anladım gül abla yerlsini bulmassam hiç yemem bende, gül abla bazen sabahları 3 yumurta yiyebiliriz değilmi bazen 2 yumurtayla acıkıyorum, öğlen bi acıkmasan 2 öğün yiyecem inşallah öğleyi zamanla bırakırım
anladım gül abla yerlsini bulmassam hiç yemem bende, gül abla bazen sabahları 3 yumurta yiyebiliriz değilmi bazen 2 yumurtayla acıkıyorum, öğlen bi acıkmasan 2 öğün yiyecem inşallah öğleyi zamanla bırakırım
canım benim bende sana çok sevindim konuşuyorduk aramızda ne güzel tesadüf yine herşeyimiz benziyor :)) 2 ay farkla geldi benim meleğim daha çok küçük ne yapmamız yasak ne yesek ne yemesek bana biraz bilgi verir misin çok cahilim bu konularda öpüyorum senii
gül ablacım 2 ay sonra oldu senin taktiklerini uyguladım bakalım cinsiyeti ne olacak merak ediyorum ;
kedicim hoşbulduk karataya hiç uyamadım ki nerde ne yediğimiz belli değildi vala Allah bidaha yaşatmasın kötü günleri şimdi tek düşündüğüm şey bebeğim başka hiçbirşey umrumda değil
canan abla çok teşekkürler iyi dileklerin için kabullendik biraz geçte olsa herşeyi olduğu gibi belkde çektiğim sıkıntıların mükafatıdır bebeğim :)
prenscim hoşbulduk tekrar aranızdayım bende senin gibi çok kilo almadan devam etmek istiyorum zaten yeterince kilom var sen neler yiyosun neler yapıyosun bana özelden de mesaj atabilirsin valla buaralar herkese soruyorum yanlış bişey yapmaktan çok korkuyorum zaten 2 hafta haberim yokken yapmadığım hata kalmamış taşınırken ağır şeyler kaldırmaktan tut gereksiz ilaç kullanımı yeme içme zaten sallamıştım Allahtan bi problem yok dedi dr içim rahatladı
teşekkür ederim canım senden ne var ne yok
cevap yazan bütün yeni arkadaşlara da çok teşekkür ederim zamanla tanıycaz birbirimizi bugün çok uzun yazdım yediklerimi yarın yyazarım artk hepinizi öpüyorum görüşürüzz
Rica ederim canlarimmm,hepiniz cok naziksiniz.Burada gercek bir aile ortami gibi her konuda hepimiz birimiz,birimiz hepimiz iciniz maasallah.Sevgili Gulcugum bugun gene cok yogun galiba.
yumurtayı 10 taneye kadar yıyebiliyoruz
teşekkürler gül abla, hergün meyve yarine 3,4 kayısı yersek olur galiba
musakka kızartma mıydı
sevgili arkadaşlarım özellikle spor yapanlara bir sorum var
L-carnitine kullanan oldumu karataya uygunmudur
Ah canim selensu82 cugum,oyleyse bundan sonra imkanin varsa oglen yemegini evde hazirlayip tupperware kabinda goturmen gerekiyor.Sevgili Gulcugum de ayni oneride bulunacaktir sanirim.Zaten bir muddet sonra bunyen disarida yedigin iki ogunude reddedecektir,kullanilan yaglardan ve malzemelerden dolayi.
SELENSU cugum menemen soyleyebilirsin yaninda ayran olur, kofte salata olur, corba salata olur .. yani mecburen donusumlu bunlari yapip evdede sebzeni yiyebilirsin
Yok, o değil. Ünlü birisi değildi.En iyisi kola içelim
Şarkıcı hatice var ondanmı bahsediyorsunuz.??
Gözünüz aydın çok sevindim...
Çok yararlı bilgiler..Teşekkürler paylaşımınız için..
O zaman ben en fazla 2 lt. içsem yeterli.kg verdikten sonra 5 km koşuya eş değer spor yaparsan istediğini yiyebiliyorsun ekmekte dahil ev yapımı
ev tarhanası yiyebiliyoruz
yeşik mercimeğin içine ev erişteside atabiliyoruz ben misafirime yaptım bugün az bişey atttim
ben kg başına 40 ml olarak duydum....60 kg olan birisi 60*40=2.400 lt
Karatay'a kesinlikle uygun değil. Benim pek bilgim yok ama Jillian topiğinde kullananlar varmış yazıyorlar ama ben kullanmam. Enerji için, türk kahvesi, protein için yumurta yeterli.sevgili arkadaşlarım özellikle spor yapanlara bir sorum var
L-carnitine kullanan oldumu karataya uygunmudur
Bizim topiğimizde yeni, eski ayırımı yok. İstediğin zaman atlayabilirsin her konuya.Umarım yeni geldi her konuya atlıyor denmez benim için :)) ama bu tarz ilaçlar ile ilgili şöyle bir düşüncem var ; bu ilaç çok uygun fiyatlı ve hemen hemen her spor salonunda daha çok terleme k ve zayıflamak için gelen herkese satılmaya çalışılır , bn hiç kullanmadım ama 30 kilo verip sonra da vücut yapmaya çalışan bir yakının bu tarz ilaçlar kullandı,gizli şekeri ve tansiyonu varmış,spordan aç çıktığı bir gün arabayla takla attı,düşünün salondan çıktığı andan sonrasını hatırlamıyor ve herhalde bi 20-30 km sonra takla atmışMuhakkak ki kimse kimseye bir şeyle ilgili diretemez ama siz mesela bnm kardeşim olsaydınız asla izin vermezdim:) protein tozu kullanabilirsiniz bunun yerine ama onunda karatay a danışmak lazım. Ben olsam spora 1 saat daha fazla zaman ayırırım ve hiçbir şey kullanmam bunların yerine😃
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?