Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

:119::119: TEBRİKLERRRRRR 10 günde 5,5 kilo çok büyük başarı...daim olsun inşallah

GÜNAYDIN ARKADAŞLARRRR

Rumuz:Çiğsel2010
Başlama.tarih:27.01.2014
Başlangıç.kilo:81
Geçen hafta:80.500
Bu hafta:79.700
Fark:-800
Toplam fark:1,300
Spor:Yürüyüş + haftada 2 gün spor salonu
Hedef:75 sonra 70

ama bu alıp vermeleri çözemedim neden bir önceki hafta 79 900 düm sonraki hafta 80,500 oldum şimdi gene 79.700 e indim neydiki acaba sumu topluyodu vücut acaba

Son düzenleme:
Günaydın topikdaşlarım Bugün tartı bana iyi davrandı mutluyum o nedenle

Öncelikle topikte bir kefir furyasıdır gidiyor. Ben kendi adıma hazır kefir içiyorum. Ama kendisi yapmak isteyen arkadaşlara bir önerim var. Kefir mayası satışı yapan bir firma var. Online alışveriş de yapabiliyrsunuz. www.kefirdnm.com Kefirden sonraki sessiz harflerin arasına sesli harfleri yerleştirin göreceksiniz.

Gelelim bildirime. Bu hafta ara ara tartıya çıktım bir kez 78,5 bile gördüm. Yuhhh dedim yuhhh olamaz. Dün sabah 77,4 gördüm dedi keşke yarın da böyle çıksam. Ve bu sabah

Eki Görüntüle 988062

Rumuz:Ekin06
Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 76,9
Bu hafta: 77,1
Fark: +200
Yüzde: 0,26
Toplam Fark: +1500
Spor: 1 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek
10+6 haftalık

Canimmm fmgenccigim benim butun kalbimle yuce rabbimden dokuz aylik bir ara diliyorum hayirlisiyla.Rabbim ona acilan elleri asla bosa cevirmez yavrum.Hakkinizda en hayirlisi olani diliyorum canim benim insaallah.

canımm ablammm teşekkür ederimm güzel , içten duaların içinn.. Rabbim isteyen herkesee nasip etsin hayırlı evlatlar

teşekkür ederim düşünmen yeter
bende adanadayım çukurova üniv. araştırayım bakim

siz buarada çok ii gidiyorsunuz çok güzel kilo vermişsiniz maşallah

Teşekkür ederim canım umarım hepimiz başarırız..
Kefir tanelerini araştır bakalım umarım bulursun gerçekten çok faydalı..

bir de eğer bulamazsan kefir taneleri diye bir site var orada kefirle ilgili epey paylaşım yapılıyor ve satışı da yapılıyor diye biliyorum...

:119::119: TEBRİKLERRRRRR 10 günde 5,5 kilo çok büyük başarı...daim olsun inşallah

Çok teşekkür ederrim canım sen de çok iyisin..Kilon ve boyun eşit ve normal kiloda olunuyor değilmi bu değerlerle..

aminn canım benim inşallah
ben çok susuyorum bayada içiyorum sanki

Son düzenleme:
canımm ablammm teşekkür ederimm güzel , içten duaların içinn.. Rabbim isteyen herkesee nasip etsin hayırlı evlatlar

Allah sizin ve tüm isteyenlerin dilediklerini gerçekleştirir inşallah..

inşallahh ablam ablam

doğru söylemiş söyleneceksen yapma yapacaksan söylenme dermişim....yeter ya bir sürü şey yapıyorsun hatice ye benzemek için bu kadar çaba sarfetmene gerek yok ki

Spor yapmazsam hatice olacağım. Hem ben yiyorum. Pantolonlar bollaşmaya başladı. :18:

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.9
bu hafta:45.9
fark: -
toplam fark: -4.000 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Hergün Jillian Michaels
boy:1.53
hedef: 47

Sabit kaldım.

günaydın hatçe hanımm.. çok yoğun oluyor ve anneler gerçekten çokkk yoruluyor.. bi iki dk eksiklikleri hemen belli oluyor Allah evlatlarınızın başından eksik etmesin sizi..

teşekkür ederim düşünmen yeter
bende adanadayım çukurova üniv. araştırayım bakim

siz buarada çok ii gidiyorsunuz çok güzel kilo vermişsiniz maşallah

aa adana benim doğup büyüdüğüm ve ailemin hala orda yaşadığı yer bende üniv.için ankaraya bi geldim bi daha da çıkamadım evlenince de burda kaldım

tebrikler :) kilo alıp verme moraliniz bozuyordur, bu konuda haklısınız ama bu hafta vermişssiniz en azından :)

ne tesadüf ben de iki gündür kefir mayalayıp içiyorum. mayayı bir arkadaşım verdi, buzlukta saklıyormuş ve benim için bir kısmını buzluktan çıkarmış. ama interım.net sitesinin birinde okumuştum , dondurmak kefiri bozuyor diye. bir bilginiz var mı bu konuda.
bir de aman yarabbim o ne biçim kötü bir tat öyle, acaba benim kefirimde mi bir bozukluk var yoksa tüm kefirler bu kadar kötü mü? hayatımda ilk kez bir şeyi içerken burnumu kapadım ki tadının almayay

maşallahh canım arkadaşım bebişte sende iyi ol gerisi mühimm değil

tebrik ediyorum sizi, çok güzel kilo vermişsiniz, her hafta böyle verin inşallah :),
liste bu hafta bende , yüzdeye bakarım siz hiç merak etmeyin...

Günaydın ,hayırlı cumalar...

Dün;
Sabah;Yumurtalı pazı kavurma,peynir,zeytin,çay
Öğlen;Evden getirdiğim ıspanak ve yoğurt
İkindiye ,kabak çekirdeği ve türk kahvesi
Akşam;Kıymalı karatay usulu patlıcan oturtma ,cacık

Otururken çay ..meyve yemediğimi farkettim:44::44:

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 64
Bu hafta: 64
Fark: 0
Toplam fark :10 kg.(27. haftamı bitirdim)
Spor: 2 kez kısa yürüyüşler yaptım..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde :0

Bu hafta kilo almadım..ödemimde yok şükür..herşey yolunda..

Kilo verenleri tebrik ediyorum

ehh normal olunuyor diyelim..aslında şu metabolizma hesaplayan makinalara göre ideal kilom 58 ama 60 olsam yeter...şu 1 cm kısalma olmasaydı daha iyi olacaktı..plates boyu uzatıyor diye aklımda kalmış..iki doğum ve 35 yaş üstü olmanın verdiği bi kayıp bu 1 cm...tüm bayanları bekleyen bi sonuç yani..umarım kısalma fazlalaşmaz tam tersi eskiye döner

canım amacım 1 beden küçülmek ve şu 5 kilodan kurtulmak..senin 10 günde kurtulduğun fazlalıktan aylardır kurtulamıyorum..

bu arada kk da bi bayan daha vardı..nikini hatırlayamadım aklımda kalan 4 ayda 100 kilodan 75'e düşmesi..o da tıkır tıkır vermiş hiç takılmadan ..innnnşallah darısı başına

haydi o zaman hep beraber burada kilolarımızdan kurtulalım. bakın ne güzel motive etmişssiniz kendinizi.
önce kendiniz sonra biz sonra da iş yerindeki arkadaşlarınız için kilo verin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…