evet canım benim de yok çocuğum.. her hangi bi sorun olmamasına rağmen olmadı
Şu an yürüyüş e cikiyorum mesela:))
unuttuğum ya da yanlış yazdığım bir şey varsa şimdiden özür diliyorum ve haber verirseniz hemen düzeltirim :)
kilo veren arkadaşllarımı hatta sabit kalanbları tebrik ediyorum, kilo alanlara da yuhhh diyorum.. aaa ben de kilo lanlar arasındaymışım. hayrettttt :)))
canım ben koşu bandını direk kapı önüne koyacağım. dizlerimi mahvetti. ben de dizlerimdeki acının sebebini başka şeylerden zannediyordum ama meğerse koşu bandıymış. bıraktığımdan beri dizlerim , eklemlerim rahatladı. yapabilirsen dışarda yürü arkadaşım. çünkü fena bir alet bu. yıllarca da kullanmama rağmen yeni yeni çıkıyor sıkıntısı.
[benim cocuktan vazgeme seUOTE=Niceerendiz;34134743]inşallah olur arkadaşım, sen gönlünü ferah tut yeter. benim de çocuğum yok, inşallah olur bir gün. yeter ki gönlümüz ferah olsun. allah her isteyene versin ...
evet canım benim de yok çocuğum.. her hangi bi sorun olmamasına rağmen olmadı
Valla bukadar olur aynen benimde eşimin de sorunumuz yok ama cocukta yok:))
Bu arada yeni bebeği olan kizkardesimden daha once bahsetmiştim az önce yine gebe olduğu haberini aldim 6 aylık bebeği var
Üstelik esi 3ayda bir yanina geliyor)).birtek seyi biliyorum Rabbim isterse verir hiç bahane yok her türlü verir artık hiiiiic üzülüyorum
inşallah olur arkadaşım, sen gönlünü ferah tut yeter. benim de çocuğum yok, inşallah olur bir gün. yeter ki gönlümüz ferah olsun. allah her isteyene versin ...
ALLAH hepinize en kısa zamanda verir inşallah
KİLO VERENLER
1. muzıkcı -%3,30 TEBRİKLER TEBRİKLER
2. canansu60 -&1,98
3. yena -%1,57
4. babymom -%1,11
5. cigsel2010 -%0,99
6. aburcubur81 -%0,73
7. fmgenc -%0,48
8. sevdim3737 -%0,46
SABİT KALANLAR
hatce33
teoson
mydenizzz
kedi83
gül_0663
HAMİLELERİMİZ
prenscim sabit (28. hafta, başlangıç kilosu 54, şimdiki kilosu 64)
ekin06 +%0,26 (11. hafta, başlangıç kilosu 75,6, şimdiki kilosu 77,1)
KİLO ALANLAR
1. bluebottle +%1,94
2. niceerendiz +%1,80
3. EMRİYE88 +%0,86
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
alanis1977
Ria
giritli38
BucuS
gizem__
rumuz:niceerendiz
başlangıç tarihi:02/01/2014
başlangıç kilo:87,2
geçen hafta: 82,9
bu hafta:84,4
fark:+1,5
toplam fark:2,8
beden:44
boy:1.67
spor: 3 gun pilates
Ilk hedef: 75
Ikinci hedef: 65
Üçüncü hedef: 60
yüzde: +%1,80
ne diyeyim bilmiyorum, geçen hafta cuma sevgililer günüydü, bir tek o zaman kaçamak yaptım ama ne kaçamakkk , tüm suç onun
Haftaya kilo verenler listesinde bende olacağım söz veriyorum
[benim cocuktan vazgeme seUOTE=Niceerendiz;34134743]inşallah olur arkadaşım, sen gönlünü ferah tut yeter. benim de çocuğum yok, inşallah olur bir gün. yeter ki gönlümüz ferah olsun. allah her isteyene versin ...
Eki Görüntüle 989413 bir günlük kaçamak 1500 grammı ekledibütün sevgililerin yaş pastasını sen mi yedin
hahahahah valla Gül Hanım çok haklısınız. sanki tüm pastalar bende aşk bulmuş gibi...
pizza bira ...daha neler neler, yazmıştım geçen cumartesi , hepsini burada bir daha yazıp arkadaşlara kötü örnek olmak istemiyorum :)
bir de regl dönemimdeyim, ondandır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?