- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
çok sağolun sizler de hoşgeldiniz gruba, evet riyadda yaşıyorum..
bu kadar kısa sürede bile patatesin rahatsız ettiğini farketmen çok iyi,,, iyi gidiyorsun demektir
Herkese tekrardan merhabalar..
Şimdi benim biraz canım sıkıldı da sizinle paylaşmak istedim..Ben 1.5 senedir reaktif artrit için tedavi görüyorum 2 ayda bir kontrole gidiyorum.Dün yine kontrol için kan verdim şimdi aldım sonuçlarımı BUN değeri düşük çıkmış.Geçen ay da düşüktü,dr.bazen öyle oynamalar olabilir dedi bana da mantıklı geldi ama bu seferde düşük çıktı merak ettim nette baktım bir yerde düşüklüğü çok önemli değildir,hamilelerde de düşebilir diyor.2 yerde karaciğer hastalığına,hasarına ve yetersiz beslenmeye işaret edebilir diyor.
Bir de GGT değeri de düşük çıkmış,eğer yüksek olursa karaciğer yağlanmasına işaretmiş. Sizin bu değerleriniz nasıl çıkıyor,ya da bunlarla ilgili fikriniz var mı?
Doktoruma p.tesi günü gidicem inş.ona soracağım ama bir de sizin fikrinizi almak istedim.Dua edin kötü bir şey çıkmasın :105:
Allah'ım kimseyi sağlığından etmesin inş.
biz artık can boğazdan gelir kitabını uyguluyoruz şimdi sen merak eip yazarı kim diye sorarsın merak etmeden yazayım, yazarıda benimEki Görüntüle 988720
kayısıda meyve olduğu için tek porsiyon yeme hakkımız var ya o ya o :26:
Oo bu bir de tam uygulayamamış halim ,uygulasam neler fark ederim kim bilir :26: .Annem de babam da şeker hastası bende de etkileri çoktu o yüzden çok korkarım sağlığımdan,kendi düzenimi oturtayım onları da tez zamanda başlatacağım inşallah..Her şeyin başı sağlık. :92:
kafama takılan şeyleri soruyorum inşallah sizi yormuyorum
ben akşam eve geç gittiğimden yemek saatim geç oluyor(işyerinde yemenin imkanı yok) ve hafif yemek yiyorum ,bazende dışarda yürüyüşten sonra iyice geciktiğimden sadece yoğurt süt gibi şeyler yiyorum ama yatmadan önce de çok acıkıyorum leptini bozuyorum sanırım sporu geç saatte yapamıyorum
yani spor sonrası yemek yesemde 2 saat sonra yatsam problem olurmu:18::18:
gül abla mesela 4 veya 5 kayısı yiyebiliyormuyuz yani günde 1 çeşit meyve
tabiiki soracaksın canım bilmeden yaparsan kg alırsın
yemek saati 8 i geçmeyecek ve yatmadan en az 4 saat önce olacak,,,,spor sonrası 8 i geçiyordur kesin kaçta eve giidiyorsun
Geçmiş olsun...Bence telaşlanmayın doktorunuz da demiş oynamalar olabilir diye...Morali yüksek tutmak çok önemli biliyorsuuz...
Karaciğer yağlanması bende de var...Umarım bu beslenmeyle normale döner karaciğerim..
Yeni kitaplarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz..
Bugün yediklerim,
Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı ceviz+fındık
10 zeytin
peynir
yeşillik domates
2 günkurusu
Akşam,
1 kase bol yeşillikli kısır
turşu
ayran
30 dk. yürüyüş
Saat 7: 15 gibi evde oluyorum maalesef
Şu an yürüyüş e cikiyorum mesela:))
Teşşekür ediyorum sağolun. Kökeni benziyor evet ama romatoit artritin altında romatizma yatıyor ve tedavisi çok daha zor.Benim ki eklem iltihaplanması diyebilirim..İlk çıktığında çok kötü günler geçirmiştim,ama şimdi çok şükür ki iyiyim fiziki olarak hiçbir rahatsızlığım yok sadece ilaca devam ediyorum işte
Maşallah size,çabuk çabuk veriyorsunuz kiloları..
Ancak 2-3 kilo daha alırım,bende öyle düşünüyorum..
Canım Allah gönlüne göre versin,dua ediyorum senin içinde ..3.Karatay bebeği gelir inşallah..
Bişeyler yedim..yürüyüşümü yaptım geldim
kilo veren herkesi tebrik ediyorum devamını diliyorum inşallah herkes sağlığıyla birlikte istediği kiloya ulaşırgebe arkadaşlarıda ayrıca tebrik ediyorum çok kilo almadıkları için
bu arada fmgenc hanım sizindemi çocuğunuz yok
evet canım benim de yok çocuğum.. her hangi bi sorun olmamasına rağmen olmadı
Valla bukadar olur aynen benimde eşimin de sorunumuz yok ama cocukta yok:))
Bu arada yeni bebeği olan kizkardesimden daha once bahsetmiştim az önce yine gebe olduğu haberini aldim 6 aylık bebeği var
Üstelik esi 3ayda bir yanina geliyor)).birtek seyi biliyorum Rabbim isterse verir hiç bahane yok her türlü verir artık hiiiiic üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?