Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Önce profilim, sonra hakkımda, sonrada çizelgeni yaptığın sitede ki linki resimde örnek verdiğim kısma yapıştır.

kilom 56,7 idi, malesef 57,8 olmuşum...
gerçi yediğim zararlıları düşününce az bile almışım..
karataya geri döndüm inşallah en kısa zamanda toparlayacağım..

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.000
Bu hafta: 68.000
Fark:Eki Görüntüle 988226
Toplam fark:11,200
Beden:42
Spor: haftada 4 gün yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-0,89

vavvvvvv -2500 harikasın canım ödem bile olsa çok iyi sıra yağlara geldi

çok teşekkür ederim.ben de inanamıyorum verdiğim kilolara. ancak çok dikkat ediyorum her şeye hiç kaçamak yapmadım. bol su içiyorum en az bir fincan yeşil çay içiyorum.henüz spor yapamıyorum ve şu an aslında regl dönemim.inşallah böyle devam eder.benimle ilgilenen sorularıma cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.zaten burda olma sebebim tek başıma olmadığımı bilerek kilo vermekti .yani sizin payınız da çok büyük sevgiler

ayy bayıldım bu sıfır'a ..ablacım menopoz döneminde kilo almadığın için TEBRİK EDERİM SENİ

BU arada iyi ki açmışsın bu topiği...İDOLÜMSÜN

Ablacım bir şey soracağım senin insülin direncin kaçtı??? yaa cidden ne bunalttım seni:18: ben unutmuşum yazmayı başımdaki telaştan biliyorsun..9,98 çıkmış insülin direncim...ideali nedir doktorla her şeyi konuştum bunu sormayı unuttum.o ara çok acil bi hasta geldi dr apar topar acile çıktı derken kaynadı gitti:44:

Biz bu hafta sabitiz, sabah tartılmayı unuttum, biraz su içmiştim. Sonra tibetimi yaptım, tartıldım.

tebrik ederim..devamı gelir inşallah hızlı bi şekilde kurtulursunuz kilolardan...burada destek tam yeter ki sürekli gelin sorun, menü paylaşın..insan bir müddet sonra sorumluluk hissediyor ve kaçamak yapma ihtiyacı bile duymuyor

evet aynen öyle oluyor.çook haklısınız.o zaman iyi ki burdayım

Dün ölçülerimi aldım ama bir fark yok.

Dün ölçülerimi aldım ama bir fark yok.

acaba incelecek bi yağlı bölgen olmadığı için olabilir mi ???? ben diğer kısımlardan değil ama göbekten ümitliydim..ya ben unutmuşum tartıldım ama sabah temposuna kaynamış gitmişofff

bu arada dün jillian 2 bi haşat etmiş beni de..kollarım tutmuyor bu gün

tünaydın ablacım bundan sonra daha sık menü paylaşımında bulunacağım ayrıca aile hekimimlede görüştüm az önce p.tesi gel tahlillerini yapalım dedi bakalım sonuçlar ne olacak

mydenizz hanım gibi benimde idolüm gül abla ama buradaki herkesi de ayrı ayrı seviyorum ve sizin yerinizde benim yanımda ayrıdır söylemeden geçemiyciiimm bazı olaylardan dolayı

bu arada bildirim günü burası ne güzel hareketlenmiş böyle hemen hemen herkes bildirim yapmış bravo topiğimize

Canlarimmmm benim,herbirinize hayirli cumalar,mutlu saglikli piril piril bir gun dilerim.Sevgili Gulcugum,tek cekincem yazdiklarimla seni bezdirmek ama sen benim bastacimsin.Eger sen vesile olmasaydin bu degerli dostlarimi taniyamiyacak,ve de beslenme tarzima bir duzen olusturamiyacaktim.Bu guzel verilerin hepsi evvel allah senin sayende olustu.Sana minnettarim.

Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi;4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 75.500
Bu haftaki kilo; 74
Aradaki fark; - 1.500 kg.
Toplam fark; 17 kg.
Yas;53
Boy;1.67
Hedef kilo;70-65
spor:yuruyus

Son düzenleme:

tabi ablacım ne zaman istersen

Göbek zor gidiyorya, bende de zaten sadece göbek var, kollarım 50 kglık halime göre zaten daha ince duruyor. Topikte tuz dökerken sallanan kısım var diyorlarya o var biraz. Başkada sorunum yok. Onun için dediğin gibi, fazla kilosu olanlarda etki daha kısa sürede anlaşılıyor.

Canan abla ya gercekten harika bir sonuc bu, supersin.. Seni cok cokkk tebrik ediyorum. Nice saglikli fit günlerin olsun tüm sevdiklerinle ve bizlerle ))

kilom 56,7 idi, malesef 57,8 olmuşum...
gerçi yediğim zararlıları düşününce az bile almışım..
karataya geri döndüm inşallah en kısa zamanda toparlayacağım..

Tekrar hoşgeldiniz )) inşallah en kısa zaman o 1 kilo geldigi gibi gider. Türkiye'de aile ziyareti yapacaktiniz diye hatırlıyorum. Bu kadarı bile büyük basarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…