hoşgeldiniz artık aramızdasınız
Herkese günaydınlar
öncelikle asıl sorumu sorayım aranıza katılabilir miyim?:2:
1.68 boyunda 60 kilo bir hatundum ama 1,5 hafta sizleri gizliden okuyarak 58.4 e düştüm,bunda ingiliz karbonatlı suyunda etkisi büyük olabilir:)
Kitabı okudum,altlarını çize çize....yazın bir kez daha deneyip 2 kilo vermiştim ama özel sebeplerden dolayı devam edemedim.30 yaşına kadar kilo konusunda pek bi problemim yoktu dönem dönem spor yaptım,ama 5 yıl öncesine kdr haftada 3-4 kesin yürüyordum,1,5 yıl tenis oynadım,spor salonuna gittim falan filan ...sonra birden durdu her şey
30 dan önce bir hafta dikkat etsem eski kiloma dönerdim ama şimdi dönemiyorum ve bu beni kötü etkiliyorKendi ailem de kilolu olmak hep kötü bir şey olarak sayılır ,annem 52 yaşında ve şu an benden zayıf ,her sabah 05:30 da neredeyse 5 km yürür Kızkardeşim manken fiziğindedir,babam 1 kilo alsa rejime girer....Beni yemeğe dürtüleyen hep eşimin ailesi oldu rejimdeyim dediğimde hep alay konusuyum , karışmayan bi eşim var sağolsun
Anlayacağnız annemin sağlıklı beslenme takıntısından dolayı hayatımda kola bile içmedim ,tadını bilmiyorum,tam karatay'a uygun beslendik hep,börek yapsa tam tahıllı ya da kepekli unla yapar,kek pasta misafir varsa yapılır,bazen yapılmazonun yerine bi içli köfte salata koyar misafirin önüne ....en fazla kısır
Çok konuştum,beni de aranıza alın,55 kilo olmak istiyorum tekrar,pazartesi ve salı hariç 1 saat yürüyorum( bu günler okul ve özel ders saatlerimi ayarlayamıyorum)
pazartesileri çizelgeyi yapabilirim,herkese boooool iradeli günler
sabah 07:40 açık çay(şeker kullanmıyorum yıllardır),bir yumurta biraz peynir,3 siyah zeytin,2 ceviz,1 gün kurusu
bir de rica etsem biri bana canan hanımın çok yeşil çay içilmesi ile ilgili yorumunu yazabilir mi,yukarıda bir arkadaş zararlı yazmış,kitaı da arkadaşım ödünç aldı benden ben böyle bir şey okuduğumu hatırlamıyorumbizim oklulda her tenefüs yeşil çay ve rezene demleniyor,rezeneden nefret edince herhalde 2 çay bardağı falan yeşil çay içiyorum bazen evde de içiyorum
Kedi yi gördüm sadece cok geriyi okuyamadim yeni arkadaslara merhabalar ben eskiyim ama oyle seyler oldu ki hayatim tamamen değişti internete girecek hic vaktim olmadi bir borcumuz cikti hic beklemiyorduk maddi olarak cok zor durumda kaldik evden tasinmak zorunda kaldik isyerini degistirdik vee butun bunlar olurken en mutsuz umutsuz animda hamile oldugumu ogrendim biranda dunyam aydinlandi eve bugun internet bağlandı hemen sizinle paylasmak istedim :)))
merhaba
Ben de karatay diyeti yapıyorum. Bir sorum olacaktı. Gerçek tereyağı nasıl anlaşılır? :44:
Face kullanıyorsan sağlıklı yaşıyoruz diye bir sayfa vardı orada yazıyordu. Bende tam okuyamadım. Ama gerçek tereyağı dışarıya çıkartıldığında hemen eriyormuş, bıçağa bulaşmıyormuş.
Umarım öyle olur hep beraber veririz😀Hosgeldiniz hedefe zaten ne kalmis ki bence kalanida hemen verirsiniz
Bn bunu rejim yapan bir blogger dan öğrendim İngiliz karbonatı kullanıyorum,eczaneden aldım 3.5 tl idi , 1 lt ye 1 çay kaşığı kdr koyup içiyorum bn 3 lt su içiyorsam 1 ini böle içiyorum tadı midemi bulandırıyor Metabolizma hızlı çalışsın diye suyun ph ını yükseltmiş oluyorsunuz bildiğim kadarıyla bu şekilde 2,5 lt de içebilirsiniz Bir de sassy su diye bir durum var bu da yabancı bir diyetisyenin önerisi suya zencefil,nane,limon,salatalık katıp bir gece dinlendirip içiyorsunuz bn bunu bu gece hazırlayacağım içebilir miyim emin değilim amaGÜNAYDIN ARKADAŞLAR
biri bana bu karbonatlı su nedir anlatabilir mi rica etsem.nasıl hazırlanır? ne kadar içilir ? ne işe yarar ? internette çok farklı anlatımlar var.sizler nasıl uyguluyorsunuz merak ettim.sevgiler.
sizin güzel geçmişbenim sütçü geldi yıne 10 lt onları kaynat peynır yap yemek yap ye derken akşam oldu,,,kara lahana almıştım ılk defa dolmasını yapacaktım kız yaprakta ıstedı onu da sardım lahana vardı ondanda haşladım onuda sardım derken bu saat oldu sırtım ağrıdı sımdı uzandın pc yıde kucağıma aldım hem sırtım dınlensın hem topiğe bakayım dıye
menüler güzel arayı 5 saate çıkarmaya calıs canım leptının çalışmasına fırsat olsun
Umarım öyle olur hep beraber veririz😀
Bn bunu rejim yapan bir blogger dan öğrendim İngiliz karbonatı kullanıyorum,eczaneden aldım 3.5 tl idi , 1 lt ye 1 çay kaşığı kdr koyup içiyorum bn 3 lt su içiyorsam 1 ini böle içiyorum tadı midemi bulandırıyor Metabolizma hızlı çalışsın diye suyun ph ını yükseltmiş oluyorsunuz bildiğim kadarıyla bu şekilde 2,5 lt de içebilirsiniz Bir de sassy su diye bir durum var bu da yabancı bir diyetisyenin önerisi suya zencefil,nane,limon,salatalık katıp bir gece dinlendirip içiyorsunuz bn bunu bu gece hazırlayacağım içebilir miyim emin değilim ama
Facede Kemal Milar var. Orada bir sürü yazı var, fırsat buldukça okursan, güzel bilgiler var. O kadar çok yararı varki, burada anlatmak uzun sürer, en iyisi Kemal Milar'ın sayfasında kullananların yorumu. Kullanımı sabah 1 su bardağına yemekten yarım saat önce kadar, yarım çay kaşığı karbonat. Yine akşam aynı ölçülerde. Ama ben günde 1 defa 500 ml veya 33 mllik şişeme 1 çay kaşığı ekliyorum. Sen nasıl rahat içebilirsen ona göre ayarla ama tok karnına içme.
Kedi yi gördüm sadece cok geriyi okuyamadim yeni arkadaslara merhabalar ben eskiyim ama oyle seyler oldu ki hayatim tamamen değişti internete girecek hic vaktim olmadi bir borcumuz cikti hic beklemiyorduk maddi olarak cok zor durumda kaldik evden tasinmak zorunda kaldik isyerini degistirdik vee butun bunlar olurken en mutsuz umutsuz animda hamile oldugumu ogrendim biranda dunyam aydinlandi eve bugun internet bağlandı hemen sizinle paylasmak istedim :)))
Gozunaydin canim
Afiyet olsun canim
Benimde sabah 8 den aksam 4 e kadar misafirim vardi dun yine gece yarisina kadar ugrastim bugunde sabahtan aksama kadar....yarin izinliyim ama 12 den sonra yine misafirim gelecek sezonu actim hadi hayirlisi yorgunlugun birini atmadan biri basliyor
Herkese günaydınlar
öncelikle asıl sorumu sorayım aranıza katılabilir miyim?:2:
1.68 boyunda 60 kilo bir hatundum ama 1,5 hafta sizleri gizliden okuyarak 58.4 e düştüm,bunda ingiliz karbonatlı suyunda etkisi büyük olabilir:)
Kitabı okudum,altlarını çize çize....yazın bir kez daha deneyip 2 kilo vermiştim ama özel sebeplerden dolayı devam edemedim.30 yaşına kadar kilo konusunda pek bi problemim yoktu dönem dönem spor yaptım,ama 5 yıl öncesine kdr haftada 3-4 kesin yürüyordum,1,5 yıl tenis oynadım,spor salonuna gittim falan filan ...sonra birden durdu her şey
30 dan önce bir hafta dikkat etsem eski kiloma dönerdim ama şimdi dönemiyorum ve bu beni kötü etkiliyorKendi ailem de kilolu olmak hep kötü bir şey olarak sayılır ,annem 52 yaşında ve şu an benden zayıf ,her sabah 05:30 da neredeyse 5 km yürür Kızkardeşim manken fiziğindedir,babam 1 kilo alsa rejime girer....Beni yemeğe dürtüleyen hep eşimin ailesi oldu rejimdeyim dediğimde hep alay konusuyum , karışmayan bi eşim var sağolsun
Anlayacağnız annemin sağlıklı beslenme takıntısından dolayı hayatımda kola bile içmedim ,tadını bilmiyorum,tam karatay'a uygun beslendik hep,börek yapsa tam tahıllı ya da kepekli unla yapar,kek pasta misafir varsa yapılır,bazen yapılmazonun yerine bi içli köfte salata koyar misafirin önüne ....en fazla kısır
Çok konuştum,beni de aranıza alın,55 kilo olmak istiyorum tekrar,pazartesi ve salı hariç 1 saat yürüyorum( bu günler okul ve özel ders saatlerimi ayarlayamıyorum)
pazartesileri çizelgeyi yapabilirim,herkese boooool iradeli günler
sabah 07:40 açık çay(şeker kullanmıyorum yıllardır),bir yumurta biraz peynir,3 siyah zeytin,2 ceviz,1 gün kurusu
bir de rica etsem biri bana canan hanımın çok yeşil çay içilmesi ile ilgili yorumunu yazabilir mi,yukarıda bir arkadaş zararlı yazmış,kitaı da arkadaşım ödünç aldı benden ben böyle bir şey okuduğumu hatırlamıyorumbizim oklulda her tenefüs yeşil çay ve rezene demleniyor,rezeneden nefret edince herhalde 2 çay bardağı falan yeşil çay içiyorum bazen evde de içiyorum
günayydııınnnnn
Gunaydin bayanlar, mutlu huzurlu ve saglikli bir hafta olmasi dilegiyle ,
Sabah 7 de meyveli ve kuruyemisli klasik kkk mi yaptim . Dun aksam spor yapamadim galiba kosu bandim bozuldu . Yuruyuse basladim bir iki dk sonra tuhaf sesler cikarip sallanmaya basladi bende birakmak zorunda kaldim. Canim cok sikildi.
ben cumartesi ilk tereyağımı yaptımmm çok mutlu oldum misss gibi süt kokulu bıçağa bulaşmadı tavada eriyince köpürdü ve mis gibi koktu ve birazcık bekleyince siyah siyah karabiber gibi bişiler oluştu
Umarım öyle olur hep beraber veririz😀
Bn bunu rejim yapan bir blogger dan öğrendim İngiliz karbonatı kullanıyorum,eczaneden aldım 3.5 tl idi , 1 lt ye 1 çay kaşığı kdr koyup içiyorum bn 3 lt su içiyorsam 1 ini böle içiyorum tadı midemi bulandırıyor Metabolizma hızlı çalışsın diye suyun ph ını yükseltmiş oluyorsunuz bildiğim kadarıyla bu şekilde 2,5 lt de içebilirsiniz Bir de sassy su diye bir durum var bu da yabancı bir diyetisyenin önerisi suya zencefil,nane,limon,salatalık katıp bir gece dinlendirip içiyorsunuz bn bunu bu gece hazırlayacağım içebilir miyim emin değilim ama
valla şu tempoyu okudukça ben yoruldum. Annem gibisiniz, o da sizin gibi, tek başına devlet gibisiniz valla.
Binlerce duacıyım tüm annelere, anneme, sizlere. Allah sağlık, sıhhat, uzun ömürler versin hepinize. Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin. Size bir şey olmasın.
Siz olmasanız kara lahana sarması, pazı sarması, yaprak sarması yiyebilir miyiz? Annem de hala bana yapar bunları.
Dün temizlik yaptım, çok yoruldum, yiyecek yemeğim yok dedim, annem çıktı geldi ELİNDE yemekle. Cennetliksiniz valla...
sakın yanlış anlamasın arkadaşlar, annesi vefat edene de sabır diliyorum, allahtan rahmet diliyorum,
merhaba niceerendiz, profil resmini çok seviyorum bu arada önce onu söyleyeyim:)
önce zaten ameliyat sürecinde ne yediğimi bilemez durumdaydım, evinde kaldığımız akrabamda da çok rahat edemedim malesef, çerez vs götürsem kahvaltıda çıkarıp kendim yesem olmayacak, adamlara bana 2 yumurta haşlarmısınız da diyemedim :)) o nedenle karın tokluğuna ekmek yedim yemeklerde mecburen.. sonra zaten memleketlerde hep ziyafet olduanneme de kayınvalideme de yok diyemedim..dönüşte de yatılı bakıcı geldi ona alışma sürecinde kendime konsantre olamadım..
ama çokşükür artık bakıcının avantajlarından faydalanmaya başladım, ekmek yemediğimi de öğrendi, yumurtamı vs artık karatay usulü hazırlıyor:) akşam yemeğini kendim pişiriyorum zaten.. öğlenleri salatam hazır oluyor binşükür..
oğlanın uyku düzeni tepetaklak olduğu için, onun uykusunu şöyle bi 10a falan çekebilirsem eşimle çıkıp yürüyüş de yapacağız artık..
inşallah ablacım çok sağol verdiğin destek için..
çok sağolun, ziyaret derken mekke medine mi?
1 kere gidebildik, evet malesef çok yakın değil bir de haftasonları nöbetleşe çalışıyoruz o nedenle şehirden ayrılmak çok kolay olmuyor..
çok üzüldüm gerçektenAllah ablanıza ve sizlere sabır versin..
gül ablacım o zaman hem muz hem kayısı yiyebiliyoruz.. ben de 1 yumurta yerine 1 muz yediğimde kayısı yemiyordum da :26:
hosgeldin ; gerci bende kisa birsure once katildim ama olsun :)) grubun guzel bir sinerjisi var vede herkes cok seviyeli
ogun aralari 5 saati gecince leptin dahami cok calisiyor yoksa 5 saatten sonRa biseyler yemek gerekmi bilemedim; siz ne dusunuyorsunuz
canım 4 saat sonra leptin çalışıyor.5 saat olursa 1 saat ,6 saat olursa 2saat leptin çalışmış oluyor.. ne kadar doğru yaparsan menülerini o kadar geç acıkırsın o kadar çok leptin çalışır.. sen acıkmadan kaç saat durabiliyosan dur ama acıkınca mutlaka bişiler ye
evet dinlenmek benim kitabımda yok galibaCok tesekkurler ederim canim.Hamdolsun daha iyicegim.Ama bir agrinin bu kadar direnecegini hic tahmin etmezdim.Birde daha gencken ilaclar daha mi etkiliydi simdikiler sanki gunu birlik.Eskiden ilac kullanirdik tamam problem hic tekrarlamamak uzere biterdi.Hayretler icindeyim.Sana da kolay gelsin canim evde misafirler iste dis baglantili konuklar ,bir turlu tam anlamiyla dinlenemedin ne zamandir canim.
tereyağda 1 yumurta
1 muz
1 tabak yoğurt
11 zeytin
bol yeşillik
1 çay bardağı kuruyemiş - ceviz,fındık,yerfıstığı yeni kırdım
Gül abla kızsın sana da gör bak bakalım kaç tane yenilebiliyormuş
tesekkurlerrr; bilerek karataylik yaptim bende faydlanayim diye:) karatayin en sevdigim yani bu kasmaya gerek kalmiyor
evet dinlenmek benim kitabımda yok galiba
yerli muz 2 tane fazla gelir hem kabızlık yapar hem 2. meyve yerine geçer
eynan canım menüleri kendimize göre yapınca kaçamak sıfır oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?