Herkese günaydınlar
öncelikle asıl sorumu sorayım aranıza katılabilir miyim?:2:
1.68 boyunda 60 kilo bir hatundum ama 1,5 hafta sizleri gizliden okuyarak 58.4 e düştüm,bunda ingiliz karbonatlı suyunda etkisi büyük olabilir:)
Kitabı okudum,altlarını çize çize....yazın bir kez daha deneyip 2 kilo vermiştim ama özel sebeplerden dolayı devam edemedim.30 yaşına kadar kilo konusunda pek bi problemim yoktu dönem dönem spor yaptım,ama 5 yıl öncesine kdr haftada 3-4 kesin yürüyordum,1,5 yıl tenis oynadım,spor salonuna gittim falan filan ...sonra birden durdu her şey
30 dan önce bir hafta dikkat etsem eski kiloma dönerdim ama şimdi dönemiyorum ve bu beni kötü etkiliyorKendi ailem de kilolu olmak hep kötü bir şey olarak sayılır ,annem 52 yaşında ve şu an benden zayıf ,her sabah 05:30 da neredeyse 5 km yürür Kızkardeşim manken fiziğindedir,babam 1 kilo alsa rejime girer....Beni yemeğe dürtüleyen hep eşimin ailesi oldu rejimdeyim dediğimde hep alay konusuyum , karışmayan bi eşim var sağolsun
Anlayacağnız annemin sağlıklı beslenme takıntısından dolayı hayatımda kola bile içmedim ,tadını bilmiyorum,tam karatay'a uygun beslendik hep,börek yapsa tam tahıllı ya da kepekli unla yapar,kek pasta misafir varsa yapılır,bazen yapılmazonun yerine bi içli köfte salata koyar misafirin önüne ....en fazla kısır
Çok konuştum,beni de aranıza alın,55 kilo olmak istiyorum tekrar,pazartesi ve salı hariç 1 saat yürüyorum( bu günler okul ve özel ders saatlerimi ayarlayamıyorum)
pazartesileri çizelgeyi yapabilirim,herkese boooool iradeli günler
sabah 07:40 açık çay(şeker kullanmıyorum yıllardır),bir yumurta biraz peynir,3 siyah zeytin,2 ceviz,1 gün kurusu
bir de rica etsem biri bana canan hanımın çok yeşil çay içilmesi ile ilgili yorumunu yazabilir mi,yukarıda bir arkadaş zararlı yazmış,kitaı da arkadaşım ödünç aldı benden ben böyle bir şey okuduğumu hatırlamıyorumbizim oklulda her tenefüs yeşil çay ve rezene demleniyor,rezeneden nefret edince herhalde 2 çay bardağı falan yeşil çay içiyorum bazen evde de içiyorum
günaydın canımgünayydııınnnnn
Çok teşekkür ederim birlikten kuvvet doğar demişler şu an öğrencilerimin bana getirdiği çikolata ve lokum masamın üstünde ama yemek yokkkk 😀
afiyet olsun canım , ellerine sağlıkben cumartesi ilk tereyağımı yaptımmm çok mutlu oldum misss gibi süt kokulu bıçağa bulaşmadı tavada eriyince köpürdü ve mis gibi koktu ve birazcık bekleyince siyah siyah karabiber gibi bişiler oluştu
sanada iyi haftasonları canımherkese mutlu huzurlu ve sağlık dolu bi hafta dilerim
bu aralar hafta sonu tempo biraz hızlı oldu ,topiğe gelemedim ama okudum en azından...
karatay dışına çıkmadım sporumu yaptım jillian 2ve bol gezme alışveriş derken güzel bi hafta sonu oldu çokk şükür..
umarım sizler de iyisinizdir
AMİN ...valla şu tempoyu okudukça ben yoruldum. Annem gibisiniz, o da sizin gibi, tek başına devlet gibisiniz valla.
Binlerce duacıyım tüm annelere, anneme, sizlere. Allah sağlık, sıhhat, uzun ömürler versin hepinize. Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin. Size bir şey olmasın.
Siz olmasanız kara lahana sarması, pazı sarması, yaprak sarması yiyebilir miyiz? Annem de hala bana yapar bunları.
Dün temizlik yaptım, çok yoruldum, yiyecek yemeğim yok dedim, annem çıktı geldi ELİNDE yemekle. Cennetliksiniz valla...
sakın yanlış anlamasın arkadaşlar, annesi vefat edene de sabır diliyorum, allahtan rahmet diliyorum,
teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için.... içilmeyen kısmı dolapta kaç gün bekletebiliriz
Kedi yi gördüm sadece cok geriyi okuyamadim yeni arkadaslara merhabalar ben eskiyim ama oyle seyler oldu ki hayatim tamamen değişti internete girecek hic vaktim olmadi bir borcumuz cikti hic beklemiyorduk maddi olarak cok zor durumda kaldik evden tasinmak zorunda kaldik isyerini degistirdik vee butun bunlar olurken en mutsuz umutsuz animda hamile oldugumu ogrendim biranda dunyam aydinlandi eve bugun internet bağlandı hemen sizinle paylasmak istedim :)))
Evet katılıyorm ben de çok huzurluyum burada olmaktan...
Allah nazardan korusun diyelim o zaman
gül abla ithal muz hiçmi yenmiyecek
aslında 12 saat içerisinde tüketmek gerekiyor, içerisindeki alkol miktarı artıyor zamanla..
eğer bu konuda hassasiyetiniz varsa bu şekilde tavsiye ediliyor..
hazır kefirleri zaten hiç içmemek gerekiyor bu mantıkla..
:
teşekkür ederim canım, güzel bir baykuş ilistürasyonu :)
öncelikle çok çok geçmiş olsun. ameliyat olacağını hatırlamıyorum , gözümden kaçmış demek ki. şimdi daha iyisindir umarım.
iyileşme döneminde olduğun için ve başkasının evinde olduğun için, mecburiyetten olmuş o kadar. ben de bir haftalığına evden uzaklaşmıştım, ben de karatayı uygulayamadım. ama ben bir de abarttım ki hiç sorma, o kadarına hiç gerek yoktu
türkiyeden almak istediklerini alabildin mi?
evde benden başka içen olmadığı için bir bardaklık yapıyorum kedinin yoğurtlu tarifinide yapınca kefire yer kalmıyor dolapta bekliyor ,,,,,ayran yapıp kızı kandırmaya çalıştım tadını beğenmedi içmedi
canım liste yapması sırası için liste yayınlamıştım sen yoktun sıramız şöyle
9....hatce33...... 28.2.2014 izinli çeyiz hazırlıyor
10. bluebottle...... .7.3.2014
11. cisgel2010 14.3.2014
hatçe olmadığı için sıra sana kayıyor cuma günü yapabilirmisin
ben cumartesi ilk tereyağımı yaptımmm çok mutlu oldum misss gibi süt kokulu bıçağa bulaşmadı tavada eriyince köpürdü ve mis gibi koktu ve birazcık bekleyince siyah siyah karabiber gibi bişiler oluştu
000 50 kg helal sana getireceğim dedin ve getirdin afiyetle ye canım....bizimkiler oraya gelirken benden istediğin olursa gönderirim arkadaş seni ve eşini görmüş oradaykençok teşekkürler ben değil de oğlum kasık ameliyatı oldu çokşükür atlattık bişey kalmadı.. inşallah tekrarlamaz da..
türkiyeden neredeyse 50 kilo yiyecekle döndüm
ev eriştesinden kuru kayısıya kadar burada bulamadığım herşeyi aldım:) siyah çekirdekli siyah üzüm ( kilo verdikten sonra başlayacağım)kuru kayısı, ev tarhanası..
kurutulmuş biber ben çok severim, annem haşladı buzlukta dondurdu, termos çantaya içli köfte (canan hocanın hemşehrisiyim de ben:) o usulde yapıyoruz içli köfteyi:) ) ve bu biberlerden koyup getirdim:) bikaç şehir gezdiğim için uçak sayesinde de mesafeler uzamayınca hiçbişey olmadı sorunsuz getirdim buzlar çözülmeden:)
sonra peynir ve zeytin de getirdim.. tulum peyniri çok özlemiştim..zeytin de trde güzel gibi geldi ama tuzlu biraz yine..
bi tek salça getiremedim onu da artık buradan katkısız olduğunu iddia eden salçalarla idare etmek zorundayım..
ablacım sağol hatırlattığın için, bu cuma yemeğe misafir alacağım çok özür diliyerek eğer sorun olmayacaksa öbür hafta ben yapsam olur mu?
Sen böyle anlatınca tereyağı yiyesim geldi. Tavada eriyince çok güzel bir koku oluyor.
kedinin akşamki menüsünde kesin tereyağını görürsünüz yiyesi geldiyse yer
peki arkadaşlar Kemal Milar'ın sayfasında yazdığı gibi "sabah 1 kaşık kaorbonat bir su bardağına aç içilecek ve akşamda aynısı tekrarlanacak ,yemeklerden yarım saat önce " şeklinde mi kullanıyorsunuz yoksa gün içinde de içiyor musunuz.teşekkürler
Benim değişiyor. Bazen evdeki şişemde geceden kalan oluyor. Sabah hemen içiyorum. Ama gün içinde kahvaltıdan 2 saat sonra su içmeye başlıyorum, arada içiyorum. Şişeme yarım çay kaşığı kadar ekleyip içiyorum. Bazıları 1 lt.'lik içme suyuna (sürahiye) ekliyor. Gün içinde tüketiyor. Sende ister yarım, ister 1 çay kaşığı ekleyip içebilirsin. Önemli olan tok karnına içmemen.
Sen böyle anlatınca tereyağı yiyesim geldi. Tavada eriyince çok güzel bir koku oluyor.
peki arkadaşlar Kemal Milar'ın sayfasında yazdığı gibi "sabah 1 kaşık kaorbonat bir su bardağına aç içilecek ve akşamda aynısı tekrarlanacak ,yemeklerden yarım saat önce " şeklinde mi kullanıyorsunuz yoksa gün içinde de içiyor musunuz.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?