Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

İyi geceler sevgili topigim

Bu gün sabah kkk peynir eritmesiyle yumurta eşliğinde

Ara da yeşil salata yoğurt (baharatli)

Aksam 5 minik köfte salata ( tere roka nane Kıvırcık maydanoz dereotu ) yoğurt bir de turşu suyu :))

Su 3 lt fazla karbonatli su, kahve

Spor: 40 dk yürüyüş ve jillian 2/1

Yok Kemeraltı'nda değil izmirin ilçesinde bi köyde. .o bolgenin en meşhur kahvecisiymis küçük salaş bir yerdi ilçeden köye özellikle kahve icmeye gitmistik.. ama değdi enfesti...

Canimmm inşallah hayırlısıyla allah gönlüne göre versin...uzuuuun bi ara olsun ve saglicakla gelsin bebiş (amin)

Hatırladığım kadarıyla eğer ayakta içerseniz hemen kusun bile yazıyordu, zararlı gerçekten.

Canim ben de jillian esnadinda ayakta içiyorum. Bir yudum zor alıyorum zaten fazlasina zaman kalmıyor. .birde bu kadar kardioda fazla miktarda su dalaği şişirir..maksadim bogazimi islatmak

Evet, dalak şişmesi gibi bir durumda varmış, yeni okudum onuda. Jillian 2/1 yaptım ama düzgün yapamadım, hareketleri takip etmekte zorlandım ve kardiyolar çok yorucuydu. Birde seninde söylediğin bacağını öne açıp dumbelları kaldırıyorsun ya, ikinci bacakta, bacaklar titremeye başladı artık. Ben Jillian'a yeter artık vs... diye söylenirken kardeşimde arkadan yapma o zaman demez mi.

karatayı kaçamaksız uyguluyorum ilk 2 ay bende dizlerimdeki problemden dolayı spor yapamadım ama 7 kg dan fazlada verdim sonra yürüyüş yapmaya başladım arasıra da leslie yaptım fıtık ve diz problemlerinden dolayı başka spor yapamıyorum bende

inşallah çok uzun bir ara olur

menülerin çok iyi
bende geçen sene orada içmiştim
Kefir'in faydalarına tekrar göz atmıştım bugün, bağırsaklara da faydası varmış, sende tüketmeye çalış.
Elma yemek sanki benim bağırsaklarımı çalıştırıyor, doğrumudur acaba?
bunlar sizin gibi basit kabızlık çekenler için çok faydalı ama benim gibi kronik kabızlık çekenlere fayda bile etmiyor

menüler çok iyi

doğru söylemiş söyleneceksen yapma yapacaksan söylenme dermişim....yeter ya bir sürü şey yapıyorsun hatice ye benzemek için bu kadar çaba sarfetmene gerek yok ki

günaydın canım arkadaşlarım ,cumanız mübarek olsuninşallah iyisinizdir.zamanım olmadığı icin giremiyorum,bazı nedenlerden dolayı duğun tarihini 1 hafta öne aldık.Gül hanım , o kadar koşturdum ki,ayağımın agrısı tekrardan geldı. karataya devam,kilo veremesem de ben de kilolarım gibi inatçı olmağa karar verdim,ama bu hafta kaçamağım oldu,hafta boyu tam karataya uydum ama 2 tane kuru trabzon hurması yedim malesef (( kızım beni çağırıyor,bu aralar her kes her iş yapıyor ama ben bilgisayar başına geçende her kesin gözu dort oluyor yaa,kızlarım, kardeşim senin işin gücün yokmu diye söylenırler.canlarım,darısı başınıza, rabbim evlatlarınızın düğününü görmeği kısmet eylesin,amin. mutlu,huzurlu hafta sonları diliyorum,canım arkadaşlarım,hoşca kalın,sizi çoooook seviyorumm
Gül hanım,bu gün 3. iğne olucam.

bildirim yapıyım.

rumuz:hatce33
baş.tarih:30 12 2014
baş.kilo:96
geçen haf.90. 400
fark: 0
toplam fark:5.600
bu haf.90.400
beden:54
spor:yürüyüş,haftada 3 ya 4 gün egzersiz
hedef:75
yüzdesini yapamadım

Son düzenleme:
rumuz:emriye88
baş.tarih:1 2 2014
baş.kilo:57,5
bu haf.58
spor:yürüyüş

20 günde 500 grm almışım sindirim sistemimde düzelme var

tereyağda 2 yumurta
1 tabak süzme yoğurt
bol yeşillik
13 zeytin
1 avuç dolusu kuruyemiş
3 kayısı 7 ceviz
1 elma

3 gündür halsizim nedenini galiba buldum sabahları aç karnına 2 tatlı kaşığı bal yedim ondan oldu galiba sindirim sistemimde hemen farketti bozuyo

rumuz:babymom
baş.tarih:14 02 2014
baş.kilo:62.6
geçen haf.62.6
bu hafta 61.9
fark: 700gr
toplam fark:700gr
beden:40-38 degisio
spor:ip atlama; plates; tibet
hedef:52
yüzdesini yapamadım

Günaydın hayırlı cumalar..

bunlar sizin gibi basit kabızlık çekenler için çok faydalı ama benim gibi kronik kabızlık çekenlere fayda bile etmiyor

Canım inan ben de çok fenayım o konuda ödüm kopuyor kabız olucam diye...Her türlü önlemi alıyorum o yüzden..
Karataya uygun değil ama..Çok zorlandığın da aç karnına sıcağa yakın bir bardak ılık su içine bir tatlı kaşığı bal çok iyi geliyor..
Biliyorsundur belki ama hatırlatmak istedim...

Kolay gelsin işleriniz de Allah yardımcınız olsun...

Kefir'in faydalarına tekrar göz atmıştım bugün, bağırsaklara da faydası varmış, sende tüketmeye çalış.
Elma yemek sanki benim bağırsaklarımı çalıştırıyor, doğrumudur acaba?

kefiri bende tanıdığım herkkese sordum ama kimse kullanmıyor ama hakikisini nerden bulacağım bilniyorum marketlerdeki kefirin en iyisi bilemiyorum

Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:106,5
Bu hafta:104,8
Fark: 1,7
Toplam fark:5,5
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:1,596

yüzdem konusun da emin değilim..Listeyi yapan arkadaş tekrar kontrol ederse çok sevinirim..

rumuz:sevdim3737
başlangıç kilo :66
hedef:55
gecen hafta :tam hatırlamıyorum ama 64,5 yada 64,3
bu hafta :64,2
beden :40
spor:yürüyüş
fark yok bence gecen haftaya göre sabit kaldım bu hafta

Teoson,

Kefir tanelerini temin etmen gerek mayalaman için...Ben de var ama nasıl muhafaza edip sana kargolayabilirim bilemiyorum...
Yaşadığın yer de üniversite varsa ziraat fakültelerin de bulabilirsin biz ege ziraatten almıştık...

Rumuz: mydenizzz
Başlangıç tarihi: 02,11,2013
Başlangıç kg: 69
Geçen hafta: 64.5
Bu hafta: 64.5
Fark:0
Toplam fark: 4,5 kg
Beden: 40
Spor: yürüyüş ve jillian
Boy:1.64(şaka gibi boyum 1 cm kısalmış)
Hedef:60
Yüzdesi:0

iki gün önce -500 görmüştüm ama sonra hayal oldu..regl haftam olmasından dolayı böyle oldu..buna da şükür kilo almadım en azından...bence bu kadar spora vücudum kilitledi kendini
neyse önümüzdeki haftalardan ümitliyim

teşekkür ederim düşünmen yeter
bende adanadayım çukurova üniv. araştırayım bakim

siz buarada çok ii gidiyorsunuz çok güzel kilo vermişsiniz maşallah

herkese merhabalar,hayırlı cumalar..

Bir kaç gündür yazamadım kusuruma bakmayın.Ama karatayin dışına çıkmadım çok şükür..
2 gündür reglim,başlangıcında çok korkmuştum,dayanamayıp tatlı yerim sanmıştım ama çok şükür iyi gidiyorum.İlk regl olduğum zaman 1 tane kuru incir,dün akşam 1 tane kuru üzüm yedim.Bir de bu sabah kahvaltı yapamadım ,muzla ceviz yedim böylelikle tatlı ihtiyacımda gitmiş oldu.Yanlış yapmadım değil mi?:26:

Evde Canan Karatay ın ilk kitabı vardı,daha önce okumuştum ama dün tekrar başladım daha da hırslandım.Yaptığım şeyin daha çok farkında olmaya başladım.

Birde iş yerinde ki arkadaşlar da öğrenmiş diyet yaptığımı,soruyorlar bana nasıl gidiyor diye.Yani artık neticeye ulaşmak benim için zorunlu oldu.Önce kendi sağlığım için sonra onların diline düşmemek için zayıflayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…