Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sanada hayirli geceler canim....nasilsin

Cok tesekkurler ederim canim.Hamdolsun daha iyicegim.Ama bir agrinin bu kadar direnecegini hic tahmin etmezdim.Birde daha gencken ilaclar daha mi etkiliydi simdikiler sanki gunu birlik.Eskiden ilac kullanirdik tamam problem hic tekrarlamamak uzere biterdi.Hayretler icindeyim.Sana da kolay gelsin canim evde misafirler iste dis baglantili konuklar ,bir turlu tam anlamiyla dinlenemedin ne zamandir canim.

Son düzenleme:
tereyağda 1 yumurta
1 muz
1 tabak yoğurt
11 zeytin
bol yeşillik
1 çay bardağı kuruyemiş - ceviz,fındık,yerfıstığı yeni kırdım

Herkese günaydınlar

öncelikle asıl sorumu sorayım aranıza katılabilir miyim?:2:

1.68 boyunda 60 kilo bir hatundum ama 1,5 hafta sizleri gizliden okuyarak 58.4 e düştüm,bunda ingiliz karbonatlı suyunda etkisi büyük olabilir:)

Kitabı okudum,altlarını çize çize....yazın bir kez daha deneyip 2 kilo vermiştim ama özel sebeplerden dolayı devam edemedim.30 yaşına kadar kilo konusunda pek bi problemim yoktu dönem dönem spor yaptım,ama 5 yıl öncesine kdr haftada 3-4 kesin yürüyordum,1,5 yıl tenis oynadım,spor salonuna gittim falan filan ...sonra birden durdu her şey

30 dan önce bir hafta dikkat etsem eski kiloma dönerdim ama şimdi dönemiyorum ve bu beni kötü etkiliyorKendi ailem de kilolu olmak hep kötü bir şey olarak sayılır ,annem 52 yaşında ve şu an benden zayıf ,her sabah 05:30 da neredeyse 5 km yürür Kızkardeşim manken fiziğindedir,babam 1 kilo alsa rejime girer....Beni yemeğe dürtüleyen hep eşimin ailesi oldu rejimdeyim dediğimde hep alay konusuyum , karışmayan bi eşim var sağolsun

Anlayacağnız annemin sağlıklı beslenme takıntısından dolayı hayatımda kola bile içmedim ,tadını bilmiyorum,tam karatay'a uygun beslendik hep,börek yapsa tam tahıllı ya da kepekli unla yapar,kek pasta misafir varsa yapılır,bazen yapılmaz onun yerine bi içli köfte salata koyar misafirin önüne ....en fazla kısır

Çok konuştum,beni de aranıza alın,55 kilo olmak istiyorum tekrar,pazartesi ve salı hariç 1 saat yürüyorum( bu günler okul ve özel ders saatlerimi ayarlayamıyorum)

pazartesileri çizelgeyi yapabilirim,herkese boooool iradeli günler

sabah 07:40 açık çay(şeker kullanmıyorum yıllardır),bir yumurta biraz peynir,3 siyah zeytin,2 ceviz,1 gün kurusu

bir de rica etsem biri bana canan hanımın çok yeşil çay içilmesi ile ilgili yorumunu yazabilir mi,yukarıda bir arkadaş zararlı yazmış,kitaı da arkadaşım ödünç aldı benden ben böyle bir şey okuduğumu hatırlamıyorumbizim oklulda her tenefüs yeşil çay ve rezene demleniyor,rezeneden nefret edince herhalde 2 çay bardağı falan yeşil çay içiyorum bazen evde de içiyorum

Öncelikle aksilikler için geçmiş olsun sonra da hoşgeldiiin :) Senle bir çok şeyimiz çok benziyordu üstüne bir de aynı zamanda hamile mi kaldık acaba ??

Hoşgeldin, aramızdasın, sormana bile gerek yok. Canan Karatay yeşil çay'ın siyah çaydan farkı olmadığını söylüyordu diye hatırlıyorum. Gül abla gelince daha iyi açıklar. Aşırıya kaçmamak gerekiyor yeşil çayda da. Annen tam Karatay'ın söylediği gibi doğruyu yapıyor, misafirlere pasta, börek yerine, kuruyemiş, salata, çiğ köfte vs.. bunlardan verin diyordu. Karbonat ödem atmaya yardımcı oluyor.

merhaba

Ben de karatay diyeti yapıyorum. Bir sorum olacaktı. Gerçek tereyağı nasıl anlaşılır? :44:

Face kullanıyorsan sağlıklı yaşıyoruz diye bir sayfa vardı orada yazıyordu. Bende tam okuyamadım. Ama gerçek tereyağı dışarıya çıkartıldığında hemen eriyormuş, bıçağa bulaşmıyormuş.

Son düzenleme:

hoşgeldiniz artık aramızdasınız

Günaydın,iyi haftalar diliyorum..

Haftasonu evdeydim.. dün akşam sadece biraz sahilde yürüdük bir sahlep içtik,anneme geçtik..Evde olunca çok sıkılıyorum..eşim çalışıyor ,bazen pazarda çalışıyor..çık gez diyor ama eşimsiz çıkamam pek..birde uzak mesafe araba şuan kullanamıyorum..biraz keyifsiz bir haftasonu geçirdim de diyebilirim..Bebekte ben de iyiyim..

Kaaina hoşgeldin,biz de merak edip birbirimize sormuştuk..Başından geçenlere üzüldüm,müjdeli haberine çok sevindim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Bu topik şans getiriyor,inşallah bu haberlerden daha çok alırız

Buralardayım..

Gunaydin bayanlar, mutlu huzurlu ve saglikli bir hafta olmasi dilegiyle ,

Sabah 7 de meyveli ve kuruyemisli klasik kkk mi yaptim . Dun aksam spor yapamadim galiba kosu bandim bozuldu . Yuruyuse basladim bir iki dk sonra tuhaf sesler cikarip sallanmaya basladi bende birakmak zorunda kaldim. Canim cok sikildi.

Hosgeldiniz hedefe zaten ne kalmis ki bence kalanida hemen verirsiniz

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR

biri bana bu karbonatlı su nedir anlatabilir mi rica etsem.nasıl hazırlanır? ne kadar içilir ? ne işe yarar ? internette çok farklı anlatımlar var.sizler nasıl uyguluyorsunuz merak ettim.sevgiler.

Facede Kemal Milar var. Orada bir sürü yazı var, fırsat buldukça okursan, güzel bilgiler var. O kadar çok yararı varki, burada anlatmak uzun sürer, en iyisi Kemal Milar'ın sayfasında kullananların yorumu. Kullanımı sabah 1 su bardağına yemekten yarım saat önce kadar, yarım çay kaşığı karbonat. Yine akşam aynı ölçülerde. Ama ben günde 1 defa 500 ml veya 33 mllik şişeme 1 çay kaşığı ekliyorum. Sen nasıl rahat içebilirsen ona göre ayarla ama tok karnına içme.

Son düzenleme:

teoson, çok teşekkür ederim karşılıklı duygularımız..topikteki tüm dostlarımın yeri ayrıdır bende de hepsini ayrı ayrı seviyorum..sizin de güzel düşüncelerinizden dolayı tekrar çok teşekkür ederim

evettt yazarım tabi kırmızı kırmızı..iyi ki tanımışım seni ablacım..

bu arada benim canım sıkıldı bu sonuçlara, belki hatırlarsın ben gebelik şekeri yaşamıştım ve o zaman doktorum demişti...40 yaşından sonra şeker hastalığına yakalanma riskin diğer insanlardan daha yüksek diye..sanırım benim insülin direncim o yüzden bu kadar yüksek ve hatta bu karatayla düşmüş hali bence..karatay öncesi ölçtürmediğim için bilmiyorum ama kendimi sınıyorum ani açlık krizlerim yok denecek kadar azaldı...neyse bundan sonra takip edeceğim..yarın tekrar dr'a gidip bu insülin direnci konusunu konuşacağım

çok güzel teşekkürler paylaşım için

rahatsızlığınız konusunda hiç bir fikrim yok çok geçmiş olsun..inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz...

sevgili niceerendiz, çok teşekkürler eline sağlık liste çok güzel olmuş...
bu hafta inşallah sabitler ve kilo alanlar da listenin üst kısmında olur

Dün aksamki trafik icin Üzgünüm herkese teşekkür ediyorum güzel duygulari icin
Mutlu haftasonları herkese

çok acı bir durum,Allah sizlere ve ablanıza sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…