Allah sizin ve tüm isteyenlerin dilediklerini gerçekleştirir inşallah..
Günaydın ,hayırlı cumalar...
Dün;
Sabah;Yumurtalı pazı kavurma,peynir,zeytin,çay
Öğlen;Evden getirdiğim ıspanak ve yoğurt
İkindiye ,kabak çekirdeği ve türk kahvesi
Akşam;Kıymalı karatay usulu patlıcan oturtma ,cacık
Otururken çay ..meyve yemediğimi farkettim:44::44:
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 64
Bu hafta: 64
Fark: 0
Toplam fark :10 kg.(27. haftamı bitirdim)
Spor: 2 kez kısa yürüyüşler yaptım..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde :0
Bu hafta kilo almadım..ödemimde yok şükür..herşey yolunda..
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 988109
......................
iyi akşamlar herkese... canan ablacım sormuşsun giremedim bugün işlerimde yoğun değildi ama telde bi sorun vardı anlamadım akşam eşim baktı düzeltti iş yerinde ki bilgisayarda internetim olmadığı için de giremedim malesef. yemek faslı bitti mutfağı toparla çiçekleri sula derken bu saat oldu..aklım burda kaldı
menengiç kahvesini bende severim sade hiç içmedim ama sütlüsü harika oluyor...
kefirin evde yapılmışı daha iyiymiş bence.. ben ilk hazır içmiştim evde şimdi kendim yapıyorum daha güzel oluyor, bide ben suyla ya da sütle inceltiyorum biraz çok koyu geliyor evde yaptığım...
kediccim spor yaparken su içiyorum ya( biliyorum zararlı olduğunu yazmıştın sen) ama sen sorunca düşündüm de genelde ayakta içiyorum.spor esnasında.(.gün içinde oturarak iciyorum )
bugün yediklerim
6.30 kalkarkalkmaz karbonatlı bi bardak su
sabah 7.30 bitiş kkk ve kefir ve bir küçük yeşil elma
öğlen 13.00 yoğurt tarçın
akşam 19.30bitiş.. bolll mercimek salatası ve bir kase yoğurt
su 2 oldu.kahve ve bitki çayı içidi
bi de arkadaşlar bi kaç gün spor yapamıcam haberiniz olsun..
malum jillian biraz ağır benimde regl günüm bugün yarın.. tam tarihi hatırlayamadım o yüzden ne olur ne olmaz diye regl oluncaya kadar ara veriyorum..dua edin de uzun bi ara olsun arkadaşlarımm
Umarım uzun bir ara olur. Allah gönlüne göre versin
günaydın canımgünaydın canım arkadaşlarım ,cumanız mübarek olsuninşallah iyisinizdir.zamanım olmadığı icin giremiyorum,bazı nedenlerden dolayı duğun tarihini 1 hafta öne aldık.Gül hanım , o kadar koşturdum ki,ayağımın agrısı tekrardan geldı. karataya devam,kilo veremesem de ben de kilolarım gibi inatçı olmağa karar verdim,ama bu hafta kaçamağım oldu,hafta boyu tam karataya uydum ama 2 tane kuru trabzon hurması yedim malesef (( kızım beni çağırıyor,bu aralar her kes her iş yapıyor ama ben bilgisayar başına geçende her kesin gözu dort oluyor yaa,kızlarım, kardeşim senin işin gücün yokmu diye söylenırler.canlarım,darısı başınıza, rabbim evlatlarınızın düğününü görmeği kısmet eylesin,amin. mutlu,huzurlu hafta sonları diliyorum,canım arkadaşlarım,hoşca kalın,sizi çoooook seviyorumm
Gül hanım,bu gün 3. iğne olucam.
bildirim yapıyım.
rumuz:hatce33
baş.tarih:30 12 2014
baş.kilo:96
geçen haf.90. 400
fark: 0
toplam fark:5.600
bu haf.90.400
beden:54
spor:yürüyüş,haftada 3 ya 4 gün egzersiz
hedef:75
yüzdesini yapamadım
rumuz:emriye88
baş.tarih:1 2 2014
baş.kilo:57,5
bu haf.58
spor:yürüyüş
20 günde 500 grm almışım sindirim sistemimde düzelme var
tereyağda 2 yumurta
1 tabak süzme yoğurt
bol yeşillik
13 zeytin
1 avuç dolusu kuruyemiş
3 kayısı 7 ceviz
1 elma
3 gündür halsizim nedenini galiba buldum sabahları aç karnına 2 tatlı kaşığı bal yedim ondan oldu galiba sindirim sistemimde hemen farketti bozuyo
Dondurma işlemi çok uzun süre olmadığı sürece bir sıkıntı yaratmaz. Şok dondurucu ile dondurulmuşsa ve 1 max. 2 ay beklemişse problem olmaz. Kefir normalde ekşi süt tadında bir çok kişinin hoşlanmadığı bir lezzet. Ben hazır olanları içiyorum ama ayıla bayıla içtiğimi söyleyemem. Hatta bazen orman meyveli olanları felan alıyorumne tesadüf ben de iki gündür kefir mayalayıp içiyorum. mayayı bir arkadaşım verdi, buzlukta saklıyormuş ve benim için bir kısmını buzluktan çıkarmış. ama interım.net sitesinin birinde okumuştum , dondurmak kefiri bozuyor diye. bir bilginiz var mı bu konuda.
bir de aman yarabbim o ne biçim kötü bir tat öyle, acaba benim kefirimde mi bir bozukluk var yoksa tüm kefirler bu kadar kötü mü? hayatımda ilk kez bir şeyi içerken burnumu kapadım ki tadının almayay
Sağol canım. İnşallah senden de alacağız böyle güzel haberler yakında. Sen kafana takma, sistematiğe bağlama, oluruna bırak yeter kimaşallahh canım arkadaşımbebişte sende iyi ol gerisi mühimm değil
Dün;
ehh normal olunuyor diyelim..aslında şu metabolizma hesaplayan makinalara göre ideal kilom 58 ama 60 olsam yeter...şu 1 cm kısalma olmasaydı daha iyi olacaktı..plates boyu uzatıyor diye aklımda kalmış..iki doğum ve 35 yaş üstü olmanın verdiği bi kayıp bu 1 cm...tüm bayanları bekleyen bi sonuç yani..umarım kısalma fazlalaşmaz tam tersi eskiye döner
canım amacım 1 beden küçülmek ve şu 5 kilodan kurtulmak..senin 10 günde kurtulduğun fazlalıktan aylardır kurtulamıyorum..
bu arada kk da bi bayan daha vardı..nikini hatırlayamadım aklımda kalan 4 ayda 100 kilodan 75'e düşmesi..o da tıkır tıkır vermiş hiç takılmadan ..innnnşallah darısı başına
ne tesadüf ben de iki gündür kefir mayalayıp içiyorum. mayayı bir arkadaşım verdi, buzlukta saklıyormuş ve benim için bir kısmını buzluktan çıkarmış. ama interım.net sitesinin birinde okumuştum , dondurmak kefiri bozuyor diye. bir bilginiz var mı bu konuda.
bir de aman yarabbim o ne biçim kötü bir tat öyle, acaba benim kefirimde mi bir bozukluk var yoksa tüm kefirler bu kadar kötü mü? hayatımda ilk kez bir şeyi içerken burnumu kapadım ki tadının almayay
ben eskiden bal yemezdim dokunurdu bana şimdi zaten yemem , sanada tavsiye etmem doğal bal olmadıkça yenmeyecek dışarıda satılanlar doğal bal değilmiş doğal balın kg su 1000 tl imiş hoca satılnlara inanmayın diyor ....kabızlık içinde olsa yeme insülin direncin kırılmaz ben 4 ayda zor kırdım insülin direncini...Günaydın hayırlı cumalar..
Canım inan ben de çok fenayım o konuda ödüm kopuyor kabız olucam diye...Her türlü önlemi alıyorum o yüzden..
Karataya uygun değil ama..Çok zorlandığın da aç karnına sıcağa yakın bir bardak ılık su içine bir tatlı kaşığı bal çok iyi geliyor..
Biliyorsundur belki ama hatırlatmak istedim...
Kolay gelsin işleriniz de Allah yardımcınız olsun...
gül ablacım sendede tiroid bardı bende de maalesef hipotroid var oyüzden kilo vermemiz zorlaşıyor maalesef ilk haftalarda benim bildiğim hızlı kilo verilir sonra yavaşlar dönem dönem değişiklikler olur .ama ben bu hafta yine başaramadım sabitim 2 haftayı eçti nerde yalnış yapıyorum bilmiyorum
bu haftaki bildirimimide yapayım
rumuz : teoson
başlangıç tarihi: 3 şubat 2014
başlangıç kilo : 87
geçen hafta :84.6
şu anki kilo : 84.6
toplam fark : 2.40
boy : 1.68
ilk hedef : 75
ikinci hedef : 60-65
spor : 2 gün 45 dk yürüyüş
Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:106,5
Bu hafta:104,8
Fark: 1,7
Toplam fark:5,5
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:1,596
yüzdem konusun da emin değilim..Listeyi yapan arkadaş tekrar kontrol ederse çok sevinirim..
evet önce sağlık sonra kg vermeyi düşünmemiz lazım, önce kg vermeyi düşünürsek verince yemeye başlarız yine alırız ,,,,kararlılığından dolayı kutlarım seni arkandayız o kilolar ya gidecek ya gidecekherkese merhabalar,hayırlı cumalar..
Bir kaç gündür yazamadım kusuruma bakmayın.Ama karatayin dışına çıkmadım çok şükür..
2 gündür reglim,başlangıcında çok korkmuştum,dayanamayıp tatlı yerim sanmıştım ama çok şükür iyi gidiyorum.İlk regl olduğum zaman 1 tane kuru incir,dün akşam 1 tane kuru üzüm yedim.Bir de bu sabah kahvaltı yapamadım ,muzla ceviz yedim böylelikle tatlı ihtiyacımda gitmiş oldu.Yanlış yapmadım değil mi?:26:
Evde Canan Karatay ın ilk kitabı vardı,daha önce okumuştum ama dün tekrar başladım daha da hırslandım.Yaptığım şeyin daha çok farkında olmaya başladım.
Birde iş yerinde ki arkadaşlar da öğrenmiş diyet yaptığımı,soruyorlar bana nasıl gidiyor diye.Yani artık neticeye ulaşmak benim için zorunlu oldu.Önce kendi sağlığım için sonra onların diline düşmemek için zayıflayacağım
GÜNAYDIN ARKADAŞLARRRR
Rumuz:Çiğsel2010
Başlama.tarih:27.01.2014
Başlangıç.kilo:81
Geçen hafta:80.500
Bu hafta:79.700
Fark:-800
Toplam fark:1,300
Spor:Yürüyüş + haftada 2 gün spor salonu
Hedef:75 sonra 70
ama bu alıp vermeleri çözemedim neden bir önceki hafta 79 900 düm sonraki hafta 80,500 oldum şimdi gene 79.700 e indim neydiki acaba sumu topluyodu vücut acaba
Günaydın topikdaşlarımBugün tartı bana iyi davrandı mutluyum o nedenle
Öncelikle topikte bir kefir furyasıdır gidiyor. Ben kendi adıma hazır kefir içiyorum. Ama kendisi yapmak isteyen arkadaşlara bir önerim var. Kefir mayası satışı yapan bir firma var. Online alışveriş de yapabiliyrsunuz. www.kefirdnm.com Kefirden sonraki sessiz harflerin arasına sesli harfleri yerleştirin göreceksiniz.
Gelelim bildirime. Bu hafta ara ara tartıya çıktım bir kez 78,5 bile gördüm. Yuhhh dedim yuhhh olamaz. Dün sabah 77,4 gördüm dedi keşke yarın da böyle çıksam. Ve bu sabah
Eki Görüntüle 988062
Rumuz:Ekin06
Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 76,9
Bu hafta: 77,1
Fark: +200
Yüzde: 0,26
Toplam Fark: +1500
Spor: 1 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek
10+6 haftalık
ben eskiden bal yemezdim dokunurdu bana şimdi zaten yemem , sanada tavsiye etmem doğal bal olmadıkça yenmeyecek dışarıda satılanlar doğal bal değilmiş doğal balın kg su 1000 tl imiş hoca satılnlara inanmayın diyor ....kabızlık içinde olsa yeme insülin direncin kırılmaz ben 4 ayda zor kırdım insülin direncini...
Bende barfikse ilk asıldığım zamanlar sanki 1 cm uzamıştı daha da bakmadım.Rumuz: mydenizzz
Başlangıç tarihi: 02,11,2013
Başlangıç kg: 69
Geçen hafta: 64.5
Bu hafta: 64.5
Fark:0
Toplam fark: 4,5 kg
Beden: 40
Spor: yürüyüş ve jillian
Boy:1.64(şaka gibi boyum 1 cm kısalmış)
Hedef:60
Yüzdesi:0
iki gün önce -500 görmüştüm ama sonra hayal oldu..regl haftam olmasından dolayı böyle oldu..buna da şükür kilo almadım en azından...bence bu kadar spora vücudum kilitledi kendinineyse önümüzdeki haftalardan ümitliyim
Kahvaltı yapsan daha iyi olurdu tabi Gül abla kahvaltı yapmanın metabolizmayı hızlandırdığını söylüyordu, 5 km. yürümüş gibi.herkese merhabalar,hayırlı cumalar..
Bir kaç gündür yazamadım kusuruma bakmayın.Ama karatayin dışına çıkmadım çok şükür..
2 gündür reglim,başlangıcında çok korkmuştum,dayanamayıp tatlı yerim sanmıştım ama çok şükür iyi gidiyorum.İlk regl olduğum zaman 1 tane kuru incir,dün akşam 1 tane kuru üzüm yedim.Bir de bu sabah kahvaltı yapamadım ,muzla ceviz yedim böylelikle tatlı ihtiyacımda gitmiş oldu.Yanlış yapmadım değil mi?:26:
Evde Canan Karatay ın ilk kitabı vardı,daha önce okumuştum ama dün tekrar başladım daha da hırslandım.Yaptığım şeyin daha çok farkında olmaya başladım.
Birde iş yerinde ki arkadaşlar da öğrenmiş diyet yaptığımı,soruyorlar bana nasıl gidiyor diye.Yani artık neticeye ulaşmak benim için zorunlu oldu.Önce kendi sağlığım için sonra onların diline düşmemek için zayıflayacağım
Günaydın topikdaşlarımBugün tartı bana iyi davrandı mutluyum o nedenle
Öncelikle topikte bir kefir furyasıdır gidiyor. Ben kendi adıma hazır kefir içiyorum. Ama kendisi yapmak isteyen arkadaşlara bir önerim var. Kefir mayası satışı yapan bir firma var. Online alışveriş de yapabiliyrsunuz. www.kefirdnm.com Kefirden sonraki sessiz harflerin arasına sesli harfleri yerleştirin göreceksiniz.
Gelelim bildirime. Bu hafta ara ara tartıya çıktım bir kez 78,5 bile gördüm. Yuhhh dedim yuhhh olamaz. Dün sabah 77,4 gördüm dedi keşke yarın da böyle çıksam. Ve bu sabah
Eki Görüntüle 988062
Rumuz:Ekin06
Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 76,9
Bu hafta: 77,1
Fark: +200
Yüzde: 0,26
Toplam Fark: +1500
Spor: 1 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek
10+6 haftalık
buzluktan çıktıktan sonra mayaladığını içtiysen o tat dahada kötü ,,,birkaç sefer 1 bardak sütle mayalayıp döküp 3-4 gün sonra mayalananı içmem gerekir ilk seferler acı gibi olurmuşne tesadüf ben de iki gündür kefir mayalayıp içiyorum. mayayı bir arkadaşım verdi, buzlukta saklıyormuş ve benim için bir kısmını buzluktan çıkarmış. ama interım.net sitesinin birinde okumuştum , dondurmak kefiri bozuyor diye. bir bilginiz var mı bu konuda.
Dün;
ehh normal olunuyor diyelim..aslında şu metabolizma hesaplayan makinalara göre ideal kilom 58 ama 60 olsam yeter...şu 1 cm kısalma olmasaydı daha iyi olacaktı..plates boyu uzatıyor diye aklımda kalmış..iki doğum ve 35 yaş üstü olmanın verdiği bi kayıp bu 1 cm...tüm bayanları bekleyen bi sonuç yani..umarım kısalma fazlalaşmaz tam tersi eskiye döner
canım amacım 1 beden küçülmek ve şu 5 kilodan kurtulmak..senin 10 günde kurtulduğun fazlalıktan aylardır kurtulamıyorum..
bu arada kk da bi bayan daha vardı..nikini hatırlayamadım aklımda kalan 4 ayda 100 kilodan 75'e düşmesi..o da tıkır tıkır vermiş hiç takılmadan ..innnnşallah darısı başına
canım istersen geçen haftaki listeyi mesj atayım sana yüzdelerini değiştirirsintebrik ediyorum sizi, çok güzel kilo vermişsiniz, her hafta böyle verin inşallah :),
liste bu hafta bende , yüzdeye bakarım siz hiç merak etmeyin...
kaçamakHerkese gunaydin kilo bildirimi
Rumuz: aburcubur81
Baslangic tarihi : 05.02.2014
Baslangic kilosu: 69
Gecen hafta 68.5
Bu hafta : 68
Fark:-500
Toplam fark : 1000
Boy: 170
Yas: 32
Beden :40
Hedef: 60
Spor : hergun yuruyus ve 3 gun jilian
Yuzde: 0.730
Bu kadar spora daha cok gitmesi lazimdi. Demek ki fazla yiyorum .tabii birkac defa kacamak da yaptim.
bu kadar bile iyi damlaya damlaya göl olacak,,,bu arada sana mesaj atacağım canım işinle ilgili özel bişey sormam gerekecekrumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.8
bu hafta:61.5
fark:-300
toplam fark:4.3
beden:38
spor: jillian
hedef:53
yüzde: 0.48
Kİm acaba çok merak ettim..4 ay da 25 kilo şahane bişey.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?