Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yumurtayı 10 taneye kadar yıyebiliyoruz

ekinle senin yazdıklarını okuyunca aklıma ekinin yazdığı bişey geldi,,,,ikinizde kaçamak yapıyordunuz ekin birgün yazmıştı kaçamakların 1. kaania 2. benim diye ....kaçamak yapa yapa hamile kaldınız ikinizde ben şimdi kime kızacağım....

kız mı erkek mi hangisini uyguladın

özel ama aklıma takıldığı için zoruyorum borç unuttuğunuz bişeydenmi geldi başkasının yüzündenmi

Rica ederim canlarimmm,hepiniz cok naziksiniz.Burada gercek bir aile ortami gibi her konuda hepimiz birimiz,birimiz hepimiz iciniz maasallah.Sevgili Gulcugum bugun gene cok yogun galiba.

bugün izinliyim ama misafirim vardı 1 saat önce gitti ...inşallah bu hafta sonu gelen yada dısarıda işim olmazda dinlenirim

Sevgili Gulcugum,farkli hicbirsey uygulamadim ama ondan onceki uc hafta kilom hep sabitti.Ben de her zamanki gibi sabirla ,veremedigim icin uzulmek yerine almadigim icin sevinmeyi tercih etmistim.Cunku her bir ayrintiyi harfiyen uyguluyorum.Ornegin dort ekimden beri sifir kacamak sifir cisss.Gunde iki ogun yiyorum,ogunler arasi enaz bes alti saat.Aksam yemegim ise maksimum besbucuk alti oluyor.Sonrasinda sekersiz bir ihlamur icerek gunu kapatiyorum ve leptinime calisma ortami sagliyorum.

sevgili arkadaşlarım özellikle spor yapanlara bir sorum var
L-carnitine kullanan oldumu karataya uygunmudur

Umarım yeni geldi her konuya atlıyor denmez benim için :)) ama bu tarz ilaçlar ile ilgili şöyle bir düşüncem var ; bu ilaç çok uygun fiyatlı ve hemen hemen her spor salonunda daha çok terleme k ve zayıflamak için gelen herkese satılmaya çalışılır , bn hiç kullanmadım ama 30 kilo verip sonra da vücut yapmaya çalışan bir yakının bu tarz ilaçlar kullandı,gizli şekeri ve tansiyonu varmış,spordan aç çıktığı bir gün arabayla takla attı,düşünün salondan çıktığı andan sonrasını hatırlamıyor ve herhalde bi 20-30 km sonra takla atmış Muhakkak ki kimse kimseye bir şeyle ilgili diretemez ama siz mesela bnm kardeşim olsaydınız asla izin vermezdim:) protein tozu kullanabilirsiniz bunun yerine ama onunda karatay a danışmak lazım. Ben olsam spora 1 saat daha fazla zaman ayırırım ve hiçbir şey kullanmam bunların yerine😃

Ah canim selensu82 cugum,oyleyse bundan sonra imkanin varsa oglen yemegini evde hazirlayip tupperware kabinda goturmen gerekiyor.Sevgili Gulcugum de ayni oneride bulunacaktir sanirim.Zaten bir muddet sonra bunyen disarida yedigin iki ogunude reddedecektir,kullanilan yaglardan ve malzemelerden dolayi.

Calisirken evden yemek goturmek en mantiklisi. Bende Istanbulda oldugum ve calistigim vede rejim yaptigim vede anne olmadigim donemde hep evden gotururdum. Vede isten cikinca bfite giderdim.. hey gidi genclik :))

Haklısın cnm aslında eve mi gidip dönsem de Demiyor değilim yani ya da tam ev yemeği yapan bir yer bulucam

SELENSU cugum menemen soyleyebilirsin yaninda ayran olur, kofte salata olur, corba salata olur .. yani mecburen donusumlu bunlari yapip evdede sebzeni yiyebilirsin

SELENSU cugum menemen soyleyebilirsin yaninda ayran olur, kofte salata olur, corba salata olur .. yani mecburen donusumlu bunlari yapip evdede sebzeni yiyebilirsin

Allah'tan 2 gün yoksa normalde de dışarıda yemek yemeyi sevmem ,bnm tek zafım evde yapılmış börek,poaça ,kurabiye :)

O zaman ben en fazla 2 lt. içsem yeterli.

Akşam saat 19:30 yarım ızgara levrek+bi tabak roka salatası. Gün boyunca 3 sade kahve içtim. Bugün koşu bandına çıkamıyorum ama 7842 adım atmışım:) 105 de squat yaptım herkese bol leptinli günler :)

sevgili arkadaşlarım özellikle spor yapanlara bir sorum var
L-carnitine kullanan oldumu karataya uygunmudur
Karatay'a kesinlikle uygun değil. Benim pek bilgim yok ama Jillian topiğinde kullananlar varmış yazıyorlar ama ben kullanmam. Enerji için, türk kahvesi, protein için yumurta yeterli.

Bizim topiğimizde yeni, eski ayırımı yok. İstediğin zaman atlayabilirsin her konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…