Canlarimmm,herbirinize hayirli geceler diliyorum.Listedeki butun dostlarimi birlikteligimizden dolayi kutluyorum.Sevgili teosoncugum,acinizi butun kalbimle paylasiyorum.Rabbim sabirlar versin.Sevgili niceerendenizcigim,liste icin ellerine,yuregine saglik canim.
Canlarimmm,herbirinize hayirli geceler diliyorum.Listedeki butun dostlarimi birlikteligimizden dolayi kutluyorum.Sevgili teosoncugum,acinizi butun kalbimle paylasiyorum.Rabbim sabirlar versin.Sevgili niceerendenizcigim,liste icin ellerine,yuregine saglik canim.
Valla bukadar olur aynen benimde eşimin de sorunumuz yok ama cocukta yok:))
Bu arada yeni bebeği olan kizkardesimden daha once bahsetmiştim az önce yine gebe olduğu haberini aldim 6 aylık bebeği var
Üstelik esi 3ayda bir yanina geliyor)).birtek seyi biliyorum Rabbim isterse verir hiç bahane yok her türlü verir artık hiiiiic üzülüyorum
inşallah olur arkadaşım, sen gönlünü ferah tut yeter. benim de çocuğum yok, inşallah olur bir gün. yeter ki gönlümüz ferah olsun. allah her isteyene versin ...
unuttuğum ya da yanlış yazdığım bir şey varsa şimdiden özür diliyorum ve haber verirseniz hemen düzeltirim :)
kilo veren arkadaşllarımı hatta sabit kalanbları tebrik ediyorum, kilo alanlara da yuhhh diyorum.. aaa ben de kilo lanlar arasındaymışım. hayrettttt :)))
Benim gibi birini duyunca yemin ederim kendimden çok üzülüyorum hakkimizda hayirlisi olsun .benim çocuk tan vazgeçmem aci bir tecrubeyle sabit benden 1 yaş büyük olan ablamin esini trafik kazasında kaybetmesi oldu birbuçuk ay oldu ve henüz 6 aylik evlilerdi insan sevdigini kaybedince zaten var olmayan birsey icin neden yok,olmuyor diye uzulmeyede gerek yok
Bende de diz problemi var kosu bandimda var ama dışarda acik havada yürüyüşü sevdiğim için dışarı cikiyorum ben oturarak çalışıyorum bütün gün dizlerim bükülmüş olarak oturuyorum sanirim o yüzden diz problemim
Herkese tekrardan merhabalar..
Şimdi benim biraz canım sıkıldı da sizinle paylaşmak istedim..Ben 1.5 senedir reaktif artrit için tedavi görüyorum 2 ayda bir kontrole gidiyorum.Dün yine kontrol için kan verdim şimdi aldım sonuçlarımı BUN değeri düşük çıkmış.Geçen ay da düşüktü,dr.bazen öyle oynamalar olabilir dedi bana da mantıklı geldi ama bu seferde düşük çıktı merak ettim nette baktım bir yerde düşüklüğü çok önemli değildir,hamilelerde de düşebilir diyor.2 yerde karaciğer hastalığına,hasarına ve yetersiz beslenmeye işaret edebilir diyor.
Bir de GGT değeri de düşük çıkmış,eğer yüksek olursa karaciğer yağlanmasına işaretmiş. Sizin bu değerleriniz nasıl çıkıyor,ya da bunlarla ilgili fikriniz var mı?
Doktoruma p.tesi günü gidicem inş.ona soracağım ama bir de sizin fikrinizi almak istedim.Dua edin kötü bir şey çıkmasın :105:
Allah'ım kimseyi sağlığından etmesin inş.
uyaninca karbonatli ilik su
10.45 kk kahvaltisi+ 2 bardak yesil cay
14.00 gibi turk kahvesi
16.30-17.00 zeytinyagda sotelenmis 2 kasik patlican+haslanmis tavuk gogus+ haslanmisbrokoli ve lahana salatasi+1 kase yogurt+2 bardak yesil cay
19.30 2 su bardagi kefir ( yarim kefir yarim su )
2lt ye yakin limonlu tarcinli su
egzersiz: Tibet+ebrusalli plates 2008 toplu bolume kadar+ Debbie six pack+200 ip atlama
jillian yapmaya cesaretim yok :))
KİLO VERENLER
1. muzıkcı -%3,30 TEBRİKLER TEBRİKLER
2. canansu60 -&1,98
3. yena -%1,57
4. babymom -%1,11
5. cigsel2010 -%0,99
6. aburcubur81 -%0,73
7. fmgenc -%0,48
8. sevdim3737 -%0,46
SABİT KALANLAR
hatce33
teoson
mydenizzz
kedi83
gül_0663
HAMİLELERİMİZ
prenscim sabit (28. hafta, başlangıç kilosu 54, şimdiki kilosu 64)
ekin06 +%0,26 (11. hafta, başlangıç kilosu 75,6, şimdiki kilosu 77,1)
KİLO ALANLAR
1. bluebottle +%1,94
2. niceerendiz +%1,80
3. EMRİYE88 +%0,86
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
alanis1977
Ria
giritli38
BucuS
gizem__
Benim gibi birini duyunca yemin ederim kendimden çok üzülüyorum hakkimizda hayirlisi olsun .benim çocuk tan vazgeçmem aci bir tecrubeyle sabit benden 1 yaş büyük olan ablamin esini trafik kazasında kaybetmesi oldu birbuçuk ay oldu ve henüz 6 aylik evlilerdi insan sevdigini kaybedince zaten var olmayan birsey icin neden yok,olmuyor diye uzulmeyede gerek yok
Bende de diz problemi var kosu bandimda var ama dışarda acik havada yürüyüşü sevdiğim için dışarı cikiyorum ben oturarak çalışıyorum bütün gün dizlerim bükülmüş olarak oturuyorum sanirim o yüzden diz problemim
3-4 büyük gün kurusu kayısı normali,,,küçükse 4-5 olabilir
evet canım benim de yok çocuğum.. her hangi bi sorun olmamasına rağmen olmadı
Valla bukadar olur aynen benimde eşimin de sorunumuz yok ama cocukta yok:))
Bu arada yeni bebeği olan kizkardesimden daha once bahsetmiştim az önce yine gebe olduğu haberini aldim 6 aylık bebeği var
Üstelik esi 3ayda bir yanina geliyor)).birtek seyi biliyorum Rabbim isterse verir hiç bahane yok her türlü verir artık hiiiiic üzülüyorum
[benim cocuktan vazgeme seUOTE=Niceerendiz;34134743]inşallah olur arkadaşım, sen gönlünü ferah tut yeter. benim de çocuğum yok, inşallah olur bir gün. yeter ki gönlümüz ferah olsun. allah her isteyene versin ...
KİLO VERENLER
1. muzıkcı -%3,30 TEBRİKLER TEBRİKLER
2. canansu60 -&1,98
3. yena -%1,57
4. babymom -%1,11
5. cigsel2010 -%0,99
6. aburcubur81 -%0,73
7. fmgenc -%0,48
8. sevdim3737 -%0,46
SABİT KALANLAR
hatce33
teoson
mydenizzz
kedi83
gül_0663
HAMİLELERİMİZ
prenscim sabit (28. hafta, başlangıç kilosu 54, şimdiki kilosu 64)
ekin06 +%0,26 (11. hafta, başlangıç kilosu 75,6, şimdiki kilosu 77,1)
KİLO ALANLAR
1. bluebottle +%1,94
2. niceerendiz +%1,80
3. EMRİYE88 +%0,86
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
alanis1977
Ria
giritli38
BucuS
gizem__
Benim gibi birini duyunca yemin ederim kendimden çok üzülüyorum hakkimizda hayirlisi olsun .benim çocuk tan vazgeçmem aci bir tecrubeyle sabit benden 1 yaş büyük olan ablamin esini trafik kazasında kaybetmesi oldu birbuçuk ay oldu ve henüz 6 aylik evlilerdi insan sevdigini kaybedince zaten var olmayan birsey icin neden yok .!.:Canim basiniz sagolsun Allah geride kalanlara sabir versin
anladım gül abla, kusura bakmayın acemiyim çok şeyi bilmiyorum bi kaç gündür halsizim herhalde baldan olabilir sanki hipoya girdim tam düzelmeye başladıydım şimdi tekrar çktü vucudum inşallah dikkat ederek iyi olacam
sabah kahvaltım
1 tabak süzme yoğurt
tereyağda 2 yumurta
1 muz ufak
7 ceviz
21 fındık ve 30 yer fıstığı yeni kırdım
11 zeytin
bol yeşillik
kahvaltım iyimi gül abla kuruyemişler fazla olmamış değilmi
kusur olmaz ki canım ben herkese diyorum aklınıza takılan herşeyi sorun diye, yanlış öğrenirseniz size soranlara da yanlış öğretirsiniz onun için çekinmeden sorun yanlış yaparsanız kg alırsınız
yumurta 2 tane yeyince muz olmaz canım muz yersen yumurta 1 olacak
kuruyemişlerin fazla olmuş,,,ceviz,fındık ve yer fıstığı bir ince belli çay bardağı kadar olacak 7 ceviz yarısını geçer bile bardakla ölçerek koy masaya canım göz ölçüne alışana kadar
gül abla mesela elma veya 3 kayısı yediyim zaman 1 yumurtamı olacak yoksa sadece muz yerken mi 1 yumurta olacak
bi sorum daha kuruyemiş ile yoğurt yenebilirmi öğlenleyi çoğu zaman kuruyemiş veya yoğurt ile geciktiriyorum
anladım gül abla, kusura bakmayın acemiyim çok şeyi bilmiyorum bi kaç gündür halsizim herhalde baldan olabilir sanki hipoya girdim tam düzelmeye başladıydım şimdi tekrar çktü vucudum inşallah dikkat ederek iyi olacam
sabah kahvaltım
1 tabak süzme yoğurt
tereyağda 2 yumurta
1 muz ufak
7 ceviz
21 fındık ve 30 yer fıstığı yeni kırdım
11 zeytin
bol yeşillik
kahvaltım iyimi gül abla kuruyemişler fazla olmamış değilmi
öğlen yemeyim
21 fındık
9 ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?