Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.000
Bu hafta: 68.000
Fark:Eki Görüntüle 988226
Toplam fark:11,200
Beden:42
Spor: haftada 4 gün yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-0,89
Canlarimmmm benim,herbirinize hayirli cumalar,mutlu saglikli piril piril bir gun dilerim.Sevgili Gulcugum,tek cekincem yazdiklarimla seni bezdirmek ama sen benim bastacimsin.Eger sen vesile olmasaydin bu degerli dostlarimi taniyamiyacak,ve de beslenme tarzima bir duzen olusturamiyacaktim.Bu guzel verilerin hepsi evvel allah senin sayende olustu.Sana minnettarim.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi;4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 75.500
Bu haftaki kilo; 74
Aradaki fark; - 1.500 kg.
Toplam fark; 17 kg.
Yas;53
Boy;1.67
Hedef kilo;70-65
spor:yuruyus
çok teşekkür ederim.ben de inanamıyorum verdiğim kilolara. ancak çok dikkat ediyorum her şeye hiç kaçamak yapmadım. bol su içiyorum en az bir fincan yeşil çay içiyorum.henüz spor yapamıyorum ve şu an aslında regl dönemim.inşallah böyle devam eder.benimle ilgilenen sorularıma cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.zaten burda olma sebebim tek başıma olmadığımı bilerek kilo vermekti .yani sizin payınız da çok büyüksevgiler
çok teşekkür ederim.ben de inanamıyorum verdiğim kilolara. ancak çok dikkat ediyorum her şeye hiç kaçamak yapmadım. bol su içiyorum en az bir fincan yeşil çay içiyorum.henüz spor yapamıyorum ve şu an aslında regl dönemim.inşallah böyle devam eder.benimle ilgilenen sorularıma cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.zaten burda olma sebebim tek başıma olmadığımı bilerek kilo vermekti .yani sizin payınız da çok büyüksevgiler
Dondurma işlemi çok uzun süre olmadığı sürece bir sıkıntı yaratmaz. Şok dondurucu ile dondurulmuşsa ve 1 max. 2 ay beklemişse problem olmaz. Kefir normalde ekşi süt tadında bir çok kişinin hoşlanmadığı bir lezzet. Ben hazır olanları içiyorum ama ayıla bayıla içtiğimi söyleyemem. Hatta bazen orman meyveli olanları felan alıyorum
Canlarimmmm benim,herbirinize hayirli cumalar,mutlu saglikli piril piril bir gun dilerim.Sevgili Gulcugum,tek cekincem yazdiklarimla seni bezdirmek ama sen benim bastacimsin.Eger sen vesile olmasaydin bu degerli dostlarimi taniyamiyacak,ve de beslenme tarzima bir duzen olusturamiyacaktim.Bu guzel verilerin hepsi evvel allah senin sayende olustu.Sana minnettarim.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic kilosu; 91
Bu haftaki kilo; 74
Toplam fark; 17 kg.
Yas;53
Boy;1.67
Hedef kilo;70-65
MAşallah sadece 10 kg. almışsınız..Son ay da 2-3 kilo alırsanız ideal bir artış olmuş olur..
Ben kızım'a 70 küsurla hamile kaldığım da 24 kilo almıştım.
OĞlum da 92 kiloydum 8 kilo ile tamamladım..
sağlıklı olun ikiniz de en önemlisi o..
Platesin boy uzattığını ben de duymuştum..70 ler de nasipse ben de yapacağım uzamak için)
Kİm acaba çok merak ettim..4 ay da 25 kilo şahane bişey..
Ben 3-4 yıldır derindondurucu da muhafaza ediyorum...Kefirler ürüyor çoğalanları alıp saklıyorum yahut dağıtıyorum..
Tadı çok güzel değil evet...Ekşi ayran tadın da hafif bir de kokusu var..Damak tadıyla alakalı alışınca alışıyosun
Bir de ben fazla bekletmiyorum mayalama süresini 48 saat ve üzeri olduğun da alkol oranı daha belirginleşiyor ve çok keskin midemi rahatsız eden bir tadı oluyor...
rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.8
bu hafta:61.5
fark:-300
toplam fark:4.3
beden:38
spor: jillian
hedef:53
yüzde: 0.48
Günaydın topikdaşlarımBugün tartı bana iyi davrandı mutluyum o nedenle
Öncelikle topikte bir kefir furyasıdır gidiyor. Ben kendi adıma hazır kefir içiyorum. Ama kendisi yapmak isteyen arkadaşlara bir önerim var. Kefir mayası satışı yapan bir firma var. Online alışveriş de yapabiliyrsunuz. www.kefirdnm.com Kefirden sonraki sessiz harflerin arasına sesli harfleri yerleştirin göreceksiniz.
Gelelim bildirime. Bu hafta ara ara tartıya çıktım bir kez 78,5 bile gördüm. Yuhhh dedim yuhhh olamaz. Dün sabah 77,4 gördüm dedi keşke yarın da böyle çıksam. Ve bu sabah
Eki Görüntüle 988062
Rumuz:Ekin06
Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 76,9
Bu hafta: 77,1
Fark: +200
Yüzde: 0,26
Toplam Fark: +1500
Spor: 1 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek
10+6 haftalık
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.9
bu hafta:45.9
fark: -
toplam fark: -4.000 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Hergün Jillian Michaels
boy:1.53
hedef: 47
Sabit kaldım.
sen toparlarsın canım eski günlerde olduğu gibi azmin yeterkilom 56,7 idi, malesef 57,8 olmuşum...
gerçi yediğim zararlıları düşününce az bile almışım..
karataya geri döndüm inşallah en kısa zamanda toparlayacağım..
ayy bayıldım bu sıfır'a..ablacım menopoz döneminde kilo almadığın için TEBRİK EDERİM SENİ
BU arada iyi ki açmışsın bu topiği...İDOLÜMSÜN
Ablacım bir şey soracağım senin insülin direncin kaçtı??? yaa cidden ne bunalttım seni:18: ben unutmuşum yazmayı başımdaki telaştan biliyorsun..9,98 çıkmış insülin direncim...ideali nedir doktorla her şeyi konuştum bunu sormayı unuttum.o ara çok acil bi hasta geldi dr apar topar acile çıktı derken kaynadı gitti:44:
başlarda tahlil yaptırınca karatayla değerlerin ne kadar yükseldiğini sonraki tahlilde görmek mutlu ediyor, D vitaminini unutma canımtünaydın ablacım bundan sonra daha sık menü paylaşımında bulunacağım ayrıca aile hekimimlede görüştüm az önce p.tesi gel tahlillerini yapalım dedi bakalım sonuçlar ne olacak
mydenizz hanım gibi benimde idolüm gül ablaama buradaki herkesi de ayrı ayrı seviyorum ve sizin yerinizde benim yanımda ayrıdır söylemeden geçemiyciiimm bazı olaylardan dolayı
bu arada bildirim günü burası ne güzel hareketlenmiş böyle hemen hemen herkes bildirim yapmış bravo topiğimize
aşkolsun canım sen bizi bezdirebilirmisin senin dediğin gibi hepimiz ayrı ayrı çiçekleriz seni biz böyle kabullendik yazdıklarınla bizi mutlu ediyorsun içinden gelerek yaptığın dular da yetiyor bizeCanlarimmmm benim,herbirinize hayirli cumalar,mutlu saglikli piril piril bir gun dilerim.Sevgili Gulcugum,tek cekincem yazdiklarimla seni bezdirmek ama sen benim bastacimsin.Eger sen vesile olmasaydin bu degerli dostlarimi taniyamiyacak,ve de beslenme tarzima bir duzen olusturamiyacaktim.Bu guzel verilerin hepsi evvel allah senin sayende olustu.Sana minnettarim.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic kilosu; 91
Bu haftaki kilo; 74
Toplam fark; 17 kg.
Yas;53
Boy;1.67
Hedef kilo;70-65
bu dönem de kiloyu korumak büyük başarı..
Sıfır da pek eğlenceli)
dışardan 35 tl ye almış lar...sağlıklı yaşıyoruzda okumuştum yazık o kadar paraya birkaç kere mayala dök sonra yoğun olursa sütle incelt tadıda iyi olur canımOnu sormam lazım, yani hangi koşullarda ne kadar sakladığını. Olmadı ben de Ege üniversitesinden alırım, bir arkadas yazmıştı, ziraat fakültelerinden temin edilebiliyormuş, ben de oradan alırım, en güvenilir bu aacak sanırım.
Bu arada bir tek bana kötü gelmediğine sevindim. Çünkü yanlış mayaladigimi düşünmüştüm.
zeytin 10 u geçmeli ve bol yağ içinde yenmeli ben çaykaşığı ile zeytini alıyorum içi de yağ dolu öyle yiyorum yağ yedikçe yağlar gidermiş bol bol yemek lazım......yumurta 2 olmalı....yeşillik ve kırmızı eklemelisin ....arkadaşlar yanlışım yarsa lütfen düzeltin
sabah:zeytinyağında 7 zeytin ,1 haş.yumurta,peynir,1 bardak fındık 2 kaşık süzme yoğurt
ara 1 lt su 1 yeşilçay limonlu küçük fincan kahve
öğle:3 adet içli köfte ,salata yarım bardak ayran
ben eskiden bal yemezdim dokunurdu bana şimdi zaten yemem , sanada tavsiye etmem doğal bal olmadıkça yenmeyecek dışarıda satılanlar doğal bal değilmiş doğal balın kg su 1000 tl imiş hoca satılnlara inanmayın diyor ....kabızlık içinde olsa yeme insülin direncin kırılmaz ben 4 ayda zor kırdım insülin direncini...
sen menülerini devamlı paylaş canım, aralarda yemeğin tadına bakmak bile leptini engellermiş mutlaka bilmeden yaptığın bir hata vardır sıkı inceleyelim
evet önce sağlık sonra kg vermeyi düşünmemiz lazım, önce kg vermeyi düşünürsek verince yemeye başlarız yine alırız ,,,,kararlılığından dolayı kutlarım seni arkandayız o kilolar ya gidecek ya gidecek
yediğin şeylerle ilgilidir bulgur cinsi bişey yada su toplatan bişey yediysen oluyor artışlar
aaa evet bulgur serbest diye yemiştim hatta deminde yedim eyvah eyvah ozaman yemicem daha ama haftada bir ödüllendiriyorum kendimi ya dünde makarna yemiştim
Bulgur serbest ama kilon fazlaysa 2-3 kaşık kadar yiyorsun. Ama ben daha fazla yiyebilirim. :) Bugün anneme sebzeli bulgur pilavı yapar mısın dedim. Karatayda ödül diye birşey yok, yararlı yiyeceklerle ödüllendirebilirsin ama. Makarna yenilmiyor. Ben sadece 1 defa yedim 4 aydır, çok canım çekmişti soslu soslu.
Herkese gunaydin kilo bildirimi
Rumuz: aburcubur81
Baslangic tarihi : 05.02.2014
Baslangic kilosu: 69
Gecen hafta 68.5
Bu hafta : 68
Fark:-500
Toplam fark : 1000
Boy: 170
Yas: 32
Beden :40
Hedef: 60
Spor : hergun yuruyus ve 3 gun jilian
Yuzde: 0.730
Bu kadar spora daha cok gitmesi lazimdi. Demek ki fazla yiyorum .tabii birkac defa kacamak da yaptim.
rumuz:emriye88
baş.tarih:1 2 2014
baş.kilo:57,5
bu haf.58
spor:yürüyüş
20 günde 500 grm almışım sindirim sistemimde düzelme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?