aaa evet bulgur serbest diye yemiştim hatta deminde yedim eyvah eyvah ozaman yemicem daha ama haftada bir ödüllendiriyorum kendimi ya dünde makarna yemiştim
seni seni demek makarna yemiştin al o zaman bundan da nasibini
en büyük ödül verilecek kg lardır bundan sonra karatay dışı ödül yok heleki zayıflama aşamasında hiç yok, zayıfladıktan sonra 5 m lik koşuya eş değer spor yapınca kedi gibi istediğini yiyebilirsinkedi gibi dedim ama o hedefin altında olmasına rağmen karatay dışına çok az çıkıyor
bulgur 3-4 kaşık serbest
Herkese tekrardan merhabalar..
Şimdi benim biraz canım sıkıldı da sizinle paylaşmak istedim..Ben 1.5 senedir reaktif artrit için tedavi görüyorum 2 ayda bir kontrole gidiyorum.Dün yine kontrol için kan verdim şimdi aldım sonuçlarımı BUN değeri düşük çıkmış.Geçen ay da düşüktü,dr.bazen öyle oynamalar olabilir dedi bana da mantıklı geldi ama bu seferde düşük çıktı merak ettim nette baktım bir yerde düşüklüğü çok önemli değildir,hamilelerde de düşebilir diyor.2 yerde karaciğer hastalığına,hasarına ve yetersiz beslenmeye işaret edebilir diyor.
Bir de GGT değeri de düşük çıkmış,eğer yüksek olursa karaciğer yağlanmasına işaretmiş. Sizin bu değerleriniz nasıl çıkıyor,ya da bunlarla ilgili fikriniz var mı?
Doktoruma p.tesi günü gidicem inş.ona soracağım ama bir de sizin fikrinizi almak istedim.Dua edin kötü bir şey çıkmasın :105:
Allah'ım kimseyi sağlığından etmesin inş.
Evet sevgili kedicigim,ibn-i sina da o donemlerde simdiki milenyumun leptin hormonunu dile getirmis.Demek ki dogrular icin asirlar arasi zaman gecmesi hic fark etmiyor.Zaten peygamber efendimiz dahi en dogru beslenme iki ogun olandir diye buyurmustur.
bin pişman oladum valla yediğime kendimi suçlu hissediyorum ne güzel gidiyo kiloları işte ne diye yediysem offfff sn olsun ders olsun bana
rahatsızlığınız hakkında herhangi bir bilgim yok ama romatoid artrit gibi bişi sanırım.umuyorumki kötü bişi yoktur çok geçmiş olsun
buzluktan çıktıktan sonra mayaladığını içtiysen o tat dahada kötü ,,,birkaç sefer 1 bardak sütle mayalayıp döküp 3-4 gün sonra mayalananı içmem gerekir ilk seferler acı gibi olurmuş
ben o bayanı biliyorum diğer topiğe benden sonra gelmişti onu ve diğer bayanları oradada 5 ay motive etmiştim ......çoğu bana idolümsün diyordu bu topiği açtım diye hepsi sırtımdan vurdu beni kaania ve mavibisiklet hariç
canım istersen geçen haftaki listeyi mesj atayım sana yüzdelerini değiştirirsin
kaçamakkaçamağa rağmen -500 verdiğine sevinmen lazım canım
bu kadar bile iyi damlaya damlaya göl olacak,,,bu arada sana mesaj atacağım canım işinle ilgili özel bişey sormam gerekecek
buradan nickini yazmayayım topiğimizin 10. sayfasında yorumu var orada görebilirsinnicki H ile başlıyor
Olur Gül Hanım, iyi olur hatta. Şimdi liste oluşturuyorum tek tek okuyarak ama kim bildirim yapmamış onu anlayamiyorum tabii.
Sevgili statisticiancigim,butun dualarim seninle canim benim.Insaallah cok guzel haberlerle donup burada bizimle paylasirsin.Butun kalbimle bekliyyorum canim.
günaydın canım
işin zor allah yardımcın olsun güzel uğraşlar bunlar,
ayaklarının ağrısı içinde tuzlu suda dinlendir ayaklarını biraz rahatlatır
evdekilerde ayıp ediyorlar amasizinda kendinize ayıracak bir 10 dkk nız olmalı
bende menüleri iyide niye 500 gram almış diye düşündüm aşağıdaki mesajı görünce sopayı hakettin
karatayda bal varmı da canım sen her sabah yiyorsun hemde 2 tatlı kaşığı maşşallah maşşallah sana
hem 3 kayısı hem elma oda olmamış sen kg veremezsin canım bu menüyle kayısı varsa meyve olmayacak
Gecen haftaki kılonuzu söyler misiniz? Ona göre yüzde alayım)
saatlerinede dikkat edersen iyi olur 12-16 saatteki yoğurt tadında 24 ten sonraki ekşimiş yoğurt tadında oluyor kendine göre ayarlarsın ben 12 saatlik olanı seviyorumCidden mı? Ben keske bunu içmeden once sizlere sorsaydım, bilirdim de icmezdim. Ben hemen o mayaladigimi ictim de ondan demek ki o kadar fenaymis .
canansu60 yapıyor ama fayda gördümü bilmem o haftalarda kg vermemiştiacaba lahana kurunu yapsak karatayla cakisirmi.. lahana suyuiciosun ya kaynatip
Herkese tekrardan merhabalar..
Şimdi benim biraz canım sıkıldı da sizinle paylaşmak istedim..Ben 1.5 senedir reaktif artrit için tedavi görüyorum 2 ayda bir kontrole gidiyorum.Dün yine kontrol için kan verdim şimdi aldım sonuçlarımı BUN değeri düşük çıkmış.Geçen ay da düşüktü,dr.bazen öyle oynamalar olabilir dedi bana da mantıklı geldi ama bu seferde düşük çıktı merak ettim nette baktım bir yerde düşüklüğü çok önemli değildir,hamilelerde de düşebilir diyor.2 yerde karaciğer hastalığına,hasarına ve yetersiz beslenmeye işaret edebilir diyor.
Bir de GGT değeri de düşük çıkmış,eğer yüksek olursa karaciğer yağlanmasına işaretmiş. Sizin bu değerleriniz nasıl çıkıyor,ya da bunlarla ilgili fikriniz var mı?
Doktoruma p.tesi günü gidicem inş.ona soracağım ama bir de sizin fikrinizi almak istedim.Dua edin kötü bir şey çıkmasın :105:
Allah'ım kimseyi sağlığından etmesin inş.
gül abla ya 1 elma yada 3 kayısımı olacak ikisi aynı anda olmayacakmı
AMİN,
çok geçmiş olsun canım, karaciğer yağlanması ve yetersiz beslenmeden olduysa tedaviisi de karatay da demektir hem karaciğer yağlanmasını gideriyor hem sağlıklı beslenme
Sağolun Gül ablacım teşekkür ediyorum..Ya ciddi bir şey değildir biliyorum ama düşüncesi bile korkutuyor beni,daha yaşım 24..O yüzden daha sıkı bağlanıyorum Karatay'a...
Bugün öğle yemeğinde patates salatası,hazır domates çorbası,patatesli taze fasulye ve makarna vardı..Öleyim o zaman dedim ben aşçıya...taze fasulyeyle yoğurt yedim ama içindeki 2-3 parça patates bile yetti bana.Kendimi rahatsız hissediyorum.Neler yapıyormuşum meğer daha önce kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?