş yapıyor ama ben bilgisayar başına geçende her kesin gözu dort oluyor yaa,kızlarım, kardeşim senin işin gücün yokmu diye söylenırler.canlarım,darısı başınıza, rabbim evlatlarınızın düğününü görmeği kısmet eylesin,amin. mutlu,huzurlu hafta sonları diliyorum,canım arkadaşlarım,hoşca kalın,sizi çoooook seviyorumm
Gül hanım,bu gün 3. iğne olucam.
bildirim yapıyım.
rumuz:hatce33
baş.tarih:30 12 2014
baş.kilo:96
geçen haf.90. 400
fark: 0
toplam fark:5.600
bu haf.90.400
beden:54
spor:yürüyüş,haftada 3 ya 4 gün egzersiz
hedef:75
yüzdesini yapamadım
Kefir'in faydalarına tekrar göz atmıştım bugün, bağırsaklara da faydası varmış, sende tüketmeye çalış.
Elma yemek sanki benim bağırsaklarımı çalıştırıyor, doğrumudur acaba?
karatayı kaçamaksız uyguluyorum ilk 2 ay bende dizlerimdeki problemden dolayı spor yapamadım ama 7 kg dan fazlada verdim sonra yürüyüş yapmaya başladım arasıra da leslie yaptım fıtık ve diz problemlerinden dolayı başka spor yapamıyorum bende
gül ablacım sendede tiroid bardı bende de maalesef hipotroid var oyüzden kilo vermemiz zorlaşıyor maalesef ilk haftalarda benim bildiğim hızlı kilo verilir sonra yavaşlar dönem dönem değişiklikler olur .ama ben bu hafta yine başaramadım sabitim 2 haftayı eçti nerde yalnış yapıyorum bilmiyorum
bu haftaki bildirimimide yapayım
rumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
geçen hafta :84.6
şu anki kilo : 84.6
toplam fark : 2.40
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor : 2 gün 45 dk yürüyüş
Teoson,
Kefir tanelerini temin etmen gerek mayalaman için...Ben de var ama nasıl muhafaza edip sana kargolayabilirim bilemiyorum...
Yaşadığın yer de üniversite varsa ziraat fakültelerin de bulabilirsin biz ege ziraatten almıştık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?