Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bu kadar kısa sürede bile patatesin rahatsız ettiğini farketmen çok iyi,,, iyi gidiyorsun demektir

Oo bu bir de tam uygulayamamış halim ,uygulasam neler fark ederim kim bilir :26: .Annem de babam da şeker hastası bende de etkileri çoktu o yüzden çok korkarım sağlığımdan,kendi düzenimi oturtayım onları da tez zamanda başlatacağım inşallah..Her şeyin başı sağlık. :92:

kafama takılan şeyleri soruyorum inşallah sizi yormuyorum

ben akşam eve geç gittiğimden yemek saatim geç oluyor(işyerinde yemenin imkanı yok) ve hafif yemek yiyorum ,bazende dışarda yürüyüşten sonra iyice geciktiğimden sadece yoğurt süt gibi şeyler yiyorum ama yatmadan önce de çok acıkıyorum leptini bozuyorum sanırım sporu geç saatte yapamıyorum
yani spor sonrası yemek yesemde 2 saat sonra yatsam problem olurmu:18::18:

Geçmiş olsun...Bence telaşlanmayın doktorunuz da demiş oynamalar olabilir diye...Morali yüksek tutmak çok önemli biliyorsuuz...
Karaciğer yağlanması bende de var...Umarım bu beslenmeyle normale döner karaciğerim..

biz artık can boğazdan gelir kitabını uyguluyoruz şimdi sen merak eip yazarı kim diye sorarsın merak etmeden yazayım, yazarıda benimEki Görüntüle 988720

Yeni kitaplarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz..

o zaman senin karatayı kesin sağlıklı beslenme olarak ömür boyu uygulaman lazım şeker hastalığının sonu kötü ben şekeri olanları karataya başlatmak için çok mücadele veriyorum şekerden kurtulmanın tek yolu karatay

tabiiki soracaksın canım bilmeden yaparsan kg alırsın

yemek saati 8 i geçmeyecek ve yatmadan en az 4 saat önce olacak,,,,spor sonrası 8 i geçiyordur kesin kaçta eve giidiyorsun

Son düzenleme:
Bugün yediklerim,

Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz+fındık
10 zeytin
peynir
yeşillik domates
2 günkurusu

Akşam,
1 kase bol yeşillikli kısır
turşu
ayran

30 dk. yürüyüş

Bugün yediklerim,

Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz+fındık
10 zeytin
peynir
yeşillik domates
2 günkurusu

Akşam,
1 kase bol yeşillikli kısır
turşu
ayran

30 dk. yürüyüş

akşam çok az olmuş canım gece acıkacaksın

Saat 7: 15 gibi evde oluyorum maalesef

45 dkk süren var canım o sırada yemeğini yiyebilirsin,,,,bir gün önce yemeğini yaparsan hazır olur ısıtıp yersin ben genelde öyle yapmaya çalışıyorum yoksa pişirip yiyene kadar geç oluyor

Son düzenleme:

geçmiş olsun çok.. inşallah bi an önce geçer rahhatsızlığın...

sağol canım benim inşallah.. dualarında unutmadığın icinde sağol

evet canım benim de yok çocuğum.. her hangi bi sorun olmamasına rağmen olmadı

evet canım benim de yok çocuğum.. her hangi bi sorun olmamasına rağmen olmadı

Valla bukadar olur aynen benimde eşimin de sorunumuz yok ama cocukta yok:))
Bu arada yeni bebeği olan kizkardesimden daha once bahsetmiştim az önce yine gebe olduğu haberini aldim 6 aylık bebeği var
Üstelik esi 3ayda bir yanina geliyor)).birtek seyi biliyorum Rabbim isterse verir hiç bahane yok her türlü verir artık hiiiiic üzülüyorum

sabah 9.30 kahvaltı
çökelek
2 rafadan organik yumurta
12 zeytin
8 ceviz
turp havuç kara lahana maydanoz salatası
bir bardak kefir

akşam 17:30
mevsim salata
4 kaşık kuru fasulye
bir tabak kerevizli bezelye
3 kaşık kıymalı sebze yemeği
yoğurt

inşallah olur arkadaşım, sen gönlünü ferah tut yeter. benim de çocuğum yok, inşallah olur bir gün. yeter ki gönlümüz ferah olsun. allah her isteyene versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…