Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ben bazen günde 3,5 4 litre su içiyorum zararı olurmu
vücut ağırlığını 400 le çarp mesela 60 kg isen 60*4=2400 en az 2400 lt su içmen lazım bu kg daki kişiye 3,5 tan fazlası zararlı olur sen kaç kg idin
gül abla öğlen zeytinyağlı havuç salatası yapıp yesem olurmu

olur tabiiki ama ben geç gördüm

bu arada sen sabah KKK yaptın sonra kuruyemiş yedin bu ne öğünü oluyor bide bunun akşamı var arada kaçar saat bırakıyorsun ki

öğlen kuruyemiş yerine diyordum 3 öğün yiyorum yani
ben 58 kiloyum bazen günde 3,5 veya 4 litre içiyorum su

Merhabalar herkese mutlu huzurlu haftasonları diliyorum....Gerçi bugün bitti sayılır kaldı bir gün

Benim canım sıkkın...tam üst düzey motivasyon yakalamışken baskülüm bozuldu..
5 yıllık baskül o kadar alıştım ki ona bütünleştik aletle Bir nevi yoldaşım dı..
Şimdi ödüm kopuyor yeni baskülle kilom farklı çıkar fazla çıkar diye..
cumaya kadar umarım ayarlayabilirim baskül...

Herkes çok iyidir umarım...

sabah
tereyağında iki yumurta
10 zeytin
çökelek
8 ceviz
havuç turp ve yeşillik
1 bardak kefir

öğlen
bezelye
çorba
salata
yoğurt

akşam
kıymalı sebze yemeği
sucuklu fasulye
yoğurt

yemek araları en az 4 saatti.

10.00 kk kahvaltisi+2bardak yesil cay

14.00turk kahvesi

15.00 2 tabak kiymali yesil mercimek yemegi +yogurt+2 bardak yesil cay

19.30 2kasik bulgur pilavi +bir tabak yesil mercimek yemegi+2 su bardagi kefir (yarim olcek sulandirilmis )

22 civari 2 bardak limonlu cok acik siyah cay

spor 100 ip atlama+plates+tibet+debbie six and pack

uyaninca karbonatli su+ gun icinde 1 surahi limonlu tarcinli su

:18:

merhaba canım
burada çoğumuzun başına aynı şey geldi ben yenısını alırken 3-4 tane vardı hepsını denedım hangısı evdekine yakın tarttıysa onu aldım bazı arkadaslarınkında 2-3 kg farkettı ona dıkkat et canım

iy akşamlar herkese... yatmadan i gireyim dedim sabahtan beri aklımda ama evi temizle derken saat 2 oldu.. dışaı çıktık haliyle yazamadım.. şimdi fırsat buldum heme girdim.. geçmişi okudum niceerendiz arkadaşım ellerine sağlık liste için.. tüm güzel dualara da aminnnn diyeyim... teason ablan içinde üzüldüm başınız sağolsun Allah sabır versin ablana...
bugün sabah 10.30 kkk
5 te 3 tane gün kurusu
7.30 a fırında et. mercimek çorbası. kuru soğan

günde 3 litre iyimi gül abla
sabah 500 ml
saat 10:30 da 500 ml
öğle 500 ml
saat 16:15 te 500 ml
saat 17:45 te 500 ml
saat 21:30 da 500 ml

bu düzen iyimi gül abla

3 lt ıyı canım

oooo suyuda saatlı ıcersek yandık valla ben aklıma geldıkce ıcıyorum ıs yerımde 1 lt tupperware var onunla ıcıyorum sabah 300 ml lık bardakla ıcıyorum eve gelınce 300 lükle bı daha yemek ten önce 300 luk yıne yemekten sonra ılac ıcın 300 daha derken yatana kadar 3 u gecıyor....

Son düzenleme:

Sağol canım dikkat edeceğim alırken...

Bugün tartı beni 232 kg. kızımı 126 kg. gösterdi. Kızım diyor ki anne çok korkunç bir duyguymuş şişko olmak...

ben de aklıma geldikçe ve boş vaktim de yahut birşeyler yemek içmek istediğim de..
Çünkü hala elim hep birşeyler arıyor ağzıma atmak için
O zaman dayanıyorum ılık suya

Son düzenleme:
teşekkür ederiz Gül Hanım, umarım sizin de güzel geçmiştir. çok güzel bir gündü. eşimle epey yürüdük şehrin içinde.
sizin güzel geçmiş benim sütçü geldi yıne 10 lt onları kaynat peynır yap yemek yap ye derken akşam oldu,,,kara lahana almıştım ılk defa dolmasını yapacaktım kız yaprakta ıstedı onu da sardım lahana vardı ondanda haşladım onuda sardım derken bu saat oldu sırtım ağrıdı sımdı uzandın pc yıde kucağıma aldım hem sırtım dınlensın hem topiğe bakayım dıye

menüler güzel arayı 5 saate çıkarmaya calıs canım leptının çalışmasına fırsat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…