sevgili arkadaşlar ilk sayfada ki adımları izleyerek çizelgemi yaptım ancak profilimde nasıl paylaşacağımı bulamadım.profilim ,hakkımda sonra çizelge kısmına yapıştır denmiş ancak çizelge yazan bir yer bulamadım.bana yardımcı olur musunuz ? teşekkür ederim.
Önce profilim, sonra hakkımda, sonrada çizelgeni yaptığın sitede ki linki resimde örnek verdiğim kısma yapıştır.
Eki Görüntüle 988216 Eki Görüntüle 988217 Eki Görüntüle 988218
rumuz:muzikci
başlangıç tarihi:10.02.2014
başlangıç kilosu:77.6
geçen hafta:75.6
bu hafta:73.1
fark:-2500gr
toplam fark:-3306gr
beden:40
spor:henüz yok
boy:1.62
hedef:55
her gün 3 litre su mutlaka içiyorum.
sonunda oldu teşekkür ederim.daha dikkatli okumam lazımmışsevgiler
İnşallah, aşırı almamıışsın ama.kilom 56,7 idi, malesef 57,8 olmuşum...
gerçi yediğim zararlıları düşününce az bile almışım..
karataya geri döndüm inşallah en kısa zamanda toparlayacağım..
sonunda oldu teşekkür ederim.daha dikkatli okumam lazımmışsevgiler
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.000
Bu hafta: 68.000
Fark:Eki Görüntüle 988226
Toplam fark:11,200
Beden:42
Spor: haftada 4 gün yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-0,89
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.000
Bu hafta: 68.000
Fark:Eki Görüntüle 988226
Toplam fark:11,200
Beden:42
Spor: haftada 4 gün yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-0,89
çok teşekkür ederim.ben de inanamıyorum verdiğim kilolara. ancak çok dikkat ediyorum her şeye hiç kaçamak yapmadım. bol su içiyorum en az bir fincan yeşil çay içiyorum.henüz spor yapamıyorum ve şu an aslında regl dönemim.inşallah böyle devam eder.benimle ilgilenen sorularıma cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.zaten burda olma sebebim tek başıma olmadığımı bilerek kilo vermekti .yani sizin payınız da çok büyüksevgiler
tebrik ederim..devamı gelir inşallah hızlı bi şekilde kurtulursunuz kilolardan...burada destek tam yeter ki sürekli gelin sorun, menü paylaşın..insan bir müddet sonra sorumluluk hissediyor ve kaçamak yapma ihtiyacı bile duymuyor
tebrik ederim..devamı gelir inşallah hızlı bi şekilde kurtulursunuz kilolardan...burada destek tam yeter ki sürekli gelin sorun, menü paylaşın..insan bir müddet sonra sorumluluk hissediyor ve kaçamak yapma ihtiyacı bile duymuyor
Dün ölçülerimi aldım ama bir fark yok.
Eki Görüntüle 988109
......................
ayy bayıldım bu sıfır'a..ablacım menopoz döneminde kilo almadığın için TEBRİK EDERİM SENİ
BU arada iyi ki açmışsın bu topiği...İDOLÜMSÜN
Ablacım bir şey soracağım senin insülin direncin kaçtı??? yaa cidden ne bunalttım seni:18: ben unutmuşum yazmayı başımdaki telaştan biliyorsun..9,98 çıkmış insülin direncim...ideali nedir doktorla her şeyi konuştum bunu sormayı unuttum.o ara çok acil bi hasta geldi dr apar topar acile çıktı derken kaynadı gitti:44:
canım istersen geçen haftaki listeyi mesj atayım sana yüzdelerini değiştirirsin
kaçamakkaçamağa rağmen -500 verdiğine sevinmen lazım canım
bu kadar bile iyi damlaya damlaya göl olacak,,,bu arada sana mesaj atacağım canım işinle ilgili özel bişey sormam gerekecek
buradan nickini yazmayayım topiğimizin 10. sayfasında yorumu var orada görebilirsinnicki H ile başlıyor
acaba incelecek bi yağlı bölgen olmadığı için olabilir mi ???? ben diğer kısımlardan değil ama göbekten ümitliydim..ya ben unutmuşum tartıldım ama sabah temposuna kaynamış gitmişofff
bu arada dün jillian 2 bi haşat etmiş beni de..kollarım tutmuyor bu gün
Canlarimmmm benim,herbirinize hayirli cumalar,mutlu saglikli piril piril bir gun dilerim.Sevgili Gulcugum,tek cekincem yazdiklarimla seni bezdirmek ama sen benim bastacimsin.Eger sen vesile olmasaydin bu degerli dostlarimi taniyamiyacak,ve de beslenme tarzima bir duzen olusturamiyacaktim.Bu guzel verilerin hepsi evvel allah senin sayende olustu.Sana minnettarim.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi;4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 75.500
Bu haftaki kilo; 74
Aradaki fark;1.500 kg.
Toplam fark; 16 kg.
Yas;53
Boy;1.67
Hedef kilo;70-65
spor:yuruyus
kilom 56,7 idi, malesef 57,8 olmuşum...
gerçi yediğim zararlıları düşününce az bile almışım..
karataya geri döndüm inşallah en kısa zamanda toparlayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?