10.00 kk kahvaltisi+2bardak yesil cay
14.00turk kahvesi
15.00 2 tabak kiymali yesil mercimek yemegi +yogurt+2 bardak yesil cay
19.30 2kasik bulgur pilavi +bir tabak yesil mercimek yemegi+2 su bardagi kefir (yarim olcek sulandirilmis )
22 civari 2 bardak limonlu cok acik siyah cay
spor 100 ip atlama+plates+tibet+debbie six and pack
uyaninca karbonatli su+ gun icinde 1 surahi limonlu tarcinli su
:18:
iyi akşamlar canımiy akşamlar herkese... yatmadan i gireyim dedim sabahtan beri aklımda ama evi temizle derken saat 2 oldu.. dışaı çıktık haliyle yazamadım.. şimdi fırsat buldum heme girdim.. geçmişi okudum niceerendiz arkadaşım ellerine sağlık liste için.. tüm güzel dualara da aminnnn diyeyim... teason ablan içinde üzüldüm başınız sağolsun Allah sabır versin ablana...
bugün sabah 10.30 kkk
5 te 3 tane gün kurusu
7.30 a fırında et. mercimek çorbası. kuru soğan
Sağol canım dikkat edeceğim alırken...
Bugün tartı beni 232 kg. kızımı 126 kg. gösterdi. Kızım diyor ki anne çok korkunç bir duyguymuş şişko olmak...
ben de aklıma geldikçe ve boş vaktim de yahut birşeyler yemek içmek istediğim de..
Çünkü hala elim hep birşeyler arıyor ağzıma atmak için
O zaman dayanıyorum ılık suya
ıyı kı o kg larda degılız
bol bol limonlu ılık su iç istek gıder canım kendını oruçlu gıbı hısset
O kiloda olanlara Allah yardım etsin gerçekten çok zor bir durum...
Canım sarma, dolma ne kadar yenilebilir...yaptığım da ben genelde etli yapıyorum eşim ve çocuklar öyle seviyor.. artık bulgurla yapacağım tabiii..Örneğin bu hafta pazı sarmayı düşünüyorum bir tabak olurmu.? 10 adet gibi..
herşey güzel sadece yeşil cay fazla olmuş canım, yeşil çay 2 fıncandan fazla olmayacak zararlı dedı canan hoca
aslinda 2 fincanda sallama olunca copunu tekrar suya atiyorum ne cikarsa 2.de kardir diye gidip gelip iciyorum/ simdi demleme aldim onu yapicam ondan 2 kupa icerim
tereyağda 2 yumurta
3 kayısı
1 çay bardağı kuruyemiş
1 tabak yoğurt
11 zeytin
bol yeşillik
Sormak istedigim birsey var, iki gundur kilo kaybim cok yavasladi.100 gr verdim iki gundeiki ogun yiyorum , hic kacamak yok, uc litre su iciyorum.siz de de oldumu boyle durumlar, nasil astiniz ? Sevgiler
sanada iyi pazarlar canımGunaydin herkese iyi pazarlar
Dun ki menum
Sabah; klasik kkk 3 kuru kayisi ve kuruyemisli
Aksam ;3 icli kofte 1 kepce domates corbasi bol salata ve 1 bardak ayran
2 lt ilik limonlu su
1 saat yuruyus ve karin hareketleri yuruyus yapinca jilian yapacak halim kalmadi.
Bu arada cok duzenli spor yapmasamda incelmisim toplamda 7 cm buna kollar ve bacaklar dahil degil onlarin olcusunu almamistim. Ama bacaklarimdada incelme var:81::81:
Tekrar hoşgeldiniz)) inşallah en kısa zaman o 1 kilo geldigi gibi gider. Türkiye'de aile ziyareti yapacaktiniz diye hatırlıyorum. Bu kadarı bile büyük basarı.
sen toparlarsın canım eski günlerde olduğu gibi azmin yeter
Kusura bakmayın cevap verememiştim..Hoşbulduk..Ne kadar güzel bir yerde yaşıyorsunuz maşallah
uzaktır belki ama gidebiliyor musunuz ziyarete.?
unuttuğum ya da yanlış yazdığım bir şey varsa şimdiden özür diliyorum ve haber verirseniz hemen düzeltirim :)
kilo veren arkadaşllarımı hatta sabit kalanbları tebrik ediyorum, kilo alanlara da yuhhh diyorum.. aaa ben de kilo lanlar arasındaymışım. hayrettttt :)))
[
Benim gibi birini duyunca yemin ederim kendimden çok üzülüyorum hakkimizda hayirlisi olsun .benim çocuk tan vazgeçmem aci bir tecrubeyle sabit benden 1 yaş büyük olan ablamin esini trafik kazasında kaybetmesi oldu birbuçuk ay oldu ve henüz 6 aylik evlilerdi insan sevdigini kaybedince zaten var olmayan birsey icin neden yok,olmuyor diye uzulmeyede gerek yok
muz yumurta yerine geçiyor yumurta yiyemeyen muz yiyebiliyor ama yerli muz olmalı yada canı muz çeken 2 yumurta yerine 1 muz 1 yumurta yiyebiliyor böyle,,,,meyve bundan ayrı hergün 1 porsiyon yeme hakkımız var ister kayısı olarak ister karataya uygun bir meyve olarak yiyebiliriz,,,,muz yumurtayla yer değişiyor sadece,,,,
sanada iyi pazarlar canım
menünde güzel sporlarında, 7 cm de çok iyi
merhaba niceerendiz, profil resmini çok seviyorum bu arada önce onu söyleyeyim:)
önce zaten ameliyat sürecinde ne yediğimi bilemez durumdaydım, evinde kaldığımız akrabamda da çok rahat edemedim malesef, çerez vs götürsem kahvaltıda çıkarıp kendim yesem olmayacak, adamlara bana 2 yumurta haşlarmısınız da diyemedim :)) o nedenle karın tokluğuna ekmek yedim yemeklerde mecburen.. sonra zaten memleketlerde hep ziyafet olduanneme de kayınvalideme de yok diyemedim..dönüşte de yatılı bakıcı geldi ona alışma sürecinde kendime konsantre olamadım..
ama çokşükür artık bakıcının avantajlarından faydalanmaya başladım, ekmek yemediğimi de öğrendi, yumurtamı vs artık karatay usulü hazırlıyor:) akşam yemeğini kendim pişiriyorum zaten.. öğlenleri salatam hazır oluyor binşükür..
oğlanın uyku düzeni tepetaklak olduğu için, onun uykusunu şöyle bi 10a falan çekebilirsem eşimle çıkıp yürüyüş de yapacağız artık..
inşallah ablacım çok sağol verdiğin destek için..
çok sağolun, ziyaret derken mekke medine mi?
1 kere gidebildik, evet malesef çok yakın değil bir de haftasonları nöbetleşe çalışıyoruz o nedenle şehirden ayrılmak çok kolay olmuyor..
çok üzüldüm gerçektenAllah ablanıza ve sizlere sabır versin..
gül ablacım o zaman hem muz hem kayısı yiyebiliyoruz.. ben de 1 yumurta yerine 1 muz yediğimde kayısı yemiyordum da :26:
Aralarda ilik limonlu su iciyorum ama sanki beni aciktiriyor daha dogrusu midem kiyiliyo.Sizde de boyle birsey var mi .Karataya gore limonlu su icilecek ama ben fazla icemiyorum. Su problemi mi halledemedim bir turlu
kefir mayamı bi kaç ay önce buzluğa kaldırmıştım çıkardım mayalamaya tekrar başladım, bir sorunu yok..
uzun süreli mayalayamayacağınız zaman, mayasını buzlukta (cam kavanoza mayaları koyun, üstünü kapatacak kadar süt koyup, üzerine jelatin çekip kavanozun kapağını kapatın ve kavanozun dışını ışık almayacak şekilde mesela aliminyum folyo ile kaplayın)
saklayıp tekrar başlayanlara tavsiyem,
- çözdürdükten sonraki 1-2 mayalamada daha az süt kullanın, mesela benim kefir 1 ltyi rahat mayalıyordu ama bikaç kere 600 mlt falan süt koydum, şimdi 1 lt koymaya devam ediyorum
- normalde 24 saat yeter kefirin mayalanmasına, ama bir kaç gün 30-36 saat kadar bekletin.. kefir yeniden canlanıp büyümeye başlayacak hemen..
kefirinizin sağlıkla büyümesi için, çoğaldıkça bölün, ve böldüğünüz kısmı paylaşın..
gerçekten harika bir içecek faydaları da malum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?