Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sende leptin bozulurmu sorunu yok tabi :))yemek aralarinda bazan 6saatten fazla oluyor bende kuruyemiş atiyorum bazande 4saat sonra midem kaziniyor ya sut yada ayran içiyorum umarim yanlis yapmıyorum

Ben de kahvaltıdan 4-5 saat sonra acıkıyorum biraz daha bekleyip ikinci öğünümü yiyorum..ha arada olmazsa olmazım kahvemi içiyorum. bir de limonlu su denedinmi hiç.? ben de acaip işe yarıyor denemeni şiddetle tavsiye ederim..

Son düzenleme:
Ben set halinde yapıyordum. Önce 10*3 yaptım, sonra 25*2 olarak yapmıştım. 3 set yapınca sıkılıyordum. Bana kimse kilo aldın demiyor, herkes zayıflamışsın, geçen gün kuzenimin eşi ne oldu sana erimişsin dedi. Onu da Jillian Michaels'e başlattım.

Sende leptin bozulurmu sorunu yok tabi :))yemek aralarinda bazan 6saatten fazla oluyor bende kuruyemiş atiyorum bazande 4saat sonra midem kaziniyor ya sut yada ayran içiyorum umarim yanlis yapmıyorum
4 saat sonra acıkıyorsan yiyebilirsin, sorun olmaz. 4 saatten sonra yiyebilirsin. Sabah olduğu için kahvaltıdan önce atıştırmalarım oluyor. Açlık halime bağlı.

Tarçınlı süt içtim şimdi. Haftada 1, yoğurt mayalama günlerinde içiyorum artık. Yarında annem kaymağını ayırır bana. Yoğurt yerine kaymak yerim artık. Yarın fırında levrek yiyeceğim, kaba koydum dolapta bekliyor, işyerinde inşallah tahin kalmıştır, bir tatlı kaşığı atarım ağzıma, yoksada yapılacak birşey yok. Helva yemek istemiyorum.

Son düzenleme:
Afiyet olsun canim kedicigim.Ben de dun ilk defa kavrulmamis kaju aldim,hep kulaklarini cinlattim.Gercekten kavrulmusundan cok daha lezzetliydi.

Son düzenleme:
Selamm hala evi yerlestiriyorum ancak girebildim gul ablacim borc baskasinin yuzundendi iyuzden cok uzulduk neyse basa gelen cekilir artik uzmemeye karar verdim kendimi hayat devam ediyor..
Gelelim bugun yediklerime
Sabah ceviz sut portakal yedim
Ogle ali nazik yanında tereyagi surmek icin biraz lavas yedim
Aksam 1 tane lahmacun biraz kısır bol lahana yogurt yedim biraz gec geldim eve ama erkene cekicem bundan sonra aksam yemegini..
Butun elestirilere acigim niyetim 9 ay karataya uymak sonuna kadar belki biraz meyveyi arttiririm sadece

Afiyet olsun canim kedicigim.Ben de dun ilk defa kavrulmamis kaju aldim,hep kulaklarini cinlattim.Gercekten kavrulmusundan cok daha lezzetliydi.
Teşekkür ederim. Bende kavrulmuştan birkaç tane yemiştim. Kavrulmamış lezzetli, ama kavrulmuşu da güzeldi. Bugün kabak çekirdeğini aldığım yerden geçtiğim için onu aldım, aklımda da kaju vardı ama oradan geçmedim.

Hamile olduğun için yırttın, artık Gül abla birşey söylemez.

uyaninca karbonatli su

10.00 kk kahvaltisi+2 kupa yesil cay ( cok seviyorum yesil cayi yapacak bisey yok )

15-16 arasi turk kahvesi

17.30-18.00 1 tabak kiymali havuclu karnibahar yemegi+yarim tabak tavuklu mantar+1 salatalik+ 1 kupa yesil cay

200 ip+tibet

limonlu+tarcinli su gun icinde +yatmadan kiraz sapi cayi ( yazdan kalan kiraz saplarimi demledim)

bugun evde temizlik vardi hic egzersize halim yok

Hem temizlik hemde ip ve tibet yapmışsın daha ne olsun.

bugunku temizligi ben yapmadim canim haftadabir buyuk temizlik oluyor kadin geliyor ama digger gunlerdeki tum temizlikler bana ait. gerci bizim evde temizlige ne hacet kdin gitmeden zaten batirio sipalar . bi yandan toplanio bi yandan dagilio :))

Aclik hissedince atistirmak yada senin yaptigini yapmak lazim
Canim burada herkes bildigini bilmeyene ogretmeye calisiyor kimimiz tecrubelerimizden kimimiz okuduklarimizdan dogruyu yapmak icin hepimiz ugrasiyoruz ....dogru bildigimiz yanlissa bunuda duzeltiyoruz karatay oncesi dogru bildiklerimizin yanlis oldugunu anlayip nasil degistirdiysek butun yanlislarimizida duzeltiriz....sen bu isin uzmani oldugun icin senin fikirlerin bizim icin cok onemli bu dogruyu bulma arayisimizda sen bizlere mudahale et ben kendi adima soyleyeyiim seni yanlis anlamam...buradaki amacimizda zaten bu birbirimize yardimci olmak..... Aynen bende de ise yariyor bugun misafirimle 3.5 ta yemek yedim bu saate kadar limonlu su sayesinde acikmadim
Afiyet olsun canim

Teşekkür ederim.

blank diye bisi buldum karinla ilgili onu yaptim tum ic kaslarim yaniooo :)
Dayanamadın yaptın yine.

Hamile olduğun için yırttın, artık Gül abla birşey söylemez.

Evet yirtti artik...cok kg alirsa o zaman yine fircayi yer...eski yaramazliklari yaparsa esim sunu yedirdi bunu aldi hatir icin yedim diye kg lar basini alip giderse yandi:) sopayi sirtindan eksik etmem:)

iyi geceler herkese... bi kaçgünlük aradan sonra jillian ripped i yaptım.. özlemişim sporu gerçi pazar sabahı yürüyüş yaptım her ne kadar jillian yapamasamda iyi geldi...
spordan sonra midem kazınır gibi oldu yarım bardak süt içtim birazdan da yatarım.. topik canlanmış ne güzel ama ben giremiyorum bi türlü.. tam oturuyorum telden okuyayım diye evde, eşim int. dizi açıyor mecbur bırakıyorum teli elimden elimi sürdürmüyor tele.. şimdi de uyuyup kalmış ben spor yaparken o uyurken gireyim dedim..

Son düzenleme:
Evet yirtti artik...cok kg alirsa o zaman yine fircayi yer...eski yaramazliklari yaparsa esim sunu yedirdi bunu aldi hatir icin yedim diye kg lar basini alip giderse yandi:) sopayi sirtindan eksik etmem:)
ekincim doğru düzgün bişi yiyemiyor bakayım kaanianan hamileliği nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…