Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

aramıza hoşgeldiniz
sende gizli hayranlarımızdansın demek ki ben bu gizli hayranlarımız aramıza katılınca çok seviniyorum, takip ederek kg veriyorlar karatay uyguluyorlar mutlu oluyorum

anneni karatay tarzı beslendiği ve her gün yürüyüş yaptığı için kutluyorum,,,sabah kızımla sizinkine benzer konumuz oldu ben topikteki bayanları motive ediyor seni edemiyorum dedim gülüyor yanındakine fayda veremiyorsun diye

artık biizimle olduğuna göre istediğin kg yada inebilirsin motivasyon burada karatay burada biz ve siz burada sınız geriye yediklerine dikkat etmek kalıyor

yeşil çayla ilgili ben zararlı yazmıştım...2 fincandan fazlası zararlıymış 2 fincanı geçirmeyin diyor,,,kitapta yok canım canlı yaynılarda yaptığı konuşmalarda var soru sorunca cevap veriyor ....çay yerine suya yöneleceksin canım...ben karatay sayesinde günde büyük fincanlarla 12 fincan çay içmekten kutruldum suya yöneldim artık sadece hafta sonları evde çay demliyorum iştede bol bol su içiyorum

günayydııınnnnn
günaydın canım
Çok teşekkür ederim birlikten kuvvet doğar demişler şu an öğrencilerimin bana getirdiği çikolata ve lokum masamın üstünde ama yemek yokkkk 😀

afiyet olsun canım , ellerine sağlık
sanada iyi haftasonları canım

AMİN ...

teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için.... içilmeyen kısmı dolapta kaç gün bekletebiliriz

aslında 12 saat içerisinde tüketmek gerekiyor, içerisindeki alkol miktarı artıyor zamanla..
eğer bu konuda hassasiyetiniz varsa bu şekilde tavsiye ediliyor..
hazır kefirleri zaten hiç içmemek gerekiyor bu mantıkla..

hoşgeldiniz, çok geçmiş olsun oldukça zor günler geçirmişsiniz, bebeğiniz kısmetiyle sizleri şenlendirsin inşallah

peki arkadaşlar Kemal Milar'ın sayfasında yazdığı gibi "sabah 1 kaşık kaorbonat bir su bardağına aç içilecek ve akşamda aynısı tekrarlanacak ,yemeklerden yarım saat önce " şeklinde mi kullanıyorsunuz yoksa gün içinde de içiyor musunuz.teşekkürler

Evet katılıyorm ben de çok huzurluyum burada olmaktan...
Allah nazardan korusun diyelim o zaman

gül abla ithal muz hiçmi yenmiyecek

hayır canım karatay MADE IN TURKEY olduğu için ithal hiç bir şey yok,,,ithal muzlar kg aldırırmış

hoca ya birisi kg alıyorum karatayla demiş hocada kızıyor ithal muz yersen tabiiki kg alırsın diyor

evde benden başka içen olmadığı için bir bardaklık yapıyorum kedinin yoğurtlu tarifinide yapınca kefire yer kalmıyor dolapta bekliyor ,,,,,ayran yapıp kızı kandırmaya çalıştım tadını beğenmedi içmedi

canım liste yapması sırası için liste yayınlamıştım sen yoktun sıramız şöyle

9....hatce33...... 28.2.2014 izinli çeyiz hazırlıyor
10. bluebottle...... .7.3.2014
11. cisgel2010 14.3.2014

hatçe olmadığı için sıra sana kayıyor cuma günü yapabilirmisin

çok teşekkürler ben değil de oğlum kasık ameliyatı oldu çokşükür atlattık bişey kalmadı.. inşallah tekrarlamaz da..
türkiyeden neredeyse 50 kilo yiyecekle döndüm
ev eriştesinden kuru kayısıya kadar burada bulamadığım herşeyi aldım:) siyah çekirdekli siyah üzüm ( kilo verdikten sonra başlayacağım)kuru kayısı, ev tarhanası..
kurutulmuş biber ben çok severim, annem haşladı buzlukta dondurdu, termos çantaya içli köfte (canan hocanın hemşehrisiyim de ben:) o usulde yapıyoruz içli köfteyi:) ) ve bu biberlerden koyup getirdim:) bikaç şehir gezdiğim için uçak sayesinde de mesafeler uzamayınca hiçbişey olmadı sorunsuz getirdim buzlar çözülmeden:)
sonra peynir ve zeytin de getirdim.. tulum peyniri çok özlemiştim..zeytin de trde güzel gibi geldi ama tuzlu biraz yine..
bi tek salça getiremedim onu da artık buradan katkısız olduğunu iddia eden salçalarla idare etmek zorundayım..

Canlarimmmmm benimmmmm,herbirinize butun kalbimden simsicacik,piril piril,saglikli,mutlu ,huzurlu bir hafta temenni ediyorum.Sevgili selensu aramiza hos geldiniz,topiklerin en guzelindesiniz. Herbir dostumuzun degeri pirlantalardan daha ustun,essiz insanlar sagolsunlar.

ablacım sağol hatırlattığın için, bu cuma yemeğe misafir alacağım çok özür diliyerek eğer sorun olmayacaksa öbür hafta ben yapsam olur mu?

Sen böyle anlatınca tereyağı yiyesim geldi. Tavada eriyince çok güzel bir koku oluyor.

000 50 kg helal sana getireceğim dedin ve getirdin afiyetle ye canım....bizimkiler oraya gelirken benden istediğin olursa gönderirim arkadaş seni ve eşini görmüş oradayken ...sana en son attığım mesajı okumamıştın galiba gitmeden cevap verme ımkanın olmadı gibi...

kedinin akşamki menüsünde kesin tereyağını görürsünüz yiyesi geldiyse yer

Tereyağ yok, yemeğimi bugün yanımda getirdim. Erken yemek istiyorum, akşam Jillian'ı erken yapmak için. Fasülye kavurması ile, bulgur pilavı var, annem istediğim bulgur pilavını koca bir tencere yapmış ye ye bitmiyor.

Benim değişiyor. Bazen evdeki şişemde geceden kalan oluyor. Sabah hemen içiyorum. Ama gün içinde kahvaltıdan 2 saat sonra su içmeye başlıyorum, arada içiyorum. Şişeme yarım çay kaşığı kadar ekleyip içiyorum. Bazıları 1 lt.'lik içme suyuna (sürahiye) ekliyor. Gün içinde tüketiyor. Sende ister yarım, ister 1 çay kaşığı ekleyip içebilirsin. Önemli olan tok karnına içmemen.

çok teşekkür ederim.ben sanırım sabah ve akşam yemeklerden önce bir bardak şeklinde uygulayacağım.bir deneyeyim sonra paylaşırım deneyimlerimi.

bugünkü menüm

sabah:2 köy yumurtası,1 portakal,1 bardak ceviz badem,10 tane zeytinyağı içinde zeytin,peynir(kayısım bitmişti az önce aldım yerine 1 meyve yedim)
öğlen henüz yemedim ama :1 lahmacun(bilen bilir) 1 kase yoğurt ,yarım tabak analı kızlının nohutsuz ve anasız hali
1 küçük parça tavuk,havuç ve karalahanadan salata(bol limon ve z.yağı)

bi yanlışm olursa ltfen düzeltin arkadaşlar yemeyeyim

bende sabahlari ac karna iciyorum bir su bardagina 1 cay kasigi koyup ustune azcik sicak suyla eritip kalanina soguk su doldurup iciyorum 4 ay oldu nerdeyse. saglikli diye iciyorum ama yaglanmayi onledigini farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…