Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

İbn-i Sinaya sormuşlar "Hastalık nedir? diye. O da "Bir önceki yediğini sindirmeden ikinci bir yemeği yemektir." cevabını vermiş.
Can boğazdan çıkar kitabından

biz artık can boğazdan gelir kitabını uyguluyoruz şimdi sen merak eip yazarı kim diye sorarsın merak etmeden yazayım, yazarıda benim

aaa evet bulgur serbest diye yemiştim hatta deminde yedim eyvah eyvah ozaman yemicem daha ama haftada bir ödüllendiriyorum kendimi ya dünde makarna yemiştim

seni seni demek makarna yemiştin al o zaman bundan da nasibini

en büyük ödül verilecek kg lardır bundan sonra karatay dışı ödül yok heleki zayıflama aşamasında hiç yok, zayıfladıktan sonra 5 m lik koşuya eş değer spor yapınca kedi gibi istediğini yiyebilirsin kedi gibi dedim ama o hedefin altında olmasına rağmen karatay dışına çok az çıkıyor

bulgur 3-4 kaşık serbest

Evet sevgili kedicigim,ibn-i sina da o donemlerde simdiki milenyumun leptin hormonunu dile getirmis.Demek ki dogrular icin asirlar arasi zaman gecmesi hic fark etmiyor.Zaten peygamber efendimiz dahi en dogru beslenme iki ogun olandir diye buyurmustur.

bin pişman oladum valla yediğime kendimi suçlu hissediyorum ne güzel gidiyo kiloları işte ne diye yediysem offfff sn olsun ders olsun bana

rahatsızlığınız hakkında herhangi bir bilgim yok ama romatoid artrit gibi bişi sanırım.umuyorumki kötü bişi yoktur çok geçmiş olsun

Karatayda örnek veriyor her zaman İbn-i Sinadan 3 öğün hastalıktır diye. 2 öğünü öneriyor.

Peygamber Efendimiz (sav) de "Her hastalığın temelinde tokluk vardır." buyurmuştur.

Bir Türk atasözünde de "Çok yeme ağacı diken adam, hastalık meyvesi toplar"denilmiş.

rahatsızlığınız hakkında herhangi bir bilgim yok ama romatoid artrit gibi bişi sanırım.umuyorumki kötü bişi yoktur çok geçmiş olsun

Teşşekür ediyorum sağolun. Kökeni benziyor evet ama romatoit artritin altında romatizma yatıyor ve tedavisi çok daha zor.Benim ki eklem iltihaplanması diyebilirim..İlk çıktığında çok kötü günler geçirmiştim,ama şimdi çok şükür ki iyiyim fiziki olarak hiçbir rahatsızlığım yok sadece ilaca devam ediyorum işte

Cidden mı? Ben keske bunu içmeden once sizlere sorsaydım, bilirdim de icmezdim. Ben hemen o mayaladigimi ictim de ondan demek ki o kadar fenaymis .

Olur Gül Hanım, iyi olur hatta. Şimdi liste oluşturuyorum tek tek okuyarak ama kim bildirim yapmamış onu anlayamiyorum tabii.

Sevgili statisticiancigim,butun dualarim seninle canim benim.Insaallah cok guzel haberlerle donup burada bizimle paylasirsin.Butun kalbimle bekliyyorum canim.

Sevgili statisticiancigim,butun dualarim seninle canim benim.Insaallah cok guzel haberlerle donup burada bizimle paylasirsin.Butun kalbimle bekliyyorum canim.

ayy çok teşekkür ediyorum Canan ablacığım ,sizin güzel dualarınızı almak benim için ne kadar büyük bir mutluluk anlatamam.

Allah'ım bütün hastalara tez zamanda şifa versin inşallah...

gül abla ya 1 elma yada 3 kayısımı olacak ikisi aynı anda olmayacakmı

Cidden mı? Ben keske bunu içmeden once sizlere sorsaydım, bilirdim de icmezdim. Ben hemen o mayaladigimi ictim de ondan demek ki o kadar fenaymis .
saatlerinede dikkat edersen iyi olur 12-16 saatteki yoğurt tadında 24 ten sonraki ekşimiş yoğurt tadında oluyor kendine göre ayarlarsın ben 12 saatlik olanı seviyorum
acaba lahana kurunu yapsak karatayla cakisirmi.. lahana suyuiciosun ya kaynatip
canansu60 yapıyor ama fayda gördümü bilmem o haftalarda kg vermemişti

AMİN,
çok geçmiş olsun canım, karaciğer yağlanması ve yetersiz beslenmeden olduysa tedaviisi de karatay da demektir hem karaciğer yağlanmasını gideriyor hem sağlıklı beslenme

AMİN,
çok geçmiş olsun canım, karaciğer yağlanması ve yetersiz beslenmeden olduysa tedaviisi de karatay da demektir hem karaciğer yağlanmasını gideriyor hem sağlıklı beslenme

Sağolun Gül ablacım teşekkür ediyorum..Ya ciddi bir şey değildir biliyorum ama düşüncesi bile korkutuyor beni,daha yaşım 24..O yüzden daha sıkı bağlanıyorum Karatay'a...

Bugün öğle yemeğinde patates salatası,hazır domates çorbası,patatesli taze fasulye ve makarna vardı..Öleyim o zaman dedim ben aşçıya...taze fasulyeyle yoğurt yedim ama içindeki 2-3 parça patates bile yetti bana.Kendimi rahatsız hissediyorum.Neler yapıyormuşum meğer daha önce kendime

bu kadar kısa sürede bile patatesin rahatsız ettiğini farketmen çok iyi,,, iyi gidiyorsun demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…