Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:106,5
Bu hafta:104,8
Fark: 1,7
Toplam fark:5,5
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:1,596
yüzdem konusun da emin değilim..Listeyi yapan arkadaş tekrar kontrol ederse çok sevinirim..
Canimmm fmgenccigim benim butun kalbimle yuce rabbimden dokuz aylik bir ara diliyorum hayirlisiyla.Rabbim ona acilan elleri asla bosa cevirmez yavrum.Hakkinizda en hayirlisi olani diliyorum canim benim insaallah.
teşekkür ederim düşünmen yeter
bende adanadayım çukurova üniv. araştırayım bakim
siz buarada çok ii gidiyorsunuz çok güzel kilo vermişsiniz maşallah
:119::119: TEBRİKLERRRRRR 10 günde 5,5 kilo çok büyük başarı...daim olsun inşallah
aminn canım benim inşallahCanimmm inşallah hayırlısıyla allah gönlüne göre versin...uzuuuun bi ara olsun ve saglicakla gelsin bebiş (amin)
Canim ben de jillian esnadinda ayakta içiyorum. Bir yudum zor alıyorum zaten fazlasina zaman kalmıyor. .birde bu kadar kardioda fazla miktarda su dalaği şişirir..maksadim bogazimi islatmak
canımm ablammm teşekkür ederimm güzel , içten duaların içinn.. Rabbim isteyen herkesee nasip etsin hayırlı evlatlar
karatayı kaçamaksız uyguluyorum ilk 2 ay bende dizlerimdeki problemden dolayı spor yapamadım ama 7 kg dan fazlada verdim sonra yürüyüş yapmaya başladım arasıra da leslie yaptım fıtık ve diz problemlerinden dolayı başka spor yapamıyorum bende
inşallah çok uzun bir ara olur
doğru söylemişsöyleneceksen yapma yapacaksan söylenme dermişim....yeter ya bir sürü şey yapıyorsun hatice ye benzemek için bu kadar çaba sarfetmene gerek yok ki
günaydın canım arkadaşlarım ,cumanız mübarek olsuninşallah iyisinizdir.zamanım olmadığı icin giremiyorum,bazı nedenlerden dolayı duğun tarihini 1 hafta öne aldık.Gül hanım , o kadar koşturdum ki,ayağımın agrısı tekrardan geldı. karataya devam,kilo veremesem de ben de kilolarım gibi inatçı olmağa karar verdim,ama bu hafta kaçamağım oldu,hafta boyu tam karataya uydum ama 2 tane kuru trabzon hurması yedim malesef (( kızım beni çağırıyor,bu aralar her kes her iş yapıyor ama ben bilgisayar başına geçende her kesin gözu dort oluyor yaa,kızlarım, kardeşim senin işin gücün yokmu diye söylenırler.canlarım,darısı başınıza, rabbim evlatlarınızın düğününü görmeği kısmet eylesin,amin. mutlu,huzurlu hafta sonları diliyorum,canım arkadaşlarım,hoşca kalın,sizi çoooook seviyorumm
Gül hanım,bu gün 3. iğne olucam.
bildirim yapıyım.
rumuz:hatce33
baş.tarih:30 12 2014
baş.kilo:96
geçen haf.90. 400
fark: 0
toplam fark:5.600
bu haf.90.400
beden:54
spor:yürüyüş,haftada 3 ya 4 gün egzersiz
hedef:75
yüzdesini yapamadım
teşekkür ederim düşünmen yeter
bende adanadayım çukurova üniv. araştırayım bakim
siz buarada çok ii gidiyorsunuz çok güzel kilo vermişsiniz maşallah
GÜNAYDIN ARKADAŞLARRRR
Rumuz:Çiğsel2010
Başlama.tarih:27.01.2014
Başlangıç.kilo:81
Geçen hafta:80.500
Bu hafta:79.700
Fark:-800
Toplam fark:1,300
Spor:Yürüyüş + haftada 2 gün spor salonu
Hedef:75 sonra 70
ama bu alıp vermeleri çözemedim neden bir önceki hafta 79 900 düm sonraki hafta 80,500 oldum şimdi gene 79.700 e indim neydiki acaba sumu topluyodu vücut acaba
Günaydın topikdaşlarımBugün tartı bana iyi davrandı mutluyum o nedenle
Öncelikle topikte bir kefir furyasıdır gidiyor. Ben kendi adıma hazır kefir içiyorum. Ama kendisi yapmak isteyen arkadaşlara bir önerim var. Kefir mayası satışı yapan bir firma var. Online alışveriş de yapabiliyrsunuz. www.kefirdnm.com Kefirden sonraki sessiz harflerin arasına sesli harfleri yerleştirin göreceksiniz.
Gelelim bildirime. Bu hafta ara ara tartıya çıktım bir kez 78,5 bile gördüm. Yuhhh dedim yuhhh olamaz. Dün sabah 77,4 gördüm dedi keşke yarın da böyle çıksam. Ve bu sabah
Eki Görüntüle 988062
Rumuz:Ekin06
Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 76,9
Bu hafta: 77,1
Fark: +200
Yüzde: 0,26
Toplam Fark: +1500
Spor: 1 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek
10+6 haftalık
Günaydın topikdaşlarımBugün tartı bana iyi davrandı mutluyum o nedenle
Öncelikle topikte bir kefir furyasıdır gidiyor. Ben kendi adıma hazır kefir içiyorum. Ama kendisi yapmak isteyen arkadaşlara bir önerim var. Kefir mayası satışı yapan bir firma var. Online alışveriş de yapabiliyrsunuz. www.kefirdnm.com Kefirden sonraki sessiz harflerin arasına sesli harfleri yerleştirin göreceksiniz.
Gelelim bildirime. Bu hafta ara ara tartıya çıktım bir kez 78,5 bile gördüm. Yuhhh dedim yuhhh olamaz. Dün sabah 77,4 gördüm dedi keşke yarın da böyle çıksam. Ve bu sabah
Eki Görüntüle 988062
Rumuz:Ekin06
Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 76,9
Bu hafta: 77,1
Fark: +200
Yüzde: 0,26
Toplam Fark: +1500
Spor: 1 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek
10+6 haftalık
aa adana benim doğup büyüdüğüm ve ailemin hala orda yaşadığı yer bende üniv.için ankaraya bi geldim bi daha da çıkamadım evlenince de burda kaldım
Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:106,5
Bu hafta:104,8
Fark: 1,7
Toplam fark:5,5
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:1,596
yüzdem konusun da emin değilim..Listeyi yapan arkadaş tekrar kontrol ederse çok sevinirim..
Teşekkür ederim canım umarım hepimiz başarırız..
Kefir tanelerini araştır bakalım umarım bulursun gerçekten çok faydalı..
bir de eğer bulamazsan kefir taneleri diye bir site var orada kefirle ilgili epey paylaşım yapılıyor ve satışı da yapılıyor diye biliyorum...
Çok teşekkür ederrim canım sen de çok iyisin..Kilon ve boyun eşit ve normal kiloda olunuyor değilmi bu değerlerle..
herkese merhabalar,hayırlı cumalar..
Bir kaç gündür yazamadım kusuruma bakmayın.Ama karatayin dışına çıkmadım çok şükür..
2 gündür reglim,başlangıcında çok korkmuştum,dayanamayıp tatlı yerim sanmıştım ama çok şükür iyi gidiyorum.İlk regl olduğum zaman 1 tane kuru incir,dün akşam 1 tane kuru üzüm yedim.Bir de bu sabah kahvaltı yapamadım ,muzla ceviz yedim böylelikle tatlı ihtiyacımda gitmiş oldu.Yanlış yapmadım değil mi?:26:
Evde Canan Karatay ın ilk kitabı vardı,daha önce okumuştum ama dün tekrar başladım daha da hırslandım.Yaptığım şeyin daha çok farkında olmaya başladım.
Birde iş yerinde ki arkadaşlar da öğrenmiş diyet yaptığımı,soruyorlar bana nasıl gidiyor diye.Yani artık neticeye ulaşmak benim için zorunlu oldu.Önce kendi sağlığım için sonra onların diline düşmemek için zayıflayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?