Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

teşekkür ederim canan abla. senin de yüreğine sağlık :)

uyaninca karbonatli ilik su

10.45 kk kahvaltisi+ 2 bardak yesil cay

14.00 gibi turk kahvesi

16.30-17.00 zeytinyagda sotelenmis 2 kasik patlican+haslanmis tavuk gogus+ haslanmisbrokoli ve lahana salatasi+1 kase yogurt+2 bardak yesil cay

19.30 2 su bardagi kefir ( yarim kefir yarim su )

2lt ye yakin limonlu tarcinli su

egzersiz: Tibet+ebrusalli plates 2008 toplu bolume kadar+ Debbie six pack+200 ip atlama

jillian yapmaya cesaretim yok :))

Saol canan ablacim allah razı olsun

inşallah olur arkadaşım, sen gönlünü ferah tut yeter. benim de çocuğum yok, inşallah olur bir gün. yeter ki gönlümüz ferah olsun. allah her isteyene versin ...

benim cocugumda nerdeyse 2 sene hic problem olmamasina karsin olmadi ; yumurta takibi yaptirdik beslenmemizi degistirdik kurler yaptik vakti saati geldi desem daha dogru olur ozaman oldu .. ins rabbim gonlunuegore versin cok iyi anliyorum sizi

eline saglik cok guzel olmus tablo

basiniz sagolsun Allah yattigi yerleri nurla doldursun ins

cok gecmis olsun bir bilgim yok hastalikla ilgili umarim sonuclar diledginiz gibi cikar

spor içinde

Emeğinize sağlık, liste çok güzel olmuş..

Kilo verenleri sabit kalanları tebrik ediyor başarılarımızın devamını diliyorum

Çok üzüldüm.. ne acı bir kayıp..Nasıl şu an kardeşiniz.?? İnşallah toparlanmıştır..
Allah sabır versin..

3-4 büyük gün kurusu kayısı normali,,,küçükse 4-5 olabilir

anladım gül abla, kusura bakmayın acemiyim çok şeyi bilmiyorum bi kaç gündür halsizim herhalde baldan olabilir sanki hipoya girdim tam düzelmeye başladıydım şimdi tekrar çktü vucudum inşallah dikkat ederek iyi olacam

sabah kahvaltım
1 tabak süzme yoğurt
tereyağda 2 yumurta
1 muz ufak
7 ceviz
21 fındık ve 30 yer fıstığı yeni kırdım
11 zeytin
bol yeşillik

kahvaltım iyimi gül abla kuruyemişler fazla olmamış değilmi

Son düzenleme:
evet canım benim de yok çocuğum.. her hangi bi sorun olmamasına rağmen olmadı

[benim cocuktan vazgeme seUOTE=Niceerendiz;34134743]inşallah olur arkadaşım, sen gönlünü ferah tut yeter. benim de çocuğum yok, inşallah olur bir gün. yeter ki gönlümüz ferah olsun. allah her isteyene versin ...

Allah sabredene istedigini verir arkadaslar ins. sizede en kisa zamanda hayirli evlatlar versin .

Dün aksamki trafik icin Üzgünüm herkese teşekkür ediyorum güzel duygulari icin
Mutlu haftasonları herkese

Ellerine saglik canim guzel bir liste olmus . Kilo veren ve sabit kalanlari tebrik ediyorum .Haftaya herkesin kilo verenler kisminda olmasini diliyorum

Benim gibi birini duyunca yemin ederim kendimden çok üzülüyorum hakkimizda hayirlisi olsun .benim çocuk tan vazgeçmem aci bir tecrubeyle sabit benden 1 yaş büyük olan ablamin esini trafik kazasında kaybetmesi oldu birbuçuk ay oldu ve henüz 6 aylik evlilerdi insan sevdigini kaybedince zaten var olmayan birsey icin neden yok .!.:
Canim basiniz sagolsun Allah geride kalanlara sabir versin

kusur olmaz ki canım ben herkese diyorum aklınıza takılan herşeyi sorun diye, yanlış öğrenirseniz size soranlara da yanlış öğretirsiniz onun için çekinmeden sorun yanlış yaparsanız kg alırsınız

yumurta 2 tane yeyince muz olmaz canım muz yersen yumurta 1 olacak

kuruyemişlerin fazla olmuş,,,ceviz,fındık ve yer fıstığı bir ince belli çay bardağı kadar olacak 7 ceviz yarısını geçer bile bardakla ölçerek koy masaya canım göz ölçüne alışana kadar

gül abla mesela elma veya 3 kayısı yediyim zaman 1 yumurtamı olacak yoksa sadece muz yerken mi 1 yumurta olacak
bi sorum daha kuruyemiş ile yoğurt yenebilirmi öğlenleyi çoğu zaman kuruyemiş veya yoğurt ile geciktiriyorum

Son düzenleme:
gül abla öğlenleyi sadece kuruyemiş veya yoğurt ile geckitirdiğim zaman ne kadar kuruyemiş tüketeyim veya yoğurt biraz açıklayabilirmisin sana zahmet olmassa

muz yumurta yerine geçiyor yumurta yiyemeyen muz yiyebiliyor ama yerli muz olmalı yada canı muz çeken 2 yumurta yerine 1 muz 1 yumurta yiyebiliyor böyle,,,,meyve bundan ayrı hergün 1 porsiyon yeme hakkımız var ister kayısı olarak ister karataya uygun bir meyve olarak yiyebiliriz,,,,muz yumurtayla yer değişiyor sadece,,,,

sabahki kuruyemişlerden biraz ayırırsın öğlen yoğurtla yersin hem sabah hem öğleden sonra kuruyemiş fazla gelir...

öğlen yemeyim
21 fındık
9 ceviz

Gİ düşük olanlardan çok yeyince kg aldırır sen bugün kuruyemişi 2 bardak yedin nerdeyse olmadı onun yerine yoğurt içine keten tohumu yada nane yada Gİ düşük bişeyler koyup yeseydin daha iyiydiiiii

Vücut su kıtlığı çektiğinde kandaki suyu kullanırsa,
YÜKSEK TANSİYON hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde omurlardaki suyu kullanırsa,
BEL VE BOYUN FITIĞI hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde kemiklerdeki suyu kullanırsa,
gut - atrit gibi romatizmal hastalıklara yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde akciğerdeki suyu kullanırsa,
ASTIM hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde pankreastaki suyu kullanırsa,
ŞEKER hastalığına yakalanırız.

* Vücut su kıtlığı çektiğinde midedeki suyu kullanırsa,
ÜLSER hastalığına yakalanırız.

* Bağırsaklarda su eksilirse,
kabızlık meydana gelir ve
KOLON kanseri olma tehlikesi yaşarız.

* Hücrenin su eksikliği çok artarsa, beynimiz hücreye oksijen göndermeyi keser. Oksijen kesilmesi sonucunda da hücre KANSERLEŞME sürecine girer !!!...

Hasta olmamak için vücudumuzu susuz bırakmamalıyız.
Hasta değil susuzsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…