Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Şu an yürüyüş e cikiyorum mesela:))

canım ben koşu bandını direk kapı önüne koyacağım. dizlerimi mahvetti. ben de dizlerimdeki acının sebebini başka şeylerden zannediyordum ama meğerse koşu bandıymış. bıraktığımdan beri dizlerim , eklemlerim rahatladı. yapabilirsen dışarda yürü arkadaşım. çünkü fena bir alet bu. yıllarca da kullanmama rağmen yeni yeni çıkıyor sıkıntısı.

KİLO VERENLER

1. muzıkcı -%3,30 TEBRİKLER TEBRİKLER
2. canansu60 -&1,98
3. yena -%1,57
4. babymom -%1,11
5. cigsel2010 -%0,99
6. aburcubur81 -%0,73
7. fmgenc -%0,48
8. sevdim3737 -%0,46

SABİT KALANLAR

hatce33
teoson
mydenizzz
kedi83
gül_0663

HAMİLELERİMİZ

prenscim sabit (28. hafta, başlangıç kilosu 54, şimdiki kilosu 64)
ekin06 +%0,26 (11. hafta, başlangıç kilosu 75,6, şimdiki kilosu 77,1)

KİLO ALANLAR

1. bluebottle +%1,94
2. niceerendiz +%1,80
3. EMRİYE88 +%0,86

BİLDİRİM YAPMAYANLAR

alanis1977
Ria
giritli38
BucuS
gizem__

unuttuğum ya da yanlış yazdığım bir şey varsa şimdiden özür diliyorum ve haber verirseniz hemen düzeltirim :)
kilo veren arkadaşllarımı hatta sabit kalanbları tebrik ediyorum, kilo alanlara da yuhhh diyorum.. aaa ben de kilo lanlar arasındaymışım. hayrettttt :)))

rumuz:niceerendiz
başlangıç tarihi:02/01/2014
başlangıç kilo:87,2
geçen hafta: 82,9
bu hafta:84,4
fark:+1,5
toplam fark:2,8
beden:44
boy:1.67
spor: 3 gun pilates
Ilk hedef: 75
Ikinci hedef: 65
Üçüncü hedef: 60
yüzde: +%1,80

ne diyeyim bilmiyorum, geçen hafta cuma sevgililer günüydü, bir tek o zaman kaçamak yaptım ama ne kaçamakkk , tüm suç onun

[benim cocuktan vazgeme seUOTE=Niceerendiz;34134743]inşallah olur arkadaşım, sen gönlünü ferah tut yeter. benim de çocuğum yok, inşallah olur bir gün. yeter ki gönlümüz ferah olsun. allah her isteyene versin ...[/QUOTE]

Benim gibi birini duyunca yemin ederim kendimden çok üzülüyorum hakkimizda hayirlisi olsun .benim çocuk tan vazgeçmem aci bir tecrubeyle sabit benden 1 yaş büyük olan ablamin esini trafik kazasında kaybetmesi oldu birbuçuk ay oldu ve henüz 6 aylik evlilerdi insan sevdigini kaybedince zaten var olmayan birsey icin neden yok,olmuyor diye uzulmeyede gerek yok

Bende de diz problemi var kosu bandimda var ama dışarda acik havada yürüyüşü sevdiğim için dışarı cikiyorum ben oturarak çalışıyorum bütün gün dizlerim bükülmüş olarak oturuyorum sanirim o yüzden diz problemim

[benim cocuktan vazgeme seUOTE=Niceerendiz;34134743]inşallah olur arkadaşım, sen gönlünü ferah tut yeter. benim de çocuğum yok, inşallah olur bir gün. yeter ki gönlümüz ferah olsun. allah her isteyene versin ...

Benim gibi birini duyunca yemin ederim kendimden çok üzülüyorum hakkimizda hayirlisi olsun .benim çocuk tan vazgeçmem aci bir tecrubeyle sabit benden 1 yaş büyük olan ablamin esini trafik kazasında kaybetmesi oldu birbuçuk ay oldu ve henüz 6 aylik evlilerdi insan sevdigini kaybedince zaten var olmayan birsey icin neden yok,olmuyor diye uzulmeyede gerek yok

Bende de diz problemi var kosu bandimda var ama dışarda acik havada yürüyüşü sevdiğim için dışarı cikiyorum ben oturarak çalışıyorum bütün gün dizlerim bükülmüş olarak oturuyorum sanirim o yüzden diz problemim[/QUOTE]

canım ya, başınız sağ olsuın, allah hepinize ama en çok ablana sabır versin. çok üzüldüm inan.

Son düzenleme:
evet canım benim de yok çocuğum.. her hangi bi sorun olmamasına rağmen olmadı

inşallah olur arkadaşım, sen gönlünü ferah tut yeter. benim de çocuğum yok, inşallah olur bir gün. yeter ki gönlümüz ferah olsun. allah her isteyene versin ...

ALLAH hepinize en kısa zamanda verir inşallah

canım ya, başınız sağ olsuın, allah hepinize ama en çok ablana sabır versin. çok üzüldüm inan.[/QUOTE]

Saol canim allah razı olsun Allah kimsenin basina böyle bir acı vermesin

ellerine sağlık canım kilo verenleri kutlarım

bir günlük kaçamak 1500 grammı ekledi bütün sevgililerin yaş pastasını sen mi yedin

[benim cocuktan vazgeme seUOTE=Niceerendiz;34134743]inşallah olur arkadaşım, sen gönlünü ferah tut yeter. benim de çocuğum yok, inşallah olur bir gün. yeter ki gönlümüz ferah olsun. allah her isteyene versin ...

Bende de diz problemi var kosu bandimda var ama dışarda acik havada yürüyüşü sevdiğim için dışarı cikiyorum ben oturarak çalışıyorum bütün gün dizlerim bükülmüş olarak oturuyorum sanirim o yüzden diz problemim[/QUOTE]

başınız sağolsun canım çok üzüldüm hem gençmiş hem yeni evli allah ablana sabır versin

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 989413 bir günlük kaçamak 1500 grammı ekledi bütün sevgililerin yaş pastasını sen mi yedin

hahahahah valla Gül Hanım çok haklısınız. sanki tüm pastalar bende aşk bulmuş gibi...
pizza bira ...daha neler neler, yazmıştım geçen cumartesi , hepsini burada bir daha yazıp arkadaşlara kötü örnek olmak istemiyorum :)
bir de regl dönemimdeyim, ondandır..

başınız sağolsun canım çok üzüldüm hem gençmiş hem yeni evli allah ablana sabır versin[/QUOTE]

Allah razı olsun gul abla

Sevgililer Günü son kacamak günün olmustur inşallah

başınız saolsun çok üzüldüm...
hasta olan arkadaşlar içinde bir an önce geçer gider inşallah...

bu arada ben 1.sıradayım ya çook şaşırdım.ama süper moral desteği oldu.sandığımdan daha iyi geldi bana

kilo veren arkadaşları kutluyorum veee gelecek hafta herkesin kilo verenler listesinde olmasını istiyorum.(kilo almak isteyenler hariç )

sevgiler ..

Canlarimmm,herbirinize hayirli geceler diliyorum.Listedeki butun dostlarimi birlikteligimizden dolayi kutluyorum.Sevgili teosoncugum,acinizi butun kalbimle paylasiyorum.Rabbim sabirlar versin.Sevgili niceerendenizcigim,liste icin ellerine,yuregine saglik canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…