Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tebrik ediyorum sizi Gül Hanım. Cok güzel.

hayırlı cumalar..MAşallah 17 kilo vermişsiniz harikasınız..

Siz de çok güzel kilo vermişsiniz tebrikler..

Cok güzel , sizi tebrik ediyorum. Inşallah hep beraber oluruz ve birbirimize verdigimiz destekle kilolarımızdan çabucak kurtuluruz.

bu dönem de kiloyu korumak büyük başarı..
Sıfır da pek eğlenceli )

Onu sormam lazım, yani hangi koşullarda ne kadar sakladığını. Olmadı ben de Ege üniversitesinden alırım, bir arkadas yazmıştı, ziraat fakültelerinden temin edilebiliyormuş, ben de oradan alırım, en güvenilir bu aacak sanırım.
Bu arada bir tek bana kötü gelmediğine sevindim. Çünkü yanlış mayaladigimi düşünmüştüm.

Maşallah size,çabuk çabuk veriyorsunuz kiloları..
Ancak 2-3 kilo daha alırım,bende öyle düşünüyorum..

rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.8
bu hafta:61.5
fark:-300
toplam fark:4.3
beden:38
spor: jillian
hedef:53
yüzde: 0.48

Canım Allah gönlüne göre versin,dua ediyorum senin içinde ..3.Karatay bebeği gelir inşallah..

Bişeyler yedim..yürüyüşümü yaptım geldim

Sevgili niceerendenizcigim ve sevgili yenacigim,cok tesekkurler ederim canlarim.Inanin hepinizi oyle cok seviyorum ki,hayatta hic bir duyguyu icimde gommemeyi ogrendim.Eger seviyorsam bundan zevk almali ve paylasmaliyim.Sizleri hepinizi evladim ve kiz kardeslerim yerine koydum,kendime o derece yakin hissediyorum.Sizlerin ictenliginiz,samimiyetiniz,tertemiz ruhlariniz bana bunlari yasattirdi.Hepiniz sagolunuz canlarim.

kilo veren herkesi tebrik ediyorum devamını diliyorum inşallah herkes sağlığıyla birlikte istediği kiloya ulaşırgebe arkadaşlarıda ayrıca tebrik ediyorum çok kilo almadıkları için

bu arada fmgenc hanım sizindemi çocuğunuz yok

Sevgili canim prenscigim,daima saglik ve mutluluk haberlerinde bulusmak dilegiyle canim.Sevgili muzikci gercekten iyi ki aramizdasiniz,sizi de tebrik ediyorum canim.

arkadaşlar yanlışım yarsa lütfen düzeltin

sabah:zeytinyağında 7 zeytin ,1 haş.yumurta,peynir,1 bardak fındık 2 kaşık süzme yoğurt

ara 1 lt su 1 yeşilçay limonlu küçük fincan kahve

öğle:3 adet içli köfte ,salata yarım bardak ayran

kilom 56,7 idi, malesef 57,8 olmuşum...
gerçi yediğim zararlıları düşününce az bile almışım..
karataya geri döndüm inşallah en kısa zamanda toparlayacağım..
sen toparlarsın canım eski günlerde olduğu gibi azmin yeter

teşekkürler canım
kırmızı kırmızıda yazmış idolümsün diye

benim 7.7 idi 4 aya kalmadan 5.2 ye düşmüştü....kitaplarda 5 olması lazım diyor

başlarda tahlil yaptırınca karatayla değerlerin ne kadar yükseldiğini sonraki tahlilde görmek mutlu ediyor, D vitaminini unutma canım

aşkolsun canım sen bizi bezdirebilirmisin senin dediğin gibi hepimiz ayrı ayrı çiçekleriz seni biz böyle kabullendik yazdıklarınla bizi mutlu ediyorsun içinden gelerek yaptığın dular da yetiyor bize

süper bir fark 2-3 haftadır sabittin biranda gitti yağlar
bu dönem de kiloyu korumak büyük başarı..
Sıfır da pek eğlenceli )

dışardan 35 tl ye almış lar...sağlıklı yaşıyoruzda okumuştum yazık o kadar paraya birkaç kere mayala dök sonra yoğun olursa sütle incelt tadıda iyi olur canım
zeytin 10 u geçmeli ve bol yağ içinde yenmeli ben çaykaşığı ile zeytini alıyorum içi de yağ dolu öyle yiyorum yağ yedikçe yağlar gidermiş bol bol yemek lazım......yumurta 2 olmalı....yeşillik ve kırmızı eklemelisin ....

öğlen iyi

İbn-i Sinaya sormuşlar "Hastalık nedir? diye. O da "Bir önceki yediğini sindirmeden ikinci bir yemeği yemektir." cevabını vermiş.
Can boğazdan çıkar kitabından

aaa evet bulgur serbest diye yemiştim hatta deminde yedim eyvah eyvah ozaman yemicem daha ama haftada bir ödüllendiriyorum kendimi ya dünde makarna yemiştim

aaa evet bulgur serbest diye yemiştim hatta deminde yedim eyvah eyvah ozaman yemicem daha ama haftada bir ödüllendiriyorum kendimi ya dünde makarna yemiştim

Bulgur serbest ama kilon fazlaysa 2-3 kaşık kadar yiyorsun. Ama ben daha fazla yiyebilirim. :) Bugün anneme sebzeli bulgur pilavı yapar mısın dedim. Karatayda ödül diye birşey yok, yararlı yiyeceklerle ödüllendirebilirsin ama. Makarna yenilmiyor. Ben sadece 1 defa yedim 4 aydır, çok canım çekmişti soslu soslu.

Son düzenleme:
Herkese tekrardan merhabalar..

Şimdi benim biraz canım sıkıldı da sizinle paylaşmak istedim..Ben 1.5 senedir reaktif artrit için tedavi görüyorum 2 ayda bir kontrole gidiyorum.Dün yine kontrol için kan verdim şimdi aldım sonuçlarımı BUN değeri düşük çıkmış.Geçen ay da düşüktü,dr.bazen öyle oynamalar olabilir dedi bana da mantıklı geldi ama bu seferde düşük çıktı merak ettim nette baktım bir yerde düşüklüğü çok önemli değildir,hamilelerde de düşebilir diyor.2 yerde karaciğer hastalığına,hasarına ve yetersiz beslenmeye işaret edebilir diyor.
Bir de GGT değeri de düşük çıkmış,eğer yüksek olursa karaciğer yağlanmasına işaretmiş. Sizin bu değerleriniz nasıl çıkıyor,ya da bunlarla ilgili fikriniz var mı?
Doktoruma p.tesi günü gidicem inş.ona soracağım ama bir de sizin fikrinizi almak istedim.Dua edin kötü bir şey çıkmasın :105:
Allah'ım kimseyi sağlığından etmesin inş.

eyvah eyvah ozaman, yeşil çaya yükleneyim ozaman verdiklerimi geri almamam lazım

Normal olanı ve bedende deformasyon yapmayanı sanırım böyle haftada yarım kilo olanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…