Umarım yeni geldi her konuya atlıyor denmez benim için :)) ama bu tarz ilaçlar ile ilgili şöyle bir düşüncem var ; bu ilaç çok uygun fiyatlı ve hemen hemen her spor salonunda daha çok terleme k ve zayıflamak için gelen herkese satılmaya çalışılır , bn hiç kullanmadım ama 30 kilo verip sonra da vücut yapmaya çalışan bir yakının bu tarz ilaçlar kullandı,gizli şekeri ve tansiyonu varmış,spordan aç çıktığı bir gün arabayla takla attı,düşünün salondan çıktığı andan sonrasını hatırlamıyor ve herhalde bi 20-30 km sonra takla atmışMuhakkak ki kimse kimseye bir şeyle ilgili diretemez ama siz mesela bnm kardeşim olsaydınız asla izin vermezdim:) protein tozu kullanabilirsiniz bunun yerine ama onunda karatay a danışmak lazım. Ben olsam spora 1 saat daha fazla zaman ayırırım ve hiçbir şey kullanmam bunların yerine😃
Umarım yeni geldi her konuya atlıyor denmez benim için :)) ama bu tarz ilaçlar ile ilgili şöyle bir düşüncem var ; bu ilaç çok uygun fiyatlı ve hemen hemen her spor salonunda daha çok terleme k ve zayıflamak için gelen herkese satılmaya çalışılır , bn hiç kullanmadım ama 30 kilo verip sonra da vücut yapmaya çalışan bir yakının bu tarz ilaçlar kullandı,gizli şekeri ve tansiyonu varmış,spordan aç çıktığı bir gün arabayla takla attı,düşünün salondan çıktığı andan sonrasını hatırlamıyor ve herhalde bi 20-30 km sonra takla atmışMuhakkak ki kimse kimseye bir şeyle ilgili diretemez ama siz mesela bnm kardeşim olsaydınız asla izin vermezdim:) protein tozu kullanabilirsiniz bunun yerine ama onunda karatay a danışmak lazım. Ben olsam spora 1 saat daha fazla zaman ayırırım ve hiçbir şey kullanmam bunların yerine😃
Karatay'a kesinlikle uygun değil. Benim pek bilgim yok ama Jillian topiğinde kullananlar varmış yazıyorlar ama ben kullanmam. Enerji için, türk kahvesi, protein için yumurta yeterli.
Her şeyin en doğalı makbul zaten bn hiç kullanmadım kullanmadım da şu an yanımda bi Dr arkasaşım var ona da sordum o da çok zararlı olduğunu düşünüyorSabah yumurta yiyerek proteinimizi alıyoruz. Karatay önermiyor.
Squat'ın faydasını gördün mü? Ben kendi hazırladığım programa eklemiştim.25+25 yapıyordum. Birde lunges yapıyordum. Yarım çömelme yapıyordum, keşke tam çömelme yapsaydım. :) Şimdi Jillian'a geçtim, onda squatlı hareketler var.Akşam saat 19:30 yarım ızgara levrek+bi tabak roka salatası. Gün boyunca 3 sade kahve içtim. Bugün koşu bandına çıkamıyorum ama 7842 adım atmışım:) 105 de squat yaptım herkese bol leptinli günler :)
Iyyyy.Asla yeni ,konulara atliyor muhabbeti yapmayiz guzel orneklerle bildiklerinizi soylemissiniz tesekkur ederim bende bilgilenmis oldum Yakininiza cok gecmis olsun
Bende spor öncesi 1fincan Türk kahvesi içiyorum zaten carnitine uzun sureli kullanımda , balik gibi ter kokusu olabiliyormuss offf çok kötü kullanmiycam
Squat'ın faydasını gördün mü? Ben kendi hazırladığım programa eklemiştim.25+25 yapıyordum. Birde lunges yapıyordum. Yarım çömelme yapıyordum, keşke tam çömelme yapsaydım. :) Şimdi Jillian'a geçtim, onda squatlı hareketler var.
Cnm bn 50 ile başladım bügün 10. günümdü,ingilizce öğretmeni olduğumdan açıkcası spor beslenme gibi şeylerde yabancıları araştırıyorum,tr de hiç sonuç alan bir resim bulamadığımdan (belki çıplaklığa bakış açımızdan dolayı) Googlea squat challenge results yaZdım görsellerde kırmızı taytlı bir bayan vardı 1. Ve 30. Gününü gösteren değişim inanılmaz! Eğer ilgili isen bak bayan bi blogger galiba anlatmış, fakat evt bu sayılar çok fazla İnan sonuna doğru öyle bir nefes alıp veriyorum ki:) işe yarıyor kesinlikle 2 gün önce bi kot aldım ve arkadaşım waaow kalçan değişmiş dedi:) bn de aynaya bakınca böle görüyorum
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs etki eden egzersizlerdir)
21 tekrar yapmıyorum. Ne kadar istersem o kadar, 7 veya 9 tekrar.
08:00
Yoğurt, zencefil, tarçın, zeytinyağı
KAHVALTI 12:00
1 incir, kabak çekirdeği, yarım elma, 1 küçük muz
BAL
3 haşlanmış genç tavuk yumurtası :)
Zeytin 2 ad. siyah vardı, fazla yemedim
Kaşar peyniri
Maydanoz, nane, dereotu (zeytinyağı, limon)
Siyah çay (limonlu)
Türk Kahvesi
AKŞAM YEMEĞİ 17:38
Fasülye kavurması
Bulgur pilavı (bulguru hiç 2 kaşık yemedim, hep çok yedim)
Eve gelince spordan önce yoğurt yiyeyim dedim 19:35 gibi yoğurt yedim.
Jillian 2/5 yapacağım
Karbonatlı Su
SU
Acıkıyorum ama mecburen bekliyorum. Bazen çok acıktığım oluyor, kuruyemişlerden atıyorum ağzıma.Sabah yoğurdu yedikten sonra 12'ye kadar acikmiyormusun
Evet tam squat yapıyorum cnm bnm de göbeğim de problemim var belim ve boynumda problem var ondan mekik çekmiyorum dün bi 30 çektim şu an boynum felaketGeçen gün Jennefer Selter'ı gördüm. Hep squat, lunges, yukarı tekme hareketlerini yapıyor. Sen tam squatmı yapıyorsun. Ben göbekten önce diğer bölgelerden kilo kaybediyorum, onun için squat yapıyorum ama tam yapamamışım demekki.İngilizceden anlayamıyorum maalesef.
gül abla ben bu günlerde çok yorgun ve halsizim neden acaba biyerlerde yanlışmı yapıyorum
aralarda zeytinyağı içinçe leptin bozulurmu yemekten 1 saat veya 2 saat önce veya sonra
aralarda zeytinyağı içinçe leptin bozulurmu yemekten 1 saat veya 2 saat önce veya sonra
Acıkıyorum ama mecburen bekliyorum. Bazen çok acıktığım oluyor, kuruyemişlerden atıyorum ağzıma.
Bluebottle izninle bir konuya mudahele etmek istiyoruz. Topikte sizler bazi gida kimyasi ile ilgili konularda deneyimleriniz ve bazen duyduklarınız bazen de okuduklarınızla yorumlar yapıyorsunuz. Bazı konularda eğitimim ve mesleğim konusunda yanlış bilgiler olduğunu görüyorum çoğunda müdahele etmek istemiyorum ukalalık etmemek adına. Lutfen yanlıs anlamayın.aslında 12 saat içerisinde tüketmek gerekiyor, içerisindeki alkol miktarı artıyor zamanla..
eğer bu konuda hassasiyetiniz varsa bu şekilde tavsiye ediliyor..
hazır kefirleri zaten hiç içmemek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?