Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Herkese gunaydin kilo bildirimi
Rumuz: aburcubur81
Baslangic tarihi : 05.02.2014
Baslangic kilosu: 69
Gecen hafta 68.5
Bu hafta : 68
Fark:-500
Toplam fark : 1000
Boy: 170
Yas: 32
Beden :40
Hedef: 60
Spor : hergun yuruyus ve 3 gun jilian
Yuzde: 0.730

Bu kadar spora daha cok gitmesi lazimdi. Demek ki fazla yiyorum .tabii birkac defa kacamak da yaptim.

maşallah sanada arkadaşımm

Umarım uzun bir ara olur. Allah gönlüne göre versin

günaydın canım
işin zor allah yardımcın olsun güzel uğraşlar bunlar,
ayaklarının ağrısı içinde tuzlu suda dinlendir ayaklarını biraz rahatlatır
evdekilerde ayıp ediyorlar ama sizinda kendinize ayıracak bir 10 dkk nız olmalı

rumuz:emriye88
baş.tarih:1 2 2014
baş.kilo:57,5
bu haf.58
spor:yürüyüş

20 günde 500 grm almışım sindirim sistemimde düzelme var

bende menüleri iyide niye 500 gram almış diye düşündüm aşağıdaki mesajı görünce sopayı hakettin

karatayda bal varmı da canım sen her sabah yiyorsun hemde 2 tatlı kaşığı maşşallah maşşallah sana

hem 3 kayısı hem elma oda olmamış sen kg veremezsin canım bu menüyle kayısı varsa meyve olmayacak

rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.8
bu hafta:61.5
fark:-300
toplam fark:4.3
beden:38
spor: jillian
hedef:53
yüzde: 0.48

Dondurma işlemi çok uzun süre olmadığı sürece bir sıkıntı yaratmaz. Şok dondurucu ile dondurulmuşsa ve 1 max. 2 ay beklemişse problem olmaz. Kefir normalde ekşi süt tadında bir çok kişinin hoşlanmadığı bir lezzet. Ben hazır olanları içiyorum ama ayıla bayıla içtiğimi söyleyemem. Hatta bazen orman meyveli olanları felan alıyorum

MAşallah sadece 10 kg. almışsınız..Son ay da 2-3 kilo alırsanız ideal bir artış olmuş olur..

Ben kızım'a 70 küsurla hamile kaldığım da 24 kilo almıştım.
OĞlum da 92 kiloydum 8 kilo ile tamamladım..

sağlıklı olun ikiniz de en önemlisi o..

Platesin boy uzattığını ben de duymuştum..70 ler de nasipse ben de yapacağım uzamak için )

Kİm acaba çok merak ettim..4 ay da 25 kilo şahane bişey..

Ben 3-4 yıldır derindondurucu da muhafaza ediyorum...Kefirler ürüyor çoğalanları alıp saklıyorum yahut dağıtıyorum..
Tadı çok güzel değil evet...Ekşi ayran tadın da hafif bir de kokusu var..Damak tadıyla alakalı alışınca alışıyosun
Bir de ben fazla bekletmiyorum mayalama süresini 48 saat ve üzeri olduğun da alkol oranı daha belirginleşiyor ve çok keskin midemi rahatsız eden bir tadı oluyor...

Son düzenleme:
ben eskiden bal yemezdim dokunurdu bana şimdi zaten yemem , sanada tavsiye etmem doğal bal olmadıkça yenmeyecek dışarıda satılanlar doğal bal değilmiş doğal balın kg su 1000 tl imiş hoca satılnlara inanmayın diyor ....kabızlık içinde olsa yeme insülin direncin kırılmaz ben 4 ayda zor kırdım insülin direncini...

sen menülerini devamlı paylaş canım, aralarda yemeğin tadına bakmak bile leptini engellermiş mutlaka bilmeden yaptığın bir hata vardır sıkı inceleyelim

evet önce sağlık sonra kg vermeyi düşünmemiz lazım, önce kg vermeyi düşünürsek verince yemeye başlarız yine alırız ,,,,kararlılığından dolayı kutlarım seni arkandayız o kilolar ya gidecek ya gidecek
yediğin şeylerle ilgilidir bulgur cinsi bişey yada su toplatan bişey yediysen oluyor artışlar

yok bu ara yemiyorum çok şükür sorun da yaşamıyorum bu beslenme şekliyle...

Bir tv.kanalında 20 kilo balı 100 liraya satıyorlar.

Bende barfikse ilk asıldığım zamanlar sanki 1 cm uzamıştı daha da bakmadım.

Kahvaltı yapsan daha iyi olurdu tabi Gül abla kahvaltı yapmanın metabolizmayı hızlandırdığını söylüyordu, 5 km. yürümüş gibi.

buzluktan çıktıktan sonra mayaladığını içtiysen o tat dahada kötü ,,,birkaç sefer 1 bardak sütle mayalayıp döküp 3-4 gün sonra mayalananı içmem gerekir ilk seferler acı gibi olurmuş

ben o bayanı biliyorum diğer topiğe benden sonra gelmişti onu ve diğer bayanları oradada 5 ay motive etmiştim ......çoğu bana idolümsün diyordu bu topiği açtım diye hepsi sırtımdan vurdu beni kaania ve mavibisiklet hariç

tebrik ediyorum sizi, çok güzel kilo vermişsiniz, her hafta böyle verin inşallah :),
liste bu hafta bende , yüzdeye bakarım siz hiç merak etmeyin...
canım istersen geçen haftaki listeyi mesj atayım sana yüzdelerini değiştirirsin
kaçamak kaçamağa rağmen -500 verdiğine sevinmen lazım canım

rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.8
bu hafta:61.5
fark:-300
toplam fark:4.3
beden:38
spor: jillian
hedef:53
yüzde: 0.48
bu kadar bile iyi damlaya damlaya göl olacak,,,bu arada sana mesaj atacağım canım işinle ilgili özel bişey sormam gerekecek
Kİm acaba çok merak ettim..4 ay da 25 kilo şahane bişey.....

buradan nickini yazmayayım topiğimizin 10. sayfasında yorumu var orada görebilirsin nicki H ile başlıyor

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlar ilk sayfada ki adımları izleyerek çizelgemi yaptım ancak profilimde nasıl paylaşacağımı bulamadım.profilim ,hakkımda sonra çizelge kısmına yapıştır denmiş ancak çizelge yazan bir yer bulamadım.bana yardımcı olur musunuz ? teşekkür ederim.

rumuz:muzikci
başlangıç tarihi:10.02.2014
başlangıç kilosu:77.6
geçen hafta:75.6
bu hafta:73.1
fark:-2500gr
toplam fark:-3306gr
beden:40
spor:henüz yok
boy:1.62
hedef:55

her gün 3 litre su mutlaka içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…