Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba aramıza hoşgeldiniz..sağlıkla ve kolaylıkla kurtulursunuz umarım fazlalıklardan..yeşil çay konusunda canan hocanın 2 fincandan fazlasını önermediğini söylemişti gül abla..fazlası böbreklere zarar veriyormuş...bir de hazır poşet çaylar değil demleme olarak tüketiyoruz..ben senelerce malesef poşet çay kullandım çok pratik diye..sonra zararlarını öğrenince kendim demlemeye başladım..biraz acı bi tadı var ama bol limon sıkıyorum ya da kabuk tarçın ekliyorum...

kaaniacım merhaba, seni merak etmiştik..yaşadığın talihsizliklerden dolayı geçmiş olsun ,bu arada dünyanın en güzel olayını da yaşamışsın ,Allah tamamına erdirsin sağlıcakla alırsın inşallah bebişini kucağına..darısı topikçe dileyen tüm arkadaşlarıma
inşallah mavi gözlü bi kızın olur
merhaba

Ben de karatay diyeti yapıyorum. Bir sorum olacaktı. Gerçek tereyağı nasıl anlaşılır? :44:

merhaba kolay gelsin, gerçek tereyağını şöyle duymuştum dışarıda bırakınca çabuk yumuşayanlar gerçek tereyağı oluyormuş(yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar)..bir de tanıdık bildik yerden temin ediyoruz..her trabzon ve malatya tereyağına da güven olmuyor..ben malatya tereyağı kullanıyorum tanıdık vasıtasıyla ediniyorum..

ben cumartesi ilk tereyağımı yaptımmm çok mutlu oldum misss gibi süt kokulu bıçağa bulaşmadı tavada eriyince köpürdü ve mis gibi koktu ve birazcık bekleyince siyah siyah karabiber gibi bişiler oluştu

Hosgeldiniz hedefe zaten ne kalmis ki bence kalanida hemen verirsiniz
Umarım öyle olur hep beraber veririz😀
Bn bunu rejim yapan bir blogger dan öğrendim İngiliz karbonatı kullanıyorum,eczaneden aldım 3.5 tl idi , 1 lt ye 1 çay kaşığı kdr koyup içiyorum bn 3 lt su içiyorsam 1 ini böle içiyorum tadı midemi bulandırıyor Metabolizma hızlı çalışsın diye suyun ph ını yükseltmiş oluyorsunuz bildiğim kadarıyla bu şekilde 2,5 lt de içebilirsiniz Bir de sassy su diye bir durum var bu da yabancı bir diyetisyenin önerisi suya zencefil,nane,limon,salatalık katıp bir gece dinlendirip içiyorsunuz bn bunu bu gece hazırlayacağım içebilir miyim emin değilim ama

herkese mutlu huzurlu ve sağlık dolu bi hafta dilerim

bu aralar hafta sonu tempo biraz hızlı oldu ,topiğe gelemedim ama okudum en azından...

karatay dışına çıkmadım sporumu yaptım jillian 2 ve bol gezme alışveriş derken güzel bi hafta sonu oldu çokk şükür..

umarım sizler de iyisinizdir

valla şu tempoyu okudukça ben yoruldum. Annem gibisiniz, o da sizin gibi, tek başına devlet gibisiniz valla.
Binlerce duacıyım tüm annelere, anneme, sizlere. Allah sağlık, sıhhat, uzun ömürler versin hepinize. Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin. Size bir şey olmasın.
Siz olmasanız kara lahana sarması, pazı sarması, yaprak sarması yiyebilir miyiz? Annem de hala bana yapar bunları.
Dün temizlik yaptım, çok yoruldum, yiyecek yemeğim yok dedim, annem çıktı geldi ELİNDE yemekle. Cennetliksiniz valla...

sakın yanlış anlamasın arkadaşlar, annesi vefat edene de sabır diliyorum, allahtan rahmet diliyorum,

çok teşekkür ederim vee hoş geldin arkadaşım :)

okudum biraz ama dili bana tuhaf geldi ? o yüzden önce sizlere sorayım dedim.daha detaylı okurum.çok teşekkür ederim.sevgiler

MErhabalar hoşgeldiniz yeniden...yaşadıklarınızdan dolayı geçmiş olsuın...
Gebeliğiniz de dediğiniz gibi tam müjdeli bir haber olmuş size..

Gozunaydin canim

Çok sağol canım..

Kolay gelsin bayağı yoğunsun..Allah güç kuvvet versin..

Hoşgeldiniz...Annenizi tebrik ediyorum ne sağlıklı bir yaşam biçimi varmış ve size de aşılamış..

günayydııınnnnn

Günaydın...

Yağı yaktığın için oluşmuştur..

hosgeldin ; gerci bende kisa birsure once katildim ama olsun :)) grubun guzel bir sinerjisi var vede herkes cok seviyeli

Allah razı olsun canım...

Ben de çocuklarıma yapacağım inşallah saydıklarını...

teşekkür ederim canım, güzel bir baykuş ilistürasyonu :)
öncelikle çok çok geçmiş olsun. ameliyat olacağını hatırlamıyorum , gözümden kaçmış demek ki. şimdi daha iyisindir umarım.
iyileşme döneminde olduğun için ve başkasının evinde olduğun için, mecburiyetten olmuş o kadar. ben de bir haftalığına evden uzaklaşmıştım, ben de karatayı uygulayamadım. ama ben bir de abarttım ki hiç sorma, o kadarına hiç gerek yoktu
türkiyeden almak istediklerini alabildin mi?

Hayırlı mutlu huzurlu ve en hafifinden güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle günaydın diyorum...

ogun aralari 5 saati gecince leptin dahami cok calisiyor yoksa 5 saatten sonRa biseyler yemek gerekmi bilemedim; siz ne dusunuyorsunuz

hosgeldin ; gerci bende kisa birsure once katildim ama olsun :)) grubun guzel bir sinerjisi var vede herkes cok seviyeli

Evet katılıyorm ben de çok huzurluyum burada olmaktan...
Allah nazardan korusun diyelim o zaman

ogun aralari 5 saati gecince leptin dahami cok calisiyor yoksa 5 saatten sonRa biseyler yemek gerekmi bilemedim; siz ne dusunuyorsunuz

canım 4 saat sonra leptin çalışıyor.5 saat olursa 1 saat ,6 saat olursa 2saat leptin çalışmış oluyor.. ne kadar doğru yaparsan menülerini o kadar geç acıkırsın o kadar çok leptin çalışır.. sen acıkmadan kaç saat durabiliyosan dur ama acıkınca mutlaka bişiler ye

anladim simdi netlesti kafam :) cok tesekkurler

evet dinlenmek benim kitabımda yok galiba
tereyağda 1 yumurta
1 muz
1 tabak yoğurt
11 zeytin
bol yeşillik
1 çay bardağı kuruyemiş - ceviz,fındık,yerfıstığı yeni kırdım

yerli muz 2 tane fazla gelir hem kabızlık yapar hem 2. meyve yerine geçer
Gül abla kızsın sana da gör bak bakalım kaç tane yenilebiliyormuş

tesekkurlerrr; bilerek karataylik yaptim bende faydlanayim diye:) karatayin en sevdigim yani bu kasmaya gerek kalmiyor

eynan canım menüleri kendimize göre yapınca kaçamak sıfır oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…