Afiyetler olsun
Maşallah afiyetler olsun
Bende bundan sonra senin gibi suyumu renklendirecem tarcin koymuyordum ben sadece limon ekliyordim
Kedi yi gördüm sadece cok geriyi okuyamadim yeni arkadaslara merhabalar ben eskiyim ama oyle seyler oldu ki hayatim tamamen değişti internete girecek hic vaktim olmadi bir borcumuz cikti hic beklemiyorduk maddi olarak cok zor durumda kaldik evden tasinmak zorunda kaldik isyerini degistirdik vee butun bunlar olurken en mutsuz umutsuz animda hamile oldugumu ogrendim biranda dunyam aydinlandi eve bugun internet bağlandı hemen sizinle paylasmak istedim :)))
ben limonu sikmiyorum surahinin icine yarimlimondan az kucuk dilim atiyorum vede bir kabuki tarcin ..gunluk yeniliyorum
artık yağdan gitmeye başladı onun için yavaşladı...hergünki kg yu baz alma canım yediğin şeye göre veya adrenaline göre vücut su toplayabilir ben bir günde 700 gram bile farkedebiliyorum ...68.000 sem 68.700 oluyorum hemen böyle şeyler geçici olabilir
Kedi yi gördüm sadece cok geriyi okuyamadim yeni arkadaslara merhabalar ben eskiyim ama oyle seyler oldu ki hayatim tamamen değişti internete girecek hic vaktim olmadi bir borcumuz cikti hic beklemiyorduk maddi olarak cok zor durumda kaldik evden tasinmak zorunda kaldik isyerini degistirdik vee butun bunlar olurken en mutsuz umutsuz animda hamile oldugumu ogrendim biranda dunyam aydinlandi eve bugun internet bağlandı hemen sizinle paylasmak istedim :)))
İnşallah, ama poğaça ve galeta sürekli değil tabi.Afiyet olsun canim hedefe ulasinca bizim menulerde boyle olacak ins.
Afiyet olsun canim
Ben de boyle yapayim. Faydali oluyor mu
Bazen az yiyorsun acikiyorsun ya bu tam olmus acikmazsinDestan gibi olmuş değilmi.? çokmu peki.? PAzar münasebetiyle böyle oldu...
Gozunaydin canimBenim baskülüm meğer bozulmamış
Dün pilini değiştirirken yanlışlıkla libreye tıklamışım
PEk bir mutlu oldum.
Oooooooo hosgeldin canimmmmmmmmmmGul ablaa ben geri geldimm ne var ne yok herkes burda mi benim basima neler geldi gorusmeyeli anlatsam inanmassin
Ay canim neler gelmis basinizaKedi yi gördüm sadece cok geriyi okuyamadim yeni arkadaslara merhabalar ben eskiyim ama oyle seyler oldu ki hayatim tamamen değişti internete girecek hic vaktim olmadi bir borcumuz cikti hic beklemiyorduk maddi olarak cok zor durumda kaldik evden tasinmak zorunda kaldik isyerini degistirdik vee butun bunlar olurken en mutsuz umutsuz animda hamile oldugumu ogrendim biranda dunyam aydinlandi eve bugun internet bağlandı hemen sizinle paylasmak istedim :)))
Canlarimmm,herbirinize hayirli geceler diliyorum.Sevgili kaaniacigim,seni tekrar aramizda gormek ne kadar guzel, gecirdigin herseye ragmen.Basiniza gelenleri okuyunca iliklerime kadar dondum ama kucuk meleginin haberine de cok sevindim.Ah canim hayat her zaman oyle ya da boyle surprizlerle dolu.Insaallah bundan sonra bizimlesin elimizden geldigince seninleyiz.Herseyden once sagliginiz,gencliginiz ve birlikteliginiz oldugu surece geri gelmiyecek hic birsey yoktur hayatta canim benim.
10.45--kk kahvaltisi +yesil cay
16.00 turk kahvesi
19.30 mercimek corbasi+1.5 tabak tavuklu mantar yemegi kasarli + salata+yesil cay
22.00 2 bardak limonlu siyah cay
1 surahi limonlu tarcinli su
Sabah uyaninca 1 bardak karbonatli su
egzersiz sadece Tibet
bugun yemege misafirim vardi surekli ayaktaydim ondan egzersiz yapmak istemiyorum dinlensin vucut
Afiyet olsun canim
Benimde sabah 8 den aksam 4 e kadar misafirim vardi dun yine gece yarisina kadar ugrastim bugunde sabahtan aksama kadar....yarin izinliyim ama 12 den sonra yine misafirim gelecek sezonu actim hadi hayirlisi yorgunlugun birini atmadan biri basliyor
Afiyet olsun canim
Benimde sabah 8 den aksam 4 e kadar misafirim vardi dun yine gece yarisina kadar ugrastim bugunde sabahtan aksama kadar....yarin izinliyim ama 12 den sonra yine misafirim gelecek sezonu actim hadi hayirlisi yorgunlugun birini atmadan biri basliyor
aynen benimde dun caya misafirim vardi yas pasta yaptim ama yemedim tabiki ilk defa :)) bugunde yemege vardi misafir okadar sofra kurdum sanki hepsini yemis gibi hissettim fakat yazinca gordumki ortadabiseyy yokmus :))
sanada kolay gelsin ablacim sagolasin
Allah kolaylik versin Gul abla evde calis, iste calis dinlenmeye vakit yok kadinlarin isi cok zor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?