Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

herşey güzel sadece yeşil cay fazla olmuş canım, yeşil çay 2 fıncandan fazla olmayacak zararlı dedı canan hoca

iyi akşamlar canım

ıyı kı o kg larda degılız
bol bol limonlu ılık su iç istek gıder canım kendını oruçlu gıbı hısset

ıyı kı o kg larda degılız
bol bol limonlu ılık su iç istek gıder canım kendını oruçlu gıbı hısset

O kiloda olanlara Allah yardım etsin gerçekten çok zor bir durum...

Canım sarma, dolma ne kadar yenilebilir...yaptığım da ben genelde etli yapıyorum eşim ve çocuklar öyle seviyor.. artık bulgurla yapacağım tabiii..Örneğin bu hafta pazı sarmayı düşünüyorum bir tabak olurmu.? 10 adet gibi..

Son düzenleme:

koydugun harca bağlı ayarlarsın ...ben yarım kg kıymaya 1 bardak bulgur 4 tanede kuru soğan koydum,,3-4 kaşığa denk gelecek şekilde 8-10 tane falan yıyebılırım ama ben 6 tane yiyorum

aslinda 2 fincanda sallama olunca copunu tekrar suya atiyorum ne cikarsa 2.de kardir diye gidip gelip iciyorum/ simdi demleme aldim onu yapicam ondan 2 kupa icerim

demleme almakla ıyı yapmışsın canım poşette içmememız lazım hem karatay ıcın hemde böcek zehırı olarak kullanılan maddeden varmış posetlerde

Sormak istedigim birsey var, iki gundur kilo kaybim cok yavasladi.100 gr verdim iki gunde iki ogun yiyorum , hic kacamak yok, uc litre su iciyorum.siz de de oldumu boyle durumlar, nasil astiniz ? Sevgiler

Dun ki menum
Sabah; klasik kkk 3 kuru kayisi ve kuruyemisli
Aksam ;3 icli kofte 1 kepce domates corbasi bol salata ve 1 bardak ayran
2 lt ilik limonlu su
1 saat yuruyus ve karin hareketleri yuruyus yapinca jilian yapacak halim kalmadi.
Bu arada cok duzenli spor yapmasamda incelmisim toplamda 7 cm buna kollar ve bacaklar dahil degil onlarin olcusunu almamistim. Ama bacaklarimdada incelme var:81::81:

Sormak istedigim birsey var, iki gundur kilo kaybim cok yavasladi.100 gr verdim iki gunde iki ogun yiyorum , hic kacamak yok, uc litre su iciyorum.siz de de oldumu boyle durumlar, nasil astiniz ? Sevgiler

artık yağdan gitmeye başladı onun için yavaşladı...hergünki kg yu baz alma canım yediğin şeye göre veya adrenaline göre vücut su toplayabilir ben bir günde 700 gram bile farkedebiliyorum ...68.000 sem 68.700 oluyorum hemen böyle şeyler geçici olabilir

Gunaydin herkese iyi pazarlar
sanada iyi pazarlar canım

menünde güzel sporlarında, 7 cm de çok iyi

Tekrar hoşgeldiniz )) inşallah en kısa zaman o 1 kilo geldigi gibi gider. Türkiye'de aile ziyareti yapacaktiniz diye hatırlıyorum. Bu kadarı bile büyük basarı.

merhaba niceerendiz, profil resmini çok seviyorum bu arada önce onu söyleyeyim:)
önce zaten ameliyat sürecinde ne yediğimi bilemez durumdaydım, evinde kaldığımız akrabamda da çok rahat edemedim malesef, çerez vs götürsem kahvaltıda çıkarıp kendim yesem olmayacak, adamlara bana 2 yumurta haşlarmısınız da diyemedim :)) o nedenle karın tokluğuna ekmek yedim yemeklerde mecburen.. sonra zaten memleketlerde hep ziyafet oldu anneme de kayınvalideme de yok diyemedim..dönüşte de yatılı bakıcı geldi ona alışma sürecinde kendime konsantre olamadım..
ama çokşükür artık bakıcının avantajlarından faydalanmaya başladım, ekmek yemediğimi de öğrendi, yumurtamı vs artık karatay usulü hazırlıyor:) akşam yemeğini kendim pişiriyorum zaten.. öğlenleri salatam hazır oluyor binşükür..
oğlanın uyku düzeni tepetaklak olduğu için, onun uykusunu şöyle bi 10a falan çekebilirsem eşimle çıkıp yürüyüş de yapacağız artık..

sen toparlarsın canım eski günlerde olduğu gibi azmin yeter

inşallah ablacım çok sağol verdiğin destek için..

Kusura bakmayın cevap verememiştim..Hoşbulduk..Ne kadar güzel bir yerde yaşıyorsunuz maşallah
uzaktır belki ama gidebiliyor musunuz ziyarete.?

çok sağolun, ziyaret derken mekke medine mi?
1 kere gidebildik, evet malesef çok yakın değil bir de haftasonları nöbetleşe çalışıyoruz o nedenle şehirden ayrılmak çok kolay olmuyor..

çok üzüldüm gerçekten Allah ablanıza ve sizlere sabır versin..

gül ablacım o zaman hem muz hem kayısı yiyebiliyoruz.. ben de 1 yumurta yerine 1 muz yediğimde kayısı yemiyordum da :26:

kefir mayamı bi kaç ay önce buzluğa kaldırmıştım çıkardım mayalamaya tekrar başladım, bir sorunu yok..

uzun süreli mayalayamayacağınız zaman, mayasını buzlukta (cam kavanoza mayaları koyun, üstünü kapatacak kadar süt koyup, üzerine jelatin çekip kavanozun kapağını kapatın ve kavanozun dışını ışık almayacak şekilde mesela aliminyum folyo ile kaplayın)
saklayıp tekrar başlayanlara tavsiyem,

- çözdürdükten sonraki 1-2 mayalamada daha az süt kullanın, mesela benim kefir 1 ltyi rahat mayalıyordu ama bikaç kere 600 mlt falan süt koydum, şimdi 1 lt koymaya devam ediyorum

- normalde 24 saat yeter kefirin mayalanmasına, ama bir kaç gün 30-36 saat kadar bekletin.. kefir yeniden canlanıp büyümeye başlayacak hemen..

kefirinizin sağlıkla büyümesi için, çoğaldıkça bölün, ve böldüğünüz kısmı paylaşın..
gerçekten harika bir içecek faydaları da malum..

Aralarda ilik limonlu su iciyorum ama sanki beni aciktiriyor daha dogrusu midem kiyiliyo.Sizde de boyle birsey var mi .Karataya gore limonlu su icilecek ama ben fazla icemiyorum. Su problemi mi halledemedim bir turlu

bakıcıya alışmaya başlamışsınsevindim

evet canım yiyebiliyoruz

Aralarda ilik limonlu su iciyorum ama sanki beni aciktiriyor daha dogrusu midem kiyiliyo.Sizde de boyle birsey var mi .Karataya gore limonlu su icilecek ama ben fazla icemiyorum. Su problemi mi halledemedim bir turlu

benıde tok tutuyor acıkma hıssımı yok edıyor.....fazlamı sıkıyorsunkı

teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için.... içilmeyen kısmı dolapta kaç gün bekletebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…