Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gul ablaa ben geri geldimm ne var ne yok herkes burda mi benim basima neler geldi gorusmeyeli anlatsam inanmassin

Kedi yi gördüm sadece cok geriyi okuyamadim yeni arkadaslara merhabalar ben eskiyim ama oyle seyler oldu ki hayatim tamamen değişti internete girecek hic vaktim olmadi bir borcumuz cikti hic beklemiyorduk maddi olarak cok zor durumda kaldik evden tasinmak zorunda kaldik isyerini degistirdik vee butun bunlar olurken en mutsuz umutsuz animda hamile oldugumu ogrendim biranda dunyam aydinlandi eve bugun internet bağlandı hemen sizinle paylasmak istedim :)))

Afiyetler olsun

Maşallah afiyetler olsun

Bende bundan sonra senin gibi suyumu renklendirecem tarcin koymuyordum ben sadece limon ekliyordim

bende bir yerde okudum ama nerde hatirlamiyorum karatay yapan birinin gunlugunde olabilir :) afiyet leptin olsun

cokk gecmis olsun bebeginiz ins kismetle gelir size ve sikintilarinizdan kurtulursunuz

biraz spor yapsam daha iyi sonuçlar alacağımı sanıyorum.teşekkür ederim değerli destekleriniz için.sevgiler

Gecmis olsun. Bebeginiz insallah size ugur getirir ve isleriniz yoluna girer.

Afiyet olsun canim hedefe ulasinca bizim menulerde boyle olacak ins.

Afiyet olsun canim
İnşallah, ama poğaça ve galeta sürekli değil tabi.

Hoşgeldin, merak ettik seni. Gözün aydın. Topiğimizin 3. hamilesi sen oldun.

Canlarimmm,herbirinize hayirli geceler diliyorum.Sevgili kaaniacigim,seni tekrar aramizda gormek ne kadar guzel, gecirdigin herseye ragmen.Basiniza gelenleri okuyunca iliklerime kadar dondum ama kucuk meleginin haberine de cok sevindim.Ah canim hayat her zaman oyle ya da boyle surprizlerle dolu.Insaallah bundan sonra bizimlesin elimizden geldigince seninleyiz.Herseyden once sagliginiz,gencliginiz ve birlikteliginiz oldugu surece geri gelmiyecek hic birsey yoktur hayatta canim benim.

10.45--kk kahvaltisi +yesil cay

16.00 turk kahvesi

19.30 mercimek corbasi+1.5 tabak tavuklu mantar yemegi kasarli + salata+yesil cay

22.00 2 bardak limonlu siyah cay

1 surahi limonlu tarcinli su
Sabah uyaninca 1 bardak karbonatli su

egzersiz sadece Tibet

bugun yemege misafirim vardi surekli ayaktaydim ondan egzersiz yapmak istemiyorum dinlensin vucut

Gul ablaa ben geri geldimm ne var ne yok herkes burda mi benim basima neler geldi gorusmeyeli anlatsam inanmassin
Oooooooo hosgeldin canimmmmmmmmmm
Bende cuma gunu senden bahsetmistim .....seni cok merak ettik iyiki geldin canim....ozledim seni
Ay canim neler gelmis basiniza tüh onunla gecmis olsun ne sıkıntilar cekmissin .....en son konustugumuzda ozelden belki hamileyim demistin ben sandimki hamilesin karatayi biraktin....bebek o zamanmi oldu sonraki aydami.....gozunaydin olsun canim cok sevindim topigimizin 3, bebegi olacak ekin06 da hamile....insallah isteyen herkesin olur...

Sanada hayirli geceler canim....nasilsin

Afiyet olsun canim

Benimde sabah 8 den aksam 4 e kadar misafirim vardi dun yine gece yarisina kadar ugrastim bugunde sabahtan aksama kadar....yarin izinliyim ama 12 den sonra yine misafirim gelecek sezonu actim hadi hayirlisi yorgunlugun birini atmadan biri basliyor

aynen benimde dun caya misafirim vardi yas pasta yaptim ama yemedim tabiki ilk defa :)) bugunde yemege vardi misafir okadar sofra kurdum sanki hepsini yemis gibi hissettim fakat yazinca gordumki ortadabiseyy yokmus :))

sanada kolay gelsin ablacim sagolasin

Allah kolaylik versin Gul abla evde calis, iste calis dinlenmeye vakit yok kadinlarin isi cok zor .

Pasta yemedigin icin tebrikler....menulerde karataylikmis iyi olmus ...

Allah kolaylik versin Gul abla evde calis, iste calis dinlenmeye vakit yok kadinlarin isi cok zor .

Tesekkur ederim canim...hem ev hanimi hem is hanimi olmak cok zor gece yarilarina kadar temizlik yap yemek yap biktim artik .....bazen hicbir yere gitmeyeyim gitmeyince gelende olmaz dinlenirim diye bile dusunuyorum....sonrada bu iyi hallerin diyorum...eskiden gece 1 den sonra bile gelenler olurdu sahura kadar otururduk 2 saat sonra kalkar ise giderdim, ne cok gelenim vardi....

merhaba

Ben de karatay diyeti yapıyorum. Bir sorum olacaktı. Gerçek tereyağı nasıl anlaşılır? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…