Sende leptin bozulurmu sorunu yok tabi :))yemek aralarinda bazan 6saatten fazla oluyor bende kuruyemiş atiyorum bazande 4saat sonra midem kaziniyor ya sut yada ayran içiyorum umarim yanlis yapmıyorum
Ben set halinde yapıyordum. Önce 10*3 yaptım, sonra 25*2 olarak yapmıştım. 3 set yapınca sıkılıyordum.Evet tam squat yapıyorum cnm bnm de göbeğim de problemim var belim ve boynumda problem var ondan mekik çekmiyorum dün bi 30 çektim şu an boynum felaketgöbek için Youtube dan tiffany rothe diye bir kadın var onun işe yaramaz gibi görünen ayakta hareketleri var daha önce yaptım ve işe yarıyor boynuma yüklenmemiş oluyorum.
Squat a gelince bence 20-30 küçük sayılar sen de 50 ile başla her gün 5 yükselt 3 günde bir dinlen bu kadının kinde 10 ar 20 şer 30 ar artıyor ondan zor biraz ben yaparken kendi kendime hadi selen tamam bitti 5 daha 5 daha diyorum:) keza düşün aerobic te bile her hareket 3 set yapılırsa işe yarar yani 15*3=45 bununla başlarlar hergün 5 arttırsa bizimkine denk gelir:). Bence kilo verilirken bi gıcık arkadas seçilip o düşünmeli size kilo aldın diyen falan biri :)
Sende leptin bozulurmu sorunu yok tabi :))yemek aralarinda bazan 6saatten fazla oluyor bende kuruyemiş atiyorum bazande 4saat sonra midem kaziniyor ya sut yada ayran içiyorum umarim yanlis yapmıyorum
Teşekkür ederim. Bende kavrulmuştan birkaç tane yemiştim. Kavrulmamış lezzetli, ama kavrulmuşu da güzeldi.Afiyet olsun canim kedicigim.Ben de dun ilk defa kavrulmamis kaju aldim,hep kulaklarini cinlattim.Gercekten kavrulmusundan cok daha lezzetliydi.
Hamile olduğun için yırttın, artık Gül abla birşey söylemez.Selamm hala evi yerlestiriyorum ancak girebildim gul ablacim borc baskasinin yuzundendi iyuzden cok uzulduk neyse basa gelen cekilir artik uzmemeye karar verdim kendimi hayat devam ediyor..
Gelelim bugun yediklerime
Sabah ceviz sut portakal yedim
Ogle ali nazik yanında tereyagi surmek icin biraz lavas yedim
Aksam 1 tane lahmacun biraz kısır bol lahana yogurt yedim biraz gec geldim eve ama erkene cekicem bundan sonra aksam yemegini..
Butun elestirilere acigim niyetim 9 ay karataya uymak sonuna kadar belki biraz meyveyi arttiririm sadece
uyaninca karbonatli su
10.00 kk kahvaltisi+2 kupa yesil cay ( cok seviyorum yesil cayi yapacak bisey yok )
15-16 arasi turk kahvesi
17.30-18.00 1 tabak kiymali havuclu karnibahar yemegi+yarim tabak tavuklu mantar+1 salatalik+ 1 kupa yesil cay
200 ip+tibet
limonlu+tarcinli su gun icinde +yatmadan kiraz sapi cayi ( yazdan kalan kiraz saplarimi demledim)
bugun evde temizlik vardi hic egzersize halim yok
Aclik hissedince atistirmak yada senin yaptigini yapmak lazimSende leptin bozulurmu sorunu yok tabi :))yemek aralarinda bazan 6saatten fazla oluyor bende kuruyemiş atiyorum bazande 4saat sonra midem kaziniyor ya sut yada ayran içiyorum umarim yanlis yapmıyorum
Canim burada herkes bildigini bilmeyene ogretmeye calisiyor kimimiz tecrubelerimizden kimimiz okuduklarimizdan dogruyu yapmak icin hepimiz ugrasiyoruz ....dogru bildigimiz yanlissa bunuda duzeltiyoruz karatay oncesi dogru bildiklerimizin yanlis oldugunu anlayip nasil degistirdiysek butun yanlislarimizida duzeltiriz....sen bu isin uzmani oldugun icin senin fikirlerin bizim icin cok onemli bu dogruyu bulma arayisimizda sen bizlere mudahale et ben kendi adima soyleyeyiim seni yanlis anlamam...buradaki amacimizda zaten bu birbirimize yardimci olmak.....Bluebottle izninle bir konuya mudahele etmek istiyoruz. Topikte sizler bazi gida kimyasi ile ilgili konularda deneyimleriniz ve bazen duyduklarınız bazen de okuduklarınızla yorumlar yapıyorsunuz. Bazı konularda eğitimim ve mesleğim konusunda yanlış bilgiler olduğunu görüyorum çoğunda müdahele etmek istemiyorum ukalalık etmemek adına. Lutfen yanlıs anlamayın.
Bir gıda içerisinde alkol sentezlenebikmesi için iki unsur gerekli bir uygun bakteri iki şeker. Kefir yaparken de sütte süt şekeri olan laktoz var kefir kültürü var bakteri olarak. Ancak sütte çok az miktarda şeker yani laktoz vardır ve bu laktoz en çok laktik asit ve biraz da alkol sentezinde kullanılır ve alkol çok çok eser miktardadır. Ve laktoz tamamen tüketilince alkol üretecek şeker kalmaz. Kefirde zaten mayayı çıkarıp alıyoruz bakteri uzaklaşıyor. Durdukça keskinleşmesinin nedeni asitliğin yükselmesi pH ın düşmesi. Yani teknik olarak hazır kefirde ve ev yapımı kefirde mayayı uzaklaştırmasan bile ki uzaklaştırıyorsun alkolun üremeye devam ermesi ve çoğalması mümkün değildir. Üzümden şarap üretirken bile şeker bitince alkol üretimi durur ki üzümde ne kadar şeker var hepiniz biliyorsunuz sanırım. Alkol sadece kefirde değil ekmek mayalanırken, peynir olgunlaşırken bile oluşur. Umarım anlatabilmişimdir.
Aynen bende de ise yariyor bugun misafirimle 3.5 ta yemek yedim bu saate kadar limonlu su sayesinde acikmadimBen de kahvaltıdan 4-5 saat sonra acıkıyorum biraz daha bekleyip ikinci öğünümü yiyorum..ha arada olmazsa olmazım kahvemi içiyorum.bir de limonlu su denedinmi hiç.? ben de acaip işe yarıyor denemeni şiddetle tavsiye ederim. .
Afiyet olsun canimTarçınlı süt içtim şimdi. Haftada 1, yoğurt mayalama günlerinde içiyorum artık. Yarında annem kaymağını ayırır bana. Yoğurt yerine kaymak yerim artık. Yarın fırında levrek yiyeceğim, kaba koydum dolapta bekliyor, işyerinde inşallah tahin kalmıştır, bir tatlı kaşığı atarım ağzıma, yoksada yapılacak birşey yok.Helva yemek istemiyorum.
Teşekkür ederim.Aclik hissedince atistirmak yada senin yaptigini yapmak lazim
Canim burada herkes bildigini bilmeyene ogretmeye calisiyor kimimiz tecrubelerimizden kimimiz okuduklarimizdan dogruyu yapmak icin hepimiz ugrasiyoruz ....dogru bildigimiz yanlissa bunuda duzeltiyoruz karatay oncesi dogru bildiklerimizin yanlis oldugunu anlayip nasil degistirdiysek butun yanlislarimizida duzeltiriz....sen bu isin uzmani oldugun icin senin fikirlerin bizim icin cok onemli bu dogruyu bulma arayisimizda sen bizlere mudahale et ben kendi adima soyleyeyiim seni yanlis anlamam...buradaki amacimizda zaten bu birbirimize yardimci olmak.....
Aynen bende de ise yariyor bugun misafirimle 3.5 ta yemek yedim bu saate kadar limonlu su sayesinde acikmadim
Afiyet olsun canim
Dayanamadın yaptın yine.blank diye bisi buldum karinla ilgili onu yaptim tum ic kaslarim yaniooo :)
Hamile olduğun için yırttın, artık Gül abla birşey söylemez.
Evet yirtti artik...cok kg alirsa o zaman yine fircayi yer...eski yaramazliklari yaparsa esim sunu yedirdi bunu aldi hatir icin yedim diye kg lar basini alip giderse yandi:) sopayi sirtindan eksik etmem:)
Teşekkür ederim.
Dayanamadın yaptın yine.
Evet yirtti artik...cok kg alirsa o zaman yine fircayi yer...eski yaramazliklari yaparsa esim sunu yedirdi bunu aldi hatir icin yedim diye kg lar basini alip giderse yandi:) sopayi sirtindan eksik etmem:)
blank diye bisi buldum karinla ilgili onu yaptim tum ic kaslarim yaniooo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?