Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ramazanda sahurda ilgili markanin hic acilmamis kasar peynirinin icinden kapkapara paket lastigine benzer bisey cikti.uyku sersemligi maddeyi attim ama resim cekip yolladim . aciklama yapamadilar acaba neydi yollasaydiniz bakardik gibisinden sonrada bir koli yollayip pinar urunlerinden teselli ettiler sozdhicbir urununu almam. zaten domuz ciftligi varmis soylentiside var guvenmiyorum

Sağ olun teşekkürler. Yok hayır öyle bir şey demedi.Az su içenlerin değeri yüksek çıkar,seninki düşük çıkmış çok önemli değil demek ki bol su içiyorsun dedi.

Bol su içmenin ne kadar önemli, tabii abartmadan. Bana 1,5-2 lt. yeterli geliyor sanki, daha fazlasını içemiyorum.

Bir ara dana etini tavuk karıştığı ile ilgili bir haber vardı, makinada öncesinde, tavuk eti yapıldı gibi bir açıklama ile sıyırmaya çalışmışlardı, demek ki temiz yapmıyorlar. Dom. çiftliği gibi birşey olur mu bilemem, olsa ortaya çıkardı. O kadarına cesaret edilemez herhalde.

Sevgili babymom,beslenme olayina saglik acisindan baktigimizda,et urunleri midede asidik hale donusuyor,sut urunleride tuketildiginde midede asidik hale geliyor.Bu iki asidik urun midede bir araya geldiginde sindirimde yavaslama ve gucluk yasaniyor deveminda bagirsak sisteminide etkiliyor.Butun bunlar M.Ali Bulut un can bogazdan cikar kitabinda belirtilmistir.Dr.Ender Sarac ve alkali beslenmeyi oneren Dr.Aysegul Coruhlu bu konulari cok guzel acikliyorlar.Bende butun bu gorusleri sayin prof.dr.Canan Karatay hocamizin beslenme tarzi ile butunlestirip dilimin dondugunce yardimci olmaya calisiyorum.

Bol su içmenin ne kadar önemli, tabii abartmadan. Bana 1,5-2 lt. yeterli geliyor sanki, daha fazlasını içemiyorum.

ben hiç hesaplamıyorum ne kadar su içtiğimi 1.5 kesin geçiyor da fazlasını bilmiyorum son dönemde gündüzleri limon sıkarak içmeye başladım daha bir tatlı geldi içtikçe içesim geliyor ama kendimi frenliyorum bence 2.5 dan fazlasın zararlıdır.

Kimisi 30 kg başına 1 lt. diyor. Kimisi 20 kg. başına 1 lt. ben 30 kg'dan hesaplıyorum. İşime gelen o. Limonlu su güzel oluyor.

Bende Karatay, Ahmet Aydın, Ayşegül Çoruhlu ve M. Ali Bulut kitapları var, hepsinin söylediklerinden harmanladım kendime. Karatay yapıyorum ama başkalarının söylediği önemli bilgilere de kulaklarımı tıkamak istemiyorum. Ayşegül Çoruhlunun yeşillik tozu önermesi saçma geldi bana, Karatay'a uygun değil. Ama çok güzel bilgiler, açıklamalar var. Ahmet Aydın zaten Karatayla aynı şeyleri söylüyorlar. M. Ali Bulut'u bitirmedim daha ama güzel bilgiler var. Mantıklı geliyorsa bana uyguluyorum.

sevgili arkadaşlarım özellikle spor yapanlara bir sorum var
L-carnitine kullanan oldumu karataya uygunmudur

anladım gül abla yerlsini bulmassam hiç yemem bende, gül abla bazen sabahları 3 yumurta yiyebiliriz değilmi bazen 2 yumurtayla acıkıyorum, öğlen bi acıkmasan 2 öğün yiyecem inşallah öğleyi zamanla bırakırım

Öncelikle aksilikler için geçmiş olsun sonra da hoşgeldiiin :) Senle bir çok şeyimiz çok benziyordu üstüne bir de aynı zamanda hamile mi kaldık acaba ??
canım benim bende sana çok sevindim konuşuyorduk aramızda ne güzel tesadüf yine herşeyimiz benziyor :)) 2 ay farkla geldi benim meleğim daha çok küçük ne yapmamız yasak ne yesek ne yemesek bana biraz bilgi verir misin çok cahilim bu konularda öpüyorum senii

gül ablacım 2 ay sonra oldu senin taktiklerini uyguladım bakalım cinsiyeti ne olacak merak ediyorum ;
Hoşgeldin, merak ettik seni. Gözün aydın. Topiğimizin 3. hamilesi sen oldun.
kedicim hoşbulduk karataya hiç uyamadım ki nerde ne yediğimiz belli değildi vala Allah bidaha yaşatmasın kötü günleri şimdi tek düşündüğüm şey bebeğim başka hiçbirşey umrumda değil
canan abla çok teşekkürler iyi dileklerin için kabullendik biraz geçte olsa herşeyi olduğu gibi belkde çektiğim sıkıntıların mükafatıdır bebeğim :)
prenscim hoşbulduk tekrar aranızdayım bende senin gibi çok kilo almadan devam etmek istiyorum zaten yeterince kilom var sen neler yiyosun neler yapıyosun bana özelden de mesaj atabilirsin valla buaralar herkese soruyorum yanlış bişey yapmaktan çok korkuyorum zaten 2 hafta haberim yokken yapmadığım hata kalmamış taşınırken ağır şeyler kaldırmaktan tut gereksiz ilaç kullanımı yeme içme zaten sallamıştım Allahtan bi problem yok dedi dr içim rahatladı
hoşgeldin canımm tekrar aramıza bebişininz dehayırlı olsun.. şans getirsin hayatınıza....
teşekkür ederim canım senden ne var ne yok

cevap yazan bütün yeni arkadaşlara da çok teşekkür ederim zamanla tanıycaz birbirimizi bugün çok uzun yazdım yediklerimi yarın yyazarım artk hepinizi öpüyorum görüşürüzz

Gelmişken yediklerimi paylaşayım....

Sabah,
2 yumurta
1 çay bardağı ceviz
peynir
11 zeytin
domates ve yeşillik
2 gün kurusu

Ara,
1 kahve
1 yeşilçay

Akşam,
Enginarlı bakla
acı biber turşu,turp
yoğurt

Enginarı da baklayı da çok özlemişim iyi geldi

Son düzenleme:

cok tsk ederimcok faydali bir bilgi benim icin

M. Ali Bulut, et yiyince 8 saat ayran, süt ürünü tüketmeyin yazıyordu. Bende artık et yemeğinin yanında ayran tüketmemeye çalışıyorum. Lahmacunla iyi gidiyordu ama.

En iyisi kola içelim

Şarkıcı hatice var ondanmı bahsediyorsunuz.??

Gözünüz aydın çok sevindim...

Çok yararlı bilgiler..Teşekkürler paylaşımınız için..

sevgili arkadaşlarım özellikle spor yapanlara bir sorum var
L-carnitine kullanan oldumu karataya uygunmudur

aktif spor yapanların kullandığını duymuştum ama pek bilgim yok açıkçası...
Kullanmayımı düşünüyorsun.?

Rica ederim canlarimmm,hepiniz cok naziksiniz.Burada gercek bir aile ortami gibi her konuda hepimiz birimiz,birimiz hepimiz iciniz maasallah.Sevgili Gulcugum bugun gene cok yogun galiba.

Öğlen 12:15 bir tabak patlıcan musakka+1 kase mercimek ç.+yoğurt
musakka kızartma mıydı
bizim ekipte Bakan bey dışında genel müdürümüz bekir bey ve oda arkadaşım emrah vardı....
senin aklında olsun bizim bakanlığın adını duyunca hemen yaz bana, ben listeye bakarım kim varsa bir yolunu bulup senin isteklerini veririm birine

canan çığım cuma günü sormayı unuttum sen 1 haftada o kadar kg yu nasıl verdin farklı ne uyguladın canım

gözünaydın olsun canım

kg verdikten sonra 5 km koşuya eş değer spor yaparsan istediğini yiyebiliyorsun ekmekte dahil ev yapımı
ev tarhanası yiyebiliyoruz
yeşik mercimeğin içine ev erişteside atabiliyoruz ben misafirime yaptım bugün az bişey atttim
Kimisi 30 kg başına 1 lt. diyor. Kimisi 20 kg. başına 1 lt. ben 30 kg'dan hesaplıyorum. İşime gelen o. Limonlu su güzel oluyor.

ben kg başına 40 ml olarak duydum....60 kg olan birisi 60*40=2.400 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…